>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

34 kolejka Primera Division 18.04 - 21.04.2014

Status
Zamknięty.
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Ja postanowiłem zaryzykować i postawić że Messi nie strzeli gola. Na pewno nie można powiedzieć że jest w formie (zresztą jak cały zespół). Barcelona passa 3 porażek - Messi passa 3 meczów bez gola. Dziś Barca bez Neymara więc ubywa rywal Messiemu ale i tak nie sądzę by Barca zdobyła dziś więcej niż 1 bramka. Na korzyść zła passa, zupełnie nieefektywny styl gry Barcelony, zła atmosfera w zespole, klasa rywala. Ale o wszystkim na pewno wspomnieli koledzy wyżej, więc nie ma sensu się nad tym rozpisywać.
Po takim kursie zaryzykuję.
Messi nie strzeli gola ⛔
2.4 betsson
oraz pewniejszy bet, do ako z Sevillą:
Messi under 1.5 goli ✅
1.39
Messi under 1.5 (1.38) + Sevilla (1.38) = ako 1.9 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Barcelona - Bilbao
Moim skromnym zdaniem w tym meczu mogą wpaść bramki...
Barca wyjdzie w obronie: Alves, Adriano, Mascherano, Bartra. Nie jest to obrona marzeń.
Alves lubi wyjść ofensywnie, podobnie Adriano (nawet jeśli grywał na środku obrony potrafił wychodzić daleko z piłką). Dzięki tym dwum ofensywnym graczom może paść więcej goli dla Barcy, ale jednocześnie tworzy się szansa dla Bilbao.
Bilbao bez Gurpegi d27/2 (nie gra od 4 meczów), Ibai m18/8 (ostatnio gola strzelił 2 lutego jeśli chodzi o ligę) oraz niepewny Rico -m29/5 środkowy pomocnik, czasem defensywny.
Także w ekipie Bilbao trochę cierpi obrona i być może (bo Rico niepewny) środek - a jak wiemy Barca często środkiem atakuje i dzięki braku Rico może być więcej sytuacji.
Bilbao nie gra zbyt często kontrą, raczej są ustawieni na atak pozycyjny co pokazuje % posiadania piłki w większości meczów. Mają jednak Aduriza w wyśmienitej formie i chciałbym właśnie na niego postawić.
Drugi typ to... w strzelec w drugiej ekipie - Sanchez. Pokłócony z trenerem. Poszło o brak szansy w meczu CdR. Ten jednak chce dać mu szansę tym razem. Jeśli Sanchez się tak wściekł, to będzie chciał dziś udowodnić, że warto na niego stawiać. Dziś pewnie zagra cały mecz, bo nie ma Neymara.
Aduriz gol @ 3,1 ✅
Sanchez gol @ 2,0
⛔
E: W pierwszej połowie Aduriz słupek, a Sanchez poprzeczka. Peszek, ale mamy jeszcze drugie 45 minut ????

xavy 386

xavy

Użytkownik
Malaga - Villareal 2 @ 2,60 1/5 Unibet
Jak dla mnie Villareal to ekipa o klasę lepsza od baardzo chimerycznej w tym sezonie Malagi. Jednak jak może być inaczej skoro Bernd Schuster podejmuje niewytłumaczalne całkowicie decyzje personalne jak ta o nie kwalifikowaniu do kadry meczowej Bartłomieja Pawłowskiego. Według mnie Pawłowski zdecydowanie był wyróżniającym się zawodnikiem w meczach, w których dostawał szansę, zwłaszcza w meczach przeciwko Dumie Katalonii. Polecam do delikatnego zagrania.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom