Kupon 1
Spartak Moskwa - Paok Saloniki over 2,5 bramki - 1.85
Dynamo Kijów - Slavia Praga 1x - 1.25
STAWKA: 10 zł
W pierwszy meczum w Salonikach szalony mecz. Grecy wyciągneli wyniki z 0-2 i ostatecznie wygrali mecz z Rosjanami. Spartak Moskwa może wygrać 1:0 i to dam i awans, ale w przypadku gdy padnie pierwszy gol to jestem przekonany, że mecz się otworzy i minimum te trzy bramki padną.
W drugim przypadku stawiam jednak na doświadczenie i rutynę. Slavia Praga pomalutku się odradza, wpompowana kasa przez właścicieli i dość solidne nazwiska w składzie pozwalają na co raz lepszą grę Czechów. Jednak tak naprawdę rzut karny pozwolił Slavi podtrzymać nadzieję na odniesienie w tym dwumeczu korzystnego wyniku.
Stan konta: - 10 zł
Kupon 2
Izrael -
Łotwa - 2 - 1.36
Czechowice - Połomia - 1 - 1.50
Cilic - Copil - 1 - 1.19
AKO : 2.43
Stawka: 10 zł
W pierwszym typie stawiam na Łotyszy. Wydają się jednak być o poziom wyżej w rzemiośle siatkarskim niż
Izrael. Mecz na wyjeździe. W przeszłości patrząc na same h2h były dwie wygrane Łotwy do zera i jedna niepokojąca porażka 2:3 w EMŚ. Mam nadzieję, że jednak dzisiaj będzie nieco łatwiej.
Drugi typ to
IV liga śląska. Mecz dwóch beniaminków tej ligi. Gospodarze zagrali ostatnio dobry mecz z rezerwami Podbeskidzia, ale niestety karny dla "Janosików"nie pozwolił im na zdobycie 3 punktów. Wydaję mi się, że dzisiaj na własnym boisku powinni ograć słabszych graczy Płomienia Połomia.
Ostatni typ na Cilicia. Jest po prostu lepszy graczem, nie sprawdzałem zbytnio jakiś problemów z kontuzjami itp. Po prostu wierzę w faworyta tego meczu.
Kupon ogólnie dość ogólnikowy, na szybko. Może być różnie, ale nie było czasu na staranniejsze przeglądanie oferty.
Stawka: 10 zł