"Kylu88"-zgodzę się tutaj z Lukenem.Moim zdaniem nie powinieneś umieszczac tutaj takich swoich dziwnych typów, a jak już to przynajmniej napisz, że sa to strzały i szukanie sensacji i duzego kursy. Pamiętaj, że masz przyklejone "znawca" i wiele osób może grac Twoje typy więc trochę odpowiedzialności przy analizowaniu meczy. No i oczywiścienie nie pisz bzdur jak np. że Liverpool nie walczy, ale na to już wcześniej zwróciłem uwagę.
rozluźnił to się United z Evertonem przy 4-2 co najwyżej.
No prośba. O rozluźnieniu można mówić jak się wygrywa 4-0 i traci 2 bramy w końcówce. A nie jak jest 4-2 i się remisuje mecz. Everton zasłużył na remis i byś im to oddał. Wiem, że ciężko jest Ci z tym, że manu zremisowało, ale nie pisz bzdur, że walcxąc o mistrza rozluźniają się ze świetnie istatnio dysponowanym Evertonem i oddają mu punkty.Trochę obiektywizmu.
Liverpool przegrywał w tym roku z WBA, Sunderlandem, Wigan, Boltonem. Ale oczywiście lepiej rżnąć kogoś bo jeden mecz na 10 wam wyszedł przy pomocy geniusza Suareza. Znawca czy amator, nikt nie przewidzi takich spraw, więc wrzućcie na luz do cholery.
Patrząc na tabelę to się nie przewidzi, ale jak się oglada mecze Liverpoolu to jest to jak najbardziej możliwe, ponieważ stwarzali ostatnio strasznie dużo sytuacji, ale nie było skuteczności. A to, że takowa przyjdzie w końcu, na któryś mecz to można przewidzień. Po za tym Norwich już bez mobilizacji, widać było po blamażu z City i strasznie słabym meczem z Blackburn. Więc ten mecz można było jak najbardziej przewidzień.
to na tyle i skończmy.
polecane na jutro gorąco, derby Manchesteru i tym się zajmijmy!
Tego nie rozumiem w ogóle. Włączasz się do dyskusji i negujesz czyjeś zdanie bądź przyznajesz mu rację więc daj innym tez mozliwość skomentowania Twoich uwag, a nie rozkazujesz zakończenie temetu. Dziwne podejście.
Dzisiaj 2 mecze. Pisałem już o meczu Chelsea. Drugi mecz to spotkanie Tottenhamu i Blackburn. Miałem nie ruszac tego meczu, ale nie dawał mi spokoju i postanowiłem mu sie przyjrzec. Tottenkam ostatnio 3 przegrane mecze. I tutaj nie ma co gadac o przypadku tylko widać juz po Kogutach zdecydowany spadek formy zwłaszcza najwazniejszych zawodników. Kiedy oni byli w formie ta drużyna grała świetnie i wygrywała niemalże ze wszystkimi. Teraz jednak wyraźnie obniżył loty Bale, obrona już nie tak pewna i duzo błędów popełnia. Adebayor nie strzelania już wszystkiego jak pare miesięcy temu. Modric nie jest juz tak kreatywny. Byc może znowu jest kuszony przez inne kluby i zastanawia sie nad swoją przyszłością co nie sprzyja dobrej grze. W ostatnim meczu z QPR drużyna ta nie stworzyła praktycznie żadnej dobrej okazji do strzelenia gola. Dzisiaj grają z Blackburn, które ostatnio tez w słabej formie i nie wiadomo czy uda się utrzymac. Tydzień temu wygrali z Norwich, ale wcześniej przegrali 5 meczy. Jednak 3 z tych meczach to mecze, w których musieli walczyć o 3 pkt. Tak było ze Swansea i West Brom. Po straceniu gola spadała pewność siebie i podłamywali sie czego konsekwencją była strata kolejnych bramek. Z Liverpoolem stracili gola w końcówce z Manu także dopiero w ostatnim kwadransie stracili 2 gole. Dzisiaj myślę , że podobnie będzie ten mecz wyglądał. Tottenham bedzie starał się atakować i stwarzac zagrożenie. Jak pisałem Tottenham ma problemy w wykreowaniu sytuacji bramkowych co przy mądrym kontratakowaniu i mądrej obronie może dac jakieś szanse w tym meczu. W przodu mają dynamicznego Hoilleta, który świetnie współpracuje z Yakubu i oni mam nadzieje, że znajdą sposób na defensywę Tottenhamu i przynajmniej jednego gola strzelą. Dlatego postanowiłę ostatecznie zagrac przy handisape -1.5 dla Tottenhamu na Blackburn, poniewaz wątpię, aby gospodarze wyrali tutaj jakoś przekonująco. Jak coś to jakieś 1-0 czy 2-1, aczkolwiek zdobyczy punktowej gości nie wykluczam.
Tottenham (-1.5) -
Blackburn 2.07@Pinnacle