>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

36 kolejka Serie A [30.04- 02.05. 2016]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik

100zł na Darmowy zakład w BetClic

Oficjalnie już możemy to napisać, Juventus został po raz piąty z rzędu Mistrzem Włoch -&gt; http://zzapolowy.com/piate-scudetto-z-rzedu-dla-starej-damy/
Ale emocji w końcówce sezonu jeszcze będzie sporo. Po tym jak Roma wygrała z Napoli 1:0 oba zespoły dzieli różnica tylko 2 pkt więc wciąż walczymy o to kto zajmie drugie miejsce i bezpośrednio awansuje do Champions League.
Także ujmująca jest walka na dole, walka o utrzymanie. Palermo wreszcie wygrało, i to pokonali bezpośredniego rywala o pozostanie w Serie A, czy zatem los Frosinone jest już przesądzony?

Składy i kontuzje: Gazzetta i Tuttosport.

Zapraszamy do dyskusji ;)

antekd 11

antekd

Użytkownik
Pytanie do znawców ligi włoskiej - czy w przeszłości zdarzało się, że w meczach Interu z Lazio padały wyniki świadczące o tym, że kluby te nawzajem sobie pomagają? Wygrywały drużyny bardziej potrzebujące punktów?

mat77 158

mat77

Użytkownik
Pytanie do znawców ligi włoskiej - czy w przeszłości zdarzało się, że w meczach Interu z Lazio padały wyniki świadczące o tym, że kluby te nawzajem sobie pomagają? Wygrywały drużyny bardziej potrzebujące punktów?
&#39;&#39;Najbardziej znaną i głośną zgodą w ostatnich latach jest we Włoszech sympatia kibiców Lazio Rzym i Interu Mediolan. Rozpoczęła się ona w 1992 roku. „Irriducibili” - tak właśnie nazywają się Ci najbardziej zapaleni kibice stołecznej drużyny, grają z numerem „12”. Można powiedzieć, że dosłownie, bo klub SS Lazio Rzym numer ten zastrzegł niemal 10 lat temu dla kibiców z Trybuny Północnej. Jak widać ultrasi Lazio podobnie jak Interu dopingują na Curva Nord. A co jeszcze łączy fanów obu zespołów? Przede wszystkim nienawiść do Romy. AS Roma jest drugą najbardziej znaną Rzymską ekipą, której fani klubu zza miedzy po prostu nienawidzą. W najlepszym w ostatnich latach sezonie Interu, do sukcesu jakim była potrójna korona małą „cegiełkę” dołożyło właśnie Lazio. Otóż na trzy kolejki przed końcem było duże prawdopodobieństwo, że mistrzem Włoch zostanie Roma. Inter przyjeżdżał właśnie do stolicy by zmierzyć się z Lazio, które już nie miało nic do wywalczenia. O spadek też się nie musieli martwić. Więc kibice „Biancocelestich” niemal ubłagali swoich piłkarzy o „podłożenie się”. Na trybunach wisiały napisy z apelami, by rzymianie schodzili mediolańczykom z drogi, a nieposłuszni mieli zaznać przemocy od fanów. Oczywiście nie można powiedzieć, że Lazio się „podłożyło”, ale fakt, że piłkarze Lazio potraktowali mecz mniej poważnie da się jak najbardziej zauważyć. Inter wygrał 0:2. W dwóch ostatnich kolejkach „Nerazzurri” zdołali uzbierać tyle punktów, by świętować piąte z rzędu mistrzostwo Włoch. Co kibicom Interu oraz Lazio było jak najbardziej na rękę..&#39;&#39;

