>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

38 kolejka Primera Division 01.06.2013

Status
Zamknięty.
dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
FC Barcelona - Malaga

Krótko bo nie ma co się rozpisywac. Wiadomo, ze Barca przyzwyczaiła nas w tym sezonie ze jakies 85% ich spotkan ligowych to overy, w ktorych czesto gesto padaly 3, 4, 5 bramek. Jednak wiadomym jest, ze bez Messiego Blaugrana bardzo duzo traci jesli chodzi o ofensywe. Oczywiscie dzis jest ostatnia kolejka sezonu, ostatni mecz Abidala, prawdopodobnie tez Villi, a moze rowniez Victora Valdesa tak wiec na pewno beda oni chcieli w godny sposob zakonczyc swoja przygode z druzyna ze stolicy Katalonii. Do tego dochodzi mozliwosc wyrownania rekordu Realu jesli chodzi o zdobycz punktowa - jesli Barca wygra bedzie miala 100 punktow a wiadomk ze fajnie byloby to zrobic gromiac rywa na wlasnym podworku. Jednak ja wcale nie uwazam, ze dzis moze pasc duzo bramek (pisze to jako Cule). Z graczy ofensywnych tylko Alexis Sanchez prezentuje w ostatnich tygodniach naprawde wyborna forme i wcale nie zdziwie sie jesli dzis cos ukluje. Jednak kursy na overy w tym meczu jakie wystawil bah sa moim zdaniem przesadzone. Moim glownym betem na ten mecz to under 4,5 gola gdyz nie wydaje mi sie zeby padlo w tym meczu az 5 goli. Dlatego proponuje zagrac cos takiego :

Ponizej 3,5 gola @ 1,85
Ponizej 4,5 gola @ 1,40

Bet-at-home
Alexis Sanchez strzeli gola @ 2,15
Unibet

logicus 139

logicus

Użytkownik
Przed czym? Z oslabiona w defensywie Osasuna? Ta druzyna w najsilniejszym skaldzie ma nawet problem z remisami na wyjazdach. Real gral w podobnym skladzie na wyjezdzie w piekle i co? Remis 3-3 z Sociedad. Nie pompuj nerwowosci.
Remis z Sociedad bardzo szczęśliwy, tylko z winy nieskuteczności RSO i szalonych interwencji Lopeza, którego dzisiaj zabraknie.
Co do analiz całości to zgadzam się z kapsztim aczkolwiek proponowany typy wyglądają bardzo ryzykownie. O ile mam zastrzeżenia co do ataku Valencii to defensywa wygląda całkiem solidnie. Od kilku spotkań nieźle kontrolują tyły i dlatego obstawianie gola Sevilli moim zdaniem nie ma solidnych podstaw. No może tylko takie, że Valencia musi się tutaj trochę otworzyć żeby strzelić gola, ale nie sądzę by zmieniali coś w porównaniu do poprzednich spotkań, a więc nie będzie to dziki atak, a raczej próba kontrolowania meczu i szukanie swojej szansy. W przypadku tego spotkania myślę, że Soldado będzie bardziej groźny i skoncentrowany niż w ciągu ostatnich meczy, ale zobaczymy na ile mu pozwolą defensorzy Sevilli.
Sevilla-Valencia
bardzo bardzo nieśmiało under 2,5 ⛔
już śmielej X2, bo spodziewałbym się remisu ⛔
Barclona-Malaga
czysty win Barcelona ✅
Kurs może dupy nie urywa, ale jest mnóstwo okoliczności przemawiających za Barceloną. To może być ostatni mecz Erica Abidala w barwach Barcy, a wiadomo jakie ten piłkarz ma znaczenie dla klubu. Spotkanie odbywa się na CampNou, jest chęć zdobycia rekordu 100pkt, za który (chodzi taka plota) drużyna ma dostać premię bodajże 1mln euro. Malaga nie ma zębów żeby ugryźć Barcę, nie ma formy, którą mogłaby postraszyć i w mojej opinii będzie to spotkanie z cyklu ponad 70% posiadania piłki dla Barcy i ilość goli uzależniona od skuteczności zawodników.
LaCoruna-Real Sociedad
Sociedad DNB ✅
Sociedad over 1,5 ⛔
over 2,5 ⛔
Na upartego do końca sezonu poluję na mecze Realu Sociedad. Trochę pechowe spotkanie z Madrytem obnażyło brak koncentracji zarówno przy niewykorzystanych sytuacjach, jak i przy straconych bramkach. Z zapowiedzi trenera wynika, że jego zespół powinien wyjść podładowany i grać otwartą piłkę, co przy powrocie do kadry zawieszonego za kartki Veli wydaje się być dobrym rozwiązaniem. To z kolei skłania do grania overowych typów. Prognozowane przez serwis marca jedenastki:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom