>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

34 kolejka Ligue 1

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Oto spotkania 32 kolejki francuskiej Ligue 1

Zapraszam do dyskusji na temat w/w spotkań oraz do pisania analiz dotyczących tych meczów

sutek 79

sutek

Forum VIP
Bardzo fajne mecze jak dla mnie, dziś wieczorem lub jutro z rana napiszę analizy dotyczące tej kolejki mam na oku już 3 typy, jeden według mnie to 10/10 ale o tym jeszcze napiszę bo teraz troszkę czas mnie goni i nie chce pisac &quot;mizernej&quot; analizy.
Zapraszam wszystkich do dyskusji na temat meczów 34 kolejki

przemolo_west-side 0

przemolo_west-side

Użytkownik
St Etienne - Lorient
St Etienne
@ 1.9 ✅
Etienne w ostatniej kolejce zremisowalo mecz z Sochaux, w ktorym to Ilan gral jako wysuniety napastnik, poniewaz nie mogl wystapic napastnik Feinduondo. Nie zagral tez Gomis i Payet. Do tego meczu przeystepuja bez zadnych kontuzji i mozna spodziewac sie troche zmian w wyjsciowej jedynastce. Lorient zapunktowalo w ostatniej kolejce wygrywajac z Lens 1-0. Przebieg meczu wyniku nie odzwierciedlal poniewaz to Lens dominowalo, a Lorient majac atut wlasnego boiska zdobyli bardzo puzno bramke. Jutro zagraja bez 3 napastnikow Vahirua&#39;y, Bourhani&#39;ego i Le Pen&#39;a i mysle ze nie nalezy sie spodziewac z ich strony niczego wielkiego w ataku tak jak w meczu mz Lens. Jezeli zagraja tak jak w poporzednim meczu to ich forma wyjazdowa (2-8-6) nie uchroni od porazki z St.Etienne ktore zagra najsilniejszym skladem i co istotne u siebie(10-5-1). Ostatnie dwa mecze wygrali zdecydowanie bo 2-0 z Lens i 4-1 z Le Mans. Jutro Nalezy spodziewac sie rownie wysokiej wygranej nawet dwoma bramkami.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
AUXERRE - METZ
Typ :1 ⛔⛔
KURS : 1,45
bwin ⛔⛔ WYNIK 0:0 ⛔⛔

Na Stade de l&#39;Abbe Deschamps spotkaja sie gospodarze ze zdegradowanym juz do Ligue2 zespolem Metz. Faworyta nie trudno wskazac w tym meczu. Oczywiscie sa nim koledzy Jelenia. Auxerre przed wlasna publicznoscia nie spisuje sie najgorzej (7-3-6) Goscie natomiast w meczach wyjazdowych graja naprawde kiepsko (2-4-11). Atut wlasnego boiska jak i motywacja, bo trzeba dodac ze Auxerre wciaz jeszcze jest zagrozone widmem spadku do Ligue2. Tak wiec taki mecz jak z Metz powinni wygrac. W innym wypadkku moze byc bardzo nieciekawie. W ataku zapewne zagra duet Jelen-Niculae i licze na ich bramki w tym meczu. 3pkt dla Auxerre oddala ich od strefy spadkowej i pozwola spokojnie myslec o kolejnych spotkaniach. Bilans H2H ostatnich meczy prezentuje sie nastepujaco:

11/02-06 Ligue 1 Auxerre vs. Metz 1:1
19/09-04 Ligue 1 Auxerre vs. Metz 4:0
10/04-04 Ligue 1 Auxerre vs. Metz 2:1
16/03-02 Ligue 1 Auxerre vs. Metz 3:2
29/11-00 Ligue 1 Auxerre vs. Metz 1:0

R 25

rozumny

Użytkownik
SM Caen - Paris Saint Germain
typ:2 ⛔
kurs:2,6
bet-at-home

Analiza:Liga francuzka wkracza w decydujaca faze.Zespol Caen mierzy sie na wlasnym boisku z Paris Saint Germain ,ekipa ktora ma powazne problemy z utrzymaniem sie w lidze.Caen jest to druzyna ktora w tym sezonie nie gra juz o nic,zajmuje miejsce w srodku tabeli i ta sytuacja sie raczej nie zmieni.Natomiast PSG jest w strefie spadkowej i ich sytuacja jest naprawde nie ciekawa.Paryzanie poprostu musza wygrac to spotkania bowiem w innym przypadku ich sytuacja w lidze stanie sie tragiczna.Do konca ligi zostalo 5 kolejek i kazdy mecz dla paryzan bedzie na wage zlota.Pocieszeniem dla paryzna moze byc fakt ze druzyna ta lepiej radzi sobei w meczach wyjazdowych niz u siebie.Nie bedzie presji kibicow ale napewno PSG beda zdenerwowani.Wierze naprawde wierze w druzyne ktora ma swoje tradycje we francji.Jezeli Le Guen bedzie rozsadny i wystawi w pierwszym skladzie Pedro Paulete jestem spokojny o rezultat.Stawiam z pelnym przekonaniem na druzyne gosci.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Saint Etienne - Lorient
Spotkanie drużyn o podobnym potencjale co zresztą pokazuje tabela. Gospodarze tego meczu z dorobkiem 47 pkt. zajmują 5 lokatę, goście zaś mając o jedno &quot;oczko&quot; mniej plasują się na miejscu 8. Saint Etienne w ostatnich pięciu spotkaniach zdobyło aż 11 punktów, trzy wygrane i dwa remisy. Lorient w swoich ostatnich 5 meczach zgromadzili 8 &quot;oczek&quot;. Oba zespoły w swoich dwóch ostatnich ligowych pojedynkach zanotowały undery - czyli małą ilośc goli. Saint Etienne u siebie jest bardzo groźne, bardzo dobrze grają szczególnie w obronie ponieważ na własnym terenie &quot;Zieloni&quot; stracili zaledwie 4 bramki. Gdy patrzę na ofertę z ligi francuskiej, pierwsze co robie to patrzę przeciwko komu gra Lorient bo już mi pachnie underem, teraz jest podobnie ponieważ Lorient gra bez swojego najlepszego strzelca Vahirua, mnie musza chyba pisac jak duża to strata siły ofensywnej gości. W pierwszym spotkaniu tych zespołów był remis 1:1. Według mnie w tym meczu under 2,5✅ to wręcz idealne rozwiązanie

sutek 79

sutek

Forum VIP
RC Lens - Sochaux
Bardzo ważny pojedynek dla obu zespołów. Goście w ostatnim czasie grają bardzo dobrze i dzięki temu troszkę odskoczyli od... drugiej ligi bo jeszcze jakiś czas temu wydawało się że Sochaux to pewniak do spadku , jednak ten zespół pokazał że grac potrafi i miejsce w tabeli od razu się poprawiło. Lens to drużyna która jest zaskoczeniem ponieważ w tamtym roku wysoko w tabeli a teraz mają bardzo ciężko sytuacje ponieważ zajmują 18 miejsce - czyli spadkowe potrzebne im są bardzo punkty, ale z drugiej strony Sochaux jak przegra to znowu wraca do punktu wyjścia. Lens ma niechlubną serię 10 meczów bez zwycięstwa zaś goście od 9 spotkań nie przegrali, wygrali cztery z rzędu mecze na boiskach rywali ( m.in z Marsylią ). W pierwszym spotkaniu tych drużyn Lens wygrało 2:0. Do tego w zespole gospodarzy nie ma trzech ważnych graczy, szkoda że nie mam informacji na temat absencji w Sochaux. Lens ma nóż na gardle i ten mecz musi wygrac, zaś goście remis będzie ich raczej zadowalał. Gospodarze są pod presją, od dawna nie wygrali, według mnie piłkarze Lens nie poradzą sobie s presją jaka na nich ciąży zaś gracze Sochaux mgą zagrac &quot;na luzie&quot; ponieważ wiedzą że rywale muszą wygrac i rzucą się pewnie do ataku od pierwszych minut, a grac z kontry Soachux naprawdę potrafi
# Sochaux wygra ⛔

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Racin Strasburg- Olympique Lyon || Lyon ✅|| 1.60
Zdecydowanie ten typ najbardziej podoba mi sie w dzisiejszych meczach Ligue 1 , ostatnio Olympique naprawde odpuszcza sobie te mecze ale jezeli nie zaczna grac to przegoni ich Bordeaux i wtewdy bedzie sie dzailo , takie mecze jak ze Strasburgiem druzyna lidera Ligue 1 powinna spokojnie wygrywac z takimi gwiazdami jak Juninho czy Benzema . Przypomnijmy ze obecnie Lyon ma 68 oczek na koncie natomaist Bordeaux 64 czyli o cztery mniej . Podopieczni Jean-Marca Furlana zaciecie walcza o byt w Ligue 1 lecz narazie sa na przed sotatniej pozycji i to oni musza sie martwic aby zdobywac punkty, tak wiec wogole obydwa zespoly walcza o co innego w tym spotkaniu i naprawde w takich meczach czesto zdarzaly sie jakies walki ,lecz w takiej sytyuacj nie sadze aby Lyon dal sie ograc. We wcześniejszych spotkaniach tych drużyn siedem razy wygrywali goście, trzy razy wygrali gospodarze oraz dwa razy padł wynik remisowy.W ostatnim meczu Lyon na wlasnym stadionie wygral 5:0 tak wiec sadze ze spokojnie mozna pokusic sie o wynik overowy poniewaz goscie maja w pamieci wyniki 4:0 na stadionie obecnego gospodarza.
SM Caen - Paris SG || PSG⛔ || 2.65
Dla mnie ten kurs to chyba jakas kpina ? PSG walczy o utrzymanie sie w lidze natomaist Cean juz bez wiekszych celow w tym sezonie cel zostal osiagniety : srodek tabeli , wiec naprawde ciezko zmotywowac taki zespol.Nie sadze zeby dali sobie odebrac w tych meczach duzo punktow ale napewno PSG bedzie mialo wiecej ambicji aby wygrac dzisiejszy mecz. Na Stade Michel d&#39;Ornano napewno nie bedzie brakowac emocji poniewaz w pierwszym meczu to Cean wygralo na wyjezdzie 1:0 wiec goscie beda starali sie za wszelka cene wygrac mecz , poniewaz taka sytyuacja byla lecz udalo im sie wybrnac ze strefy spadkowej a tym razem uda sie im ? Mysle ze tak poneiwaz w skladzie maja naprawde wielu dobrych pilakrzy tylko trzeba ich odpowiednio zmotywowac, moim zdaniem PSG czeka ostrwa walka do konca sezonu.

sutek 79

sutek

Forum VIP
Dziś Marsylia powinna pokonać osłabione Lille. Nie jestem w domu i nie mogę napisać kto dokładnie nie zagra dziś bo niestety nie pamiętam odpowiedniej stronki ale jak patrzyłem wczoraj czy przedwczoraj to Lille osłabione. Marsylia walczy o miejsce na pudle a dokładniej o grę w eliminacjach do LM, rywalizuje przede wszystkim z Nancy które straciło punkty u siebie więc dziś na Stade Velodrome gospodarze muszą wygrać. Maryslia po fatalnym początku rozgrywek gra bardzo dobrze i pokazuję że stać ich na wygrane, tym bardziej jeśli grają przed swoją wspaniałej publiczności. Według mnie Marsylia dziś wygra i komplet punktów zostanie w Marsylii

easy 3,1K

easy

Forum VIP
Kurcze dzis niby takie fajne mecze ale ja mam jakies dziwne przeczucie ze moze byc nie za bardzo kolorowo , owszem Marsylia powinna izzi uporac sie z oslabionym Lille, ale oni juz nie jednokrotnie pokazywali ze grac w pilke potrafia i moze byc roznie ale akurat ten mecz jeszcze ok ,przejdzmy do Bordeaux oni tez niby walcza o mistrza wczoraj jednak Lyon wygrak i jak by padl remis spoko gral bym na Bordeaux ale po wygranej naprawde dziwny mecz i remisem lub underem sie nie zdiwie tyle z mojej strony.

Do góry Bottom