levy42
Użytkownik
Diego Costa otrzyma kartkę @2,85 Triobet 16 minut pograł,tego nie przewidzisz..
Ostatnia kolejka,a więc czas zawitać drugi raz do najlepszego działu na forum.Pierwszy raz okazał się szczęśliwy,bo w 26.kolejce Costa dostał kartkę w derbach Madrytu.Dziś powtarzam ten sam zakład,bo zwycięskiego składu się nie zmienia.Napisałem wtedy:
Costa ostatnio pauzował z powodu kontuzji uda,ale dziś ma już zagrać od pierwszej minuty(w innym wypadku mamy zwrot).Na boisku będzie na pewno gorąco,sporo zależy od sędziego.Mimo wszystko taki kurs przy takim meczu i takim piłkarzu to dla mnie value i to nawet dość spore.
Ostatnia kolejka,a więc czas zawitać drugi raz do najlepszego działu na forum.Pierwszy raz okazał się szczęśliwy,bo w 26.kolejce Costa dostał kartkę w derbach Madrytu.Dziś powtarzam ten sam zakład,bo zwycięskiego składu się nie zmienia.Napisałem wtedy:
Zamiast Real wstawcie sobie Barcelona tylko.Uważam że dziś to gospodarze okażą się lepsi(chociaż chciałbym żeby to Atletico zostało mistrzem).Nie interesuje mnie to,że Barcelona gra słabo,a Atletico to monolit który w każdym meczu gryzie trawę.Dziś nie liczy się to co było wcześniej,dziś zdecyduje dyspozycja dnia i przebłysk lub brak geniuszu piłkarzy Barcelony.Mój typ jest prosty jak konstrukcja cepa.Costa ma nierówno pod sufitem to chyba każdy widzi.Dziś według mnie będzie miał sporo okazji do frustracji,bo Real dziś pokaże swoją wyższość na boisku.A że u nich nie brakuje aktorów i prowokatorów to też każdy wie.
Costa ostatnio pauzował z powodu kontuzji uda,ale dziś ma już zagrać od pierwszej minuty(w innym wypadku mamy zwrot).Na boisku będzie na pewno gorąco,sporo zależy od sędziego.Mimo wszystko taki kurs przy takim meczu i takim piłkarzu to dla mnie value i to nawet dość spore.