cytat z dnia 16 maja 2019 02:02 przez kibic-zwierze
W pełni obiektywny post szczególnie z tym "klubikiem z Warszawy"
))))
Pomijam już fakt, że jak coś co będzie spadać z kursu 1.45 na jeszcze niższe sprawdzi się idealnie do taśmy? 1.45 na Piasta minus podatek sprawi się idealnie... No ok.
Sprawdzi się tak samo idealnie jak x2 na Barce w Liverpoolu albo na awans Ajaxu po pierwszym meczu.
Oczywiście "klubik z Warszawy" dał ciała ale patrząc uczciwie to co dla "klubiku z Warszawy" jest podloga dla innych klubów jest sufitem...
Tak i np sponsorzy Lecha będą tacy mega szczęśliwi, że ich firmy będą kojarzenia z tym, że klub który sponsoruje będzie kojarzony w mediach w całym kraju z odpuszczenie jakiegoś meczu... Napewno wyślą laurke do klubu.
Na miejscu prezesa takiego Aforti, Lech pils, Fogo czy kilku innych to po ewentualnym opuszczeniu meczu bym domagał się od prezesa klubu wyjaśnień dlaczego drużyna jaka sponsoruje moja firma postępuje niesportowo.
W życiu jako kibic Legii niechcialbym żeby mój klub odpuszcza jakikolwiek mecz tylko po to aby ajas drużyna nie zdobyła mistrzostwa. Chociaż z drugiej strony jak odpuszczenie meczu będzie można wstawić sobie do gabloty jako największy sukces w ostatnich kilku latach to faktycznie ma to ręce i nogi....
))))))))))
1.45 minus 12% podatku jako na Piasta Gliwice z kimkolwiek jako idealne do taśmy... Hehehe...
Z przyjemnością poczekam na tą masowe i zagram na x2.... Nawet jak Lech ku radości całej Polski rozłoży nogi i da się bzyknac bez gumy to nie będę miał pretensji do siebie, że próbowałem łapać uczciwy kurs licząc na
sportowawalkę.