kaszakasr 161

kaszakasr

Użytkownik
&#39;&#39;Najbardziej znaną i głośną zgodą w ostatnich latach jest we Włoszech sympatia kibiców Lazio Rzym i Interu Mediolan. Rozpoczęła się ona w 1992 roku. „Irriducibili” - tak właśnie nazywają się Ci najbardziej zapaleni kibice stołecznej drużyny, grają z numerem „12”. Można powiedzieć, że dosłownie, bo klub SS Lazio Rzym numer ten zastrzegł niemal 10 lat temu dla kibiców z Trybuny Północnej. Jak widać ultrasi Lazio podobnie jak Interu dopingują na Curva Nord. A co jeszcze łączy fanów obu zespołów? Przede wszystkim nienawiść do Romy. AS Roma jest drugą najbardziej znaną Rzymską ekipą, której fani klubu zza miedzy po prostu nienawidzą. W najlepszym w ostatnich latach sezonie Interu, do sukcesu jakim była potrójna korona małą „cegiełkę” dołożyło właśnie Lazio. Otóż na trzy kolejki przed końcem było duże prawdopodobieństwo, że mistrzem Włoch zostanie Roma. Inter przyjeżdżał właśnie do stolicy by zmierzyć się z Lazio, które już nie miało nic do wywalczenia. O spadek też się nie musieli martwić. Więc kibice „Biancocelestich” niemal ubłagali swoich piłkarzy o „podłożenie się”. Na trybunach wisiały napisy z apelami, by rzymianie schodzili mediolańczykom z drogi, a nieposłuszni mieli zaznać przemocy od fanów. Oczywiście nie można powiedzieć, że Lazio się „podłożyło”, ale fakt, że piłkarze Lazio potraktowali mecz mniej poważnie da się jak najbardziej zauważyć. Inter wygrał 0:2. W dwóch ostatnich kolejkach „Nerazzurri” zdołali uzbierać tyle punktów, by świętować piąte z rzędu mistrzostwo Włoch. Co kibicom Interu oraz Lazio było jak najbardziej na rękę..&#39;&#39;
Wiele razy tak się zdarzało.Pamiętam jak Roma walczyła z Interem o mistrzostwo ostatni mecz sezonu mecz Lazio-Inter. Inter wygrywa 2:0 i nie pamiętam ale któryś gracz Lazio cieszył się i pokazywał palcami 2 co miało pokazywać miejsce Romy w tabeli.

gigibuffon 1K

gigibuffon

Użytkownik
Wiele razy tak się zdarzało.Pamiętam jak Roma walczyła z Interem o mistrzostwo ostatni mecz sezonu mecz Lazio-Inter. Inter wygrywa 2:0 i nie pamiętam ale któryś gracz Lazio cieszył się i pokazywał palcami 2 co miało pokazywać miejsce Romy w tabeli.
Też to kojarzę, to była pamiętna &#39;vergogna per calcio&#39; - futbolowa hańba... Ale czy to możliwe, żeby teraz miały miejsce podobne zdarzenia? Kwestia wyższego miejsca Romy nad Interem jest już chyba rozstrzygnięta...
Genoa-Roma
Roma-Chievo
Milan-Roma
---
Lazio-Inter
Inter-Empoli
Sassuolo-Inter

Wiadomo, podkładki te lepiej lub gorzej wyglądające zdarzają się pod koniec sezonu nie tylko we Włoszech, ale nie ma co na ten temat się rozpisywać, bo zaraz wpadnie jakiś frustrat, który X lat temu przegrał kupon z włoskim zdarzeniem i będzie wylewał żale ????
Poniżej Lazio-Inter z 2 maja 2010;)
https://www.youtube.com/watch?v=LZED0-Eelg0

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Empoli - Bolonia
Posypała się defensywa gospodarzy. Skorupski raz, Tonelli dwa, Laurini trzy. Do tego wypada w środku pola Paredes za kartki a to ważna postać w tym sezonie. Empoli ostatni mecz z serii mamy pewne utrzymanie dajemy dupy tym co walczą o życie a nóż się uda tym drugim utrzymać i mamy jakąś alternatywę na przyszłość. Poważnie mówiąc, już od 25 minuty grali w dziesiątkę a przypomnę, że mecz grali jako ostatni w tej kolejce. Zauważam w Empoli jedną sprawę, u nich już mobilizacja pozostała tylko i wyłącznie na mecze u siebie. Na wyjazdach co potwierdzają wyniki nie grają nic szczególnego. Przyznam się, że nie sądziłem że pójdzie im tak łatwo ten sezon, po tych wszystkich ubytkach, po tym jak Sarri opuścił zespół byłem gotów stawiać przed sezonem, że Empoli nie utrzyma się w elicie. Tylko fakt o sile słabych, ubogich beniaminków skłonił mnie do powstrzymania się. Piszę w ten sposób bo wydaje mi się, że Empoli już ten sezon chciałoby mieć za sobą czyli pewne utrzymanie jest to dogrywamy resztę sezonu na chybił trafił. Tak to wszystko odczuwam, nie chcę mi się wierzyć, że nagle zrobią trzeci win u siebie pod rząd. Nie ta klasa, za młody zespół, za dużo absencji na ważnych pozycjach.
Tą końcówką o Empoli mógłbym zakończyć i myślę, że niektórym wystarczyłoby argumentów do gry przeciwko nim, ale coś tam jednak można dopowiedzieć. Bolonia po fatalnej passie dostała na koniec bo nie ma co owijać w bawełnę wpierdol 6-0 od Napoli. To już było apogeum nieporadności jaką pokazali przez ostatni czas, zresetowali się po tym gongu i zaraz przyszła przyjemna wygrana nad Genoą. Ja tu czuje, że pójdą za ciosem i wykażą po prostu więcej energii do osiągnięcia dobrego wyniku. Absencje znane od dawna, liczę że w końcu nauczyli się żyć bez Destro i Floccari po ostatniej bramce odżyje jeszcze bardziej. Oba zespoły dzielą 2 punkty typowe 50/50, już czas najwyższy by Bolonia wróciła na właściwe tory.
Na tym zakładzie przy remisie wychodzimy do przodu o 50% stawki, co więcej Bolonia zdoła zrobić to na jeszcze większy plus. Dla mnie super opcja na ten mecz.
+0,25 Bolonia @ 1,900 ZWROT / 50% zysku 0-0
365

kaszakasr 161

kaszakasr

Użytkownik
Mnie zastanawia dziś mecz Juventusu z Carpi i to jak gospodarze przystąpią do tego meczu jak wiemy mistrzostwo już mają. Czy będą chcieli rozbić rywala czy raczej wrzucą na luz i skromne 1:0 im starczy. Carpi walczy o utrzymanie ale co beniaminek może zrobić przeciw mistrzowi? Co do Lazio i Interu według mnie Inter wygra różnicą jednej bramki i będzie BTS 1.66 Bet365.

wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Czy ma ktoś linka do takich informacji ile dostają drużyny za zajęcie poszczególnych miejsc w Serie A? Bardzo mnie to ciekawi w kontekście rywalizacji Sassuolo z Milanem o 6. pozycję w tabeli.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

Juventus - Carpi
Typ: Juventus @ 1,30 Rivalo
✅✅2:0​

Mnie zastanawia dziś mecz Juventusu z Carpi i to jak gospodarze przystąpią do tego meczu jak wiemy mistrzostwo już mają. Czy będą chcieli rozbić rywala czy raczej wrzucą na luz i skromne 1:0 im starczy. Carpi walczy o utrzymanie ale co beniaminek może zrobić przeciw mistrzowi?
To zależy jak na to patrzeć. Włoscy dziennikarze przewidują, że dziś Juventus wyjdzie w takim zestawieniu:

Buffon-Rugani, Bonucci, Evra - Cuadrado, Lemina,Pereyra, Pogba, Alex Sandro - Morata, Mandzukić

Alllegri na konferencji powiedział tak &quot;Dam odpocząć tym, którzy tego potrzebują. Obecnie mogę potwierdzić, że Buffon, Bonucci, Rugani, Evra, Pogba, Alex Sandro i Morata zagrają od początku&quot;
Czyli trzon będzie zachowany.

Carpi ostatnio antyfutbol zaprezentowali na San Siro z Milanem. Mecz fatalny, jedni i drudzy beznadziejni, ale Carpi nastawiło się wtedy na remis po prostu, nie wiem co by się musiało stać aby Juventus tego nie wygrał.
Jakoś dwie kolejki temu Juventus grał z Palermo u siebie, spokojne 4:0 zrobili, a mecz grali momentami na stojąco. Gdy trzeba było przyspieszyli, Pogba się bawił. Carpi bez zawieszonych za kartki Lollo i Bianco.

VS

Sassuolo - Hellas
Typ: Sassuolo @ 1,50 b365
✅1:0​

Czy ma ktoś linka do takich informacji ile dostają drużyny za zajęcie poszczególnych miejsc w Serie A? Bardzo mnie to ciekawi w kontekście rywalizacji Sassuolo z Milanem o 6. pozycję w tabeli.
6 miejsce może dać pzrepustkę do Ligi Europy. Wszystko zależy od tego kto wygra finał Coppa Italia. Jeżeli Milan to wtedy 6 miejsce nie da nic. Jeżeli Juventus wygra Puchar Włoch, wtedy bilet do LE zgarnie zespół z 6 miejsca w Serie A.
Więc jest się o co bić.

Na tą chwilę nie mam informacji po ile dostają kluby kasy.
Sassuolo gra o historyczną szansę i zależy im na tym szóstym miejscu, dobry mecz przed tygodniem w Turynie. Wiem, że kilka braków mają w skłądzie, ale nadal jest Berardi, Sansone, Vrsaljko czy Cannavarao. Raczej powinni wygrać.

Mnie dziś zastanawia dubel Juventus@1,30 + Sassuolo@1,47 = @1,91 Rivalo✅

Jeszcze na koniec to taka dygresja, jak mam wybierać @1,30 na Juve w kapitalnej formie i @1,27 na Milan grający jak dziady, ale mimo to walczących o niby to 6 miejsce to szala wyboru zdecydowanie przechyla się na ruch w stronę Starej Damy.

Milan jest zagubiony totalnie, ta zmiana trenera na hmmm, nikomu nic nie ujmując i nie obrażając, ale &quot;trenera&quot; Brocchiego to strzał w kolano.
Ostatnio bardzo ciekawie o Mihajlovicu wypowiedział się Bartek Salamon w wywiadzie dla weszło

Miałeś z nim wtedy jakiś kontakt?
– Nie znam cię, bo nie oglądałem cię w Serie B, ale dla mnie nie jesteś obrońcą.
– To chyba mnie pan zna?
– Nie, ale moim zdaniem jesteś pomocnikiem.
Stwierdził to na bazie pierwszych treningów?
Nie, jeszcze wtedy kulałem! Nie rozumiałem tego, ale potem się dowiedziałem, że rozmawiał z Zemanem, który prowadził mnie w Foggii i traktował mnie jak pomocnika. No i trenowałem pół roku w pomocy, ale generalnie miałem z Mihajloviciem pod górkę.
To dobry szkoleniowiec?
Na mnie zrobił wielkie wrażenie. Kiedy obserwowałem, co zrobił po odejściu Rossiego, przekonałem się po raz pierwszy, jak wiele znaczy trener. Za Rossiego byliśmy jak banda, która uciekła z lasu. Mecz się zaczynał i czekaliśmy, aż stracimy bramkę.
O, to jak u Smudy.
Nie no, Rossi jednak taktykę przygotowywał maniakalnie, tylko nic nie wychodziło. Mihajlović w trzy dni zrobił z tych samych zawodników inny zespół. Niesamowita przemiana.
Czyli się da?
Da się. Tylko potrzebny jest dobry trener. Nie wierzyłem w coś takiego, dopóki sam tego nie zobaczyłem. Bardzo dobry szkoleniowiec. Zasłużył na Milan, choć mu się nie udało i właśnie go zwolnili.
Cytat z &quot;Weszło&quot;

Kto jeszcze nie czytał, temu polecam cały obszerny wywiad. Wiele ciekawych rzeczy ;)

VS

Palermo - Sampdoria
Typ: Palermo @ 2,00 Betsafe
✅2:0​

Palermo mecz o życie, jakas poprawa w ich grze widoczna, dziś za kartki wypadł tylko Gonzalez. Mobilizacja jest na pewno, tym bardziej, że Carpi gra z Juventusem więć jest szansa ich wyprzedzić.

Kurs może nie powala jak się spojrzy na dyspozycję Palermo, ale wg mnie wygrają. Po prostu Sampdoria nie jest jakimś rywalem, którego nie da się pokonać. Sampa ma fatalny sezon, przyjście Montelli nie wniosło w zasadzie nic, patrząc na to jak Montella trenował Fiorentinę myślałęm, że czeka ich przeskok jakościowy, a tutaj jedna wielka porażka.

Terminarz do końca sezonu

Palermo:
36 - Sampdoria (Dom)
37 - Fiorentina (Wyjazd)
38 - Hellas (Dom)

Carpi:
36 - Juventus (Wyjazd)
37 - Lazio (Dom)
38 - Udinese (Wyjazd)

Trudniejszych rywali ma Carpi, tym bardziej, że czekają ich dwa wyjazdy,a mecz z Udinese wcale o nic być nie musi. Wczoraj Udinese przegrało z kretesem 1:5 z Torino i mają tylko 3 pkt przewagi nad Carpi!

Palermo musi po prostu dać sobie szansę, a jak dziś wygrają to droga do utrzymania po ich stronie.
Zaufam im dziś mimo iż cały sezon grają jak grają...

Otrzymane punkty reputacji: +22
magucio 174

magucio

Użytkownik
Lazio - Inter - over 5.5 żółtych kartek @ 1.87 bet365 +++

Tak na szybko, bo mecz już za chwilę. Jak dla mnie mecz bez faworyta, bo 4 miejsce Interu w lidze nie jest powodem do stawiania ich w tej roli. Lazio zawodzi w tym sezonie, z ich potencjałem nie powinni być &quot;tak nisko&quot; w tabeli. Dodatkowo w tych meczach bramki wpadają aż miło i fakt, że patrząc na H2H raz wygrywają jedni, raz drudzy nie pomaga mi w obraniu typu na 1x2. Stąd też spojrzałem na ten mecz z innej strony. Nie znam się aż tak na włoskiej lidze, ale coś musi być na rzeczy, bo między tymi drużynami nie ma miłych relacji. Bo jak można mówić o takich relacjach jak w prawie każdy meczu 5 żółtych kartek to pada jak nic. Dodatkowo w 2 ostatnich meczach wpadły aż 4 czerwone kartki (aż 3 bezpośrednie!).

Otrzymane punkty reputacji: +5
mat77 158

mat77

Użytkownik
ciekawe kursiwo na 1x w Genoa - Roma 2,34. ktos cos wie skad ta masówka na rome?
A oprócz ciekawego kursu, sprawdziłeś chociażby pozycje obu ekip w tabeli? O co obie drużyny jeszcze walczą itd? Kursy są wystawione prawidłowo, Roma gra o wicemistrzostwo kraju i zapewnienie sobie bezpośredniego miejsca w fazie grupowej LM.Choć jest to mało prawdopodobne bo drugie Napoli ma 2 pkt przewagi i łatwiejszych rywali to Roma powinna zagrać na maxa, czego nie można być pewnym po gospodarzach którzy grają już właściwie o nic.

valverde 9,9K

valverde

Użytkownik
Genoa - Roma Typ: Genoa (0.0 AH) @ 4.10 Unibet
Na pierwszy rzut oka wszystko się zgadza. Roma ściga się o drugie miejsce z Napoli i jest ostatnio w naprawdę dobrej formie (14 meczy bez porażki). Z kolei Genoa jest pewna zachowania statusu pierwszoligowca oraz nie grożą im europejskie puchary. Mimo to uważam, że miejscowi na pewno postawią się Romie, tym bardziej, że jak pokazuje historia pojedynków potrafią, to robić naprawdę skutecznie. Dość napisać, że pięć z ostatnich siedmiu pojedynków na Stadio Luigi Ferraris padło łupem gospodarzy. Inna sprawa, że ostatnie punkty gości były mocno szczęśliwe, po bramkach w ostatnich minutach spotkań vide starcia z Napoli, Torino, czy Atalantą. Prędzej czy później musi to poskutkować porażką i niewykluczone, że takowa mieć będzie miejsce w Genoi. Warto również zaznaczyć, że goście przystąpią do dzisiejszego spotkania osłabieni brakiem Pjanica, zaś występ Florenziego stoi pod znakiem zapytania. W szeregach gospodarzy jedyne co może martwić to absencja Mattii Perina.

I 389

ise

Użytkownik
Mat77
tak sprawdziłem H2H gwoli ścisłosci. Roma ma 3miejsce Eliminacje do LM zapewnione i tak naprawdę też już nic nie musi tylko może - przewaga nad kolejnym miejscem duża. Argument, że Roma walczy o 2miejsce a Genoa o nic jest z dupy, tydzień temu też walczyli o LM a zremisowali, tak samo jak pare tygodni temu, wtedy nie walczyli o LM?
Myśle, że po takim kursie można siekać x1 czy 1DNB jak wyżej. Genoa to nie chłopcy do bicia.
A ty ziomeczku przyjmij trochę POKORY do głowy, bo zachowujesz się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy i zamknął 5buków. Pozdro

magucio 174

magucio

Użytkownik
Mat77
tak sprawdziłem H2H gwoli ścisłosci. Roma ma 3miejsce Eliminacje do LM zapewnione i tak naprawdę też już nic nie musi tylko może - przewaga nad kolejnym miejscem duża. Argument, że Roma walczy o 2miejsce a Genoa o nic jest z dupy, tydzień temu też walczyli o LM a zremisowali, tak samo jak pare tygodni temu, wtedy nie walczyli o LM?
Myśle, że po takim kursie można siekać x1 czy 1DNB jak wyżej. Genoa to nie chłopcy do bicia.
A ty ziomeczku przyjmij trochę POKORY do głowy, bo zachowujesz się jakbyś pozjadał wszystkie rozumy i zamknął 5buków. Pozdro
Czasami najpierw wypadało by chociaż zerknąć na tabelę. Dwa ostatnie mecze Romy to dwie wygrane, w dodatku ostatnio (tydzień temu) wygrali z Napoli. Dzięki temu teraz mają tylko 2 punkty straty do nich. Więc nie wiem jaki Ty remis wyczarowałeś &quot;tydzień temu&quot;. We włoskiej lidze 3 miejsce nie daje bezpośredniej gry w lidze mistrzów, tylko zapewnia kwalifikacje do LM. Wydaje mi się, że jednak Roma wołałby grać w fazie grupowej od razu, a nie bić się w kwalifikacjach stąd dzisiaj będą walczyć na całego. Tym bardziej, że w ostatniej kolejce będą grać z Milanem na wyjeździe i nie mogą teraz gubić punktów. No i na koniec jak już wspominasz o H2H to ono jest na niekorzyść Twojego typu na Genoe, bo Roma w ostatnich 5 meczach przeciwko Genoe wygrała 4 (fakt, większość u siebie... ale jednak)

I 389

ise

Użytkownik
Sporo meczy oglądam i nie patrzę w tabele przez 15min przed każdym meczem. Remis pomyliłem ze zwycięstwem 3:2 z Torino, które tak czy inaczej w słabym stylu. Bez odbioru

adam92 266

adam92

Użytkownik
jakiego zawodnika typujecie w meczu roma - geno ze dostanie kartka ?

setny raz zwracam uwagę o styl pisania postów!!!

magucio 174

magucio

Użytkownik
jakiego zawodnika typujecie w meczu roma - geno ze dostanie kartka ?
w zespole Romy może Radja Nainggolan - najwięcej kartek w drużynie razem z Pjaniciem (po 10). W Genoe może Ezequiel Muñoz albo Burdiso. Tylko wiesz, to jest loteria :razz:

R 125

roger12

Użytkownik
Nie ma co się opierać na tym że rywal dziś podaruje Romie 3 punkty. Głównym argumentem jest to że, Roma jest oczywiście o klasę lepsza od Genuii i dodatkowo jest w formie w ostatnim czasie dodać ostatni fakt że jeszcze walczyć mają o co bo Napoli to drużyna która potrafi się męczyć z słabymi drużynami a więc Roma nie odpuści dzisiejszy mecz to 3 punkty Romy innej opcji nie widzę.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Dodam tylko, że jedna frakcja grup kibicowskich Napoli ma długoletnią zgodę z Geoną. Może to akurat na piłkarzach wielkiej różnicy nie zrobi, ale fakt jest faktem.
Roma po szmaciarskich remisach z Bolonią i Atalantą po tym ostatnim zwycięstwie nad Napoli pewnie na nowo uwierzyła, że jest szansa na drugie miejsce i pewną LM. Jeśli chodzi o 2 i 3 miejsce to za równo Roma i Napoli nie boją się eliminacji z trzeciego miejsca bo w tej chwili te zespoły razem z Juventusem znajdą się w fazie grupowej. Bardziej tu chodzi o szybki terminarz gier eliminacyjnych i nie potrzebne przyspieszenie przygotowań do sezonu. Napoli coś o tym wie, jak 2 lata temu straciło szansę już w IV rundzie z Bilbao i ogólnie po tym weszło strasznie ciężko w sezon. Drugi raz tego błędu nie popełnią.
1,61 pre na Romę w życiu bym nie zagrał. Geona jaka jest taka jest ale u siebie Gryfici nikomu nie oddają łatwo punktów i tutaj Romę czeka ciężka przeprawa. Na pewno cięższa jak wskazuje obecny kurs na ich zwycięstwo. Jeśli miałbym coś zagrać pre to jest to BTS.

Otrzymane punkty reputacji: +3
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom