>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

34. kolejka Primera Division [28.04-30.04 2015]

Status
Zamknięty.
wojttekkk 7,3K

wojttekkk

Użytkownik
Z jakością się zgodzę, jednak myślę, że będą robić wszystko, żeby chociaż to 1:0 wygrać, bo to im sporo ułatwi sprawę w walce o utrzymanie tej trzeciej lokaty.

saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Villarreal - Atl. Madrid 2 @2.42 Pinnacle ::: 1/10j✅✅
Sprawa ma się następująco: Atletico nie ma już najmniejszych szans na mistrzostwo Hiszpanii, jedyne o co jeszcze walczą to 3 miejsce w ligowej tabeli. Mają 4 punkty przewagi nad Valencią oraz 6 nad Sevillą. Sevilla prowadzi z Eibarem i najprawdopodobniej z nimi wygra, czym zbliży się do Atletico. Jeśli chcą od razu awansować do fazy grupowej Ligi Mistrzów, muszą wygrywać. Villareal od dawna słaba forma, 6 punktów przewagi nad siódmą Malagą i kilkanaście do będącej na piątym miejscu Sevilli. Od dawna nie wygrali, dużo porażek i remisów. Goście zaś w całkiem niezłej formie, wygrywają, stawili czoła Realowi Madryt. Dzisiaj w dodatku praktycznie bez osłabień, co innego Villareal, gdzie ma zabraknąć Bruno, Mussachio, Czeryszewa i Dos Santosów.

Otrzymane punkty reputacji: +4
S 30

szejk89

Użytkownik
Jakieś przeczucia co do spotkania Rayo z Valencią?Mam zamiar postawić jakieś większe pieniądze na Nietoperzy bo oglądałem ich w kilku meczach i grają kapitalnie a jak wiemy Rayo gra ultraofensywnie i prawdopodobnie Valencia powinna ich skarcić .

Otrzymane punkty reputacji: +28
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Nigdy nie zapomnę wyjazdowego meczu Valencii z Deportivo, gdzie zebrali baty, a mieli jechać po zwycięstwo. Ja kierowałbym się w stronę overa. Historia spotkań wskazuje na over. Styl Rayo również podpowiada, że to może być dobry mecz. Jeśli szybko padną bramki to zapowiada się nam mała strzelanina. Wszystko zależy od taktyki gości w tym meczu. Obawiam się, że mogą wyczekiwać rywala, ale i tak moim zdaniem over jest tu do gry.

Rayo - Valencia
Powyżej 2,5 gola 1,74 Pinnacle

skyrim 267

skyrim

Użytkownik
Rayo Vallecano - Valencia CF
Godzina: 20:00
Typ: Valencia win
Kurs: 1.81
Bukmacher: Pinnacle

Faworytem dzisiejszego spotkania jest zdecydowanie Valencia, która w tym sezonie zaskakuje wysoką i równą formą praktycznie od początku sezonu. Co prawda zdarzyło im się kilka niepotrzebnych wpadek ale dzisiaj mimo wszystko stawiam na drużynę z Mestalla.
Głównym czynnikiem jakim się kieruję grając na Valencie to fakt, że tracą tylko 1 punkt do Sevilli będącej na 4 miejscu, które jak wiadomo pozwala wziąć udział w kwalifikacja do Ligi Mistrzów. Myślę, że Nietoperze nie mogą sobie pozwolić na schrzanienie takiej okazji.
Dodatkowo wraca po przerwie Piatti, który wnosi dużo jakości do drużyny, co prawda wątpię, że wystąpi w pierwszym składzie ale na drugą połowę jestem przekonany, że wejdzie na murawe.

ziroxxx 1M

ziroxxx

Znawca - Piłka nożna
Rayo Vallecano- Valencia: Rayo Vallecano -1 RR @ 2.30 ⛔ (szybka bramka Rayo ustawiła rożne w meczu)
Na stadion Rayo Vallecano dzisiaj przyjezdza Valencia, która walczy o trzecie miejsce w La Liga. Sevilla i Atletico swoje mecze wyjazdowe wczoraj wygrały, więc dzisiaj czas na &quot;Nietoperzy&quot;. Gospodarze zapewnili sobie utrzymanie i w tym sezonie już raczej nie mają jakiś celów do zrealizowania, ale jestem pewien, że przeciwko lepszej drużynie będą się chcieli jak najlepiej pokazać. Rayo gra ofensywny futbol, w rzutach rożnych w tym sezonie u siebie bez problemu wygrali z Realem Madryt i Sevillą. Valencia za to nie wbija dużo rożnych na wyjazdach. W tym roku w 8 spotkaniach wyjazdowych nie potrafili wbić w meczu 4 rzutów rożnych. Jak na tak wysokie miejsce i tyle strzelonych bramek pod względem statystyki rzutów rożnych jest to sytuacja trochę dziwna. Pojedynek drużyny co wbija dużo rożnych z drużyną, która wbija mało rożnych. Rayo nie zawsze ma aż tak dobre wyniki w rogach, ale kiedy chce to potrafi dużo nabić. Jak dla mnie handi -1 rzutu rożnego z kursem @ 2.30 jest jak najbardziej do grania. Valencia nawet kiedy musi gonic wynik czy kontroluje mecz to nie jest drużyną, która konczy mecz z wieloma rogami. Rayo z dobrymi druzynami u siebie gra solidnie i dzisiaj łatwo punktów nie odda.

Otrzymane punkty reputacji: +28
saltan 3,9K

saltan

Użytkownik
Rayo - Valencia 2 @1.85 Pinnacle ::: 1/10j⛔⛔
Gram w kierunku nietoperzy. Primera Division jest już na finiszu a jeszcze jest kilka niewiadomych. Valencia na pewno do końca będzie liczyła się w walce o 4 lokatę. Sevilla ostatnio wygrała i aktualnie jest przed nimi, więc o motywacji nie ma co się rozpisywać. Rayo ma już pewne utrzymanie, a o nic więcej nie walczą. Gospodarze zagrają bez Baptistao, Alvareza i Amayi, za to Villareal praktycznie w najmocniejszym składzie. Po remisach z Villarealem i Bilbao pewnie ogrywali u siebie Levante oraz Granadę, odpowiednio 2:0 i 4:0. Z Barceloną na wyjeździe przegrali, ale akurat Barcelona jest w takiej formie, że nie ma co za bardzo brać tego meczu pod analizę. Rayo gra bardzo ofensywnie. Może to się dzisiaj na nich zemścić. Zakładam, że Valencia przyczai się i w końcu wyprowadzi jakąś zabójczą kontrę, a potem poleci już z górki.

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
30.04.2015; 22:00
Granada - Espanyol
Poniżej 1.5 ŻK do przerwy @ 3,10 BetCity ⛔ 2
Poniżej 5.5 ŻK w meczu @ 3,00 BetCity ✅ 5
Spory plusik w końcowym rozrachunku

Kończymy kolejkę, zaczynając zarazem następną już jutro. Jednak jeszcze parę słów ode mnie o ostatnim meczu 34. serii gier. Typ na Granadę już dostaliście w dziale, co do tego się nie ustosunkowuję. Ja gram swoje - kartki. Sędziuje wyjątkowy szaleniec: Carlos Velasco Carballo. Jest jak tykająca bomba. Jednak linia na ten mecz przesadzona. Już wczoraj miałem podobne odczucia co do meczu Elche - Deportivo, ale nie podzieliłem się nimi na forum. I jaki efekt? Trzy kartki, gdy mieliśmy do czynienia z linią wyjściową na poziomie 7,5 (podobnie zresztą jak w dzisiejszej konfrontacji). Wracając do rozjemcy dzisiejszych zawodów to bez wątpienia lubi szastać kartkami i robi to stosunkowo dość często. Ale na ostatnich prowadzonych dziesięć gier cztery razy nie przebijał owej linii. Dzisiaj mamy mecz Espanyolu, który ostrą ekipą nie jest. Granada owszem, ale liczę na szybkiego gola bądź dwa, które ustawią to spotkanie niezwykle wcześnie. Kursy przesadzone, warto spróbować.

J 30

jakub87

Użytkownik
Granada - Espanyol
TYP: X
Kurs: 3.20
Bukmacher: Bet365
W kończącym meczu 34 kolejki hiszpańskiej Primera Division drużyna Granady podejmie na swoim boisku drużynę Espanyolu. Zdecydowanego faworyta tej konfrontacji ciężko wskazać dlatego proponuje zagrać na remis. Granada zajmuje w lidze 19 miejsce z dorobkiem 25 punktów mając na koncie 4 zwycięstwa, 13 remisów i 16 porażek. Jeśli zespół marzy o utrzymaniu, to musi zaczac zdobywac punkty w pozostałych kolejkach. U siebie Granada gra całkiem solidnie wiec gościom o 3 punkty nie bedzie łatwo. Poważnym problemem trenera sa absencje. Dzis nie zagraja: Adrián Colunga, Eddy, Jeison Murillo, Emanuel Insúa, Babin, Javi Márquez, Juan Carlos. Espanyol w lidze zajmuje 10 miejsce z dorobkiem 42 punktów mając na koncie 11 zwycięstw, 9 remisów i 13 porażek. Espanyol już praktycznie o nic nie gra bo zajmuje miejsce w środkowej czesci tabeli z bezpieczna przewaga nad strefa spadkowa. Ostatnio druzyna grała solidnie, bowiem do meczu z Barcelona w ostatniej kolejce notowała 6 meczów bez porazki. Dziś goście zagrają bez kontuzjowanego Felipe Mattioniego i zawieszonego za kartki Héctora Moreno. Ja spodziewam sie wyrownanego starcia, które ostatecznie zakonczy sie remisem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom