>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

37 kolejka Premier League [3-5 maja 2014] + mecze zaległe 6-7 maja

Status
Zamknięty.
bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
MU-Hull
Ostatni mecz dla Vidica na OT, prawdopodobnie zobaczymy też Giggsa,więc emocje będą ale bardziej sentymentalne. Mecz typowo nie do grania, United nie chce LE... Hull bezpieczne więc czeka nas mecz, który nie zdziwię się,że zakończy się szalonym wynikiem jak to było podczas pożegnania SAF, kiedy to z WBA United zremisowało 5-5. Ja jedynie waham się czy nie dać na powyżej 10.5 punktów karnych dla United po 2.50 od Unibet. United strasznie dużo kartek łapie w tym sezonie więc czemu dziś nie mieliby zobaczyć ponownie 2 kartek? Sędzią Pawson, który sędziował w 25 meczach od League Two po Premier League. W tych meczach pokazał 88 żółtych i 4 czerwone kartki. Sędzia jest gwarantem wielu kartek ale jeżeli ktoś chce koniecznie ruszać ten mecz to moim zdaniem warto szukać niespodzianki w postaci handi dla Hull czy właśnie iść w stronę kartek.
Dodatkowo zastanawiam się nad pograniem,że Giggs strzeli 4.70 Unibet. Roo nie zagra więc nie wykluczone,że koledzy oddadzą Walijczykowi wolne czy być może nawet karnego ;) a i z dystansu Ryana potrafi przyłożyć

Gram takie coś:
MU powyżej 0.5 kartki + MCFC powyżej 0.5 kartki @2.30 Bet365
Pawson sędziuje United a City Oliver więc o kartki nie powinno być trudno. Moim zdaniem dubel godny uwagi.

matu67 188

matu67

Użytkownik
Manchester United - Hull City

Myślę, ze dzisiaj dobry betem będzie kartka przed 41 minuta z uwagi na statystyki sędziego dzisiejszego spotkania Craiga Pawsona, gdyż w praktycznie wszystkich meczach Premier League, które sędziował dawał kartki przed tą minutą. Dużo zależy także od emocji w meczu, jednak myślę, że sędzia ukaże, któregoś z zawodników z pierwszy ostrzejszy faul w tym meczu. Polecam także typ powyżej 2.5 kartki, ponieważ Pan Pawsona rozdaje stosunkowo dużo kartek a MU i Hull potrafią ich nałapać.

Suma kartek (azjany)
powyżej 2.5 1.95 ⛔ (nie wiem jak on nie mógł dać co najmniej żółtej kartki ze nadepnięcie Januzaja na koniec meczu ???? )

Czas pierwszej kartki
kartka przed 41:00 1.83 ✅ (39 minuta)

Bet365

nole 6,1K

nole

Forum VIP
MU - Hull
BTS 2.00

bet365

Według mnie bardzo wysoki kurs na to zdarzenie.
Mimo, że dla mnie mecze United sa bardzo niebezpieczne w tym sezonie to wydaje mi sie, ze tutaj hull bramkę strzeli. United skoro nie strzelilo bramki Sunderlandowi to matematycznie dzis wpadnie ;)
Do tego w dwoch ostatnich meczach na Old Traford strzelali Hull po 4 bramki.
Po takim kursie warto za drobne pograc.

Otrzymane punkty reputacji: +7
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Miałem dzisiaj niczego nie grać, ale jak zobaczyłem skład United na ten mecz, to po prostu muszę zagrać jakiś typ na Hull. W składzie United brak Rooney&#39;a, a z przodu dwóch młodych debiutantów: Wilson i Lawrence. Oto pełne składy:
UNITED: De Gea; Valencia, Jones, Smalling, Buttner; Carrick, Fellaini; Kagawa, Januzaj, Lawrence; Wilson
HULL: Jakupovic; Rosenior, Davies, Bruce, Figueroa; Meyler, Koren; Boyd, Quinn, Elmohamady; Long

Manchester United - Hull ⛔ 3:1
Typ: Hull +1
Kurs: 2,20
Buk: Pinnacle

Otrzymane punkty reputacji: +1
bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Skład MU zajeb... mam nadzieję,że to prawda,że van Gaal a w sztabie Giggs, Butt. Sezon i tak skończony więc po co grać schematami które się nie sprawdziły. Wrzawa przy zmianie kiedy wejdzie Vidic zapewne zniszczy sąsiadów ;)
Kartka dla United dziś to peffka
E: Fellaini ;)
Sunderland-WBA
Gram:
wynik do przerwy X 2.20 Bet365

wynik meczu X 3.25 Bet365
dokładny wynik 0-0 10.00 Bet365

bugs-bunny 16

bugs-bunny

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna Premier League
Spotkanie: Sunderland - West Bromwich
Typ: 1
Kurs: 2.10 ✅
Bukmacher: Bet365
Godz: 20:45
Analiza :

Sunderland podejmuje na własnym boisku West Bromwich walcząc tym samym o wyższą pozycje w tabeli aniżeli ostatnią &quot;bezpieczną&quot; dzięki której i tak pozostają w Premier League. Teoretycznie istnieje możliwość spadku Sunderlandu ale w praktyce wygląda to tak,że Norwich musiałoby wygrać z Arsenalem a gospodarze dzisiejszego spotkania zaliczyliby niepowodzenie w dwóch następnych meczach czyli dzisiejszym i niedzielnym z Swansea. Według mnie tak się nie stanie Sunderland ma dobrą passę w końcówce sezonu a pokazali to grając dobrze i skutecznie w meczach z Manu czy Chelsea . Wygrywając 2 następne spotkania łącznie z dzisiejszym mogą awansować kilka pozycji do góry forma im sprzyja więc dlaczego tego nie wykorzystać . Niesieni ostatnimi zwycięstwami oraz własną publicznością mogą liczyć na 3pkt w dzisiejszej rywalizacji .

Manchester City - Aston Villa
Typ: Man -1,5
Kurs: 1,52 ✅
Bukmacher : Bet365
Analiza :

Nie trzeba pisać ,że jest to przedostatnie najważniejsze spotkanie manchesteru. Wychodzą na nie z ciśnieniem chcąc być do bólu skutecznym a w ostatnim czasie dobrze im to wychodzi . Villa nie gra o nic i chociaż trudno odmówić im ambicji skazani są dzisiaj na pożarcie ???? Jedynym minusem jest absencja Aguero. Jednak zaplecze City jest szerokie .

Otrzymane punkty reputacji: +8
szelech 120

szelech

Użytkownik
Sunderland - WBA

WBA nie zaprezentowało się źle jako drużyna na Emirates. Wynik 1:0 jest po trosze dlatego, że determinacji starczyło gospodarzom na właśnie jedną bramkę a trochę bo zabrakło szczęścia. West Brom mógł strzelić, ale albo brakło umiejętności, albo był Szczęsny na posterunku. Nie jestem pewien czy było groźnie dla Arsenalu, czy tylko było groźnie bo 1 bramka to żadna przewaga na Wyspach. Zresztą 3 też nie- jak się ostatnio okazuje, z bólem serca.
To na co da się od razu zwrócić uwagę u WBA ostatnio to słaba obrona, wynika to głównie z absencji (Reid, Jones, Ridgewell). Arsenal przechodził przez nich podaniami prostymi na wybieg, albo kombinowanymi tradycyjnie, ale oczywiście- jak zwykle- potrzebują 5x więcej okazji by strzelić, bo kuleją ich snajperzy.

Sunderland ostatnio wygrał na Old Trafford po ładnej grze. Dobre zachowanie obrońców przy wrzutkach. Dobra dyscyplina w defensywie. Dobra gra w pressingu na połowie przeciwnika.
Mogło być 0:2 i uratował Diabły słupek jeszcze w pierwszej połowie.
Powinni stracić bramkę przy 100% Chicharito, ale też Manchester mógł więcej stracić. Taki mecz na 1:3, nie autobus w bramce jak sugeruje wynik.

Sunderland gra od 3 meczów niezmienionym składem, nieobecny Fletcher jest zastępowany przez Wickhama, który zasłużył sobie na pomnik ocalenia ligi. Zresztą cały zespół zrobił rzecz wyśmienitą: przegrana z Evertonem 0:1, remis 2:2 w Manchesterze z City, wygrana z Chelsea 1:2 (choć to zasługa beznadziejego sędziego w dużej mierze, powinno być 1:1) no i właśnie 0:1 znów w Manchesterze. Każda drużyna Premier League, w każdym momencie sezonu wzięłaby taki bilans w ciemno. Co dopiero spadkowicz.

Widzę po rynku kursów i po forum, że tu jest jakieś remisowo szykowane. Obie drużyny chcą zapewnić Norwich spadek etc. Niewykluczone.

Nie sądzę jednak by:

a) WBA nie straciło bramki: dalej wykluczeni obrońcy ze składu a Sunderland w gazie, zmienników ma przyzwoitych. WBA nie są drużyną czystego konta, nie sądzę by nagle zaczęli być. Nie zamknęli się na Emirates, próbowali zmienić wynik. Tutaj też tak będzie, nie daję wiary, że nie.

b) Sunderland nie próbował wygrać i cieszyć się pozostaniem. Nie daję wiary by grali zachowawczo i na remis.

c) WBA nie próbowało strzelić gola. Walnęli bramkę Tottenhamowi, udało się w Manchesterze z City, na wyjeździe Norwich, wcześniej w sezonie też Liv., i 2 Chelsea w Londynie.

Moje typy:

-Sunderland i bts Bet365 (4,5) ⛔
-Sunderland (-1,5) Bet365 ( 4,1) ✅
-1 DNB 1,42 ✅

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Sunderland - WBA
TYP : X2
kurs 1,66 bet365

Polecam zwrócić uwagę na H2H pomiędzy tymi zespołami.
W 8 ostatnich spokaniach pomiędzy tymi ekipami aż 7 razy wygrywała ekipa WBA oraz padł 1 remis ... !!!!!
Według mnie obie drużyny sąsiadują ze sobą w tabeli i obie mają o co walczyć.
Ucieczka przed miejscami spadkowymi...
Według mnie po zwycięstwie na Old Traford dziś Sunderland pogubi punkty.
MC - AV
typ : City over 0,5 kartki
kurs 1,44 bet365
MC w swoich ostatnich 23 spotkaniach aż 22 ( !!! ) razy pokrył linie over 0,5 kartki.
Jestem zdania, że przy tak ważnym meczu o punkty ktoś z graczy City żółtą zobaczy.

N 12

nadolina

Użytkownik
Sunderland - WBA
TYP : X2
kurs 1,66 bet365

Polecam zwrócić uwagę na H2H pomiędzy tymi zespołami.
W 8 ostatnich spokaniach pomiędzy tymi ekipami aż 7 razy wygrywała ekipa WBA oraz padł 1 remis ... !!!!!
Według mnie obie drużyny sąsiadują ze sobą w tabeli i obie mają o co walczyć.
Ucieczka przed miejscami spadkowymi...
Według mnie po zwycięstwie na Old Traford dziś Sunderland pogubi punkty.
Pragnę zauważyć, że WBA jest już pewne utrzymania bo przy równej liczbie punktów liczy się bilans bramkowym. WBA -12, Norwich -32. Nie widzę żadnych szans dla Norwich więc WBA nie musi się spinać.

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Man City powyżej 1,5 goli do przerwy kurs:2,40⛔
⚽Man City powyżej 2,5 kurs:1,615✅

Ja gram dziś dwa takie overy.Ten pierwszy kurs to czyste value.2,40 na to,że City strzeli 2 bramki do przerwy słabej obronie Villi?W życiu bym tyle nie wystawił,więc uważam że jest to dość dobra propozycja.Liverpool wyłożył mistrzostwo The Citizens na tacy i nie wierze,że z tego mogliby nie skorzystać.Aston Villa to bardzo wygodny rywal dla City na Etihad.Co rok wyjeżdżają z bagażem kilku goli.Ostatnie wyniki pomiędzy obiema drużynami w starciach na Etihad Stadium w lidze to:
-5:0
-4:1
-4:0
-3:1
W dwóch na czterech z tych meczów City strzelało po dwa gole Villi i dziś myślę,że będzie tak samo.Goście nie grają już o nic,podłożyć się nie podłożą ale dziś zagrają bez swoich dwóch czołowych zawodników w ofensywie:Benteke i Agbonlahora.O ile absencja Belga ciągnie się już jakiś czas to wypadnięcie Anglika będzie dziś odczuwalne dla Aston Villi.Wiadomo,że zespół ten będzie dziś liczył na kontrataki,a w takiej grze Gabriel czułby się jak ryba w wodzie.Kim więc Villa ma dziś straszyć?Weimannem?City musi zacząć ten mecz mocno tak jak robi to w większości przypadków na Etihad i myślę,że te 2-0 do przerwy są w stanie wypracować.Over na bramki w całym meczu też wygląda bdb.Obrona Villi dziurawa co pokazał nie jeden mecz w tym roku z ich udziałem i wydaje mi się,że tacy zawodnicy jakich w ofensywie posiada Manuel Pellegrini zadbają o to aby 5 raz z rzędu wbić Villi w meczu na własnym podwórku te minimum 3 gole.
⚽WBA(+1) kurs:1,70⛔
Nie wierze w kontynuacje tej dobrej passy Sunderlandu.Fakt ostatnio grali dość dobrze ale tylko tyle.Wystarczyło to na Chelsea,United,Cardiff,remis na Etihad.Jednak dziś myślę,że mogą mieć problemy.West Brom w prawdzie o nic nie walczy ale oni dziś na pewno oddadzą pole ekipie Poyeta i będą wyprowadzać groźne kontry.Jak wiemy Sunderland męczy się gdy musi rozgrywać,a dziś według mnie tak będzie.WBA to ekipa bazująca na szybkim kontrataku,chcą jak najszybciej przedostać się pod pole karne przeciwnika i mając ostatnio dobrze pogrywającego Dorransa,Amalfitano+stworzonych do kontr Sesegnona i Berahino powinni przynajmniej remis ugrać.Z resztą taki wynik zadowoli również Sunderland.Według mnie WBA tego nie przegra i gram handicap w ich stronę.
Bukmacher:Sportingbet

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Sunderland - West Bromwich
W tym spotkaniu remis daje pewne utrzymanie obu drużynom. Widać też wyraźnie, że poszła masówka na zakład X, bo w niektórych bukach kursy spadły do poziomu poniżej 3,00, co zazwyczaj jest rzadkością i świadczy o tym, że jest duża szansa na to, że drużyny zagrają na remis. Sunderland potrzebuje co najmniej jednego punktu. Gdy padnie remis, wówczas będzie miał ich 36 i już praktycznie zapewnione utrzymanie. Zespół Norwich, który w tej chwili ma 33 punkty musiałby pokonać Arsenal różnicą kilkunastu bramek, co jest niemalże niemożliwe. Zwycięstwo Sunderlandu na 100% zagwarantuje utrzymanie. W tej chwili WBA ma 36 punktów i są już w zasadzie pewni utrzymania. Jeśli przegrają, to właśnie oni a nie Sunderland będą &quot;zagrożeni&quot; przez Norwich. Za remisem przemawia także fakt, że WBA bardzo lubi remisować, bo aż 15 z ich 36 meczów kończyło się remisem. Sunderland nie wygrał 4 meczów z rzędu od 2000 roku, a spotkanie z WBA jest czwartym z kolei, poprzednie 3 skończyły się wygraną.

W zasadzie to spotkanie powinno być dzisiaj bardziej interesujące niż mecz City z Aston Villą. Jestem ciekaw jak na to spotkanie wyjdą obie ekipy i czy rzeczywiście zagrają na remis. Nieco obawiam się, że idzie masówka na remis, kursy spadają i tak jak często bywa w tego typu przypadkach pada zupełnie inny wynik niż wszyscy oczekują. Ja zagram zakład WBA +0,5, czyli w przypadku remisu także będzie on wygrany. Szczerze mówiąc to w tym meczu chciałbym, żeby West Bromwich wygrał z Sunderlandem, bo to oznaczałoby emocje w ostatniej kolejce. Ostatnio widzieliśmy większe cuda w Premier League, także zwycięstwo WBA nie powinno być zaskoczeniem.

Sunderland - West Bromwich ⛔ 2:0
Typ: West Bromwich +0,5
Kurs: 1,893
Buk: Pinnacle

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom