>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

34 kolejka Primera Division 21-23.04.2012

Status
Zamknięty.
al_capone 29K

al_capone

Gangster
34 kolejka Primera Division

Kursy: Expekt
W 34 kolejce La Liga najciekawsze spotkaniem będzie niewątpliwie El Clasico, ale o tym spotkaniu dyskutujemy w osobnym temacie.
Walka o miejsca premiowane grą w europejskich pucharach jest bardzo szeroka. Walczą o nie kilka zespołów. W sobotę Sevilla podejmuje u siebie Levante. Gospodarze nie mogą pozwolić sobie na stratę punktów. W przypadku przegranej piątek w tabeli Levante odskoczy już na 6 punktów.
W niedziele czekają nas ciekawe spotkania zespołów z dola tabeli. Walczące o utrzymanie Real Sociedad (15 w tabeli) podejmuje u siebie Villareal (16 w tabeli). Od strefy spadkowej dzielą te drużyny 5 i 8 puntów. W gorszej sytuacji jest Żółta Łódź Podwodna, która musi uciekać spod gilotyny.
W poniedziałek spotkanie drużyn walczące o miejsce premiowane w Lidze Mistrzów. 6 w tabeli Osasuna zagra z 4 w tabeli Malagą. 5
Zapraszam do merytorycznej dyskusji na temat powyższych spotkań.
Posty jednozdaniowe, które nic nie wnoszą będą natychmiast usuwane. Postarajcie się, aby wymiana zdań odbywała się zgodnie z wszelkimi zasadami ortografii. Sprawi to, że temat będzie znaczniej przejrzysty. Mile widziane ciekawostki, informacje o składach i kontuzjach.

Otrzymane punkty reputacji: +5
cien-27585 209

cien-27585

Użytkownik
ja wiem, że było GD ale są też inne ciekawe mecze:razz:
Granada- Getafe
Gospodarze wciąż walcza o utrzymanie, goście natomiast grają o puchary ale ich forma jest dziwna, co widać po wynikach. Graja mocno w kratkę, ostatnio rozbili będącą w dobrej formie Seville 5-1, tydzień wcześniej sami dostali łomot od Barcy 4-0. Granada ma 5 pkt przewagi nad strefą spadkowa ale przydałoby sie jeszcze coś dla spokoju uciułać. Jutro gospodarze powinni wyjść mocno zmotywowani, Getafe na wyjazdach nie gra porywająco.I mimo, ze jest szansa na puchary nie wierze,żeby się do nich dopchali. A Granadę potem czekają jeszcze trudniejsze mecze bo z Realem, Espanyolem, Rayo i Levante, czyli same zespoły które mają o co grać. Jedni i drudzy maja o co grac, nikt nie powinien się oszczędzać, dodatkowo w meczach o 12 pada sporo goli;)
obie strzelą 1,70 Expekt⛔
over 2,5 @ 1,90 Expekt
⛔

Sociedad vs Villarreal

Pierwsza moja myśl to remis i tak też zagram. Taki rezultat zadowoli jednych i drugich, bo wzrośnie przewaga nad strefą spadkową, a zespoły znajdujące się w tej strefie przestały punktować. Typ trochę tez na przełamanie serii Villlareal ostatni wyjazdowy remis to 13 .12. 2011 w CdR.
Nie spodziewam się super otwartego meczu, Villareal już raczej pewne utrzymania, Sociedad jeszcze w zanadrzu mecz z najsłabszym Racingiem, wiec utrzymanie też raczej spokojne.
remis @ 3,30 Betsafe ✅
DW 1-1 @ 6,50 Expekt
✅

Atletico vs Espanyol

W tabeli ogromny ścisk, teoretycznie nawet 13 w tabeli Betis ma szanse na puchary, więc każdy punkt jest na wagę złota i sporych pieniędzy z Uefa. W tabeli różnicy pkt brak, tylko bilans bramkowy sprawia, ze wyżej jest Atletico. Atletico, które w LE zaaplikowało 4 bramki Valencii, podobnie jak Espanyol parę dni wcześniej w lidze. W zwiazku z tym meczem Simeone powinien dać odpocząć paru piłkarzom z 1 składu a to z kolei powinno dać szanse Katalończykom szansę na jakieś punkty. Ich gra na wyjazdach nie porywa, ale Atletico też nie gra jak w pierwszych meczach z Simeone na ławce, graja jak kiedyś , sporo strzelają i sporo tracą. Znowu potrafią zagrać jak równy z równym z kimś mocnym a potem połpynąć ze słabeuszem. Espanyol też strasznie chimeryczny, w dodatku nie umie bronić za to jest bardzo mocny w ataku. W pierwszym meczu wygrał Espanyol 4-2 , podobnego wyniku raczej nie będzie ale goli powinno być sporo.
obie strzelą @ 1,70 Expekt ✅
over 2,5 @ 1,72 Expekt ✅

Otrzymane punkty reputacji: +12
jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
Uda się obydwu drużynom strzelić gola?

Osasuna Pampeluna - Malaga CF typ:tak,Kurs:1,60-&gt;Stawka:1/10
✅

W poniedziałek dokonczenie kolejki na stadionie w Pampelulnie spotkają się zespoły z miejsc 4 i 9 . Malaga ciągle walczy o bezpośredni awans do LM ,wczoraj ich głowny rywal do trzeciego miejsca Valencia rozbiła u siebie Betis aż 4:0,jesli dzisiaj goscie wygrają spotkanie to zbliżą się do nietoperzy na 1 punkt i walka o trzecie miejsce nabierze rumienców.Zadanie to nie będzie łatwe ponieważ Malaga nie wygrała pięć razy z rzędu z Osasuną. Ich ostatni mecz zakończył się wynikiem 1:1. Dla obu zespołów to jest ważny mecz ponieważ oprucz malagi i gospodarze mają szanse na LM ale tylko matematyczną jak na razie ,ja obstawiam że w tym meczu obydwa zespoły strzelą nie ryzykuje typu 1x2.Na 10 ostatnich spotkan oba zespoły w 8 strzeliły przynajmniej po jednej bramce dla tego sądze że ten typ i mój kupon mają duże prawdopodobienstwo trafienia.

Otrzymane punkty reputacji: +6
lukasz84_84 86

lukasz84_84

Użytkownik
Dobry Typ Jagra, również o nim myślałem. Obydwie drużyny strzelają dużo goli. Liczę więc na otwarty mecz, Malaga walczy o Ligę Mistrzów, natomiast Osasuna o Ligę Europejską. Trudno mi wskazać wynik bo w tym meczu może zdarzyć się wszystko, jednakże prawdopodobieństwo, że obydwie drużyny strzelą jest naprawdę bardzo, bardzo duże ????

Osasuna - Malaga 1:1
Typ: Obydwie drużyny strzelą gola
Kurs: 1,55
Bukmacher: Millenium

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Do meczu minuty, ale może ktoś zdąży przeczytać. Z typami powyżej się nie zgadzam. Kurs rewelacyjny nie jest. Uważam, że ten kto pierwszy strzeli bramkę (o ile nie bedzie 0:0) ten wygra mecz do przysłowiowego &quot;0&quot;. Malga nie jest typem walczaka. Ja w LM widzieć ich nie chcę. Osasuna natomiast o LE powalczyć może, a do tego mecz jest na gorącym terenie u gospodarzy i nie lada potęgi wychodziły stąd bez punktów. Zwycięstwo może paść po obu stronach. Osasuna może szybko wpakować dwie bramki i Malga siądzie, bo oni nie potrafią grać w momencie gdy przegrywają. Jeśli natomiast Malaga pierwsza strzeli to wiadomo, że później będzie tylko łatwiej. Ja tu BTS-a nie widzę.
Osasuna - Malaga
Obie nie strzelą [2,10] Tobet
⛔ 1:1

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom