>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

37 kolejka Premiership - 29/30.04 i 01.05 - zapraszam

Status
Zamknięty.
xxl 0

xxl

Użytkownik
Pozwoliłem założyć sobie temat zbioczy o 37 kolejce Premiership. Będę tu podawał swoje analizy do tych meczy a jak ktoś ma coś ciekawego do dodania to zapraszam. A więc jedziemy 8) :

Wigan - Portsmouth

kursy z toto-mix: (1) 2.25 - (X) 3.20 - (2) 2.75 - (1X) 1.26 - (X2) 1.41

analiza: Wigan - beniaminek angileskiej Premerhip i objawienie rundy jesiennej trochę spuścił z tonu. Obecnie zajmuje dziewiąte miejsce ale z niewielką stratą (7pkt) to będącego na piątej pozycji Arsenalu. Wigan już w sumie o nic nie walczy bo puchary to raczej nie dla nich bo do końca zostały 3 kolejki a utrzymanie mają pewne. Środek tabeli to jak narazie chyba szczyt możliwości tego klubu ale w przyszłości mogą powalczyć o wyższe cele. Mają świetnego napastnika jakim jest Henri Camara zresztą reszta składu też słaba nie jest. U siebie mają bilans nienajgorszy (7-3-8 ) a w ostatnich trzech meczach u siebie (1-1-1). Portsmouth natomiast ma o co grać bo nie mogą czuć się pewni utrzymania w lidze. W ostatnim meczu długo męczyli się z pewnym już spadkowiczem Sunderladem i szczęśliwie wygrali 2-1 bo bramkach w końcówce. Portsmouth bardzo źle spisuje się w meczach wyjazdowych (4-1-13) ale w ostatnich trzech meczach rozgrywanych na boisku przeciwnika to (2-0-1). W bezpośrednim meczu tych drużyn na jesieni lepszy okazał się Wigan wygrywając na wyjeździe 2:0. Myślę że w tym meczu będzie podbnie. Mój typ - 1.

Chelsea - Manchester Utd

kursy z toto-mix: (1) 2.00 - (X) 3.10 - (2) 3.40 - (1X) 1.16 - (X2) 1.54

analiza: Z pewnościom jest to hit kolejki w Premiership. Jednak może nie być tak ciekawie bo Chelsea ma już mistrza a Manchester prawie pewne drugie miejsce. Chelsea u siebie gra świetnie - 17-1-0 a w bramkach 44-9!! i w aż jedenastu meczach na własnym boisku bramkarz Petr Cech zachował czyste konto. Teraz drużyna Romana Abramowicza może nie być już taka zaangażowana w grę a Jose Mourinho może dać odpocząć w tym meczu kilku podstawaonym zawodnikom którzy w tym sezonie grali niemal non stop - liga , różne puchary w Anglii , Liga Mistrzów. Z Manchesterem to różnie bywa - po wygranej z Arsenalem zremisowali na własnym boisku ze słabym Sunderlandem a następnie wygrali na wyjeździe z Tottenhamem. Rooney ostatnio nie zawodzi i strzela bramki dla Czerwonych Diabłów jednak on sam może nie wystarczyć do pokonania świetniej obrony Chelsea i według mnie w tym meczu padnie remis 0:0. Mój typ - X i under.

xxl 0

xxl

Użytkownik
Manchester City - Fulham

kursy z toto-mix: (1) 2.00 - (X) 3.00 - (2) 3.60 - (1X) 1.14 - (X2) 1.56

analiza: W tym meczu zdecydowanym faworyten według mnie jest Manchester City. Sprawili ostatnio małą niespodziankę bo będąc w słabej dyspozyjcji co pokazywały ich wyniki ograli na wyjeździe Aston Villę. Manchester w ostatnich trzech meczach u siebie zaprezentował sie fatalnie (0-0-3) ale po wygranej może w końcu zaczną grać i wygrywać. Fulham na wyjeździe prezentuje się tragnicznie albo jeszcze gorzej (0-4-13) i bezpieczne miejsce utrzymują wyłącznie dzięki meczom na własnym boisku. Dodatkowo można powiedzieć że Manchester City nie wygrał z Fulham od stycznia 2003 roku (od tego czasu cztery remisy i jedna wygrana Fulham) więc pora na przełamanie złej serii. Śmiało w tym meczu można postawić na over bo coś mi się wydaję że sam Manchester strzeli conajmniej 3 bramki. Mój typ: 1 i over.

Sunderland - Arsenal

kursy z toto-mix: (1) 7.40 - (X) 4.20 - (2) 1.32 - (1X) 2.55 - (X2) ----

analiza: O tym meczu nie ma co się dużo rozpisywać. Sunderland w tym meczu jest skazany na pożarcie zresztą już spadli do niższej ligi więc nie ma się co starać, chocziaż ostatnio napędzili starcha Portsmouth a wcześniej Newcastle kiedy to obejmowali prowadzenie jednak oba te mecze zakończyły się porażką Sunderlandu. W meczach u siebie 0-3-14 więc nawet nie ma o czym mówić. Arsenal po awansie do finału Ligi Mistrzów powinien pokazać jak się gra i urządzić sobie ostre strzelanie. Co prawda w końcówkach sezonu w takich niby łatwych meczach padają czasem niespodziewane wyniki za to tu myślę że Arsenal nie przejdzie obok meczu. Mój typ: 1 i over.

xxl 0

xxl

Użytkownik
Birmingham - Newcastle
kursy toto-mix: (1) 2.30 - (X) 3.15 - (2) 2.75 - (1X) 1.27 - (X2) 1.40

analiza: Birmingham broni się przed spadkiem, nie przegrało ostatnich dwóch spotkań co jak na tą drużynę to i tak jest dobrze. Grają na własym boisku na którym nie idzie im źle (6-4-8 ) i będą liczyć na punkty z Newcastle. Ci drudzy jednak złapali wiatr w żagle i wygrali ostatnie 5 spoktań (w tym dwa na wyjeździe) a ostatni swój mecz wygrali u siebie bezproblemowo z WBA 3:0. W meczu z Birmingham pojawia się możliwość przedłużenia tej zwycięskiej passy o kolejne spotkanie. Sroki nie prezentują się na wyjeździe najgorzej (6-1-11) ale teraz grają o puchary więc powinni ten mecz wygrać. Mecz na jesieni rozgrywany na boisku Newcastle roztrzygnął się na korzyść gospodarzy temtego meczu i liczę że tutaj Newcastle też odniesie zwycięstwo. Mój typ - 2.

Middlesborough - Everton

kursy toto-mix: (1) 2.10 - (X) 3.10 - (2) 3.20 - (1X) 1.19 - (X2) 1.50

analiza: ten mecz zapowiada się ciekawie. Nie ma tu zdecydowanego faworyta bo gracze Middlesborough mogą być zmęczeni czwartkowym półfinałem Pucharu UEFA który musiał ich kosztować sporo sił. Jednak pokazali charakter wyciągając wynik z 0:2 na 4:2 i teraz czeka ich zasłużona gra w finale. Boro w lidze nie spisuje się tak dobrze i zajmują 14 miejsce choć w tym sezonie było już gorzej... Everton który był niespodzianką poprzedniego sezonu w tym gra dużo słabiej - plasuje się tylko dwie pozycje wyżej niż Boro i ma nad nimi trzy punkty przewagi ale ostatnio zespół z Liverpoolu gra słabo - nie wygrał ostatnich pięciu meczy. Ich szanse na jakiekolwiek punkty w tym spotakniu upatruję we wpomnianej możliwości zmęczenia piłkarzy Middlesborough. W 10 ostatnich meczach między tymi drużynami tylko jeden raz wygrali goście a 6 razy wygrywali gospodarze i były trzy remisy( na wyjeździe wygrało Middlesborough w poprzednim sezonie). Zaryzykował bym tu także under - bo Everton w 18 meczach wyjazdowych tylko 5 w pięciu grach zaliczył over. Mój typ: 1X i under.

xxl 0

xxl

Użytkownik
WYNIKI

Wigan - Portsmouth ⛔ (1:2)
Chelsea - Man Utd ⛔ (3:0)/ under ⛔
Manchester City - Fulham ⛔ (1:2)/ over ✅
Sunderland - Arsenal - pon.
Birmingham - Newcastle ⛔ (0:0)
Middlesborough - Everton ⛔ (0:1)/ under ✅

Swoją drogą ciekawe wyniki i dziwne że większość moich przynajmniej faworytów obejmowała prowadzienie a bramki tracili w końcówce. Dla Fulham np. to pierwsza wyjazdowa wygrana w tym sezonie... hmmm...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom