>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

34. (ostatnia) kolejka 1. Bundesligi (23.05.2009r.)

Status
Zamknięty.
M 0

mesjasz

Użytkownik
Odpuścili sobie? Nie.

Po prostu zagrali bardzo słabe spotkanie. Widać bylo, ze są dobici po porażkach z Bremą. To byl ich głowny problem tydzień temu. Zresztą rywal też dobrze zagrał.

HSV sie zepsuło pod koniec sezonu i tego nikt nie moze zakwestionować. Najwazniejszym czynnikiem były te 4 mecze z Bremą, odpadniecie z UEFA Cup, DFB Pokal + porazka w lidze.
Zespół dostał mocnego kopa.
Jol jednak wie o co idzie i nie wydaje mi sie, zebyśmy oglądali biegających bez celu piłkarzy HSV. Jedno Ci mogę powiedzieć, Rost i Olic na pewno bedą zmotywowani :wink:
cd tego pierwszego to mam wątpliwości. Bo ostatnio jest jakiś niepewny. Także przez jego błąd (oczywiście nie tylko) HSV odpadło z PU
Zaraz mecz. szkoda że ide do pracy ale potem sobie powtórki pooglądam

uzytkownik-23347 790

uzytkownik-23347

Użytkownik
Wolfsburg zmiótł Werder z powierzchni ziemi, wygrywając 5:1 . Jedynie Diego grał na &quot;swoim&quot; poziomie, strzelając bramkę nowemu mistrzowi Niemiec. Również Bawarczycy zwyciężyli ciężki mecz 2:1. Po raz pierwszy w historii ( o ile się nie mylę ), drużyna z Wolfsburga jest najlepsza w Niemczech. Gratulacje.

vdv 66

vdv

Użytkownik
Po raz pierwszy w historii ( o ile się nie mylę ), drużyna z Wolfsburga jest najlepsza w Niemczech.
Tak, po raz pierwszy Wolfsburg wygrał Bundesligę ;-)
Mnie osobiście bardzo cieszy, że Hamburger SV wygrał pojedynek o Ligę Europejską z Borussią Dortmund :spokodfhgfh: ✅
Drugi powód do zadowolenia to właśnie to, że Bayern nie wygrał Ligi :spokodfhgfh::jezora:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom