POLSKA: T-Mobile
Ekstraklasa - Grupa mistrzowska
Lech Poznań - Pogoń Szczecin
Typ. Lech i Over 2.5 2.20 Bet365
Drodzy Forumowicze, miała być głęboka analiza, ale niestety zawiesił mi się komputer pod koniec pisania i nie mam już siły na pisanie tego od nowa, dramat ????
W skrócie, Pogoń gra ostatnio fatalnie, przegrywa nawet z Zawiszą, który nie gra już o nic, a lepiej zaprezentował się niż gospodarze w Szczecinie. Obrona bez komentarza, 11 bramek straconych w 4 spotkaniach, czyli praktycznie 3 bramki na mecz. Nie zagrają dwaj podstawowi boczni obrońcy, czyli kolejna zła wiadomość dla drużyny. Lech przegrał tydzień temu w Gdańsku, jednak nie zagrał źle, Lechia jest po prostu w ostatnim czasie w niezłej formie i zasługuje na puchary. Do pełni zdrowia wrócił juz Teodorczyk, który prawdopodobnie jutro coś ustrzeli. Lech praktycznie stracił już szansę na Mistrzostwo, ale pałają rządzą rewanżu za dwie porażki 1:2 w Poznaniu i przede wszystkim 1:5 w Szczecinie w rundzie zasadniczej. Takiego obrotu spraw raczej nie zobaczymy w Poznankiu, no chyba, że w druga stroną i zupełnie mnie taka sytuacja nie zdziwi, bo Pogoń złapała zadyszkę i taką formą może zapomnieć o Pucharach, i tak się praktycznei stanie, bo grają najgorzej spośród drużyn z czołowej ósemki. Pod znakiem zapytanai stoi występ Robaka, który zmaga się z lekkim urazem. Jeśli zagra to kibice pasjonowac się będę bespośrednia walka o tytuł króla strzelców między napastnikiem ze Szczecina i Teodorczykiem, będącym ostatnio w bardzo dobrej formie. Ostatnio w Szczecinie padają same wyniki overove, tak powinno być również jutro, kurs na sam over nieciekawy, ale jest również opcja z wygraną i overem, którą właśnie wybieram. Zdziwię się na prawdę, jeśli Lech tego spotkania jutro nie wygra, nie wierzę w odrodzenie sie drużyny ze Szczecina. Przewiduję sporo bramek i łatwą przeprawę Lecha Poznań. Jeszcze raz przepraszam za tak krótką analizę, ale mam nadzieję, że okażę sie pomocna, ahh te komputery, potrafią doprowadzic do szału.
Przewidywane składy:
Lech Poznań: Kotorowski – Możdżeń, Arajuuri, Kamiński, Kędziora – Wołąkiewicz, Linetty – Lovrencsics, Hamalainen, Pawłowski – Teodorczyk.
Pogoń Szczecin: Janukiewicz – Hernani(Lisowski), Golla, Dąbrowski, Rudol – Murawski, Rogalski – Murayama, Akahoshi, Małecki – Robak.