>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

37 Kolejka Premier League 05.05-06.05.2012 + Liverpool - Chelsea

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

Ojj dzieję się dzieje w Premier League. 37 kolejka w weekend a tu ciągle prawie każdy ma ambitne cele do zrealizowania. Obydwa Manchestery grają o mistrzostwo , Arsenal , Tottenham , Newcastle i Chelsea biją się o Ligę Mistrzów , Everton i Liverpool biją się o to kto wyżej skończy ligę , Aston Villa , Wigan , QPR , Blackburn i Bolton walczą o utrzymanie. W związku z finałem FA Cup Liverpool z Chelsea zagra 8 maja na Anfield. Kolejka pełna emocji , w każdym meczu drużyna co gra &quot;o coś&quot; więc powinno to zagwarantować masę emocji ;)

Kursy jakie oferuje Unibet wyglądają tak:

Zachęcam do dyskusji ;)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wczorajsze 3:3 Arsenalu mocno skomplikowało sytuację na górze w walce o 3 i 4msc. W mecz Kanonierzy weszli super, Benayoun zapakował w widły na 1-0 w 1min, potem Norwich doszło do głosu, fatalny błąd Szczęsnego i 1-1, potem rykoszet po nodze Gibbsa i przelobowała piłka Szczęsnego i 1-2. W ogóle Wojtek wczoraj grał taki piach,że szkoda gadać. Złe wykopy, niepewne intewencje. Tak słabego meczu w jego wykonaniu dawno nie było. Po przerwie był stary dobry Arsenal, ale do pewnego czasu... Okazja za okazją mieli. Song - Van Persie znowu zmiażdzyli akcją przy golu na 2-2!! Cudo. Potem Persil i 3-2 no i już myslalem, że nie wypuszczą tego, ale jednak defensywa... W między czasie Sagna znowu złamał nogę ta samą co w derbach z Tottenhamem przez co pauzował 8miesięcy i Euro2012 ma z głowy. Świetnie grał Rosicky, jak ostatnie 2-3miesiące zresztą. Kapitalny mecz, ale szkoda straconych pkt przez Arsenal bo może się okazać, że przez babole Szczęsnego zabraknie ich w Champions League w przyszłym sezonie ...
Szanse na wskoczenie na podium po dzisiejszych meczach mają Newcastle i Tottenham.
A w ostatniej kolejce czekaja nas mecze :
WBA - Arsenal
Everton - Newcastle
Tottenham - Fulham
Więc teoretycznie największe szansę na pudło ma Tottenham. Patrząc jedynie na rywali z jakimi zagra. Sroki mają dwa trudne mecze, ale może to właśnie recepta?
VS
Newcastle - ManCity
Typ : Oba strzelą ? TAK @ 1,75 Tobet ⛔0:2 ehh ten Yaya????​
Szlagier 37 kolejki, bez dwóch zdań. Newcastle o 3msc, a City o mistrza. Ktoś musi wyjść na tarczy z tego pojedynku. Składy z obu stron najsilniejsze jakie mają trenerzy. Tiote, ktoremu po meczu z Chelsea założono siedem szwów na głowie pali się do gry i dzisiaj wystąpić ma od pierwszej minuty. Newcastle neisamowita seria 7 wygranych w 8 meczach. City 4 z rzędu wygrane. Papiss Cisse jest w niesamowitej formie, zgasł co prawda Demba Ba, ale duet Ben Arfa - Cisse spisuje się świetnie. do tego środek pola Tiote - Cabaye.
Po drugiej stronie Yaya Toure, Nasri ostatnio dobrze gra, plus duet Aguero - Tevez. Oj ciekawa rywalizacja się zapowiada dzisiaj. Osobiście liczę, że jakieś pkt zostana na StJames Park.
A tak strzela Papiss Cisse :cool: - &gt; http://www.youtube.com/watch?v=zgmUO77HWa0
VS
QPR - Stoke
Typ : QPR @ 1,85 Tobet✅1:0
Dla QPR dzisiaj jest najwazniejszy mecz sezonu jeżeli chcą się utrzymać w elicie. Graja u siebie, skład optymalny, rywal nie aż tak wymagający jak za tydzień. Więc QPR must win! Bo w perspektywie wizyta na Etihad Stadium za tydzień a tam to raczej nie zapunktują.
Rangersi u siebie grają dobrze w ostatnim czasie, wygrali tu z Arsnealem, LFC, Tottenhamem i Swansea. A więc mocni i wymagający rywale. W końcówce sezonu dobrze zaczął grać Adel Taarabt, ten który w głównej mierze zapewnił im awnas do Premiership w poprzednim sezonie. Stoke już gra dla siebie, na luzie. No i widać od razu jakie to miało przełożenie na wyniki. 2 wygrane na 10 meczów i to wymęczone u siebie na Britannia Stadium z przesłabym Wolverhampton i z Norwich, które prócz wczorajszego wyczynu na Emirates też formą nie zachwycało ostatnio.
QPR (probable, 4-4-2): Kenny; Onuoa, Ferdinand, Hill, Taiwo; Mackie, Barton, Diakité, Taarabt; Cissé, Zamora.

Stoke (Probable, 4-4-2): Sorensen; Huth, Shawcross, Upson, Wilson; Shotton, Whelan, Whitehead, Etherington; Crouch, Walters.​

Ciekaw jestem jak potoczy się mecz AV - Tottenham, jednak nie gram na Spursów bo Villa wciąż zagrożona spadkiem więc też musza walczyć ostro. Coś tak mi się widzi remis, byle nie 0:0 jak to ma w zwyczaju Aston Villa pod wodzą McLeisha :razz:
No i pewne 3pkt dzisiaj na Old Trafford dla United, ale o tym nie trzeba się rozpisywać ;)
Zapraszam do dyskusji!

T 3

true

Użytkownik
VS

Wolverhampton - Everton
Nie wiedzieć czemu często staram się oddalić nieco uwagi od najważniejszych spotkań i rzucić okiem na te pozornie bez znaczenia. Co czeka The Wolves już wszyscy wiemy, niestety zbyt dużo oczek nie nazbierali... Everton? Należy się chłopakom pokłon, bo grają - moim skromnym zdaniem - pełen dreszczyków futbol. Nie ma co już starego odgrzebywać, ale kto oglądał ich spotkania wie o czym mowa.
W każdym razie, co do tego spotkania mam przeczucia po pierwsze do wygranej Evertonu, a po drugie do otwartego, przyjemnego dla oka meczu i pokrycia over&#39;u bramkowego. W ostatnich 5 spotkaniach 3 razy padł over 3,5 i raz over 7,5 gola, także statystycznie też jako takie potwierdzenie. Częsta przypadłość końcówki sezonu w wielu ligach, że tak powiem ????
Moje propozycje na to spotkanie:
▶ Everton - 1,72 @ Expekt
▶ over 2,5 goals - 1,65 @ Betclic

VS

Newcastle - Manchester City
Sytuację każdy powinien znać. Oj będzie walka o punkty. Wydawało mi się, że kursy powinny być nieco bardziej spłaszczone, gdyż wbrew sugestiom buków wcale a wcale łatwo pełnej puli City nie dostanie. Choć fakt faktem, mistrzostwo może im uciec jeżeli dziś trzech oczek nie uszczkną, gdyż United ma Swansea i Sunderland jak najbardziej w zasięgu ręki. Jak dla mnie typowanie 1x2 mija się z celem, gdyż wszystko wyjdzie w praniu na boisku. Tak jak proponował robson, BTS bądź jakiś over zdaje się być dobrym rozwiązaniem
Moje propozycje na to spotkanie:
▶ over 2,5 goals - 1,70 @ Expekt
▶ both teams to score - 1,75 @ Expekt​

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
VS
Analize do tego spotkania opieram przede wszystkim o kursy ktore oferuja nam bukmacherzy :
Newcastle Utd - Manchester City 4.85 3.96 1.66
Przesledzmy ekipe ktora aspiruje do miana Mistrza Anglii pod katem wyjazdowych zwyciestw :
- bilans wyjazdowy 9-4-5 ; bramki 36 - 17
21 Aug 11 Bolton 2 - 3 Manchester C.
1 Oct 11 Blackburn 0 - 4 Manchester C.
5 Nov 11 QP Rangers 2 - 3 Manchester C.
16 Jan 12 Wigan Athlet. 0 - 1 Manchester C.
12 Feb 12 Aston Villa 0 - 1 Manchester C.
22 Apr 12 Wolverhampton 0 - 2 Manchester C.
Wyniki nie klamia i az 6 zwyciestw przeciwko ekipom, ktore walcza do samego konca o utrzymanie w lidze. Juz przeciwko srodkowi tabeli i takim ekipom jak Everton, Stoke czy Sunderland, nie mowiac o WBA czy Swanesa druzyna Manciniego po prostu tracila punkty. I to najdobitniej obrazuje slabosc druzyny z Manchesteru na wyjazdach.
Norwich - Manchester City 1:6 (0:2, 1:4) 6.44 4.16 1.50
Stoke City - Manchester City 1:1 (0:0, 1:1) 5.60 3.56 1.66
Sunderland - Manchester City 1:0 (0:0, 1:0) 5.81 3.82 1.59
Tylko kilka przykladow kursow na ekipe Manciniego. Pytanie jakie nalezy sobie zadac, to nie dlaczego one wtedy byly takie niskie, ale dlaczego teraz The Citizens przeciwko Srokom sa wyceniani wrecz podobnie jak przeciwko srodkowi tabeli. Wystarczy rzucic okiem na bilanse domowe ekip Stoke czy Sunderlandu i porownac z bilansem na Sports Direct Arena - niebo a ziemia ! Oprocz tego przez caly sezon bylo wiadomo, ze The Potters czy Black Cats nie beda znaczaco brac udzialu w walce o puchary, natomiast Sroki z kazdym kolejnym meczem udowadnialy ze aspiruja do pucharow.
Po zwyciestwie w Londynie nad Chelsea 2-0 Sroki staja przed meczem sezonu - jesli uda sie zdobyc jakiekolwiek pkty na SDA wtedy staja przed szansa nawet zajecia 4 miejsca.
Po drugiej stronie staje ekipa City, ktora walczy o moze nie sensacyjne ale niespodziewane mistrzostwo Anglii. Osobiscie typowalem ich na mistrza Anglii przed sezonem gdyz imponowal mi sklad jaki uzbieral sobie Mancini ale na sam koniec zostal im jeden z najciezszych wyjazdow w sezonie. Co mnie nie przekonuje przed tym meczem ? Nie przekonuje mnie po pierwsze kurs, ktory jest wystawiony tak jakby przeciwnikiem byla ekipa srodka tabeli a nie walczak jakim niewatpliwie bedzie Castle. Po drugie nie przekonuje mnie ulubiona wersja graczy tzn. MUSZA. City musi wygrac zeby zdobyc majstra... A kto powiedzial, ze Sroki nie musza ? Kurs na gospodarzy w tym wypadku jest pieknym prezentem od bukmacherow z ktorego trzeba skorzystac.
Newcastle - Man City 1 dnb @ 3.90 Betsafe
Fulham - Sunderland
Kursy jakie na poczatku moglismy dostac na Fulham ocieraly sie o granice 1,95. Teraz dostaniemy juz nawet gospodarzy po 1,65 co jest dla mnie zupelnym zaskoczeniem. Bardzo mozliwe, ze ludzie sie rzucili zasugerowani nawet nie najgorszymi wystepami ostatnio The Cottagers wliczajac zapewne zwyciestwo na Anfield. Z tego co kojarze to The Reds wystawilo w pol rezerwowy sklad bo mieli mecz FA Cup przed soba a na dodatek ostatnie wyniki na Anfield potwierdzaja, ze Liverpool w lidze sezon skonczyl juz dawno temu i krecil wyniki jakie mu sie podobalo. Co do gosci, to od 6 spotkan nie wygrali, aczkowiel az 5 razy zremisowali ! Ostatnie wyjazdowe zwyciestwo przypada na 4 lutego przeciwko Stoke 1-0. Mam jedynie nadzieje, ze Martin Oneill chyba jeszcze nie dal wolnego i wakacji swoim graczom bo granie na gospodarzy w sytuacji kiedy wszystko jest juz jasne mija sie z celem.
Wolves - Everton
Tutaj sytuacja wyglada z gola odmiennie. Goscie wykonali w drugiej czesci sezonu swietna robote dzieki czemu po raz kolejny skoncza sezon wysoko w tabeli. Gospodarze w kiepskim stylu zegnaja sie z liga notujac 9 kolejnych domowych porazek z rzedu ! To bedzie ostatni mecz na Molineux i tak sie zastanawiam, czy po prostu z litosci dla gospodarzy goscie sie troche nie rozpreza. Sytuacja w tabeli wyglada dla nich rewelacyjnie - sa tuz za Chelsea a odwieczny wrog Liverpool zostawiony w tyle. The Toffies od 7 meczy nie zaznali smaku porazki.
QPR - Stoke
Tutaj bardzo krotko - QPR wygralo ostatnie 4 domowe mecze z rzedu ! I nie byloby nic w tym specjalnego, gdyby nie fakt, ze rywalami byli Pool, Arsenal czy Spurs. Beniaminek z Londynu zanotowal swietne wyniki ale czy to jego zasluga gry a moze chwilowa slabosc gigantow ? Stoke ostatnie mecze na wyjazdach traktowane dosyc poblazliwie - Sroki dosyc szybko ustawily sobie spotkanie pod swoje dyktando a ze sa w mega formie to ciezko bylo nawiazac rywalizacje na Sports Direct Arena. Przeciwko The Villans a w szczegolnosci Wigan The Potters po prostu zagrali na zasadzie wyjscia na boisko, gdyz wczesniej mocno ich sily nadszarpnely potyczki z Chelsea, Spurs oraz Citizens. Po lekkim odpoczynku na wyjezdzie pora zwinac jakies pkty a ze ostatnie zwyciestwo z dala od Britannia Stadium przypada na 2 stycznia to dzis jest ostatnia okazja.
Ogolnym przeslaniem ostatnich kolejek w EPL jest to, ze po prostu zespoly juz maja polowicznie wolne i graja tak, jak im sie spodoba. Niskie kursy sa po prostu spuszczane w dol gdyz nikt sie nie spina na 4-5 kolejek przed koncem sezonu. Zreszta ostatnie wyniki Poolu czy Arsenalu dobitnie tego dowodza.
QPR - Stoke 2 dnb @ 3.4
Fulham - Sunderland 2 dnb @ 4.0
Wolves - Everton 1 dnb @ 3.7

W 606

wanderlei

Użytkownik
Kylu88 a przewidujesz dzisiaj w Premiership w ogóle jakis poprawny wynik?? Czy może tez pograc na Swansea z Man United??
Najlepiej to wszystko pograc na niespodzianki a może coś się trafi.Chce Ci się w ogóle pisac te analizy przeciez one są zbędne pod Twoje typy.

T 3

true

Użytkownik

Newcastle - Man City 1 dnb @ 3.90 Betsafe
Też nieco mnie ten typ zastanawiał, ale co najwyżej za drobne, bo jednak win City lub remis są bardziej prawdopodobne. Ale fakt faktem taki kurs kusi i tak jak wspominałem wcześniej byłem nieco zaskoczony iż na City taki mały wystawiono, że odechciewa się 1x2 grać...

i tak sie zastanawiam, czy po prostu z litosci dla gospodarzy goscie sie troche nie rozpreza.
Poważnie?...
VS

Manchester United - Swansea
Długo się zastanawiałem jak podejść do tego spotkania. Kurs 1,16 na United to żaden utarg, nawet jako dodatek do double&#39;a czy triple&#39;a. Z całą pewnością to spotkanie Diabły po prostu muszą wygrać i innego wyniku nie przewiduję. Jednakże handicap na ManU również nie zachwyca, a znowuż nie spodziewałbym się wynkiu na poziomie 4-0. Swansea wprawdzie całkowicie się zabezpieczyli na ten sezon, a nawet trzeba Łabędziom przyznać nie jeden raz pozytywnie zaskoczyli, ale wątpię w to aby mieli wyjść na boisko pospacerować...
Znalazłem dość dobre rozwiązania na to spotkanie:
▶ Swansea +3 - 1,58 @ Betclic
▶ Wayne Rooney to score - 1,55 @ Betclic

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Też nieco mnie ten typ zastanawiał, ale co najwyżej za drobne, bo jednak win City lub remis są bardziej prawdopodobne. Ale fakt faktem taki kurs kusi i tak jak wspominałem wcześniej byłem nieco zaskoczony iż na City taki mały wystawiono, że odechciewa się 1x2 grać...

Poważnie?...

VS

Długo się zastanawiałem jak podejść do tego spotkania. Kurs 1,16 na United to żaden utarg, nawet jako dodatek do double&#39;a czy triple&#39;a. Z całą pewnością to spotkanie Diabły po prostu muszą wygrać i innego wyniku nie przewiduję. Jednakże handicap na ManU również nie zachwyca, a znowuż nie spodziewałbym się wynkiu na poziomie 4-0. Swansea wprawdzie całkowicie się zabezpieczyli na ten sezon, a nawet trzeba Łabędziom przyznać nie jeden raz pozytywnie zaskoczyli, ale wątpię w to aby mieli wyjść na boisko pospacerować...

Znalazłem dość dobre rozwiązania na to spotkanie:
▶ Swansea +3 - 1,58 @ Betclic
▶ Wayne Rooney to score - 1,55 @ Betclic
A spojrzales w tabele ? Przeciez tytul w tym roku moze sie rozstrzygnac dorobkiem nie pktowym a bramkowym - to oznacza, ze jedyna okazja na podreperowanie budzetu United to dzisiejszy mecz na OT. Wszystko zalezy od pojedynku na Sports Direct. Fajnie to ogolnie ulozyla federacja, bo City graja o 14:30 a United 2,5 godz pozniej, takze po meczu City sie okaze co mozna grac na Old Trafford.

luken7 121

luken7

Użytkownik
To co ze Live gra słabo ? Nie zawsze wszystko sie wygrywa a skład jaki maja taki maja ... Nie jestem typowym sezonowcem co jest z drużyna tylko wtedy gdy wygrywa . Ja Liverpool po prostu kocham i nawet jakby grali w 3 lidze byłbym z nimi zawsze .. ( choc nie opcji zeby kiedykolwiek w tej 3 lidze grali) to tle ;) .
Co do meczu Newcstle - Man.City stawiałbym - both teams to score - 1,75 @ Expekt ;) . UTD wygra tylko ile ? Zgodze sie pierwszy raz z Kylu że duzo zalezy od meczu City które gra wczesniej .
W innych meczach typowałbym tak :
A.V - Tottenham 2
Bolton - WBA 1 choć czuje X
Fulham - Sunderland 1
QPR - Stoke 1
Wolves - Everton 2
Manch. Utd - Swansea - United strzeli w obu połowach

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
United w tym momencie musi przede wszystkim czekać na porażkę City.. a 8 goli mniej zdobytych nie stawia ich w ciekawej sytuacji.

Mimo wszystko Old Trafford to twierdza, goście na wyjazdach są na dole tabeli, zdobywając jedynie 16pkt.

Sir Alex Ferguson zmotywował zapewne zespół, aby po porażce na derbach nie osiąść na laurach.
Dzisiaj powinni odbić się od dnia i w końcu zdobyć 3 punkty (dodam, że w dwóch ostatnich meczach zdobyli tylko 1 ).
W Manchester United problemy ze zdrowiem mają Jonny Evans, Danny Welbeck,Paul Pogba, Anderson, Nemanja Vidic i Darren Fletcher.Chicharito powinien wejść w miejsce Welbecka, natomiast Antonio Valencia może także powrócić do 11stki.
Swansea City będzie bez Kemy Agustien, Ferrie Bodde i Andrea Orlandi.

Swansea nie wygrało żadnego poprzedniego meczu na Old Trafford, nie sądzę aby dzisiaj stało się inaczej.

Kadra na spotkanie:

Manchester United:De Gea, Amos, Lindegaard, Rafael, Jones, Smalling, Ferdinand, Fábio, Evra, Valencia, Nani, Park, Scholes, Cleverley, Carrick, Giggs, Young, Rooney, Hernández, Berbatow.

Swansea: Vorm, Moreira, Tremmel, Williams, Taylor, Tate, Monk, Bessone, Rangel, Walsh, Alfei, Moras, Moras, Situ, Bodde, Britton, Orlandi, Sinclair, Dyer, Cotterill, Allen, Agustien, Gower, Butler, Richards, Lucas, Routledge, Graham, Dobbie, Lita, Moore

Typ:

Man Utd 1(-1) ✅

1,53 expekt.

luken7 121

luken7

Użytkownik
Nie trzymam sie tego .. ale tak czesto jest ze im mniejszy kurs tym wieksze prawdopodobieństwo że typ wejdzie , czyż nie ? Lepiej typować z rozumem niż szukac na ślepo niespodzianek i wtapiać kase ;)
I jak bys nie zauważył przy typach nie pisałem kursów ! Ja tylko podałem swoje przemyslenia w tych meczach i na kursy nie patrzałem wiec nie szukaj drugiegi dna i sie nie czepiaj , prosze ;)

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
Nie trzymam sie tego .. ale tak czesto jest ze im mniejszy kurs tym wieksze prawdopodobieństwo że typ wejdzie , czyż nie ? Lepiej typować z rozumem niż szukac na ślepo niespodzianek i wtapiać kase ;)

I jak bys nie zauważył przy typach nie pisałem kursów ! Ja tylko podałem swoje przemyslenia w tych meczach i na kursy nie patrzałem wiec nie szukaj drugiegi dna i sie nie czepiaj , prosze ;)
Powiem Ci tylko tyle : http://www.betexplorer.com/soccer/england/premier-league/results/

Tutaj masz takie zrodlo magiczne wiedzy, sobie przejrzyj ile kursow ktore bylo mniejsze weszlo... I ja sie nie czepiam, to Ty zaczales dodajac posta o mnie - ja sie bronie ;]

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
United w tym momencie musi przede wszystkim czekać na porażkę City.. a 8 goli mniej zdobytych nie stawia ich w ciekawej sytuacji.
Wcale to nie musi być porażka City :razz: remis United też by urządzał.
A i nie mają 8 goli mnie zdobytych bo zdobytych City ma 88 a United 86 tylko róznica goli wynosi 8.
Mimo wszystko Old Trafford to twierdza, goście na wyjazdach są na dole tabeli, zdobywając jedynie 16pkt.
Twierdza to to była w tamtym roku z bilansem 18 wygranych i 1 remis. W tym roku już tak nie jest. Porażki z City , Blackburn czy remisy z Newcastle czy Evertonem. O ile stratę pkt z City i NU można przyjąc na klatę o tyle te 5 pkt z Blackburn czy Evertonem się może zemścić. Twierdza w tym sezonie to Etihad Stadium.
Ja już nie ruszam niczego. Takie zamieszanie z tym finiszem ligi , że głowa mała.

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Newcastle - Man City
Gospodarze powyżej 43,49 % posiadania piłki @ 1,85 Expekt✅✅✅
Za kilka minut zaczyna się mecz, więc nie będę sie rozpisywał. Mozna powiedzieć, że dla Newcastle jak i City jest to najwazniejszy mecz w sezonie. Sroki wciaz walcza o Lige Mistrzow, a Manchester o wygranie PL. W mojej opinii trudno wskazac faworyta w tym spotkaniu bowiem gospodarze prezentuja swietna forme zarowno w ataku jak i w defensywie. City wiadomo ma w skladzie wielu swiatowych graczy, ale sa oni troche w gorszym polozeniu od swoich rywali. Arsenal zremisowal, wiec remis w przypadku Newcastle nie bedzie taki zly, a City musi po prostu wygrac. Podopieczni Pardew notuje bardzo okazale posiadania pilki w poprzednich spotkaniach, a grajac u siebie spokojnie powinni przekroczyc linie 43 % przy ich obecnej dyspozycji.

lukasz99 167

lukasz99

Użytkownik
Manchester Utd - Swansea

Najwięcej goli w tym sezonie padło w meczu United z Arsenalem - 10. Jednak ostatnio, piłkarze z Old Trafford nie są w formie do strzeleckich popisów. Według mnie wygrają, ale skupią się głównie na tym, aby nie stracić bramki.
Gram typ jako lokata 2% w skali dziennej.

Under 8.5
Kurs: 1.02
Betfair

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik
Gospodarze powyżej 52,49 % posiadania piłki @ 1,85 Expekt✅✅✅
Zagram ponownie na procent posiadania piłki, a tym razem padnie na spotkanie United. Zespół Fergusona zapewne jest świadomy wyniku City, ale jestem pewien, że nie odpuszczą dzisiejszego meczu. Z tego co wiem jest to ich ostatni pojedynek ligowy na Old Trafford i dlatego też dobrze by było zakończyć ten sezon z jakimś chociażby wysokim zwycięstwem u siebie. Swansea już o nic nie gra, w sumie podobnie jak gospodarze, bo nie wierzę żeby gracze Manciniego sprawili niespodzianke z QPR zwłaszcza na swoim terenie. Manchester utrzymuje się długo przy piłce na Old Trafford i granica 52,49 % posiadania jest wg mnie trochę za mała. Ferguson wystawił dość silny skład, najbardziej cieszą mnie skrzydła, które uległy zmianie po ostatnim pojedynku z City. Zwłaszcza Valencia jest graczem bardzo uniwersalnym, zdecydowanie bardziej produktywnym od Naniego na ten moment. Oczywiście nie spodziewam się pogromu ze strony Manchesteru, bo tak czy siak Swansea to dobra ekipa, w której występuje wiele groźnych zawodników jak Sinclair czy Dyer. Myślę, że ekipa Fergusona jest jak najbardziej w stanie osiągnąć posiadanie w okolicach 60 %, szczególnie grając na własnym boisku.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
⚽ Blackburn - Wigan 2 2.63 Sportingbet ✅
Wigan zaliczają finisz niczym Saragossa w Primera Divison. Dzisiejsza wygrana sprawi , że utrzymanie będzie pewne , jednocześnie spadek Blackburn stanie się faktem. To co sobie gra Wigan ostatnimi czasy może się podobać , nie straszny był Manchester United , nie straszny Arsenal czy Chelsea. W ostatniej kolejce rozbili u siebie aż 4:0 Newcastle. Kilka dobrych meczów i już Moses jest jednym z bardziej pożądanych pomocników. Ale tak na prawdę widząc ostatnie mecze Wigan to ta drużyna po prostu złapała formę , gra ładnie dla oka , strzela gole , punktuje. Dodatkowo Roberto Martinez ma do dyspozycji cały skład. Sytuacja Blackburn jest krytyczna. Dziś tylko wysokie zwycięstwo ich ratuje aby przedłużyć cień nadziei na utrzymanie, dodatkowo za tydzień trzeba by wygrać wysoko jeszcze na Stamford Bridge z Chelsea a to raczej nie realne. Brak wiary raczej już w piłkarzach sprawi , że goście to wykorzystają. Nie ma co tu zbytnio analizować , sytuacja Blackburn od początku sezonu jest fatalna, a dziś faktem się pewnie stanie spadek do nPower.

dutchman-robin 2,6K

dutchman-robin

Użytkownik
Blackburn - Wigan
Póki jeszcze bardzo wysoki kurs na gości to grać ! Ewidentnie już praktycznie nic nie zależy od Blackburn po wczorajszych meczach..A też już tydzień temu jakoś nie wyglądało na to,że Oni grają o utrzymanie..widać było,że są bez wiary w siebie,mają jej praktycznie mniej niż zero.Taką właśnie liczbę strzałów oddali w meczu z Tottenhamem..Okrągłe wielkie 0.Nawet brakowało strzałów typu Sergio Ramosa.Wigan natomiast w ostatnich tygodniach jest po drugiej stronie bieguna,pokonując same tuzy tej ligi z Arsenalem i Man Utd na czele nie grając gorszej piłki od tych dwóch ekip.Należy też wspomnieć o zniszczeniu srok aż 4-0 czy pechowej dzięki arbitrom porażce z Chelsea.Tutaj widoczna jest też zupełnie inna mentalność do Blackburn.Goście ratują się jak tylko mogą,walczyć jak równi z równymi z największymi rywalami czy to na swoim obiekcie czy jako przyjezdni..No nic,dziś jak dla mnie prawdopodobne jest to,ze Blackburn dostanie gwóźdź do trumny zwanej N Power a Wigan ostatecznie uratuje się przed spadkiem,bo w razie zwycięstwa będą mieli 5 pkt przewagi nad ostatnim wolnym miejscem spadkowym na którym w tym momencie jest drużyna z Boltonu.
Wigan 2.60 ✅
Wigan -1 4.10 zwrot
Wigan over 1.5 2.25 ⛔

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

Blackburn - Wigan
Typ : Blackburn @ 2,810 Pinnacle ⛔0:1 gdzie k... karny dla Rovers panie sedzio? :;/:​
A ja w przeciwieństie do przedmówców dzisiaj zagram na Blackburn ;) Trochę jestem zaskoczony tak wysokim kursem na Rovers w meczu u siebie. Co prawda bilans 6-1-11 mają jako gospodarze więc nie powala. Ale w obliczu widma degradacji jakie im zagląda w oczy może się zepną. Szanse na utrzymanie mają tylko w przypadku wygrania obu ostatnich meczów, a za tydzień grają na Stamford Bridge więc plan wydaje się niewykonalny, ale dopóki piłka w grze :grin:
Wigan na stadionie Blackburn przegrywa jak leci, 5 ostatnich meczów tu przegrali. Racjonalne argumenty za typem? Nie będe oszukiwał, trudno o takie, ale jak spojrzałem na tą parę to wyszła mi wygrana Rovers i tak też próbuje zeby potem nie żałować, że nie zagrałem.
Blackburn (probable, 4-4-1-1): Robinson; Orr, Dann, Hanley, Mn Olsson; Hoilett, Dunn, Nzonzi, Ms Olsson. Yakubu.
Wigan (Probable, 3-4-3): Al Habsi; Alcaraz, Caldwell, Figueroa; Boyce, McCarthy, McArthur, Beasejour; Gomez, Di Santo, Moses
Mozna tez spróbować DNB po ładnym kursie @2,06 bo nie wydaje mi się by to przegrali

f-by-ferragamo 41

f-by-ferragamo

Użytkownik
A dla mnie spotkanie na remis, Wian ostatnio nieco namieszalo w wyjaazdowyc spotkaniac, czytaj Pool&amp;Arsenal, a zespolami ze swojeo pozimu juz tak rozowo nie bywalo. Blackburn nie potrafil sie postawic Boltonowi, Swansea czy Wba, tylko 1 wyrana w 6 ostatnic meczac, nie napwa optymizmem. Obie druzyny dawno z nikim nie dzielily sie punktami, brak tu wyrazneo faworyta, wiec dobry czas by zapolowac na remis

X 3.10

sylaaa 5

sylaaa

Użytkownik
Spotkanie pomiędzy dwiema drużynami walczący o ucieczkę ze strefy spadkowej.
Wigan - kolejny dowód, że jak się chce, to można osiągać wyniki; wygrana z Newcastle 4:0, z Arsenalem 2:1, i z Man Utd 1:0 ! takie wyniki i takie mecze nie mogą pójść na marne przecież.
Dzisiaj, patrząc na fakt, że w drużynie gości nie ma żadnych kontuzji i braków, będzie walka o kolejne 3 punkty, aby oddalić się od strefy spadkowej.
Rovers nie mają niestety zbyt dużo alternatyw na pozostanie w Premier League, widać to głównie po braku motywacji, w ciągu ostatnich 7 spotkań zdobyli jedynie 3 punkty.
Szanse na pozostanie w PL mają jedynie matematyczne.
powyżej 2.5
1.75 Expekt

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom