Tak poważnie mówiąc, dobrze wyglądają te pary, oprócz Juventusu mega underowca w tym roku i może Palermo, gdzie ta walka o spadek różnie wygląda reszta wygląda obiecująco. Aha no i nie wiadomo w Chievo - Bolonia, goście mocno zniechęcają ten typ.
U mnie takowa taśma pójdzie:
over 2,5 w:
Genoa - Atalanta + Napoli - Frosinone + Milan - Roma + Sassuolo - Inter + Empoli - Torino + Lazio - Fiorentina
@ 13,44 365
Dobre mecze w sumie ominięte, ale ja bym jeszcze Empoli z - Toro wyrzucił. Choć z drugiej strony w Empoli przewidywany tzreci bramkarz, nawet Pelagotti na ławkę idzie mimo iż grał świetnie za Skorupskiego, ale koniec sezonu więc da pograć i kolejnemu zawodnikowi. Tak samo Ventura do bramki śle Ichazo, a i znowu Glik ława, dziwny ruch z sadzaniem Kamila...
Wiec może i coś z tego będzie, nawet Josef Martinez ostatnio strzela, więc kto wie, powodzenia
VS
AC Milan - AS Roma
Typ; Roma @ 2,25 b3651:3
Podczas gdy kursy na faworytów w innych meczach mocno pozaniżane, tutaj mamy @2,25 na Romę, wow! Z tabeli wynika, że Milan walczy o 6 msc, ale czy naprawdę walczy? No właśnie nie zanosi się za bardzo...
Według doniesień włoskiej prasy, w jutrzejszym meczu Brocchi dokona zmian w składzie. Więc po kolei przeanalizujmy jak to ma wyglądać.
W bramce Abbiati najprawdopodobniej, bo kończy karierę i ma to być jego ostatnia gra na San Siro ->
http://www.gazzettaworld.com/news/serie-a/milan/abbiati-set-to-retire/
W obronie mają zagrać Calabria, Mexes, Zapata i Romagnoli. Zupełnie nowe boki, Romagnoli ze środka przesuniety na lewą. Brak Abate, De Sciglio i Alexa.
Pomoc też nie najlepsza, Bonaventura kontuzja, a w środku pola Poli i młody Locatelli wspierani Montolivo i Bertolaccim, szału nie ma. Montolivo został ojcem i też nie wiadomo czy zagra czy nie, może za niego Kucka, ale umówmy się pomoc Milanu bez Bonaventury i bez ewentualnie Montolivo to byłby dramat.
No i najważniejsze w ataku brak Bacci możliwy, a gra... Ballotelli haha.
Wszystko spowodowane nadchodzącym finałem
Coppa Italia z Juve w przyszłą sobotę. Widać więc jak Milan podchodzi do walki o 6 miejsce.
A jeszcze warto przytoczyć co Brocchi mówił na konferencji bo mnei osobiście rozśmieszył trochę
""
Zmiana trenera to będzie jak zdrada?
- Absolutnie nie. Prezes Berlusconi nie wybrał mnie dlatego, że jestem sympatyczny albo za zasługi. Wybrał mnie ze względu na moje metody pracy. Jeśli klub chce planować przyszłość, musi mieć jasną wizję. W tej chwili Berlusconi wierzy we mnie i w moje metody. Gdyby zmienił zdanie, będę mu i tak wdzięczny za wszystko, co otrzymałem, odkąd dołączyłem do młodzieżówki, aż do dnia dzisiejszego. To nie znaczy, że jestem lizusem. W życiu trzeba mieć zasady, a ja dziękuję za to, co otrzymałem".
Ambitne ma mniemanie o sobie, ale mniejsza o to, to tylko ciekawostka.
Roma walczy o wicemistrza, o 12 ml euro, które leży już na stole.
Jedyna strata to brak Diego Perottiego, który doznał kontuzji. Wiec w miejsce Argentyńczyka wskoczyc ma Dzeko prawdopodobnie... niestety eh.
Szkoda, ze nie Totti, który na San Siro grał wiele wielkich meczów.
-----------------------------------
Z innych spotkań.
Paradoks tej kolejki:
Juventus @ 1,28 kurs w meczu z beznadziejną Sampdorią
Palermo @ 1,20 z ostatnim w tabeli Hellasem ????
Wg mnie Juventus sobie poradzi, Sampdoria jest po prostu słaba, przerżniete derby z Genoą z kretesem. Juve przed fetą, wracają Mandzukić, Pogba, Evra do składu. Powinni dać radę.
Palermo zresztą też powinno dać radę.
Co do strzelców to faktycznie ciekawa propozycja z tym Gonzalo Higuainem. Przed rokiem w ostatniej kolejce był mecz Inter - Empoli i tam Icardi walczył o króla strzelców, kursy były lepsze, ale swoje zrobił i niektórzy @4,33 trafili czym ostatnio się wychwalali ;D
----------------------------
Lazio - Fiorentina
W tym meczu widzi mi się wygrana Lazio, podobała mi się ich gra w kilku ostatnich meczach jakie widziałem. Do tego Fiora w mocnym dołku i bez żadnej motywacji. Kursy na Lazio godne rozważenia.
Co sądzicie?