>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

34. (ostatnia) kolejka 1. Bundesligi (23.05.2009r.)

Status
Zamknięty.
M 0

mesjasz

Użytkownik
Trudna kolejka. No niby za pewniaka można uznać Wolfsburg. Tyle tylko że w przypadku jakichkolwiek punktów Bayernu wystarcza im remis (mają lepsze bramki oraz bezpośrednie starcia - nie wiem które się liczy). Nie wiem jak byłoby w przypadku wygranej Stuttgartu bo bramki Wolfsburg ma lepsze ale bezpośrednie starcia 4:1 4:1 (po 1 zwycięstwie). Będą kalkulować? Chyba jednak nie...

Cd właśnie meczu Bayernu ze Stuttgartem no to jest to ważny mecz dla obu zespołów bo ten kto przegra prawdopodobnie wyleci z pierwszej trójki aspirującej do LM. W przypadku remisu wyleci Stuttgart. A to dlatego że z tyłu czai się Hertha która prawdopodobnie pokona ostatni Karlsruher który chyba przeszkadzać jej nie będzie.

Wydaje się że Hamburger powinien swój mecz wygrać ale gdyby im zależało na konkretnym miejscu to wygrali by i z Kolonią. Dlatego ich nie polecam ruszać. Ewentualnie ciekawe jest że w każdym wyjazdowym meczu tracili bramkę.

Na Arminie niski kurs ale z tego co patrzyłem to już spadli bo Borussi M. nie ścigną

Jeśli już grać to za niedużą stawkę:
Wolfsburg - Brema 1
Karlsruher - Hertha 2
Bayern - Stuttgart 1x

akarin 0

akarin

Forum VIP
Ostatnie KSC nie bedzie przeszkadzać Herthcie? Bzdura. KSC w razie wygranej ma szanse na utrzymanie, jeśli jakiś inny zespół się potknie. Tak wiec będą gryźć trawe od początku meczu. A w ekipie Berlińczyków atmosfera nie jest najlepsza. Wszyscy są zawiedzeni remisem z Schalke i odpadnięciem z walki o mistrza. HSV? Ja postawię sobie na nich. Niezrozumiałe jest dla mnie pisanie, że &quot;gdyby im zależało na konkretnym miejscu to wygrali by i z Kolonią&quot;. Z Koln po prostu bardzo słabo zagrali, widać u nich zmęczenie i z leka brak motywacji po odpadnieciu z walki o jakiekolwiek cele. Eintracht nie ma sie najlepiej, szczególnie w defensywie, wiec cieżko im będzie powalczyć na powaznie z HSV. Hamburg ma spore szanse na udział w Lidze Europejskiej, czy jak to się tam teraz bedzie nazywać, bo BVB gra na trudnym terenie z Gladbach, które musi wygrać, jesli chce sie utrzymać. Tak wiec 3 pkt pewne nie sa.

cozmo 19

cozmo

Użytkownik
Arminia ma o co walczyc, bo przeciez baraze sa stokroc lepsze od ostatecznego spadku, nieprawdaz? I raczej z grajacym o nic Hannowerem jakos sobie poradza, bo defensywa gosci na wysokim poziomie nie stoi, byleby gracze z Bielefeldu nie zmarnowali sytuacji strzeleckich. HSV w ogole nie tykam, bo niby powinni wygrac, ale z tymi ostatnimi wynikami wcale mnie nie przekonuja, a kurs jak na gre na wyjezdzie zalosny. Co do Gladbach to oni juz sobie zapewnili spadek, o ile zle nie widze. Przeciez maja 3pkt przewagi na kolejnymi zespolami i znacznie lepszy bilans bramkowy, wiec kurs 2 na BVB wydaje sie mi calkiem niezly, ktora z takimi slabiakami w tym sezonie naprawde dobrze sobie radzi, a tylko zwyciestwo daje im pewnosc gry w Lidze Europejskiej, wiec innego wyniku niz zwyciestwo gosci nie widze. W sumie najpewniejszy wydaje sie mi Wolfsburg, ktoremu moze i starczyl by remis, ale nie potrafie sobie ich wyobrazic w roli zespolu uwaznego z tylu. Oni po prostu strzela jak najwiecej bramek, by przypieczetowac mistrzostwo, a poza tym Werder bedzie przeciez po meczacym spotkanie w finale UEFA i spodziewam sie podobnego wyniku jak z BVB lub Bayernem, jesli nie wiekszego wymiaru kary.

M 0

mesjasz

Użytkownik
Fakt kolega ma racje bo trzeci od końca zespół gra baraże (ze względu na to polecam typ na Arminię). No ale mimo to sportowo nie ma chyba co porównywać obydwu zespołów. Zobaczymy czyja ambicja przeważy. Jednak ze względu na uświadomienie mnie przez Akarina odpuszczam ten mecz.

A cd Hamburgera podtrzymuje swoje zdanie bo zespół zmęczony niekoniecznie oznacza zespół nieambitny a właśnie taki styl prezentuje HSV. We frajerskim stylu odpadli z PU oddając całkowicie inicjatywę Werderowi. W lidze także nierówna forma. A porażka z Kolonią była po prostu głupia. Z drugiej strony dla Eintrachtu mecz o nic a HSV może się obudzi.

To w końcu liczą się bramki czy bezpośrednie mecze? Jak bramki to Borussia M. już ma utrzymanie więc typ na Borussie Dortmund byłby faktycznie dobry

akarin 0

akarin

Forum VIP
Liczy się najpierw stosunek bramkowy. Potem bezpośrednie mecze. Potem ilość strzelonych bramek. Potem ilość strzelonych bramek na wyjeździe.

To tak ogólnie mówiac.

Gladbach jeszcze takie pewne utrzymania nie jest, bo w razie porażki z BVB i wygranej Arminii kilkoma bramkami mogą spaść na miejsce barażowe. A jesli Cottbus wygra wysoko to już w ogóle.
Trzeba jednak patrzeć realnie.
Cottbus ma małe szanse na zwycięstwo. Ja w ich meczu bym stawiał na: Both team to score? TAK i czystą 2.

W meczu Arminia - H96 over wydaje mi się najlepszym rozwiazaniem. Bielefeld musi zaatakować, Enke w bramce nie zdoła przez cały mecz powstrzymywać ataków gospodarzy. Do tego oba zespoły są słabe w defensywie, a w H96 jeszcze Farenhost jest kontuzjowany.

Na pewno postawię takie cudo:

Bayern - VFB 1
Wolfsburg - Werder 2

Może wpadnie.

HSV zagram dlatego, że wciaz walczą o udział w Lidze Europejskiej. BVB gra na trudnym terenie, wiec sie mogą potknąć. A HSV gra z osłabionym Eintrachtem. Też można over.

Co by tu nie mówić zapowiada sie ciekawa ostatnia kolejka.

cozmo 19

cozmo

Użytkownik
Wiadomo, ze ciekawa, bardzo mnie to cieszy, choc martwi, ze tyle czynnikow jest potrzebnych, by Bayern zdobyl mistrza :/ I mimo, ze kibicuje im od wielu lat i w najgorszych chwilach to musze powiedziec obiektywnie, ze nie wierze w jego zdobycie. Dla mnie 1 na Wolfsburg jest najpewniejsza z calej kolejki, dlaczego tak jest napisalem pare postow wczesniej. Bayern u siebie bedzie mial trudne zadanie, zdecydowanie musza wygrac, ale to samo moze powiedziec Stuttgart, bo przeciez Hertha tez moze to zrobic i wyprzedzic obydwa zespoly w przypadku remisu lub jeden w przypadku porazki. Dlatego jestem pewien, ze mecz bedzie zazarty i obfitywal w emocji i gole, zobaczymy na czyja korzysc. Arminia jak juz pisalem powinna wygrac, ale nie spodziewam sie gradu goli z ich strony, pomimo obrony H96, Arminia to nie VfL, wiec wynikow sprzed lat raczej nie powtorza. Z drugiej strony m.in. dlatego tez przewiduje, ze BVB wyzej niz 2 bramkami nie wygra, bo nawet przy dwubramkowej roznicy wygranej Arminii i tak zostana w BL. Co do Energie to 7 bramek z pewnoscia nie odrobia, ale zawsze musza liczyc na potkniecie sasiadow o miejsce wyzej z tabeli. Zgadzam sie, ze w meczu z Bayerem obie strzela, gospodarze musza cos wreszcie strzelic i to nieraz, a goscie forme strzelecka maja i dotychczas nie mieli z tym problemow w Cottbus.

nafciarz 1

nafciarz

Użytkownik
biorac pod uwage fakt ze kibice Herthy i Karlsruher trzymają sztame to ja odpuszczam ten mecz. Jesli hertha wygra (i tym samym Dortmund co najwyzej zremisuje z Moenchgladbach) to Karlsruher spada z ligi (jesli oczywiscie Arminia nie wygra z Hannowerem). CIezko wytypowac tutaj zwyciezce, wszsytko zalezy od motywacji kadzej ekipy. Jedni walcza o ligowy byt, drudzy o Lige Mistrzów. Kurs trochę mały na Herthe (ok 1.60). Ja chyba odpuszcze ten mecz.
NIe takie wałki zdarzały się w bundeslidze ????

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
Dla mnie 1 na Wolfsburg jest najpewniejsza z calej kolejki, dlaczego tak jest napisalem pare postow wczesniej.
Wilka wystarczy remis do majstra bo bardzo watpliwe jest by Bayern pokonal Stutgart 7 golami a tym bardziej by Stutgart wygral wynikiem dwucyfrowym. Najpierw zobacze co Werder pokaze jutro ale i tak najpewniejszy wydaje sie tu over choc zapewne kurs bedzie mizerny.

Inne propozycje nad ktorymi sie zastanawiam to czysta dwojka na BVB, tu mysle ze zdecyduje obecna forma zespolow bo obie ekipy maja o co grac i determinacji nikomu nie zabraknie.
Oraz typ na obie strzela w meczu Bayernu, graja dwie druzyny ofensywne a obrona Bayernu mnie nie przekonuje.

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Wolfsburg gra o mistrzostwo, Werder nie gra o nic.
Werder zmęczony po 120 minutach biegania w finale pucharu UEFA, nie powinien zbyto przeszkodzić Wilkom w zdobyciu upragnionego trofeum, Vfl rozpędzone u siebie nie powinno stracić punktów jak i mistrzostwa, które tylko jakaś katastrofa może im odebrać.
Mecz Bayernu oceniam 50/50, zwłaszcza przy bardzo słabej postawie obrońców Monachijczyków.
Mój typ: Wolfsurg @ 1.55

belfast-boy 415

belfast-boy

Forum VIP
Spotkanie: Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund (Połowa/Wynik końcowy) ⛔
Typ: 2/2
Kurs: 3.20
Bukmacher: bet-at-home
Analiza: Już jutro poznamy odwiedzi na wszystkie nurtujące nas pytania odnośnie rozgrywek 1. Bundesligi. Spotkanie rozgrywane na Stadion im Borussia Park w Mönchengladbach, w którym miejscowe Źrebaki pod wodzą Hansa Meyera podejmować będą Borussię z Dortmundu, da nam odpowiedź na jedno z nich. Czy piłkarze Jurgena Kloppa utrzymają 5. lokatę w ligowej tabeli i wystartują w kwalifikacjach do Ligi Europejskiej UEFA?
Gospodarze nie mogą być jeszcze pewni utrzymania i przynajmniej jeden punkt zdobyty w sobotnim pojedynku zapewniłby im grę na pierwszoligowych boiskach w przyszłym sezonie. Ale nawet porażka w jutrzejszym meczu nie oznacza w ich przypadku spadku do 2. Bundesligi, gdyż dużo będzie zależało od rozstrzygnięć w innych konfrontacjach (ściślej rzecz biorąc od wyników pojedynków Arminii z Hannoverem i Energie z Bayerem, w których Arminia, bądź Energie musiałyby odnieść bardzo wysokie zwycięstwa).
Borussia Dortmund, która na finiszu rozgrywek mogła się poszczycić serią 7 kolejnych zwycięstw, przed 2 tygodniami poległa w spotkaniu z (nowym mistrzem) Wolfsburgiem. Nie załamała się tym jednak i już w kolejnym meczu rozgromiła Arminię 6:0!
Hans Meyer w dalszym ciągu nie może skorzystać ze zmagających się z urazami Steve&#39;a Gohouriego, Roba Frienda, Gala Albermana i Jauresa. Z kolei Jurgen Klopp będzie zmuszony radzić sobie bez Nevena Suboticia i Kevina-Prince&#39;a Boatenga.
Piłkarze BVB, by nie dać się wyprzedzić będącemu tuż za ich plecami HSV (taka sama ilość punktów i dość łatwa wyjazdowa przeprawa z Eintrachtem), muszą jutrzejsze spotkanie wygrać. Moim zdaniem wygrają i to pewnie, udowadniając tym samym, że zasługują na grę w europejskich pucharach.

Przypuszczalne składy obu drużyn:
Borussia Mönchengladbach: Bailly - Stalteri, Brouwers, Dante, Daems - Bradley, Galasek, Levels - Matmour, Marin - Colautti
Borussia Dortmund: Weidenfeller - Owomoyela, Hünemeier, Santana, Dede - Kehl - Blaszczykowski, Sahin - Hajnal - Frei, Valdez

crossmen 8,1K

crossmen

Użytkownik
Bardzo życzę Wilkom mistrza , ale nie zaryzykuję grania na nich bo Werder Brema to ekipa strasznie niewdzięczna do typowania i nie wiadomo co im odpali , będzie Diego , może być różnie , obym się mylił.
gry raczej poszukam na Arminię , Schalke,Borussia Dortmund,
Arminii mocno kibicuję , choć piłkarsko wyglądają ubogo i będzie to ciężka przeprawa dla nich,ale zawsze Wichniarek może coś trafi
Schalke , powinno wygrać bo sezon do dupy a , że będzie cały stadion to są coś niecoś winni kibicom swoim ,alternatywny typ to over
Borussia - rewelacja tego sezonu jak dla mnie , Klopp naprawdę ich ładnie poukładał,noi wyniki przyszły same,miło tym bardziej , że mamy tam Kubę , nie chciałbym tylko aby mu zaświtała zmiana barw klubowych bo ma klimat do rozwoju jak mało gdzie

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Kilka meczów bedzie o nic. Koln-Bochum , Schalke-TSG. Na pewno gospodarze beda chcieli wygrac by pozegnac sie z sezonem, Schalke ma łatwe zadanie gdyz TSG osłabione natomiast Koln bez Petita,Novakovica i Matipa.
B. ładny kurs mamy na KSC ✅ które moim zdaniem da rade pokonac Herthe.
W meczu Energie-Bayer ⛔stawiam na gosci ktorzy wygrali ostatni mecz 5:0 a dzis z walecznym lecz oslabionym Energie powinni sobie poradzic.

benqsimens 61

benqsimens

Użytkownik
Spotkanie: Eintracht Frankfurt - Hamburger SV
Typ:Hamburger SV -1
Kurs:2.82
Bukmacher: GB
Analiza:
Ostatnia kolejka Bundesligi w tym sezonie.HAmburger po ostatniej wpadce z FC Koln ,przegrywając 0-1 znacznie utrudnili sobie życie przed ostatnia kolejką.Mają tyle samo pkt. co zespół z Dortmundu,jednak to Hamburger jest poza pucharami europejskimi.
Borussia zagra w wyjazdowym spotkaniu z Borussia M&#39;gladbach.Jeżeli wygraja to będą pewni występów w pucharach europejskich.Jednak dzis wszyskie spotkania zostaną rozegrane w tym samym czasie ,wiec hamburg musi walczyc.Dzisiejszy ich przeciwnik nie jest zbyt wymagający.Frankfurt zajmuje 13 miejsce i jest pewny występów w kolejnym sezonie w Bundeslidze.Typuje zwyciestwo Hamburga z handicapem,ponieważ będą musieli przycisnąć od 1 minuty i w razie strzelenia bramki niecofają sie do defensywy,a napewno nie z Eintracht Frankfurt,który gra bardzo przeciętnie w ostatnich meczach.W ostatnich 5 kolejkach strzelili zaledwie 1 bramke,a stracili ich az 12.
Takze wszystko mówi samo za siebie,Hamburg jest mega faworytem i spodziewam się w tym meczu nawałnicy i conajmniej 3 gole Hamburga.Sądze ze wielka gwiazda HAmburga ,Olic wpakuje dziś conajmniej 2 gole.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

BAYERN MONACHIUM- VfB STUTTGART​

Zapowiada się bardzo ciekawy mecz, a smaczku dodaje fakt że oba zespoly mają jeszcze szanse na mistrzostwo a jak dobrze wiemy dzisiaj ostatnia kolejka. O tytuł będzie bardzo ciężko bo jak mówią statystyki Wolfsburg nie zdobędzie tytulu tylko w przypadku porażki, a gdyby np zremisował z Werderem to ktoraś z drużyn na Allianz Arena musiałaby rozgormic rywala conajmniej w stosunku 8-0 :!: To wydaje się bardzo nierealne. Ale nie oznacza to wcale że mecz będzie nieciekawy. Otóż oprocz mistrzostwa walka toczyc się będzie o to kto zagra w Champions League. Porażka w tym meczu może zepchnąc przegranego na pozycje nr 4 ktora daje awans ... do Ligi Europejskiej. Napewno w Bayernie nie wyobrażają sobie ponownie scenariusza że zabraknie ich w LM. A przecież nie tak dawno to przerabiali;) Stuttgart gra wspaniale w ostatnich meczach. Błyszczy Gomez a nawet gdy pauzuje z powodu kontuzji zastępuje go duet Marica-Cacau. Dzisiaj Gomez zagra od samego początku jak sugeruje Kicker. W obozie Markusa Babbela czyli dzisiejszych gości zabraknie Osorio, Tasci, Basturk, Ljuboja. Te braki wcale nie sa az tak powazne bo ci zawodnicy nie grają od pewnego czasu a i tak zespol poczyna sobie świetnie.
W obozie Bayernu do dyspozycji Heynecksa nie będzie dzisiaj Rensing, Breno i Lell.Ważne dla nich jest że w wybornej formie jest Franck Ribery. Patrząc na ostatnie mecze Bayernu to głowna zasługa tego że jeszcze się liczą w grze to dobra gra Francuza. Drybluje, mija rywali, strzela bramki , asystuje. Aż trudno sobie wyobrazic Bayern bez niego, a po sezonie tak sie może wlaśnie stac ze odejdzie z Monachium.
Stuttgart ma jakiś kompleks wizyt w Monachium na meczach z Bayernem. Otoz w calej historii na 41 meczy udało się im wywiesc z dawnego jeszcze Stadionu Olimpijskiego i Allianz Arena zaledwie 4 wygrane i 10 remisów. Jak łatwo można policzyc Bayern wygral w tym czasie 27 gier. Gwarancją w tych meczach niemal zawsze były bramki.W ostatnich 5 mezcach padło ich aż 17. Dzisaij mecz jest o niebagatelna stawke. Sądze że może sypnąc bramkami. Przeciez naprzeciw siebie staną dobre teamy, w których lepiej jest z atakiem niż obrona. To może nam zwiastowac emocje. Bayern ma duet Ribery-Toni a w Stuttgarcie zapewne licza na duet Hitzlsperger-Gomez.

Przewidywane sklady :​

Bayern München :Butt - Lucio, van Buyten, Demichelis, Lahm - van Bommel, Sosa, Schweinsteiger, Ribery - Toni, Podolski

VfB Stuttgart :Lehmann - Träsch, Boulahrouz, Delpierre, Magnin - Khedira, Hitzlsperger - Hilbert, Gebhart - Cacau, Gomez

Bez Ribery&#39;ego BayernM raczej nie liczyłby się do końca w walce o mistrza.​

Moje typy na ten mecz to :
▶Oba zespoły strzelą? TAK @ 1,50 bet365 (8/10)✅2:1
▶BayernM win @ 1,66 bet365 (5/10)✅2:1
▶Powyżej 2,5 gola @ 1,40 bet365 (6/10)✅2:1

VS

VFL WOLFSBURG- WERDER BREMA​

Moim zdaniem właśnie w mieście Volkswagenów będzie dekoracja nowego mistrza. Ich rywalem w dzisiejszym meczu będize Werder Brema. Werder który jest podejrzewam rozbity po meczu PUEFA z Szachtarem. Zaprezentowali się tam dośc słabo, ale wiadomo że nie gral Diego. W lidze Bremeńczycy o nic nie walcza, ale mają jeszcze jeden cel w tym sezonie. Nie udało się wyrgac UEFA to może uda sie wywalczyc DFB Pokal? Sądze że trener Schaaf będzie dzisiaj lekko oszczędzał swoich najlepszych zawodników na ten mecz. WKońcu to im może dac przepustke do Europy. Kicker niby podaje sklad najlepszy z możliwych. Ja za bardzo w te przypuszczenia nie wierze.
Bardziej mnie przekonuje duet napastników Dzeko-Grafite. I wlasnei zameirzam chyba ich postawic na jakimś kuponie że strzela bramke. Bardizej przemawia do mnie Dzeko. Często korzysta on z podań partnerów , jest wysoki liczy sie w walce o górne piłki, a także dobrze się ustawia w polu karnym. Sadze że w tym meczu wygrają Wilki a Dzeko strzeli jakąś bramke.
Bilans w meczach domowych Wolfsburga jest imponujący 15-1-0:!: 46 bramek strzelonych także ma swoją wymowe.

Liczę że Dzeko uszczęśliwi dzisiaj publicznosc na VolkswagenAtrena;)

Typy na ten mecz ode mnie :
▶Edin Dzeko strzeli gola @ 1,90 bet365 (6/10)✅75min na 5-1
▶Wolfsburg win @ 1,40 bet365 (7/10)✅5:1

VS

BORUSSIA M-G - BORUSSIA DORTMUND​

Ekipa z Dortmundu ma mega forme w ostatnich meczach. na dowód tego podaje że wygrali ostatnie 8 meczów z 9 rozegranych. Polegli jedynie na stadionie Wolfsburga 0:3, ale tam nikomu jeszcze w tym sezonie nie udało sie wygrac. Wygrane z takimi zespołami jak HSV, Werder,Hertha czy FC Koln dają powody do radości. Niespodziewanie w samej końcowce po tak dobrej passie BVB wlączyla się do walki o puchary i zwyciezając dzisiejszy mecz wywalczy właśnie sobie awans do Ligi Europejskiej. Jak na zespół Bundesligi to Dortmund ma świetną obrone. W tych wspomniabych 9 meczach tracił bramki jedynie w 3 grach ( 5goli ) :!: Reszta spotkań to wygrane do zera. Atak jest świetny.
W dzisiejszym meczu nie zgara u Kloppa napewno zawieszony za cz.kartke Boateng, a także Subotic. Taka forma zespołu BVB pozwala wierzyc że i dzisiaj wygrają na terenie imienniczki z Monchengladbach, ktora w ostatnim meczu doznala kleski aż 0:5 z Bayerem Leverkusen. Skoro nie walczący w zasadzie o nic zespół Aptekarzy zaaplikowal im 5 goli to sądze że może nie az tak wiele ale kilka bramek strzeli również BVB. Gospodarze co prawda walczą wciąz o utrzymanie ale z taką grą jak z Aptekarzami ciężko o to będzie.
POkusze się w tym meczu postawic na lepiej grający zespól Dortmundu.

Przewidywane składy :​

Borussia M&#39;gladbach :Bailly - Stalteri, Brouwers, Dante, Daems - Bradley, Galasek, Levels - Matmour, Marin - Colautti

Borussia Dortmund :Weidenfeller - Owomoyela, Hünemeier, Felipe Santana, Dede - Kehl - Blaszczykowski, N. Sahin - Hajnal - Frei, Valdez

W ostatnich meczach Weidenfeller rzadko wyjmowal piłke z siatki. Czy to będize klucz do dzieisjzego zwycięstwa?​

Typ:
▶Dortmund win @ 1,90 bet365 (6/10)⛔1:1

K 0

kinimod1987

Użytkownik
15:30 VfL Wolfsburg - Werder Brema
us
TYP: 1
kurs:1,45 bwin
Wilki ostatni mecz rozegrają na własnym stadionie z finalistą Pucharu UEFA Werder Brema. Mecz jest o ogromną stawkę jaką jest Mistrzostwo Niemiec.
Ostatnie mecze Wolfsburga:
VfB Stuttgart - VfL Wolfsburg 4 : 1
VfL Wolfsburg - B. Dortmund 3 : 0
Hannover 96 - VfL Wolfsburg 0 : 5
Dwa ostatnie mecze pokazują że Wilki chcą tego mistrzostwa jak nikt inny. Ich gra po prostu powala na kolana. Duet Grafite, Dzeko jest nie do zatrzymania.
Odnośnie Werder Bremy to drużyna jest wyczerpana morderczą walką w pucharze UEFA gdzie podczas tego meczu walczyli aż 120 minut o zwycięstwo. Mecz był w środę a dziś jest sobota. trzy dni to za mało na regenerację sił. Na dodatek mamy końcówkę sezonu więc również ma to znaczenie. Werder już nie gra o nic więc nie wydaje mi się że będą tutaj stawiać opór rywalowi.
Obstawiam zwycięstwo Wilków ponieważ wszystkie znaki na ziemi i na niebie na to wskazują ???? Grę na remis w tym spotkaniu całkowicie wykluczam ponieważ stawka jest za duża by ryzykować.
No i oczywiście Wolfsburg jest w roli gospodarza więc jest to również plus dla nich +.
Można grać też over 2,5 jako że obie drużyny lubią sobie postrzelać ????

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Odradzam grac na HSV, Eintracht b.zmotywowany co widac było w poprzednim meczu gdy bramkarz sobie ze zlosci roztargał koszule. Dzis prawdopodobnie wraca wielki przegrany tego sezonu kapitan Eintrachtu Amanatidis. 1x lekko
edit: remis uciekl w 90min :/

akarin 0

akarin

Forum VIP
Jakby nie patrzeć to HSV też bardzo zmotywowane, bo BVB moze dzisiajs tracić punkty. A każde zwycięstwo przy każdej stracie punktów przez Borussie ich urząda. Walczą o Puchary i na pewno nie odpuszczą. Kursy mocno wskoczyłu, bo aż o 20gr, trzeba zobaczyc dlaczego.
Wiem, ze nie zagra Jansen, Alex Sila i występ Trochowskiego jest pod znakiem zapytania. Jednak ten ostatni i tak w kilku ostatnich spotkaniach grał słabo.

M 0

mesjasz

Użytkownik
Jakby nie patrzeć to HSV też bardzo zmotywowane, bo BVB moze dzisiajs tracić punkty. A każde zwycięstwo przy każdej stracie punktów przez Borussie ich urząda. Walczą o Puchary i na pewno nie odpuszczą. Kursy mocno wskoczyłu, bo aż o 20gr, trzeba zobaczyc dlaczego.
Wiem, ze nie zagra Jansen, Alex Sila i występ Trochowskiego jest pod znakiem zapytania. Jednak ten ostatni i tak w kilku ostatnich spotkaniach grał słabo.
Ale zaakceptuj że ten zespół to bomba z dziwnym zapłonem. Gdyby byli tak super zmotywowani to by tydzień temu rozłożyli Kolonię która o nic nie gra a oni co? Odpuścili sobie mecz. Stworzyli 3 klarowne sytuacje i tyle. Posiadanie piłki 43-57 dla Koloni. Tak gra zespół walczący o puchary? Jak im coś odwali to wygrają ale ja także odradzam ruszać ten mecz

akarin 0

akarin

Forum VIP
Odpuścili sobie? Nie.
Po prostu zagrali bardzo słabe spotkanie. Widać bylo, ze są dobici po porażkach z Bremą. To byl ich głowny problem tydzień temu. Zresztą rywal też dobrze zagrał.
HSV sie zepsuło pod koniec sezonu i tego nikt nie moze zakwestionować. Najwazniejszym czynnikiem były te 4 mecze z Bremą, odpadniecie z UEFA Cup, DFB Pokal + porazka w lidze.
Zespół dostał mocnego kopa.
Jol jednak wie o co idzie i nie wydaje mi sie, zebyśmy oglądali biegających bez celu piłkarzy HSV. Jedno Ci mogę powiedzieć, Rost i Olic na pewno bedą zmotywowani :wink:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom