>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

35 kolejka Primera Division 10.05 - 13.05.2013

Status
Zamknięty.
A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Obiektywnie patrząc to Real Sociedad nie jest drużyną na LM. Przyznam szczerze, że wcześniej nie przyglądałem się ich grze, ale po tym co zobaczyłem dziś w 2 połowie, trzeba przyznać, że to taki radosny futbol, mnóstwo sytuacji, zero obrony, brak chłodnej głowy w decydujących momentach. Zmarnowane setki a później zamiast trzymać wynik i kontrolować grę, wybijanka i desperacka obrona grając u siebie. Nie widzę tej drużyny na 4 miejscu. Valencia to mimo słabszego sezonu drużyna klasowa, w przeciwieństwie do San Sebastian i mam nadzieję, że to jednak ona awansuje do LM bo to jednak gwarancja pewnego wysokiego poziomu.

ziomeczek9393 21,1K

ziomeczek9393

Użytkownik
Chyba inaczej rozumiemy pojęcie obiektywizm. Skoro piszesz że nie widziałeś wcześniej meczów Realu Sociedad, to jakim cudem możesz obiektywnie ocenić po jednym spotkaniu czy jest to drużyna która zasługuje, czy też jest drużyną na miarę LM. Dziś owszem sami są sobie winni że nie strzelili kolejnych bramek, jednak z drugiej strony dwa razy drużynę z Granady ratował słupek. Jak dla mnie mają oni spory potencjał i z przyjemnością oglądałem ich kolejne spotkanie na własnym boisku. Niewątpliwie wg. mnie zasłużyli oni na pierwszą czwórkę w tym sezonie, chociażby właśnie za ten radosny i odważny futbol. Takich drużyn jest już niewiele, które stawiają atak nad obronę i liczę że to właśnie im uda się wywalczyć miejsce dające udział w LM na przyszły sezon.

Otrzymane punkty reputacji: +2
popijava 87

popijava

Użytkownik
RSSS ma świetną drużynę, ale wszystkiego wygrać się nie da. Trzeba jednak oglądac mecze l. hiszpańskiej, ale nie tylko Barcelonę czy Real. Jeśli ktoś nie ogląda, to lepiej niech się nie ośmiesza, oceniając zespół po jednej połowie. Poza tym Granada zagrała dziś bardzo dobrze. W bezpośrednich meczach RSSS nakrył czapką Valencię. 100 razy wolę, by Sociedad grał w LM niż bezpłciowe Nietoperze, będące zresztą w kryzysie finansowym.

luque 3,6K

luque

Użytkownik
Ja sie zgadzam z toba RSSS jest dobra ekipa , na poczatku sezonu i chyba nawet do polmetku byli krytykowani za gre defensywna ale pozniej sie rozkrecili i mieli nawet ladne serie. Maja bardzo ciekawa ekipe - dwoch moich ulubiencow to Griezmann i Vela z czego pierwszy jest lakomym kaskiem ale cena to minimum 20mln euro. Tak jak pisales wyzej nie da sie wygrac wszystkiego i w pelni sie z tym zgadzam i tak chlopaki daja z siebie wiele i wciaz licza sie w stawce o LM a Granada nie przyjechala by popatrzec na mecz ale wywiezc punkty.
Jesli chodzi o Valencie to oni naprawde dziwnie graja , nie podoba mi sie ich futbol kiedys bylo lepiej ale i pilkarze byli lepsi Villa ,Silva , Mata to gwiazdy ktore musialy odejsc z powodu klopotow finansowych. Teraz pomyslmy jak bardzo wladze valenci wkurza sie gdy oni nie awansuja do LM? Tam jest czesc pieniedzy potrzebna im do egzystencji.Teraz tylko wypada czekac na to jak to wszystko sie potoczy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom