>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

35. kolejka Ekstraklasy (6.05 - 8.05.2016)

Status
Zamknięty.
TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Cracovia-Lech (Lech over 4,5 rożnych) 1.83 betano ✅
Po zdobyciu przez Legię pucharu polski droga do europy dla Lecha nie jest jeszcze zamknięta, być może taką możliwość da jeszcze czwarta lokata.Obecnie Kolejorz zajmuję 7.pozycję z 24pkt, po potencjalnym zwycięstwie w Krakowie na dwie kolejki przed końcem złapie kontakt do ekip oblegających pucharowe lokaty a swoje losy będą mogli sami rozstrzygać w ostatnich kolejkach, wygrana z Cracovią jest jednak podstawą do tych założeń, w przypadku chociaż remisu ich szansę spadają praktycznie zera.
Cracovia zajmuję dobrą 3 pozycję, rzec można ciąży presja utrzymania nie tylko szansy na europejskie puchary ale dużych pieniędzy za zajęcie miejsca na podium, oglądałem mecz Pasów z Ruchem, Legią czy Zagłębiem i szczerze mówiąc nie widziałem w ich grze niczego wyjątkowego, oczywiście ta gra w 2 wygranych spotkaniach była poukładana i konsekwentna ale w żadnym stopniu porywająca i myślę że każdy rywal w tej lidze przy lepszych wiatrach spokojnie wyrwie pkt Cracovii.Wygrana z Zagłębiem dosyć szczęśliwa gdzie wcale Cracovia nie była lepsza, w Chorzowie z kolei bardziej wypada zganić Niebieskich niż pochwalić Cracovię.Nie podejmuję się typu zwycięscy w tym meczu, ponieważ Lech przyzwyczaja że potrafi zawodzić, myślę natomiast że to spotkanie nie będzie jednostronnym pojedynkiem, każda ekipa będzie tutaj chciała przeważyć na swoje, tak więc po raz kolejny typ na rzuty rożne.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Legia - Piast over 2,5 1,952 3/10 ✅ Piast over 0,75 1,952 2,5/10 ⛔pinnacle

Dla mnie kurs na Legię jest zły i nie przemawia do mnie wygrana z Lechem,
Legia gra w kratkę w ostatnich meczach - bez gola wyjazdy w Chorzowie i Lubinie.
Wkrótce trudny wyjazd do Gdańska, więc dziś będzie trzeba wygrać z Piastem, h2h wskazuje na Legię,
Piast na wyjazdach strzelał ostatnio każdemu
http://www.flashscore.pl/mecz/GGGEorD1/#h2h;away
dla mnie mecz będzie otwarty, typuję gole a nie wygraną gospodarzy.

pestka7 7K

pestka7

Forum VIP
Dobry typ Szefie, ale pamiętaj, że Legia dziś bez Priovicia, który w ostatnich meczach ciągnął ofensywę stołecznych. Sam zastanawiałem się nad overem bo kurs na wygraną Legii dość niski, ale mając w pamięci ich ostatnie mecze - odpuszczę.

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Pogoń Szczecin vs Zagłębie Lubin 1:3 (0:0)
Over 2.0 @ 1.65 bet365 ✅
Over 2.5 @ 2.20 bet365 ✅

Mecz zapowiadany jako: &quot;Europa czeka na lepszego&quot;, taki tytuł możemy zobaczyć w Sportowych faktach.
Czyli możemy się spodziewać spotkania na wysokim poziomie ???? , przynajmniej wg gazety. Zobaczymy.

Moją uwagę przyciągnął kurs na over,
Pogoń u siebie w tej rundzie strzelała zawsze minimum 1 gola, nie udało się to tylko w 1 spotkaniu z Legią - 0:0.

Podobnie Zagłębie, które nie trafiło ostatnio w Krakowie i w pierwszym meczu rundy z Ruchem.

Pogoń u siebie 21:16 bilans goli.
Zagłębie na wyjeździe 18:17

Ostatnie dwa mecze w Szczecinie to 0:0 oraz 2:2.

Michniewicz zapowiada grę na 2 napastników.

Obie ekipy przystąpią do spotkania bez strat w ludziach. Jedynie nie zagra Vlasko - Zagłębie ;).

Pogoń: Słowik - Frączczak, Czerwiński, Fojut, Lewandowski - Akahoshi, Matras, Murawski, Gyurcso - Zwoliński, Dwaliszwili.
Zagłębie: Polacek - Todorowski, Guldan, Dąbrowski, Cotra - Ł. Piątek, Kubicki - Janus, Starzyński, Janoszka - K. Piątek.

ibis 1,5M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
15:30 Cracovia - Lech
Typ: 1
Kurs: 2.35
Buk: betsson

Wynik: 2:0
✅

W niedziele popołudnie zapowiada się nam naprawdę niezłe spotkanie. Gospodarze wygrywając dzisiaj mogą zrobić duży krok w kierunku europejskich pucharów. Goście z Poznania grają już o pietruszkę. Bowiem nawet dzisiejsza wygrana nie da im większych szans na zajęcie 3-4. miejsca. Cracovia w ostatnich tygodniach ponownie zaczęła wygrywać. W trzech ostatnich ligowych kolejkach Pasy zanotowały dwa zwycięstwa i były to zwycięstwa przed własną publicznością. Goście czekają na zwycięstwo od 9 kwietnia, a ich obecna forma raczej nie przemawia za tym, żeby mieli wywieźć komplet punktów z Krakowa. Dodam, że obie drużyny w obecnym sezonie spotkają się trzeci raz. W pierwszym meczu u siebie Cracovia rozbiła Lech 5:2, potem Kolejorz się lekko zrewanżował u siebie wygrywając 2:1, a dziś...no właśnie, dziś liczę, że to gospodarze wyjdą zwycięsko z tego pojedynku. Pasy prezentują się o wiele lepiej w ostatnim czasie oraz dalej walczą o miejsca premiowane grą w europejskich pucharach. Na koniec chce napisać, że jest to pojedynek dwóch kibicowskich zgód, dlatego też mam nadzieje, że Lech podaruje te trzy punkty gospodarzom.

Otrzymane punkty reputacji: +4
teixeira 367

teixeira

Użytkownik
W zeszłym tygodniu chcąc zepchnąć kierunek typów na Pogoń taką też stworzyłem analizę. Jestem pewien że ilość typów i kwoty przeznaczane przez graczy na dany mecz mają taki lub inny wpływ na jego wynik. Oczywiście sercem byłem za Piastem. I to był powód który miałem podać po meczu ale mod wywalił moją analizę. Dziś jednak niestety nie ma co zbierać....Legia wygra niestety ten mecz i podejrzewam że dokładnie jednym golem. To co zrobili bukmacherzy to jakaś kpina. 1.5????? Lider z zespołem który,ma tyle samo punktów i którego zespołu ten lider nie jest w stanie pokonać??? który dodatkowo ostatni miesiąc ma zdecydowanie lepszy punktowo niż ten lider???? kogo obchodzi że Legia ma 100 lecie,przecież Piast z tego względu się nie położy tylko zagra tak jak z Lechią czy Lechem,a Legia skoro tak intensywnie myśli o tym stuleciu to czemu nie potrafi ograć Ruchu którego każdy leje jak chce??? Te kursy powinny być co najmniej 1.8 lub 1.9. Już kilka razy pisałem o tym zjawisku w swoich postach i zawsze mi to wchodzi,gdy buki zaniżają kursy to z reguły wiedzą co robią i najczęściej trafiają. To ma zwabić grających na x2....i widzę to zjawisko w wielu waszych wypowiedziach...żal Piasta,ale on nie da rady nawet tego zremisować. A ci którzy zagraja Legię albo dadzą z handi albo coś dołożą do tego 1.5 i to im zepsuje. I dla tego myślę że Legia jednym golem. między innymi był taki mecz Wolfsburg -BVB gdzie VFL był drugi BVB 3 i ten VFL nie przegrał u siebie meczu od kilku ładnych miesięcy ,z,ze 20 spotkań,tym czasem buki dały kurs na BVB 1.5 i ta bramka wpadał w doliczonym bodajże na 1-2....skąd oni to wiedzieli???? Dziś wiedzą że jedynki się nie da w singlu zagrać bo nikt nie wyłoży 1 tysiąc na 1 żeby wygrać 1300!! I stąd wime że tam 1 na 1000%. Jeśli macie kasę to grajcie to jako lokatę w singlu bez dodawania,kasa pewna choć mała. Wczoraj nie złe jaja Shalke 1-1 bo po co im LM,West Ham z o nic grającą Swansea no bo po co ich ogrywać jak można ograć City Chelsea Arsenal Man utd zepsuć wszystkim kupony a potem i tak nie wejść do LM. Newcastle 2-2 z City
Liverpoolem a z Aston villą która już spadła i każdy ją leje nie potrafią gola strzelić... I takich przykładów jest pełno bo te wyniki wcale się przypadkowo nie układają tylko intencyjnie.....
Typ Legia-Piast handi - 1 X. kurs 3.6 Bwin

his_airness 16,2K

his_airness

Użytkownik
Pogoń Szczecin - Zagłębie Lubin
Obie drużyny walczą o zajęcie miejsca, które będzie gwarantowało w przyszłym sezonie udział w el. do LE. Skupię się na drużynie gości, gdyż zamierzam zagrać na ich rzuty rożne. Zagłębie to drużyna, która lubi i potrafi grać piłką. Najważniejsze jest to, aby Starzyński nie był odcinany od podań, tak jak to miało miejsce w meczu z Lechią, gdzie czapką nakrył go Kovacević. Jestem pewny, że ten mecz będzie wyrównany. Stawka spotkania jest duża, więc możemy zobaczyć na boisku piłkarskie szachy. Gram kornery, bo Zagłębie potrafi nabić ich sporo w meczach wyjazdowych. Czasem rzecz jasna są słabsze mecze pod tym względem, ale wszystko zależy od tego, jak toczą się losy meczu. Miedziowi lubią i potrafią grać z kontry, więc myślę, że te 5 korków są w stanie uzyskać.
Dorzucam jeszcze typ na remis. Wiadomym jest, że Pogoń lubi dzielić się punktami z rywalami. Na swoim stadionie gra nieźle i nie będzie to łatwy mecz dla lubinian. Nie wiem czy w obecnej sytuacji w tabeli któraś z drużyn będzie chciała bardziej zaryzykować, bo jeszcze zostaną dwie kolejki i wszystko będzie mogło się zdarzyć. Wydaje mi się, że Zagłębiu, a w zasadzie Stokowcowi bardziej zależy na pucharach, aczkolwiek jak już pisałem - to nie będzie łatwe spotkanie, ani dla jednej, ani dla drugiej drużyny. Remis jest możliwy, bo te drużyny lubią dzielić się pomiędzy sobą punktami. W czterech ostatnich spotkaniach padały remisy, trzykrotnie bramkowe, raz 0-0.
Zagłębie Lubin over 4.5 RR @1.80 ✅
Zagłębie Lubin +0.5 RR @1.88 ✅
Remis @3.25 ⛔

Wszystkie kursy z Betano.

kaszpir88 1K

kaszpir88

"Król Ekstraklasy"
08.05.2016, godz. 15:30, Stadion Miejski im. Floriana Krygiera w Szczecinie
POGOŃ SZCZECIN – ZAGŁĘBIE LUBIN

Przewidywane składy:
Pogoń (1-4-4-2): Słowik – Lewandowski, Czerwiński, Rudol, Frączczak – Nunes, R. Murawski, Matras, Akahoshi – Zwoliński, Dwaliszwili
Zagłębie (1-4-2-3-1): Polacek – Tosik, Dąbrowski, Guldan, Todorovski – Kubicki, Ł. Piątek – Janoszka, Starzyński, Woźniak – K. Piątek

Nie zagrają:
Pogoń: ---
Zagłębie: Vlasko (po kontuzji)

Mecz na remis! W 3 ostatnich spotkaniach między tymi drużynami w Szczecinie 3 remisy. Pogoń już 17 remisów w tym sezonie, Zagłębie chce walczyć o puchary, ale zdecydowanie lepiej spisują się na własnym boisku. Pogoń w defensywie w pełnym składzie, a to oznacza problemy dla ofensywy gości. Z drugiej strony Pogoń nie ma wielkiej mocy w ataku. Zwoliński dużo słabszy niż jesienią, Dwaliszwili mocno pracuje ale mało strzela, gra w ataku opiera się na Murawskim. Mecz na remis, ale ja podeprę to na swój sposób.

Podwójna szansa http://www.efortuna.pl
REMIS-REMIS @1.66 ✅✅✅ (wynik Ipoł. i całego meczu / wystarczy wytypować jedno z tych zdarzeń)

Cracovia - Lech Poznań / 08.05.2016 godz. 15:30

Przewidywane składy:

Cracovia: Sandomierski - Deleu, Wołąkiewicz, Bejan, Jaroszyński - Covilo, Budziński - Kapustka, Cetnarski, Wójcicki - Jendrisek.
Lech: Burić - Kędziora, Arajuuri, Kamiński, Kadar - Linetty, Tetteh - Pawłowski, Gajos, Lovrencsics - Kownacki.

Cracovia walczy o puchary, chociaż trener mówi że to &quot;pocałunek śmierci&quot; (ciekawe co na ten temat myśli prezes Filipiak). Lech chce pucharów, ale z tym co prezentują w ostatnich tygodniach to mogą jedynie marzyć. Cracovia mocna na swoim stadionie, w ofensywie mają kreatywnych graczy, przy stałych fragmentach Covilo. Lech w ataku słaby strasznie, szarpie tylko Pawłowski. Tetteh gra brutalnie, każdy mecz powinien kończyć z żółtkiem i kilka czerwonych też już powinien mieć na swoim koncie. Nic sobą nie prezentuje poza przerywaniem akcji i nieodpowiedziealnym faulowaniem. Cracovia ma dużo większy potencjał, a z Lecha po pucharze już pewnie całkowicie zeszło powietrze.

Cracovia @2.62 ✅✅✅ 1XBET

LEGIA WARSZAWA – PIAST GLIWICE
8.05, godz. 18:00, Stadion im. Marszałka Józefa Piłsudkiego

Przewidywane składy:
Legia: Malarz – Jędrzejczyk, Pazdan, Lewczuk, Hlousek – Borysiuk, Jodłowiec – Kucharczyk, Hamalainen, Guilherme - Nikolić
Piast: Szmatuła – Mokwa, Hebert, Korun, Mraz – Zivec, Vacek, Murawski, Bukata – Nespor, Barisic

Nie zagrają:
Legia: Prijović (kontuzja), Duda, Rzeźniczak (występ możliwy)
Piast: Jankowski (kontuzja)

Mecz o mistrzostwo. W Legii trzech zawodników nie zagra, ale brak dwóch z nich jest wzmocnieniem składu. Duda potencjał duży, ale nic nie wnosi do gry Wojskowych, Hamalainen najprawdopodobniej wyjdzie w pierwszym składzie i na pewno będzie chciał udowodnić że zasługuje na częstszą grę. Rzeźniczak od początku roku dużo błędów w obronie, obrona w składzie: Jędrzejczyk, Pazdan, Lewczuk, Hlousek prezentuje się lepiej bez niego. Jedynym poważnym osłabieniem jest Prijović. Piast w tym roku w Ekstraklasie jeszcze nie wygrał!!! Gliwiczanie już ugrali swój historyczny wynik w tym sezonie. Nie widzę argumentów które przemawiałyby za gośćmi, chyba że Legia zagra tak słabo jak w pucharze, ale może równie dobrze zagrać jak z Cracovią gdzie goście nie mieli nic do powiedzenia.

Legia Warszawa @1.57 ✅✅✅ 1XBET

D 0

damain555

Użytkownik
zakład 0-15 brak gola a gol był konkretnie w 15&#39;39&quot; więc jak to będzie bo już sam sie pogubiłem
do 15 min 0 sek (tak przynajmniej być powinno) kolejnym razem proszę gdzie indziej zadawać takie pytania.

S 200

sniffybet

Użytkownik
Tak, tak, grajcie na Legię po tak żałosnym kursie xD Dzisiejszy hit to typowy mecz 50-50 w którym nie ma faworyta. Oba zespoły potrafią zagrać bardzo ładny futbol jak i zagrać totalny piach. Oba zespoły zgromadziły tyle samo punktów w tabeli.

A już kompletnie rozwalają mnie argumenty &quot;Legia ma lepsze zaplecze, to największy klub w Polsce, i najbogatszy&quot;

United, Chelsea, City, Arsenal, Tottenham też mają ogrom pieniędzy i wielkie zaplecze. A kto wygrał w Anglii? Leicester, które jeszcze do niedawna grało w Championship.

W obliczu tego że jest to mecz BEZ FAWORYTA, mecz 50-50 gram na drużynę na którą jest większy kurs. Czyli gram na Piasta.

Piast Gliwice @7,00 bet365 ⛔
Piast Gliwice strzeli gola @1,62 intragame ⛔

teixeira 367

teixeira

Użytkownik
To co napisal Kaszpir, w Legii brak Priovicia,a za Dude totalny niewypał i drewno Halamajnen a buki mimo to daja 1,5.....tu bedzie 1 niestety, a co do tego co napisał Sniffy to masz racje ale takie typy nie wchodzą po prostu. Jeżeli ktoś się spodziewa że Piast wygra po takim kursie to poprostu nie wchodzi. Jeżeli dziś były by posty z zapewnieniami że Legia to wygra,a Piast był by skazany na porażkę,to faktycznie wówczs mogła by ta niespodzianka być ale tak,nie dość że kurs za wysoki żeby go trafić to w dodatku takich głosów jak twój,że granie na jedynkę po kursie 1.5 mija się z clelem już się kilka pojawiło,a kto zwykle wygrywa wy czy buki,szczególnie że to granie x2 w tym meczu mogło by ich ostro przetrzebić???myślę e odpowiedź jest jasna Legia dziś to lokata a strach ma wielkie oczy,więc nie ma co sie bać tylko grać dziś na Legię grubo. Co do Angielskiej ligi to dzisiejszy mecz przypomina Arsenal-Licester gdzie też kursy mimo że to Licester był zdecydowanym liderem były podobne jak nie takie samę i faktycznie buki się nie myliły a to był jeden z nielicznych meczów które Aresenal w tym sezonie wygrał. Choć wielu grało x2. Legia.Piast dokladny wynik 1 0 ps wlasnie widze Ajax...o co gralo Grashaf. a wy mowicie ze to nie diabel

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Legia-Piast (Legia -1) 2.6 Unibet ✅

Brak Priovica jak dla mnie nie musi być jakimś specjalnym osłabieniem, paradoksalnie może być atutem bo tyle co chłop marnuje to czasami porównać go można tylko do Brożka, chociaż od przyjścia Wdowczyka Brozio znacznie poprawił swoją skuteczność.;]
Wracając do obu drużyn jak wszystkim wiadomo Legia bez szału, po rundzie zasadniczej mieli sobie szybko zapewnić Majstra a tutaj 3 kolejki przed końcem grają o to by nie położyć łba pod toporem.Piast jednak też nie gra wyjątkowo, nie znam przebiegu spotkania z Lechią w którym wygrali 3-0, znam jednak ten ze Szczecińską Pogonią i na pewno nie można powiedzieć że byli lepsi, na pewno byli skuteczniejsi bo tylko to w tym meczu dało 3pkt Piastowi, Pogoń z gry wyglądała lepiej i mieli swoje sytuacje, wcześniejsze mecze Piasta to była zadyszka i ja tu jestem daleki od jakiś teorii że Piast dzisiaj w Warszawie pokaże coś ekstra.Ja raczej obstawiam tutaj bez niespodzianki której zawsze się szuka w podobnych spotkaniach, uważam że jak Legia zwycięży to więcej niż jedną bramką, chyba że padnie w końcówce mecze.Jeśli piłkarze Legii w takim meczu nie będzie potrafili z siebie więcej wykrzesać i zagrać co najmniej solidnie, to raczej nie wróże im długiej przygody w pucharach, i nie mówię tu o LM.

typer36 456

typer36

Użytkownik
Mam dokładnie takie samo przeczucie. Im bliżej meczu, tym bardziej sądzę, że Legia to wygra, nieważne w jakich okolicznościach. Moje głębsze doszukiwanie się potencjału w ekipie gości, o czym pisałem wcześniej może być nic nie warte lub słuszne, ale i tak w świat pójdzie ostateczny wynik. Oczywiście pewni nie możemy być niczego.

Słusznie prawisz o tym diable, od dłuższego czasu staram się wyłapywać jego &quot;wpływ&quot; na mecze, w których wszystkie znaki na niebie wskazują, że faworyt wygra, a po meczu jesteśmy w szoku. I powiem szczerze, im częściej uda mi się coś takiego przewidzieć, tym w jeszcze bardziej wydawałoby się pewnych sytuacjach znowu on daje o sobie znać. Przykładem właśnie dzisiejszy mecz Ajaxu. Co wskazywało na to, że Ajax nie wygra? Nic. A jednak, bukmacher ma żniwa cały rok.

Oczywiście nie jesteśmy nawiedzeni, ale niektóre wyniki naprawdę są lekko science-fiction i człowiek ma prawo się zastanawiać czy tu o sport chodzi.

Dobrego meczu Panowie!
Ja dla odmiany daje 2:1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom