Prezes Napoli i Empoli to przyjaciele, gospodarze praktycznie pewni utrzymania, a goscie wciaz chca mistrzostwo. Prosze sobie zobaczyc chyba 4 sezony temu jak byla podobna sytuacja, tylko, ze Empoli walczylo o utrzymanie, a Napoli juz tylko matematycznie mialo szanse na mistrza. Gospodarze wygrali. Wiem, ze nie bedzie Kulibaliego, ale to nadal jest lepsza druzyna nawet sportowo. Ja to biore.
Salernitana ostatnie 3 mecze 8,5,5 kartek. Wiec takie wezme, bo u innych bukow wiekszosc ma 1.60 max. Sedzia srednia ponad 4 kartki, Fiorentina nie sprzyja kartkom,, bo czesto trzymaja pilke, ale i tak to biore. Salerno to napewno topka jesli chodzi o kibicow, tutaj jest fajna atmosfera na trybunach, a do tego Salerniatana ostatnio uwierzyla, chociaz sam mam na dlugoterminowych pograny ich w
serie b i watpie, ze ogarna, to walczyc musza po takich meczach jak to z Sampdoria i Udinese.
Genoa przegra mecz to wita sie z
serie b bo nie uwierze w odrobienie 8 pkt w 4 mecze. Bedzie walka, sedzia srednia ponad 5 karteczek.
Sassuolo srodek pola z Fratesim i Lopezem ogarnie i Stara Dama bez Locateliego bedzie miala ciezko. Bedzie w koncu raczej Berardi, do tego Traore i Scamacca, a juz gospodarze uwielbiaja grac z takimi ekipami. Juve wiadomo samo ten over moze ogarnac, Cagliari im trafilo jakos, Spezia byla blisko, ja wezme bramki bo kurs spoko, a Vlahovic sam to moze ogarnac.
ako: 7.68
forbet