>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

36 kolejka Serie A [30.04- 02.05. 2016]

Status
Zamknięty.
mat77 158

mat77

Użytkownik
Mat77
tak sprawdziłem H2H gwoli ścisłosci. Roma ma 3miejsce Eliminacje do LM zapewnione i tak naprawdę też już nic nie musi tylko może - przewaga nad kolejnym miejscem duża. Argument, że Roma walczy o 2miejsce a Genoa o nic jest z dupy, tydzień temu też walczyli o LM a zremisowali, tak samo jak pare tygodni temu, wtedy nie walczyli o LM?
Myśle, że po takim kursie można siekać x1 czy 1DNB jak wyżej. Genoa to nie chłopcy do bicia.
A ty ziomeczku przyjmij trochę POKORY do głowy, bo zachowujesz się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy i zamknął 5buków. Pozdro
ZIOMECZKU ???? O jakiej pokorze Ty piszesz? Napisałem Ci grzecznie czy sprawdziłeś coś oprócz kursów i tego, że idzie masówka na Romę a Ty tu niepotrzebnie próbujesz rozpętać jakąś spine. :zoltakartka: Moje zachowanie jest normalne więc na drugi raz powstrzymaj się od takich uwag.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Napoli - Atalanta
Napoli i Sarri nie kombinują, wychodzą żelazną najpewniejszą jedenastką. Jakby wynik Romy nie uległ zmianie mogą prawie że przypieczętować wicemistrzostwo. Najważniejsze, że przewaga będzie na tyle duża, że mogą pozwolić sobie na stratę punktów z Torino w przyszłej kolejce.
Atalanta słabiutka nie będzie tu wstanie zagrozić w żaden sposób. Na potwierdzenie dochodzą absencje najważniejszego kreatora akcji ofensywnych Gomeza, łowcy bramek z przewrotki Pinnili i głównego mózgu w obronie Pallety. Pamiętam któryś z wyjazdów Atalanty to mimo kilku akcji dostali 2-0 od w pół rezerwowego Lazio. Na wyjazdach mają najmniejszą ilość bramek. Dla mnie jeden typ tutaj wychodzi pre.
Napoli do zera @ 1,83
365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom