>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

33 Kolejka Premier League 13-14.04.2013 + mecze zaległe 16-17.04

Status
Zamknięty.
raaaul007 15

raaaul007

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Premier League
Spotkanie: Arsenal - Everton
Typy 1: strzeli gola zza pola karnego, Mirallas, kurs: 19,0 , Cazorla, kurs: 9,0
Typy 2: strzeli gola głową, Fellaini, kurs: 9,0 , Giroud, kurs: 6,5
Bukmacher: Unibet

Dla mnie to są perełki ze względu na wysokość kursów, oczywiście 4-ej wymienieni są największymi specjalistami w strzelaniu bramek w taki sposób.
Bety proponuję bardzo delikatnie - ja to gram 4 pojedyncze po 5 zł. Wystarczy, że jedne wejdzie i jest +. A jak strzeli Mirallas, a z głowy dołoży Giroud? Fajnie? ????

Ostatnio grałem na CR7 z Athletic i 1-ego strzelił zza pola karnego, a drugiego by head.
Oczywiście dużo szczęścia, dziś liczę na 1 z 4.
edit: Giroud wg skysports nie wyjdzie w pierwszej 11
GL.

maro-17 789

maro-17

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia - Premier League
Spotkanie: West Ham United - Manchester Utd
Typ: Pierwsza połowa - X ✅✅✅ (1:1)
Kurs: 2,40
Bukmacher: Bet365
Analiza:

Co do zwycięstwa United nie jestem przekonany a i kurs nie zachwyca (w granicach 1,65) i znalazłem coś dużo lepszego. Ogólnie trzeba powiedzieć że Młoty u siebie na Upton Park są groźni dla każdego przeciwnika i jest to niezwykle ciężki teren. To tutaj właśnie Man Utd w 90 minucie za sprawą niezawodnego Van Persiego wyrównał na 2:2 w FA Cup by później męczyć się u siebie i ostatecznie przejść do dalszej rundy po zwycięstwie 1:0. The Irons nawet przegrywając u siebie z Liverpoolem i Evertonem i tak potrafili obu rywalom strzelić po 2 gole (sęk w tym że sami tracili o jednego więcej). Ale zaciekawiło mnie to, że West Ham ma naprawdę świetne pierwsze połowy, na swoim stadionie wchodzą w mecze na pełnym gazie i rzadko kiedy przegrywają do przerwy (ostatnie 3 spotkania do przerwy: 2:0 z WBA, 1:1 z Tottenhamem i 0:0 z Swansea). Oczywiście pozostaje kwestia czy nie będą też wygrywać, ale to raczej się nie zdarzy gdyż na Upton przyjeżdża solidny zespół, ale który też ostatnio nie prezentuje najwyższej formy (przegrana z ManCity 1:2, ostatnio w meczu ze Stoke RVP strzela gola z karnego po przerwie 10 meczy bez gola). Także myślę, że zobaczymy solidny, silny futbol w pierwszej połowie i wg mnie wynik 0:0. Dodam, że we wspomnianym już przezemnie wyżej meczu pucharowym pomiędzy ekipami do przerwy było 1:1. Jeszcze na koniec podam przewidywane jedenastki:
Manchester United: Lindegaard - Rafael, Evans, Smalling, Evra - Anderson, Carrick, Cleverley - Hernandez, Rooney, Van Persie
West Ham United: Jaaskelainen - Demel, O&#39;Brien, Reid, Collins - Tomkins, Diame, Nolan, Jarvis, Taylor - Carroll
Powodzenia !

giedezet 398

giedezet

Użytkownik
Fulham - Chelsea

typy:

2 @ 1,80 Williamhill
✅
Pierwsza bramka drużyny gości I połowa @ 1,69 Betsson ✅ Luiz 30&#39;
Torres gol - tak @ 2,40 Betsson ⛔
Lampard gol - tak @ 3,00 Betsson ⛔
Ostatnie mecze tych drużyn, to seria remisów. Dzisiejszy wieczór powinien przynieść jednak korzystne rozstrzygnięcie dla The Blues. Chelsea ostatnio odpadła z FA Cup, po porażce w kontrowersyjnych okolicznościach z City. Do uratowania jest miejsce w LM i wygranie Ligi Europejskiej. Obecnie Chelsea jest czwarta, a do trzeciego Arsenalu traci tylko dwa punkty i ma od nich dwa mecze mniej na koncie. Chelsea musi wygrać. W niedzielę czeka ją trudny mecz na wyjeździe z Liverpoolem. Fulham ma już miejsce w środku tabeli i jedyną motywacją będzie dla nich to, że są to derby. Podejrzewam, że Chelsea będzie chciała szybko strzelić gola, dwa i spokojnie kontrolować mecz.
Nie zagrają:
Fulham: Dejagah, Diarra, Duff, Sidwell
Chelsea: Romeu, Cahill, Cole

Otrzymane punkty reputacji: +1
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Fulham - Chelsea

Mimo, że od kilku sezonów obie drużyny walczą o inne cele – Chelsea o mistrzostwo, a Fulham o środek tabeli – to w bezpośrednich pojedynkach nie widać tej różnicy. Ostatnie 5 spotkań to remisy, a Chelsea nie potrafi pokonać The Cottagers od 2009 roku. Fulham jest bardzo wymagającym przeciwnikiem. Dodatkowo gracze Chelsea powinni być nieco zmęczeni maratonem meczów, a grają na trzech frontach (z FA Cup odpadli w niedzielę, czyli już w dwóch). Ostatni mecz rozgrywali w niedzielę, natomiast Fulham w sobotę, więc mieli o jeden dzień mniej na odpoczynek. Trudno tu wskazać zdecydowanego faworyta. Na papierze jest nim Chelsea, ale wg mnie mecz skończy się remisem. W tym sezonie można zauważyć ciekawą prawidłowość w meczach domowych Fulham – w dwóch meczach zdobywają punkty, by w trzecim przegrać itd. Tylko raz zdarzyło się przegrać dwa kolejne mecze u siebie. Ostatnio wygrali z QPR i Stoke, więc z Chelsea powinni teoretycznie przegrać. Jednak w tym meczu dochodzi jeszcze taki aspekt jak zmęczenie Chelsea i korzystne H2H dla Fulham. Remis, ale ze wskazaniem na Chelsea.

Fulham - Chelsea ZWROT 0:3
Typ: X (Away No Bet)
Kurs: 1,70
Buk: Bwin

West Ham – Manchester United

Młoty powinny w tym meczu być o wiele bardziej wymagającym przeciwnikiem dla United niż Stoke, Sunderland czy Reading, czyli drużyny, które Diabły pokonały bez wysiłku i na stojąco. Zresztą United spuściło z tonu i nie grają już tak jak w pierwszej części sezonu. Mimo, to wygrywają swoje mecze, ale ostatnio tylko dzięki temu, że przeciwnik ma po prostu słabszych piłkarzy, do tego nie stawiają oni jakichś wymagających warunków. Z Młotami będzie inaczej. West Ham legitymuje się bardzo dobrym bilansem spotkań u siebie: 7-4-4. Potrafili postawić trudne warunki drużynom z czołówki:
WH – Arsenal 1:3
WH – Man City 0:0
WH – Chelsea 3:1
WH – Liverpool 2:3
WH – Everton 1:2
WH – Tottenham 2:3
Widać, że pada dużo bramek w tych meczach. Porażki też minimalne jednobramkowe, jedynie z Arsenalem przegrali różnicą dwóch bramek. Nie spodziewam się, że United tutaj rzuci się od samego początku na gospodarzy. Raczej to Młoty zaatakują. Może to przynieść skutek, a może i nie, bo gdy Diabły skontrują i strzelą bramkę, mogą dowieźć wygraną do końca. Tak naprawdę United ma już mistrzostwo, więc może nieco odpuścić, w czym widzę szansę dla West Ham. Jest jeszcze do złamania rekord Chelsea 95 punktów zdobytych, ale wydaje on się nierealny, bo United musiałoby z 6 ostatnich spotkań wygrać 5 i raz zremisować. W obecnym sezonie drużyny spotkały się już trzykrotnie - raz w lidze i dwa razy w FA Cup. Za każdym razem było bardzo blisko: United wygrało dwa razy po 1:0 i raz był remis 2:2.

West Ham – Manchester United ✅ 2:2
Typ: West Ham +1
Kurs: 1,70
Buk: Marathonbet

Manchester City – Wigan

Stawiam tu na niespodziankę. Wiadomo, że obie ekipy zmierzą się w finale FA Cup, więc będzie to okazja do wybadania słabych i mocnych stron dla obu drużyn. City gra rewelacyjnie na własnym obiekcie, w tym sezonie przegrali tylko jedno spotkanie, ale ta seria nie będzie trwała wiecznie. Do końca sezonu City ma jeszcze cztery mecze: z Wigan, West Ham, West Bromwich i Norwich. Myślę, że w którymś z tych spotkań zgubią punkty, być może nawet przegrają. City już nie ma szans na mistrzostwo, a przewaga nad trzecim Arsenalem, który ma o dwa mecze więcej rozegrane, wynosi już 5 punktów i jest to przewaga w miarę bezpieczna. Także na koniec sezonu można nieco zluzować. Liczę też, że piłkarze Manciniego zlekceważą dużo słabsze Wigan.
Chyba każdy pamięta niesamowitą końcówkę Wigan z poprzedniego sezonu. Wówczas z 8 ostatnich meczów wygrali aż 6 !!!, 2 przegrali. Wtedy potrafili ograć takie firmy jak Arsenal i Liverpool – obie na wyjeździe. Historia może się powtórzyć. Wigan już zaczęło finiszować. Ostatnio w lidze zaliczyli dwie wygrane i remis. Awansowali też do finału FA Cup, co na pewno podniesie morale piłkarzy Martineza. Wigan w tym sezonie o dziwo lepiej spisuje się na wyjazdach. Mają 13. bilans wyjazdowy w lidze (bilans 4-3-8), a za nimi są mocniejsze ekipy takie jak np. Southampton czy West Ham.

Typ gram za drobne. Myślę, że po kursie powyżej 10.00 warto spróbować – w końcu to Premier League i niespodzianki są na porządku dziennym.

Manchester City – Wigan ⛔ 1:0
Typ: 2DNB
Kurs: 10,50
Buk: Marathonbet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom