>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

33 Kolejka Premier League 09.04-11.04.2012

Status
Zamknięty.
M 135

mhm

Użytkownik
betclic to nie jest bukmacher tylko dojarka pieniedzy od ludzi, ktorzy nie wiedza co to prowizja na kursie. 1,8 w normalnych bukach.
Newcastle wlasnie imponuje skutecznoscia bo nic nie gra a strzela gole.

miko5454 80

miko5454

Użytkownik
No Może masz racje że skuteczni są bo wygrywają,ale jestem ciekaw jak długo,wystarczy że Cisse się zatnie i skończą się ich triumfy bo nie sądzę żeby Arfa co mecz trafiał a Demba Ba już przestał strzelać...
A Kwestii znania się na kursach i prowizji od nich też się tak nie rozpędzaj,bo 1,60 było rano,teraz rośnie i jest 1,70,więc nie wiem czy BetClic jest taką dojarką,myślę że są o wiele gorsi na rynku....

M 135

mhm

Użytkownik
jeden przestal to drugi zacznie, druzyna ma cykl w ciagu roku, na poczatku grali ok, potem piach a teraz graja skutecznie. Idealnie trafili ze na zmiane im sie zawodnicy &quot;odblokowuja&quot;
sa gorsi np bah ale nie porownuj poloneza z maluchem tylko z mercedesem, gra sie tam gdzie jest najwyzszy kurs i najmniejsza prowizja a nie w betclicku. Tam jest najlepszy kurs 2-5 razy w roku, zalezy jakie wydarzenia grasz.

miko5454 80

miko5454

Użytkownik
Ja nie chce się kłócić na temat Newcastle i podważać to jak grają,mają chłopcy ambicje chwała im za to nawiązuje do dwóch ostatnich spotkań,i tego że po prostu ich wspaniała passa zwycięstw musi się kiedyś skończyć a dwa ostatnie spotkania mimo wygranych jak dla mnie sygnalizują że to może być już w następnym spotkaniu.
A wracając do kursów nie jest dla mnie aż tak istotne że gdzie indziej niż w BetClicu będzie różnica na kursie 10 czy nawet 20gr,jeśli pójdę w złą stronę...

kanonier0392 239

kanonier0392

Forum VIP
Wigan Athletic - Manchester United

Daleki jestem od szukania niespodzianki w tym meczu, ale myślę, że &quot;Czerwone Diabły&quot; nie będą miały łatwej przeprawy na DW Stadium. Osiem punktów przewagi nad rywalem z niebieskiej części Manchesteru to dużo. Według mnie wystarczająco. Tak doświadczony zespół nie da się dogonić w obecnej sytuacji. &quot;The Citizens&quot; swoją szansę już zaprzepaścili. Do rzeczy. Manchester United to zdecydowanie najlepszy zespół w Premier League pod względem meczów wyjazdowych. Nie ma sobie równych w tej statystyce. Dwanaście zwycięstw w szesnastu delegacjach to fantastyczny wynik. Dla nich w zasadzie nie stanowi różnicy czy grają u siebie, czy nie. Jak więc upatrywać szans Wigan w dzisiejszym meczu? Ogromna mobilizacja. Fakt, że wczoraj punkty straciło Blackburn daje &quot;The Latics&quot; możliwość opuszczenia strefy spadkowej - nawet w przypadku remisu. Tylko Stoke City jest zespołem z dolnej połówki tabeli, który zdołał zatrzymać Manchester przed własną publicznością. Podobne osiągnięcie Wigan byłoby dużą niespodziankę. Niemniej jednak, są w stanie strzelić bramkę. Wciąż niedostępny jest wprawdzie Rodallega, ale w poprzednich kolejkach piłkarze Martineza dali o sobie znać. Pokazali się z dobrej strony. Choćby przed kilkoma dniami na Stamford Bridge, gdzie niezasłużenie przegrali 2:1. Myślę, że &quot;Czerwone Diabły&quot; nie rzucą się do ataku od pierwszych minut. Oni mogą czuć pewien komfort w postaci wyraźnej przewagi nad City. Wigan na pewno powalczy. Stać ich na przynajmniej jednego gola.
Moja propozycja: Wigan strzeli bramkę - 1,90 Expekt ✅

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Manchester City - West Bromwich 4:0
Typ: 1 ✅
Kurs: 1,25
Manchester ostatnio nie najlepiej. 3 ostatnie mecze i zaledwie 2 punkty. Jednak u siebie na 16 meczów bilans 15-1-0. Nawet w tej formie powinni sobie bez problemu poradzić z West Bromwich. Dobrze, że nie zagra Balotelli, bo on sam nie wie po co biega po tym boisku. Zamiast niego zagra pewnie Tevez lub Dzeko. West Bromwich z kolei ostatnio odniósł wygraną z Blackburn, ale myślę, że nie będą w stanie przeciwstawić się The Citizens. Typuję wynik 2:1.
Wolverhampton - Arsenal 0:3
Typ: 2 ✅
Kurs: 1,37
Arsenal w świetnej formie. W ostatnim meczu pokonali Man City. Wcześniej przydażyła im się wpadka z QPR, ale bardzo szybko się z niej otrząsneli. W meczu nie zagra Koscielny za dziesiątą kartkę w sezonie. W jego miejsce wystąpi Djourou, także jest to pewne osłabienie. Wolverhampton jest czerwoną latarnią ligi. 6 punktów starty do przedostatniego Wigan i nie sądzę, aby udało im się utrzymać. Na pewno będą walczyć, w końcu jest to liga angielska. Dodam jeszcze, że Wolverhampton przegrywał wszystkie mecze z Arsenalem na własnym stadionie od 1982 r. Typuję wynik 0:2.
Wigan - Manchester United 1:0
Typ: 2 ⛔
Kurs: 1,40
Typ: handicap(1:0) 2 ⛔
Kurs: 2,15
Typ: Manchester over1,5 ⛔
Kurs: 1,53
Manchester pewnie kroczy po 20 tytuł mistrzowski. Drużyna Wigan bardzo leży Czerwonym Diabłom, które często wygrywają z kilkubramkową przewagą, także można zaryzykować zakład z handicapem. W meczu sir Alex może dać szansę kilku zmiennikom, ale myślę, że nawet oni nie powinni mieć problemów z pokonaniem Wigan. Typuję wynik 0:2.
QPR - Swansea 3:0
Typ: X ⛔
Kurs: 3,40
QPR bardzo dobrze spisuje się na własnym boisku. Dwa ostatnie mecze wygrane z Arsenalem i Liverpoolem. Jednak w tym meczu spore osłabienia. Nie zagrają Cisse i Derry zawieszeni za kartki. Absencja Derry&#39;ego na pewno wpłynie na postawę obrony, która w 88% domowych meczów traci przynajmniej jedną bramkę. QPR potrzebuje punktów, aby obronić się przed spadkiem. Z kolei Swansea pewne 14 miejsce i 11 punktów przewagi nad strefą spadkową. Swansea w ostatnich trzech meczach zanotowała porażki, ale były to porażki z mocnymi drużynami: Newcastle, Tottenhamem i Evertonem. W tym meczu czas na przełamanie tej passy. QPR będzie walczyło o każdy punkt, ponieważ ma jeszcze do rozegrania trudne mecze z City, Tottenhamem i Chelsea i ten mecz to doskonała okazja do zdobycia punktów. Z drugiej strony Swansea na pewno nie może sobie pozwolić na czwartą porażkę z rzędu. Typuję wynik 2:2.
Fajnie byłoby jakby United i City wygrywało wszystkie mecze do derbów, wtedy mecz na Etihad Stadium zdecyduje o mistrzostwie ???? .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom