>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

34. kolejka LaLiga + Zaległy (27.04.2025 - 5.05.2025)

L 2,6M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Villarreal - Espanyol
Bukmacher: Superbet
Typ: Villarreal wygra do zera - Nie
Kurs: 1.53

Espanyol jest ostatnio w wysokiej formie i jak na drużynę, która do niedawna była jednym z głównych kandydatów do spadku... to lada moment może powalczyć nawet o udział w europejskich pucharach w przyszłym sezonie. Papużki mnie w tym sezonie nie zawodzą i powtarzałem to już wiele razy i powtórzę po raz kolejny - ilekroć grałem ich gola, to po prostu go zdobywali i tak było z Atletico, tak było z Realem Madryt, tak też było w ostatnich meczach z Valencią, Getafe, Celtą czy Vallecano. Ostatni mecz bez gola z ich strony to pojedynek z Las Palmas jeszcze z grudnia 2024. Nastawiam się na to, że goście po raz kolejny wykonają plan minimum w postaci gola, a i wyniku 0-0 nie można wykluczyć.

Ostatnia edycja:
L 2,6M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Rayo - Getafe
Typ: gol Rayo
Kurs: 1.43

Obie ekipy najpewniej utrzymają się w lidze, bo są po prostu dużo gorsi rywale, natomiast niczego nie można być pewnym i takie 2-3 porazki mogłyby sprawić, że któraś ekipa znalazłaby się w strefie spadkowej - jednoczesnie seria dobrych spotkań... mogłaby dać możliwość gry w europejskich pucharach. Własnie tak wyrównana jest w tym sezonie La Liga i każdy punkt waży. Nastawiam się do tego, że Rayo wykorzysta ostatnio słabą postawę Getafe. Atut własnego boiska i niezła ofensywa mogą okazac się kluczowę, szczególnie że 4 ostatnie mecze tej ekipy były bez zwycięstwa. W obu zespołach zabraknie kilku kluczowych zawodników.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2432
arass1 554,8K

arass1

Użytkownik
Espanyol - Betis
4 maja 2025 godz. 18:30

Spotkanie, w którym nie powinno zabraknąć walki, ponieważ Betis walczy o prawo występu w Lidze Mistrzów w przyszłym sezonie, a Espanyol mimo, że zajmuje 13 miejsce w tabeli, to ma tylko 7 punktów przewagi nad strefą spadkową na 5 kolejek przed końcem rozgrywek hiszpańskiej La Liga i nie jest jeszcze pewny utrzymania. Obie ekipy będą chciały zapunktować, aby osiągnąć swój cel i to może skutkować twardą grą i ostrą walką o każdą piłkę, co w efekcie powinno przynosić sporo indywidualnych napomnień dla zawodników. Historia bezpośrednich meczów pokazuje, że sędziowie pokazywali sporo żółtych kartek, a ostatnie spotkanie między tymi drużynami zakończyło się ukaraniem 6 piłkarzy przez arbitra. Myślę, że tym razem może być podobnie. Ważną informacją w kontekście typu jest fakt, że rozjemcą tego meczu będzie pan Alejandro Hernandez, którym lubi często sięgać do kieszonki i ma wysoką średnią pokazanych żółtych kartek w historii swoich meczów prowadzonych w lidze hiszpańskiej. Jak dla mnie wszystko tutaj wskazuje, że zobaczymy sporo indywidualnych napomnień.

liczba kartek - powyżej 4,5 @ 1.90 fuksiarz

Ostatnia edycja:
L 2,6M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Valladolid - Barcelona
Typ: liczba obronionych strzałów przez bramkarza Barcelony +1.5
Kurs: 1.85

Barca pomiędzy meczami z Interem wylosowała ekipę, która w teorii jest najprostsza, bo też i pewny spadkowicz ligowy, który od jakiegoś czasu po prostu nie wygrywa. Mimo wszystko jest to także idealne spotkanie do kandydata "pułapki", no bo Valladolid mimo że przegrywa to lubi podgryzać swoich przeciwników i tak było nawet z Atletico na jego stadionie. Myślę, że rotacje Barcy spowodowane trudnym rewanżem we Włoszech sprawią, że Valladolid będzie miało swoje szanse i takie dwie interwencje ter Stegena wydają się być wielce prawdopodobną opcją.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1567
L 2,6M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Real - Celta Vigo
Typ: liczba obronionych strzałów przez bramkarza Realu +2.5
Kurs: 1.97

Tym razem skupimy się na bramkarzu Realu, bo rywalem jest Celta, która jak mało kto potrafi grać przeciwko ligowej czołówce. Jeśli ktoś ma byc kandydatem na wypisanie Realu z walki o majstra, to ekipa z Vigo wydaje się być idealnym kandydatem, szczególnie biorąc pod uwagę okoliczności i fakt, że skład Realu jest mocno osłabiony. Nastawiam się na dość otwarte spotkanie, w którym będą sytuacje z obu stron - wczoraj Valladolid potrafiło wypracować ten próg przy pełnej dominacji Barcy to przy bardziej wyrównanym potencjale meczu myślę że Kurtuła też będzie mieć ręce pełne roboty.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1418
gats 31,9K

gats

Użytkownik
Spotkanie: RMA - CEL
Godzina: 14:00
Typ: Przyznany rzut karny
Kurs: 2.27
Sędzia: Jesus Gil Manzano

1746355006391.png

* Ancelotti na wylocie - atmosfera jest słaba tak jak i cały sezon
* pozostało 5 meczy w La Liga i RMA chce u siebie pokazać że potrafi jeszcze powalczyć
* za tydzień trudny mecz z FCB w Barcelonie a więc dzisiaj jest dobra okazja do strzelania
* CEL to nie jest łatwy przeciwnik i potrafi się postawić - myślę że over 0.5 dzisiaj strzelą
* jeżeli RMA dociśnie dzisiaj CEL to pod presją wpadnie jakiś karny a może i nawet będzie czerwona kartka
* mój ulubiony sędzia na takie mecze - on zawsze zapowiada dobre fajerwerki

Jeszcze kilka minut i byłby remis 😁

Ostatnia edycja:
OmarFC 26,2K

OmarFC

Użytkownik
Espanyol - Betis
4 maja 2025 godz. 18:30

Spotkanie, w którym nie powinno zabraknąć walki, ponieważ Betis walczy o prawo występu w Lidze Mistrzów w przyszłym sezonie, a Espanyol mimo, że zajmuje 13 miejsce w tabeli, to ma tylko 7 punktów przewagi nad strefą spadkową na 5 kolejek przed końcem rozgrywek hiszpańskiej La Liga i nie jest jeszcze pewny utrzymania. Obie ekipy będą chciały zapunktować, aby osiągnąć swój cel i to może skutkować twardą grą i ostrą walką o każdą piłkę, co w efekcie powinno przynosić sporo indywidualnych napomnień dla zawodników. Historia bezpośrednich meczów pokazuje, że sędziowie pokazywali sporo żółtych kartek, a ostatnie spotkanie między tymi drużynami zakończyło się ukaraniem 6 piłkarzy przez arbitra. Myślę, że tym razem może być podobnie. Ważną informacją w kontekście typu jest fakt, że rozjemcą tego meczu będzie pan Alejandro Hernandez, którym lubi często sięgać do kieszonki i ma wysoką średnią pokazanych żółtych kartek w historii swoich meczów prowadzonych w lidze hiszpańskiej. Jak dla mnie wszystko tutaj wskazuje, że zobaczymy sporo indywidualnych napomnień.

liczba kartek - powyżej 4,5 @ 1.90 fuksiarz
Ten mecz sędziuje Cuadra, nie Hernandez. On sędziuje mecz Sevilla - Leganes.

Otrzymane punkty reputacji: +332
L 2,6M

lucaxx95

Mistrz Typów Dnia 2023
Spotkanie: Girona - Mallorca
Typ: liczba obronionych strzałów przez bramkarza Mallorci +2.5
Kurs: 1.71

Do 3 razy sztuka? Po raz kolejny biorę pod lupę typ na interwencje bramkarskie - ostatnie dwie próby zakończyły się gładkim wejściem - tym razem kurs jest najmniejszy, chociaż mecz mniej oczywisty. Girona walczy o utrzymanie i na ten moment są na ostatnim bezpiecznym miejscu. Liga jednak trwa i seria gorszych spotkań może definitywnie zakopać marzenia Katalończyków o utrzymaniu, a potencjał tej ekipy jest spory - wszak nie tak dawno grali w Lidze Mistrzów. Mallorca walczy o udział w europejskich pucharach i także liczą się dla nich wszystkie punkty. Nastawiam się na spotkanie z przewagą Girony i minimum 3 obrony bramkarza Mallorci.

Do góry Bottom