>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

37 kolejka Premier League [1-3 maj ]

Status
Zamknięty.
karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Blackburn - Arsenal
03.05 18:00
Jutro o godzinie 18:00 zostanie rozegrane jedno z ostatnich meczy 37 kolejki ligi Angielskiej. Na placu boju wystąpią ekipy Blackburn i Londyńskiego Arsenalu. Goście już dawno zaprzepaścili szanse na zdobycie w tym sezonie mistrzostwa, pozostaje im już tylko utrzymanie 3 pozycji. Na swoim koncie po 36 meczach zgromadzili 72 pkt, a goniący ich Tottenham zajmujący aktualnie 4 lokatę ma 67 punktów. W przypadku remisu w tym spotkaniu, Arsenal Londyn na 90% może być pewny zajęcia 3 miejsca. Wenger ma wielu piłkarzy którymi spokojnie może ograć Blackburn które w tym sezonie zawodzi i zajmuje odległe 13 miejsce z dorobkiem zaledwie 44 punktów. Kurs na wygraną gości aktualnie waha się w granicach 2,00 , i grając zakład bez remisu możemy się spodziewać 1,5 1,6 kursów. Nie przechodzi mi przez głowę myśl by Kanonierzy przegrali ten mecz. Dlatego zdecydowałem się na zagranie zakładu bez remisu na gości. ;)
Mój typ:
Zakład bez remisu
(Draw no bet)
Arsenal

1,55
Tobet
:cool:
Wynik 2-1 dla Gospodarzy...

snajper 322

snajper

Forum VIP
⚽ Wigan - Hull
Typ: Wigan @ 1.70 ⛔

unibet​
Kolejne spotkania 37. kolejki. Doskonała okazja dla gospodarzy, aby poprawić swoje miejsce w tabeli i awansować o kilka pozycji wyżej. Ich przeciwnikiem będzie pogodzona już ze spadkiem ekipa Hull.
Zespół ten w rozgrywka ligowych nie wygrał żadnego meczu na wyjeździe. Ich ostatnie mecze wyglądają fatalnie. W ostatnich pięciu meczach przegrał cztery mecze, a tylko jeden zremisował. W tych meczach strzelili tylko jedną bramkę. Nic nie zapowiada, żeby to się dziś zmieniło.
Wigan na swoim stadionie ma remisowy bilans. Sześć remisów,, wygranych i przegranych. Pokonali u siebie m.in. Arsenal. Ostatni mecz na własnych śmieciach, więc będzie trzeba się godnie pożegnać z kibicami, a z takim Hull nie wypada stracić punktów. Historia także przemawia za gospodarzami. Wygrali u siebie trzy mecze na cztery. W ostatnim meczy miedzy tymi drużynami, Wigan wygrało na wyjeździe 4-1.

baxik 0

baxik

Użytkownik
Wigan Athletic - Hull City (+1)
Typ: X (czyli Wigan wygra jedną bramką)
Kurs: 3,40
Bet-at-home
Analiza:
Dzisiaj o godzinie 14.30 odbędzie się mecz 16 drużyny Wigan z 18 drużyną (miejsce spadkowe) Hull City. Drużyna Wigan ma już zapewnione utrzymanie i gra u siebie gdzie jej bilans wynosi: 6Z-6R-6P stosunek bramek 17:22. Drużyna gości której bilans na wyjeździe wynosi 0Z-5R-13P 10:44, by myśleć o utrzymaniu (choć szanse są znikome) muszą zdobywać punkty. Wydaje mi się, że będą dzisiaj walczyć, lecz myśle że Wigan jest troche lepsze i strzeli tą jedną bramkę więcej i doprowadzi Hull City do spadku już dzisiaj.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Co myślicie o meczu Blackburn - Arsenal typ 2 ??
jak by nie było Arsenal nie jest jeszcze pewny podium w tym sezonie a na pewno na owym im zależy. Niby szanse są iluzoryczne zeby Tottenham ich przegonił ale są. Bluckburn mają już luzik więc jedyne co mogą zagrać to dla kibiców. Jak dla mnie Arsenal 2 po calkiem dobrym kursie

baxik 0

baxik

Użytkownik
Blackburn Rovers – Arsenal Londyn
Typ: 2
Kurs: 2,00
Buk: Bet-at-home
Analiza:
O godzinie 18.00 odbędzie się mecz Premier League pomiędzy Blackburn ( 11 miejsce) a Arsenalem (3 miejsce). Arsenal już dzisiaj może zapewnić sobie prawo do gry w eliminacjach do LM, w zasadzie wystarczy mu remis, ale moim zdaniem potencjał jak tkwi w tym zespole (miał szanse na mistrzostwo) wystarczy do tego aby pokonać ligowego średniaka Blackburn. W ostatnich meczach obie drużyny pokazywała niestabilną formę. W meczach u siebie gospodarze zaliczyli 9Z-6R-3P, zaś Arsenal na wyjazdach 8Z-4R-6P.Blacburn ma spokojne utrzymanie czyli może grać sobie na luzie. Arsenal będzie gryzł trawę, żeby pokazać że 3 miejsce to za mało na ten zespół. Mój typ 1:2 dla Arsenalu.

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Almunia, Denilson, Djourou, Fabregas, Gallas, Vermaelen, Gibbs, Ramsey - to lista zawodników Arsenalu, którzy na pewno nie będą mogli wystąpić w meczu na Ewood Park. Wątpliwy jest występ Andrieja Arszawina, który ma problemy z łydką.
Źródło: http://www.kanonierzy.com/
  • MÓJ TYP: X do przerwy
  • KURS: 2.00

tbm 642

tbm

Forum VIP
Doskonała okazja dla gospodarzy, aby poprawić swoje miejsce w tabeli i awansować o kilka pozycji wyżej. Ich przeciwnikiem będzie pogodzona już ze spadkiem ekipa Hull.
Być może się mylę, ale czy czasem nie jest tak, że Hull może się jeszcze utrzymać? Bodajże muszą wygrać teraz z Wigan i na koniec u siebie z Liverpoolem i liczyć na porażkę West Ham z Manchesterem City.
Nie mniej jednak nawet jeśli dzisiaj będą starali się ze wszystkich swoich sił to utrzymać raczej się nie utrzymają. Czy dzisiaj inwestycja w Wigan to dobry pomysł? Nie jestem do końca przekonany, ale być może jeszcze zmienię zdanie.
---------
Jeśli chodzi o pojedynek Blackburn - Arsenal, to plaga kontuzji w Arsenalu od dawna znana. Blackburn podarować Arsenalowi nic nie zamierza. Rovers zawsze uznawałem za zespół grający typowo brytyjski futbol i uważam, że dzisiaj Arsenal może mieć sporo problemów z odniesieniem zwycięstwa. Osobiście zastanawiam się nad 1x, ale być może zdanie zmienię ;P

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
TBM Hull Burnley i Pompey to 100% spadkowicze. Nawet jak stanie się tak jak mówiłeś czyli Hull wygra dwa mecze a WHU przegra z City to zrównają się liczbą pkt a wtedy o ile sie nie mylę decyduje różnica bramek a tu 22 na plus dla WHU. Szanse są ale praktycznie nie realne. No chyba że City rozbije WHU z 10:0 a Hull wygra 2 razy po 6:0
a i jeszcze słowo dla Baxika. Pewnie się pomyliłeś bo Arsenal ma już pewny udział a kw LM walczą o bezpośredni awans bez kwalifikacji do tych rozgrywek ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom