34 Kolejki za nami!!
co wiemy?
Od góry... Barca wróciła na właściwe tory, Atletico dalej trzyma się na jej plecach,a Real też nie odpuszcza.
Walka o 4 miejsce jeszcze do konca nie jest rozstrzygnięta...
Villarreal
vs
Real Sociedad
Bet365
1.67
Vallareal mecze kolejno z Real Sociedad, Valencia,Deportivo La Coruna, Sporting Gijon. Do tego mały pojedynek w
LE z Liverpool..
Villareal nie jest w najlepszej formie ostatnio, porażka z Sewilla ,remis z Barca w kryzysie,wygrane z Getafe,Eibar ok ale te drużyny są bez formy, do tego 2 porażki z Rayo i Realem..Maja ostania szanse o zapewnienie sobie 4 miejsca, musza wygrać dzis i może uda im sie wygrac z Depo, Valencja ostatnio w formie , wiec nie da im szans na zwycięstwo a Gijon możliwe, że dalej będzie walczył o ligowy byt.
Moj typ: 1
Levante
vs
Athletic Club
Bet365
2.15
Teraz mój faworyt w zajęciu 4 miejsca, czyli Atletic..
Mecze: Levante W , Celta D,Las Palmas W, Sevilla D
Levante ostatnio 5:1 z Granada...
Celta niby wysoko ale tez ostatnio gubi punkty
Las Palmas - tu będzie trudno ale jakiś punkcik uda się wyrwać
Sevilla - na koniec zapowiada sie nieźle , jeśli Sevilla złapie formę w co wątpię to możne być cieżko
Na dzis moj typ :2
Co do Celty Vigo to myślę ż e sobie odpuszczą po stracie punktów z granada i porażce z Atletic ????
Getafe
vs
Valencia
Bet365
2.40
Tutaj kolejna drużyna która wg mnie zakwalifikuje sie do
LE, Valencja!!!
Ostatnio wszystko funkcjonuje tam jak trzeba w najbliższych 4 meczach , bedzie Real, więc tutaj nalezy koniecznie wygrać
Moj typ: 2
Do tych meczyków dorzucić można wygraną Atletico i gol Suareza bo chlop ostatnio w mega gazie!
Pozdro
//
Miło by było, gdybyś podawał kursy, oraz nazwę bukmachera na typy, które proponujesz na forum. I chyba popełniłeś małą gafę w typie Levante- Athletic, bo napisałeś, że stawiasz na gości, a w typie jest ewidentnie 1.
Pozdrawiam i życzę udanych typów, Vidal.