>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

33. kolejka Primera Division [15-17.04.16]

Status
Zamknięty.
konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Robert się przełamał, Barcelona przegrała mi naprawdę sporo kasy ostatnimi dniami, ale mimo wszystko, Messi strzeli bramkę kurs pre 1.33 bet365 , poczekam do 30min, jeżeli Messi znów będzie swoim cieniem, to odpuszczam. Jeżeli zagra jak to ma w zwyczaju to gram na jego bramkę.
Nie no gorzej być nie może 1.33 co to za kurs?Śmieciowy.Nawet jesli Barca strzeli te 3 gole(bo nie wyobrażam sobie żeby miałoby być to więcej) to i tak nie musi być to Messi który malo strzela w tym sezonie.Nemar Suarez jakiś Pique ale Messi?Śmieciowy kurs który nie wejdzie.Jeszcze te rozkminy jak wejdzie w mecz...to nie lepiej zagrać czarne czerwone?

Otrzymane punkty reputacji: +9
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Atletico - Granada
Griezmann strzeli (1,93) Unibet
⛔ ⛔
Patrze sobie na dzisiejsze oferty na strzelców i ten kurs mnie pozytywnie zaskoczył. Spodziewałem się bardziej jakiegoś kursu maks ~1,60 a tu taki kurs to trzeba grać. Już tłumacze dlaczego. Griezmann, ostatnio wyrzucił za burtę Barcelonę, strzelając im dwie bramki. W tym pierwsza, asysta przepiękna do Francuza kwitującego zdobyciem bramki, można oglądać bez końca. Tak zmotywowanego Francuza jak i Atletico to ja dawno nie widziałem. Mecz z Barceloną pokazał, że i oni nie będą się nabierać na miliony podań między sobą. Atletico dzisiaj z pewnością będzie chciało wygrać to spotkanie, bo Real już ich przegonił, ale Granada to też nie jest jakiś wygórowany zespół. Mnóstwo kartek wyłapuje. Nie będą mieli za bardzo nic do powiedzenia, a Antonio będzie na pewno miał swoje okazje, żeby pokonać bramkarza Granady. 20bramek jak na razie na jego koncie, ale wynik i tak ulegnie zmianie. Dlatego liczę, że to będzie już dzisiaj. GO GRIEZMAN :!: :gool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom