>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

37. kolejka T-Mobile Ekstraklasy (5.06 - 7.06.2015) OSTATNIA

stanley-63 1,3M

stanley-63

Typer
Legia : Górnik 2:0
Panowie nie wiem jak wy ale jak dla mnie Legia powinna dziś solidnie pozamiatać Górnikiem , wiemy jakim echem odbiła się ostatnio porażka Górnika z Lechem 1:6 i jak na to zareagował Berg dlatego osobiście liczę że Legioniści ( absolutnie nie jestem ich fanem ) powinni dziś całą złość wylać w bramkę Górnika , pierwszy pojedynek w sezonie zasadniczym tu na Legii to 1:1 ale już rewanż w Zabrzu to 0:4 i tak myślę że jak tam było 0:4 to tu w takiej atmosferze w jakiej ten mecz będzie się odbywał powinno być tak samo jak nie zdecydowanie lepiej dla Legii dlatego stawiam coś takiego :
- Legia handi -1.5 / 1.65 ✅
- Legia handi -2.5 / 2.60 ⛔
- Legia handi -3.5 / 4.50 ⛔
- Legia win i over 3.5 / 2.50 ⛔
- Legia strzeli over 2.5 / 1.90 ⛔
-Legia strzeli over 3.5 / 3.50 ⛔
-Legia strzeli over 4.5 / 7.00
⛔

No i kolega niżej miał 100 % racji (SZACUN ) Legia kompletnie zawiodła i pokazał że jest słaba !!

L 3,1K

loveparade

Użytkownik
Legia na daną chwile to bardzo slaba druzyna ???? nie spodziewałbym sie tutaj po nic cudów ???? piszecie o oslabieniach Lechi, alepopatrzcie na oslabienia jagieloni...całkowicie przemeblowana obrona dzis przez kontuzje

Otrzymane punkty reputacji: +13
betxp 230

betxp

Użytkownik
Też mnie dziwią kursy na Jagiellonię. Teraz już jest 2.80

Lechia w obronie nie powinna mieć takiej bolączki. Tylko prawa obrona jest niewiadomą. Borysiuk ostatnio bardzo dobrze zagrał na stoperze z Legią. Lekovic jest też w dość dobrej formie. Problemem Lechii w grupie mistrzowskiej jest tylko i wyłącznie skuteczność. Zarówno z Lechem, ze Śląskiem i Legią. Jedna połowa była taka, że zespół grający przeciwko bronił się rozpaczliwie. Ze Śląskiem i Legią była to pierwsza połowa, z Lechem druga połowa.

Pytanie brzmi czym spowodowany jest brak tej skuteczności? Może być to słabsza forma ofensywnych zawodników, lub po prostu Lechia nie wytrzymała ciśnienia. W ataku gra tam młodzież. Colak, Friesenbichler i Buksa.

Kurs na Jagiellonią trochę za wysoki. Adekwatny byłby 2.30.

komos84 182

komos84

Użytkownik
Typ bardziej na przeczucie, bo z obecną formą zespołów nie ma wiele wspólnego. Lechowi do mistrzostwa wystarcza remis. Wisła biorąc pod uwagę obecne możliwości z remisu pewnie też byłaby zadowolona. W całej Polsce dziś upały i nie sądzę, aby obie drużyny specjalnie się forsowały. W Poznaniu będzie dziś feta, tego jestem pewien - przynajmniej ten jeden punkt podopieczni Skorży zrobią. Druga strona medalu to fakt, że większość typerów rzuciła się na wygraną Lecha po bardzo niskim kursie. Dlaczego bukmacher (np. STS, sponsor Leszka) miałby nie zarobić sobie dzisiaj, hmm?
Ponieważ to tylko delikatne przypuszczenia to stawka mała i bardzo mała.

Moje typy na mecz Lech - Wisła:
remis @ 5 ✅✅✅
stawka 1/10
dokładny wynik 1:1 @ 10 ⛔
stawka 0,5/10

i tak przyzwoicie ????

Otrzymane punkty reputacji: +7
taiwoffinden 364

taiwoffinden

Użytkownik
Może komuś się przyda.

&quot;Znamy już wyjściową jedenastkę, jaką do walki w ostatnim meczu sezonu wysyła Tadeusz Pawłowski. Oto podstawowy skład Śląska na spotkanie z Pogonią Szczecin.
Śląsk Wrocław: Wrąbel - Zieliński, Celeban, Pawelec, Dankowski - Danielewicz, Hołota - Angielski, Grajciar, Pich - F. Paixao

Ławka rezerwowych: Abramowicz - Ostrowski, M. Machaj, Dudu Paraiba, M. Paixao, Lacny, Bartkowiak&quot;

źródło: slaskwroclaw.pl

Do góry Bottom