>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

33. kolejka Serie A [19.04.2025 - 21.04.2025]

ibis 1,7M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
Zrzut ekranu 2025-04-14 o 12.39.40.png
Zrzut ekranu 2025-04-14 o 12.39.48.png

Nie masz konta w Betfan, nic straconego - załóż je z kodem FORUMBUK wchodząc na betfan.pl lub klikając w baner i odbierz bonus 200% do 400 PLN
1000x200.png

unicaja 60,2K

unicaja

Użytkownik
Torino - Udinese X @2,95 superbet

Kolejny mecz z cyklu remis zadowoli obydwie drużyny. Gospodarze są na 10 miejscu w tabeli rozgrywek zaś goście pozycję niżej. Obie ekipy zgromadziły na koncie po 40 oczek. Przewaga nad strefą spadkową wydaje się bezpieczna aczkolwiek matematycznie jeszcze trochę tych punktów brakuje. Empoli i Venezia które aktualnie znajdują się w strefie zagrożonej mają po 24pkt. Monzy nie biorę pod uwagę bo oni już praktycznie są mentalnie w serie B za rok.

Obie również w tej kolejce zmierzą się w bezpośrednim starciu w Toskanii. Zatem remis w stolicy Piemontu praktycznie na 99% zapewnia obu zainteresowanym pewny byt. Poza tym obie drużyny w lekkim kryzysie. Byki przegrały w Como a wcześniej tylko punkcik z Hellasem zaś Zebry ostatnio zebrały ostre baty od Milanu a wcześniej przegrały również w Genui.

Jak nic wychodzi tu remis w świąteczny poniedziałek ;)

magnum89 336,9K

magnum89

Znawca - Serie A
Dyscyplina : Piłka nożna - Serie A
Godzina: 18:00
Spotkanie: Bologna - Inter
Typ Betbuilder: Bologna 1X i powyżej 2,5 celnych strzałów na bramkę
Kurs: 1.92
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Obecny sezon Serie A jest bez wątpienia najciekawszy od lat, bo mamy zaciętą walkę o Scudetto pomiędzy Interem i Napoli, pięć zespołów jest w grze o przyszłoroczną Ligę Mistrzów i oprócz Monzy parę zespołów walczy o utrzymanie w Serie A. W mojej i nie tylko opinii Inter dzisiaj czeka najtrudniejszy mecz ligowy do końca sezonu i uważam, że nie wygrają tego spotkania, ponieważ w środę grali bardzo wyczerpujący mecz z Bayernem i co najważniejsze nie wystąpi w dzisiejszym spotkaniu Marcus Thuram, który narzeka na przemęczenie mięśni przywodzicieli w lewym udzie i bez wątpienia będzie to bardzo duża strata dodając do tego fakt, że prezentujący ostatnio bardzo dobrą formę Arnautović jest przemęczony i zostaje w obwodzie Taremi oraz Correa, którzy prezentują tragiczną formę. Marcus to zawodnik, który potrafi dryblować, jest szybki i nie boi się niekonwencjonalnych zagrań, co dzisiaj będzie potrzebny na tle takiego rywala. Gospodarze w ostatnich dziesięciu spotkaniach na Stadio Renato Dall'Ara nie przegrali i oprócz braku Skorupskiego zagrają w najsilniejszym składzie. Gospodarze na własnym stadionie grają agresywnie i ofensywnie, co na pewno będzie się przekładało na sytuacje bramkowe i jeżeli tylko nie będą pudłować na potęgę, to spokojnie powinni w całym spotkaniu oddać trzy celne strzały, bo jak wiadomo Inter w defensywie nie jest monolitem i pozwala na zbyt wiele pod własną bramką. Reasumując - będzie to bardzo ciężki mecz dla gości i według mnie nie wywiozą kompletu punktów z Bolonii.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3422
magnum89 336,9K

magnum89

Znawca - Serie A
Dyscyplina : Piłka nożna - Serie A
Godzina: 12:30
Spotkanie: Torino - Udinese
Typ Betbuilder: Torino 1X i poniżej 3,5 goli w meczu
Kurs: 1.67
Bukmacher: Fortuna
Analiza:

Oj coś czuję, że czeka nas dzisiaj bardzo nudne spotkanie do obiadku. Godzina rozgrywania tego spotkania skłania mnie do takiej tezy i przede wszystkim główni bohaterzy, czyli Torino i Udinese które w ostatnim czasie nie rozpieszczają swoich kibiców i tak naprawdę już o nic nie grają w tym sezonie zajmując środkową część tabeli. Jak zobaczyłem absencje gości w postaci braku Lucci i Thauvina, to w pierwszym momencie zastanawiałem się nad zagraniem zwycięstwa gospodarzy, ale właśnie powyższe czynniki skłaniają mnie do zagrania bezpieczniej na Torino z podpórką. Torino w ostatnich pięciu spotkaniach zdobyło 6 punktów przegrywają tylko raz, natomiast Udinese zaledwie 1 oczko strzelając przy tym 2 gole. Torino strzeliło więcej niż jedną bramkę na początku marca u siebie z Parmą. Według mnie wiele bramek w tym spotkaniu nie padnie i gospodarze nie powinni przegrać, bo Udinese nie ma kim straszyć w ataku.

To jest mój główny typ, ale opcjonalnie i nie szalejąc ze stawką można spróbować:

Torino 2.45
Udinese poniżej 0,5 goli 2.62

Do góry Bottom