>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

33 Kolejka Premier League 09.04-11.04.2012

Status
Zamknięty.
konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP

Podkręcamy tempo ;) Ledwo co zeszły emocje z walką na szczycie tabeli a tu jutro już 33 kolejka Premier League. W poniedziałek 5 ciekawie zapowiadających się spotkań. Everton - Sunderland. Meczy chyba jedynie o prestiż , a o to że każdy chce być prestiżowy się martwić nie musimy ???? bardzo ciekawy mecz się zapowiada. Newcastle - Bolton. Sroki walczą .. no właśnie o co ? Czyżby jednak wizja gry w Lidze Mistrzów była aż tak realna ? Na to wychodzi. NU zaczęło mocno finiszować , Cisse strzela jak na zawołanie wiec jutro nic innego nie wchodzi w grę jak 3 pkt. Bolton oporowo walczy o utrzymanie i nie powinni ułatwiać zadania Srokom. Tottenham - Norwich. Kanarki byt ligowy mają zapewniony. Koguty toczą zacięte boje o miejsca uprawione grą w LM. Także kolejny mecz &quot;o coś&quot;. Dodatkowo jutro derby Londynu. Fulham - Chelsea. Już sam fakt , że to derby sprawia , że będzie się działo :razz:

We wtorek spokojniej bo aby jeden mecz, ale również z dużą stawką. Blackburn - Liverpool. Blackburn należy do szczęśliwej &quot;piątki&quot; walczącej o utrzymanie. Liverpool już chyba skończył sezon ale łatwo się na pewno nie poddadzą.

Środa zakończenie kolejki. MC - WBA. Po dzisiejszej porażce i fatalnym stylu droga tytuł oddalił się od obywateli na 8pkt. Sprawa jest bardzo trudna , dodatkowo z taką grą ale ... no właśnie co ale ... czy sami piłkarze wierzą jeszcze w odrobienie , a właściwie stratę pkt przez MU ? Ja tam na MC po takim kursie się nie skuszę. Wigan - Manchester United Kolejny spadkowicz w kalendarzu Czerwonych Diabłów. Takie mecze na z pozoru wydają się łatwe , ale tak na prawdę nie jest. Ekipa Roberto Martineza złapała wyraźną zwyżkę formy i będą gryźć trawę nawet choćby za jeden punkt któy w końcowym rozrachunku może okazać się bezcenny. I po raz kolejny kurs na wygraną MU - śmieszny. Wolves - Arsenal. Wilki już chyba pogodziły się z tym , że nPower od połowy sierpnia to będzie ich miejsce zmagań. Arsenal przebywający obecnie w glorii , wybierze się na Molineux po nic innego jak po 3 pkt. Ostatni mecz to QPR - Swansea. Mecz beniaminków. O ile goście spokój mają raczej pewny o tyle QPR muszą zbierać punkty. Swansea gra fajną piłkę cały sezon , QPR u siebie również jest bardzo groźne, efekt może być tylko taki , że czeka nas dobry mecz :razz:

Kursy jakie oferuje Unibet na 33 kolejkę Premier League wyglądają tak:

Zachęcam do dyskusji ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
f-by-ferragamo 41

f-by-ferragamo

Użytkownik
Przy okazji meczu Evertonu z WBA pisałem
&quot;Everton specfyiczna ekipa, potrafi wygrać u siebie z MC, Kogutami czy Chelsea, by przegrać z Boltonem, Stoke , zremisować z Norwich czy Blackburn. WBA po serii 3 wygranych z rzędu i to w mocnym stylu teraz 3 mecze bez wygranej, przy czym porażka z MU na wyjeździe czy przegrana z Newcastle, zważywszy, że 1 mecz WBA wygrało na terenie Srok specjlanie nie dziwią. Everton notuje lepsze wyniki, gra u siebie, pokonał w ostatnim czasie wspomnianą czołówkę, a zatem będzie spore parcie na ten mecz. Dla mnie Everton po takim kursie przy poprzednich wpdkach przy takich kursach nie do zzakceptowania i poluję na niespodziankę&quot;
wtedy Everton podtrzymał dobrą passę i wygrał, ale teraz przyjeżdża bardziej wymagający rywal. Sunderland w ostatnim czasie remis z MC, Kogutami, zatem Czarne Koty pokazały pazurki, a zatem kurs na Everton przeciętny...
Sunderland 3.60 or DNB 2.60

miko5454 80

miko5454

Użytkownik
Newcatle - Bolton
Myślę że warto pograć dziś na Newcastle,piłkarze Pardew mieli o jeden dzień więcej przerwy niż ekipa z Boltonu,co oczywiście nic nie przesądza,ale biorąc pod uwage forme w jakiej są sroki ja pokuszę się obstawić na nie.
Grając ze Swansea może nie pokazali się najlepiej ale dwie kontry zakończone bramkami dały im zwycięstwo,w dzisiejszym spotkaniu może być lepiej,tak jak wspomniałem dzień dłuższej przerwy,i atut swojego boiska powinny wpłynąć korzystnie na wynik tego spotkania dla srok.
Bolton broniący się przed spadkiem nie można go lekceważyć na pewno będzie chciał za wszelką cenę coś w tym spotkaniu osiągnąć,ale czy osiągnie?Na Początku długo się wahałem czy nie grać po prostu gołego remisu,ale Dziś stwierdzam że chłopcy Pardew podtrzymają serie zwycięstw,bo będą chcieli zawalczyć o jak najwyższą pozycje w czołówce tabeli,jak wiadomo jest tam teraz bardzo nerwowo,i wszystko się może zdarzyć.:razz:
Typ:Newcastle✅
Kurs:1,55
Bukmacher:BetClic

f-by-ferragamo 41

f-by-ferragamo

Użytkownik
QPR to kolejna specyficzna drużyna, aczkolwiek jeszcze bardziej od Evertonu, gdyż ten przyzwyczaił nas, że jest średniakiem PL i potrafi płatać figla i bywać wymagającym rywalem, natomiast wygrane beniaminka nad Chelsea, Arsenalem czy Poolem to już większe sensacje, a specyfika polega na tym, że byli w stanie wygrać z czołówką, a przegrywać z czerwoną latarnią ligi Wolves, zostali rozgromieni przez Kłusaki 0-4, porażka z Fulham czy tlyko remis z Blackburn w obliczu tamtych wygranych to spory niedosyt i rozczarowanie. Swansea ostatnio 3 wtopy, ale rywale wymagający, bo Koguty, Everton i Sroki. Dysproporcja w kursach spora, co mnie dziwi, więc korzystam z value na gości
Swansea 3.10 or Swansea DNB 2.25

windover 31K

windover

Użytkownik
Everton - Sunderland typ: under 2,5 @ 1.70
Tutaj zaufam statystykom które mówią ,że &#39;&#39;The Toffees&#39;&#39; nie przegrali od 17-spotkań z &#39;&#39;Czarnymi kotami&#39;&#39; ponadto w ostatnich 7/8-spotkań padał wynik underowy. Może się wydawać odkąd Everton wygrał trzy kolejne mecze i zremisował z Norwich złapał wiatr w żagle ,ale BPL jest bardzo nieprzewidywalną ligą i różne rzeczy mogą się tu dziać dlatego nie gram czystej &#39;&#39;jedynki&#39;&#39;. Warto odnotować ,że gospodarze ograli właśnie tego rywala w ćwierćfinale pucharu Anglii (0-2) i to na ich boisku czym zapewnili sobie awans do półfinału gdzie czeka na nich Liverpool więc to będą derby które zadecydują kto jest lepszy w tym sezonie. Sunderland z kolei najpierw ograł beniaminka QPR (3-1) o porażce z FA CUP już pisałem ,ale potem w dwóch meczach zrobiłdwa punkty a mierzyli się przecież z City na ich ternie oraz na swoim obiekcie z Tottenhamem inna sprawa że oba te zespoły są kryzysie a inna że to wciąż klasowi rywale zajmujący wysokie miejsca w tabeli stąd myślę że warto uważać dziś na przyjezdnych. Ekipa Davida Moyesa dziś tylko ( i to nie na pewno) może zagrać bez Rodwella i Osmana. A Martina O&#39;Neilla martwia braki John O&#39;Shea, Marcos Angeleri, Titus Bramble, Wes Brown ponadto w pierwszym składzie nie zobaczymy pewnie Lee Cattermole, Phillip Bardsley czy Nicklas Bendtnera.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

Newcastle - Bolton
Typ ; Oba strzelą ? TAK @ 1,76 Betsson⛔2:0​

Myślę że warto pograć dziś na Newcastle,piłkarze Pardew mieli o jeden dzień więcej przerwy niż ekipa z Boltonu,co oczywiście nic nie przesądza,ale biorąc pod uwage forme w jakiej są sroki ja pokuszę się obstawić na nie. Grając ze Swansea może nie pokazali się najlepiej ale dwie kontry zakończone bramkami dały im zwycięstwo,w dzisiejszym spotkaniu może być lepiej,tak jak wspomniałem dzień dłuższej przerwy,i atut swojego boiska powinny wpłynąć korzystnie na wynik tego spotkania dla srok.
Wszystko ładnie pięknie tylko nie zwrócileś uwagi na mały szczegół. Występ Cabaye i Tiote w dzisiejszym meczu pod znakiem zapytania. Obaj zmagają się z urazami po meczu ze Swansea. Byłaby to ogromna strata gdyby nie mogli wystąpić. Można rzec, że to serce drużyny, obaj świetni w grze do przodu, przerzuty, Tiote zdecydowany w odbiorze. Więc ciekawe co Pardew wymyśli na tę okoliczność.
Za to będą Ben Arfa i Papiss Cisse wymiatający ostatnio. Do spółki z Cabayem i Tiote stanowili przeogromną siłę. Dla Srok to mecz o kwalifikacje Champions League, a dla Boltonu o utrzymanie. Co warto podkreślić Kłusaki równiez ostatnio. Co prawda były to wygrane z bezpośrednimi rywalami w walce o utrzymanie, ale jednak 3 zwycięstwa z rzędu wpływają na samopoczucie zespołu niewątpliwie.
Zamiast grać dzisiaj na Newcastle zdecydowałem się spróbować typu na oba strzelą @ 1,70 bo wyrwa w środku pola,a także kolejny mecz bez Collociniego. Już nie sądze by udało się kolejny raz zachować Srokom czyste konto. Aż tak żelaznej defensywy mimo dobrej postawy w bramce Krula nie mają. Bolton bez nowych ubytków w składzie.
Newcastle: Krul-Williamson, Perch, Simpson, Santon- Ben Arfa, Gutierrez, Cabaye, Taylor- Cisse, Ba
Bolton: Bogdan-Wheater, Ricketts, Steinsson, Ream- Petrov, Reo-Coker, Eagles, Davies- Miyaichi, Davies

VS
Fulham - Chelsea
Typ : Chelsea @ 2,280
Pinnacle ⛔1:1​
Ważny mecz dzisiaj także przed Chelsea. Z tego co czytam to zagrają bez Terry, Cole i Lamparda. Wygrana nad Wigan była wymęczona bo po bramce z 93min. Niby są faworytem bo muszą wygrywać myśląc o grze w Champions League za rok bo rywale nie śpią. Arsenal wygrał, a Tottenham i Newcastle zagrają wcześniej od Chelsea dzisiaj i jak wygrają to znowu im odskoczą. A tym bardziej jak stracą punkty to nadarzy się okazja by podgonić zbliżyć się do nich.
Fulham z tego co widać po różnych składach i zapowiedziach przystąpi oslabione bo bez Ruiza, Pogrebniaka, Johnsona i Sidwella. Może być ciężki mecz, ale jednak Fulham to chimeryczna ekipa. Grają ostatnio takimi falami. Najpierw 3 wygrane z rzędu, potem 3 porażki z rzędu, a teraz z kolei mają już 2 wygrane z rzędu. Może pora na odwrót tej passy ?
Z Chelsea mają fatalny bilans. Na 32 ligowe starcia The Blues polegli tylko raz a było to w 2006r na Craven Cottage 0:1 po bramce Luisa Boa Morte. Ponadto 12 remisów i 19 wygranych Chelsea. W tym roku na Stamford Bridge padł remis 1:1, ale wtedy Chelsea prowadził jeszcze Villas Boas. Teraz dyspozycja Chelsea jest lepsza. Moim zdaniem Chelsea wymęczy tutaj 3pkt.
Fulham: Schwarzer, Hangeland, Hughes, Riise, S Kelly, Duff, Dempsey, Murphy, Diarra, Etuhu, Dembele
Chelsea: Cech, Cahill, Bertrand, Ivanovic, Luiz, Malouda,Meireles,Mikel, Drogba, Kalou, Mata

VS
Tottenham - Norwich
Typ : Tottenham -1,5 @ 1,787
Pinnacle ⛔1:2​
Faworytem wydaje się też być Tottenham na co wskazują jednoznacznie kursy. Lennon ma wyjść od początku więc Modrić już nie będzie musiał grać na skrzydle. Jednak Gareth Bale i jego występ dzisiaj pod znakiem zapytanie. Ale, że gramy na White Hart Lane to Tottenham będzie parł do przodu i ta strata może byc nie odczuwalna, błyskawica będzie po prawej stronie, do wykończania akcji Adebayor będący w formie. Norwich dziurawa defensywa. Z przodu licza głównie na Holta.
Dla mnie Tottenham wygra to. Ponadto forma jakby do nich wraca. Dobry mecz ze Swansea i remis na trudnym terenie Stadium of Light z Sunderlandem. Ponadto Norwich na wyjeździe z faworytami przegrywał seryjnie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
kuba22 921

kuba22

Użytkownik
Fulham - Chelsea
Typ:2 - 2,20 - kurs idzie w górę więc radzę poczekać
Bet365

Chelsea w meczu z Wigan wygrała dzięki pomocy arbitra. Gra niebieskich nie jest tak szałowa jak kiedyś i mają problemy z konstruowaniem fajnych akcji ofensywnych jak w ostatnim sezonie w którym zdobywali mistrza. Fulham notuje dwie wygrane z rzędu i ma spokój w tabeli. Czemu Chelsea? Moja teoria jest dość prosta - muszą wygrać. I słowo &quot;muszą&quot; jest szalenie istotne. The Blues 5 miejsce w tabeli i brak LM w przyszłym sezonie? - nie ma takiej opcji. Ci ludzie wiedzą o co grają. Mają bardzo doświadczonych zawodników i w połączeniu z młodością będzie to prosperowało już nie długo - być może w przyszłym sezonie. W Chelsea do gry wracają John Terry. Frank Lampard, Ashley Cole i Ramires. Wszyscy Ci zawodnicy nie znaleźli się nawet na ławce rezerwowych przeciwko Wigan. Obejrzymy fajny meczyk i stawiam 0:2 dla Chelsea.

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Fulham - Chelsea 1:1
Typ: X ✅
Kurs: 3,30
lub bezpieczniej
Typ: X (zakład dwustronny, w przypadku zwycięstwa Chelsea zwrot) ✅
Kurs: 1,83
Fulham ostatnio pewne zwycięstwo nad Boltonem 3:0. Chelsea pod wodzą Matteo na 10 meczów bilans 8-1-1. Fulham ostatni raz wygrał z Chelsea u siebie w 2006 roku. Ostatnie dwa mecze między drużynami zakończyły się remisem. Niepewny jest występ Terry&#39;ego, Cole&#39;a i Lamparda. Jeśli nie zagra Terry, na środku defensywy wystąpią Luiz z Cahillem, którzy to, gdy grają razem spisują się niepewnie. Więc duża szansa, że coś wpadnie do bramki Cecha. Matteo ma świadomość, że przed jego drużyną prawdziwy maraton i nie wiadomo, czy nie da odpocząć kilku graczom. Postawa Chelsea w tym meczu to trochę zagadka. Ostatni mecz to wymęczone zwycięstwo nad Wigan 2:1. Ogólnie drużyna ostatnio stylem gry nie zachwyca. Fulham na pewno postawi trudne warunki ekipie ze Stamford Bridge. Polecam również bezpieczniejszy typ dwudrogowy na remis, a w przypadku zwycięstwa Chelsea zwrot po kursie @1,83. Typuję wynik 1:1.

Tottenham - Norwich 1:2
Typ: 1 ⛔
Kurs: 1,30
Kurs na Tottenham nie zachwyca, ale do podbicia AKO może być. Tottenham u siebie spisuje się przyzwoicie, jak na drużynę z czołówki. Druga część sezonu zdecydowanie nie należy do drużyny z Londynu. Ale myślę, że powinni sobie bez problemu poradzić z Kanarkami. Grają u siebie, mają lepszy skład i potrzebują punktów, jeśli chcą gonić Arsenal. Typuję wynik 3:1.

Newcastle - Bolton
2:0
Typ: 1 ✅
Kurs: 1,53
Newcastle w wyśmienitej formie. 4 mecze wygrane z rzędu. Ogromne problemy kadrowe Newcastle. Do listy kontuzjowanych dołączyli Tiote i Cabaye, których występ jest niepewny. Alan Pardew będzie miał problem nie tylko z wyjściowym składem, ale również ze skompletowaniem ławki rezerwowych. Na szczęście kontuzje omijają napastników. O tym w jakiej formie jest Cisse, nie ma co już pisać. Typuję wynik 2:1.

Everton - Sunderland 4:0
Typ: 1 DNB ✅
Kurs: 1,34
Everton w ostatnich 17 meczach niepokonany przez Sunderland. Kurs na Everton @1,85 zachęca i można spróbować, ale znając upodobanie Evertonu do &quot;dziwnych&quot; wyników, lepiej będzie postawić zakład bez remisu.
Typuję wynik 1:0.

Aston Villa - Stoke 1:1
Typ: X (połowa lub koniec spotkania) ✅
Kurs: 1,60
dla odważnych:
Typ: X ✅
Kurs: 3,20
Aston Villa w miarę bezpieczna sytuacja w tabeli. 6 punktów nad strefą spadkową. Stoke już w tym sezonie nie walczy o nic. Ostatnie mecze między drużynami często kończyły się remisami. Na 7 meczów w Premier League 4 to remisy. Typuję wynik 1:1.
Wszystkie kursy z Bwin. Jeszcze nie wiem co zagram i jakie z tego kupony złożę, ale polecam szczególnie typ na mecz Chelsea X (zakład dwudrogowy) i Aston Villa X (połowa lub koniec)

Otrzymane punkty reputacji: +6
mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik
Tottenham Hotspur - Norwich City @ 1.35

Przed nami kolejna seria spotkan związana z angielską Premier League . Już dzisiaj zmierzą się Tottenham Hotspur i Norwich City. Ameryki chyba tutaj nie odkryję twierdząc, że faworytem tego meczu są gospodarze i to własnie oni powinni sięgnąc po wygraną. KOguty mają bardzo duże szanse na zajęcie trzeciego miejsca w lidze jednak w głownej mierze skupiaja się na obirnie obecnej pozycji. Ponieważ zajmują czwarte miejsce mając na swoim koncie pięćdziesiątr dziewięć punktów i daje ona grę w elimnacjach do Ligi Mistrzów zaś mają trzy punkty przewagi nad piątym zespołem i ta pozycja daje im grę w Lidze Europejskiej. Koguty bardzo dobrze czują się na WHA ponieważ zanotowali do tej pory jedenascie wygranych, trzykrotnie remisowali a także dwa razy przegrywali swoje spotkanie. W sobotę zremioswali z Sunderlandem jednak trzeba zaznczyć, że że przeciwnik był bardzo wymagający. We wcześniejszych meczach przed własną publicznością nie mieli żadnych problemów z pokoaniem Boltonu czy Swansea.Mają w swoim składzie bardzo dobrych zawodników. Do takich na pewno należą Bale, który jest w stanie przeprowadzić składne akcje bokiem boiska i celnie dośrodkowach. Strzelanie bramek niewatpliwie należy tutaj do Adebayora oraz van der Vaarta. A przecież na ławce są jeszcze Saha czy Defoe, którzy mogą wejść w kazdym momencie spotkania i strzelić bramek. Ten zespół przecież słynie z tego, że jest bardzo mocny w ofensywie i jest to ich mocnym atutem. Na pewno nie mogą tutaj zlekceważyć swoich rywali ponieważ ekipa Norwich City pokazała, że jest solidnym zespołem i nie raz sprawili niespodzianki. Jednak w głownej mierze są groźni u siebie na wyjazdach gra im dobrze się nie układa ponieważ zantoowali po cztery wygrane i remisy a także osiem razy przegrywali. W najlepszym przypadku ta drużyna powinna zająć miejsca na początku drugiej dziesiątki. Podczas spotkania weekendowego nie byli wcale lepszym zespołem od Everotnu jednak udało im się zremisować 2-2. Dzisiaj niewątpliwie czeka ich zdecydowanie trudniejsze zadanie.Jeżeli idzie o skład to niewątpliwie największe zagrożenie będzie tutaj ze strony Holta i Howsona, którzy chociażby w ostatnim meczu zdobyli jeden punkt.Jednak jeżeli porównamy doświadczenie i indywiualności to zdecydowanie to wszystko przemawia za gospodarzami i to oni powinni sięgnąc po wygraną.

Newcastle United - Bolton Wanderers @1.50

Do niespodzianki również nie spodziewam się, żeby doszło podczas spotkania pomiędzy Newcastle United oraz Bolton Wanderers. Sroki cały czas mają bardzo duże szanse na zajęcie miejsc dajacych grę w europejskich pucharach podczas przyszłego sezonu i żeby to osiągnąć muszą wygrywać swoje mecze. Grając u siebie spisują się dobrze ponieważ zanotowali dziewięć wygranych, pięciorktonie remisowali a także dwa razy przegrywali. Są niewątpliwie na fali ponieważ wygrali cztery ostatnie spotkania tracąc przy nich zaledwie jedną bramką. Nie dawali najmniejszych szans dla Norwich, West Bromich, Liverpool oraz Swansea. W bardzo dobrej formie znajduje się Papiss Demba Cisse, który podczas dwóch ostastnich spotkań strzelił cztery bramki i niewątpliwie od jego dobrej formy podczas dzisiejszego meczu będzie bardzo dużo zależało. A przecież w składzie jest jeszcze bramkostrzelny Demba Ba, który również ma bardzo duży potencjał i mam nadzieję, ze wrescie się przełamie ponieważ w ostatnich meczach nie zbyt dużo strzelał. Jednak mają jeszcze innych dosyć ciekawych piłkarzy jak Ben Arfa, Santon czy Ameobi. Bolton Wanderers gra cały czas o utrzymanie ponieważ zajmują obecnie szenaste miejsce w lidze mając dwadzieścia dziewięć punktów i mają zaledwie jeden punkt przewagi nad dziewiętnastym zespołem widać, że jak nawet się utrzymają nie będzie to łatwe i będą musieli grać tutaj do ostatniego spotkania. Na wyjazdach zanotowali do tej pory pięć wygranych a także dziesieć razy przegrywali swoje spotkanie. W weekend nie mieli nic do powiedzenia podczas spotkania z Fulham gdzie to przegrali 3-0 i nie mieli nic do powiedzenia podczas tamtego spotkania.Ich kolejnym problemem to defensywa gdzie to tracą sporo bramek i przez tą tracą sporo bramek. Mają w tej formacji młodych zawodników zgadza się mają talent jednak poziom na Premier League niewątpliwie za mały. Stawiam na pewną wygraną gospodarzy ponieważ są dużo lepszym zespołem na przestrzeni chociażby ostatnich meczy.

Otrzymane punkty reputacji: +5
groven 2,2K

groven

Forum VIP
Demba Ba już od ośmiu meczów nie potrafi znaleźć drogi do bramki rywali Newcastle United, a ostatnio pełni rolę lewoskrzydłowego. Tymczasem na gwiazdę wyrasta Papiss Cisse. Jednak Ba zapewnia, że nadal jest szczęśliwy w Newcastle. Dzisiaj obydwaj zagrają w pierwszej 11 Newcastle. Poza nimi nie ma za bardzo komu straszyć bramki Boltonu. Wydaje mi się, że dzisiaj albo nastąpi przełamanie tego pierwszego, albo ten drugi ukąsi. Papiss w ostatnim ligowym meczu zdobył 2 bramki i Newcastle wygrało 0:2. Czyli chłopak dał wygraną Srokom. Wcześniej mecz z Liverpoolem i także wygrana 2:0 - dwie bramki nie kto inny jak Papiss Cisse! Mało tego! Jeszcze wcześniej mecz z West Brom i także 2 bramki Papissa. Patrząc w historie dalszych spotkań nie wspomnę że 4 kolejki temu zwycięstwo nad Norwich zapewnił zespołowi Newcastle oczywiscie... Cisse... dzisiaj jak on nie strzeli bramki to bede zdziwiony, jeżeli nie on to musi to zrobić w końcu Demba Ba.
Newcastle - Bolton 2:0

Typ: Papiss Cisse lub Demba Ba strzeli bramkę

Kurs: 2.37
83&#39; Cisse - goal
Dwaj przyjaciele z boiska... Papiss oraz Ba

Otrzymane punkty reputacji: +2
miko5454 80

miko5454

Użytkownik
Wszystko ładnie pięknie tylko nie zwrócileś uwagi na mały szczegół. Występ Cabaye i Tiote w dzisiejszym meczu pod znakiem zapytania. Obaj zmagają się z urazami po meczu ze Swansea. Byłaby to ogromna strata gdyby nie mogli wystąpić. Można rzec, że to serce drużyny, obaj świetni w grze do przodu, przerzuty, Tiote zdecydowany w odbiorze. Więc ciekawe co Pardew wymyśli na tę okoliczność.
Tak jak mówiłem długo się wahałem jeszcze nad remisem w tym spotkaniu,własnie uwzględniając te absencje o których piszesz,bo to może wpłynąc znacznie na grę Newcastle,tylko teraz tak..w meczu ze Swansea nie porwali grą i można by im jak i całemu zespołowi srok wiele zarzucić,bo gdyby Łabędziom nie zabrakło wykończenia,to myślę że spokojnie wygarnęli by u siebie punkt a może i nawet 3 ale nie cofajmy się wstecz;) Z tego co wiem To Cabaye I Tiote tak jak mówisz nie zagrają w ich miejsce Pardew szykuje Taylora I Goslinga,którzy podobno wyróżniają się na treningach,czy to wystarczy?
Być może to wpłynie na jeszcze lepszą grę Newcastle:grin: raczej nie sądze żeby sroki zostaly zamknięte na swojej połowie jak ostatnio przez Swansea i korzystając z atutu gry usiebie odważnie ruszą do przodu a z przodu liczę już i na Dembe Ba I wspomnianego przez Ciebie Cisse,nie zapominając oczywiście o Benie Afrze w lini pomocy.Podtrzymuje typ na Newcastle chociaż typ na obie drużyny strzelą też kuszący:]

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Poniedziałek w EPL według Boba:

Tottenham - Norwich

Typować wyniku nie będę,ale dla mnie kurs na Tottenham to kpina dlatego nawet nie rozpatruje tego pod tym względem. Na pierwszy rzut oka ciekawie wygląd zakład na kartki powyżej 2.5 za 1.66 to dobra opcja, ale sędziuje Pan Olivier a on kartkami nie szasta i potrafi w inny sposób pokazać, kto rządzi na boisku. Ja dziś w tym meczu skupiam się nad rzutami rożnymi i typem:

Tottenham poniżej 8.5 rzutów rożnych 1.80 Bet365
(10 rożnych)
Tottenham u siebie w tym aspekcie prezentował się u siebie następująco:
Mecz z Swansea 7 rożnych
Mecz z Stoke 13 rożnych
Mecz z United 7 rożnych
Mecz z NU 5 rożnych
Mecz z Wigan 4 rożne
Jak widać, zaledwie raz Tottenham pokryłby powyżej 8.5 rożnych a do tego Norwich w ostatnim czasie na wyjazdach, przeciwnikom dawało kolejno: Fulham (6), Newcastle (4), Stoke (8), Swansea (6), Sunderland (3)... widać jasno, Norwich w 5 ostatnich wyjazdach nie dało żadnej ekipie na wykonanie powyżej 8.5 rzutów rożnych!

Newcastle - Bolton

Newcastle powinno to wygrać, ale nie będę powielał tego typu, tylko zaprezentuje coś od siebie.

NU powyżej 1.5 kartki 2.10 Bet365
(1 kartka)
NU do czysto grających ekip nie należy, decydująca faza sezonu... NU walczy o europejskie puchary a Bolton o utrzymanie... 2 kartki dla gości i kurs 2.10. Moim zdaniem warto ryzykować. Sędziować będzie Pan Jones, ktory lubi sięgać do kieszonki... Jones w weekend pokrył mi typ na Chelsea powyżej 1.5 kartki i myślę,że dziś będzie podobnie. NU będzie chyba osłabione brakiem Tiote więc zawodnik do zastępujący zapewne nadrobić będzie chciał walecznością.
I jeszcze jeden typ na ten mecz:
NU czyste konto TAK 2.25 Bet365 (2-0)
Przejrzałem ostatnie 5 wyjazdów Boltonu i co widzę... Bolton aż w 4 meczach nie trafił bramki a grał przeciwko City, Chelsea, Norwich i United. Dokładając do tego,że NU zachowało u siebie czyste konto aż 7 razy i to NU nie traciło bramek w potyczkach z takimi ekipami Arsenal (0-0), Wigan (1-0), Swansea (0-0), United (3-0), QPR (1-0), Norwich (1-0), Liverpool (2-0) ... moim zdaniem warto, tym bardziej,że ostatni mecz między NU a Boltonem to wynik 0-2 dla Srok ????

Everton - Sunderland

Suma kartek 3 (azjan) 1.70 (2 kartki)
Sunderland to jedna z najostrzej grających ekip, mają w składzie kilku wariatów. Z racji,że sędziować będzie Friend, Pan ktory na codzien sędziuje w niższej randze rozgrywek Anglii zabezpieczam się w razie czegoś zwrotem, bo myślę,że 3 kartki będą na bank. Zresztą kiedy Friend sędziował mecze EPL to kartki lubił pokazywać; mecz Liverpool-Stoke (6 kartek), Norwich-Wigan(8 kartek). Biorę akcje z azjanem bo ten Pan sędziował Everton i pokazał w ich meczu 3 kartki.
Wyniku nie typuje bo moim zdaniem najlepiej ominąć ten mecz, ewentualnie postawić X, jakbym miał na siłę typować wynik.

Fulham-Chelsea

Derby i skłaniam się ku gościom ale z typem zaś pójdę w stronę kartek i widzi mi się tutaj ich trochę i stąd moje typy:
suma azjatycka kartek powyżej 3.5 2.00
Chelsea wiedzie prym wśród najbardziej nieczysto grających ekip, biorąc pod uwagę,że to mecz derbowy,że Chelsea ciągle walczy o LM i osłabienia podopiecznych di Matteo a jeszcze jak sędziuje Clattenburg,który podobnie jak Lee wczoraj lubi dać coś za nic (mecz MU-QPR i czerwo dla gracza z Londynu), to moim zdaniem warto spróbować.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
⚽ Fulham - Chelsea 1 3.45 Pinnacle
Może i Chelsea walczy o tą Ligę Mistrzów ale ostatnio mają więcej szczęścia niż umiejętności. W LM na Stamford Bridge grająca większą część meczu Benfica potrafiła ich zdominować , w sobotę Wigan który okupuje spadkowe miejsca dość pechowo przegrał również na Stamford 2:1. Chelsea najnormalniej w świecie gra słabo , choć wyniki są. Teraz trudny kalendarz przed nimi. Dziś Fulham , w niedzielę FA Cup i Tottenham , później Barcelona. Ciężkie dni przed The Blues. Dodatkowo dziś nie zagrają Terry i Cole a występy Ramiresa i Lamparda niepewne. Fulham już sobie gra bo sobie gra. Spokojnie czekają sobie na koniec ligi. W sobotę podobnie myślałem , ale oni ot tak sobie pojechali na Reebok Stadium , wbili sobie 3 gole nie tracąc żadnej. Fulham jednak ostatnimi czasy są w dobrej dyspozycji. Dodatkowo to drużyna swojego boiska , bo na Cracen Cottage zdobyli 2/3 swoich wszystkich punktów. Ale żeby nie było zbyt kolorowo to Jol ma trochę problemów ze składem. Ruiz i Johnoson nie zagrają , nie pewni Pogrebniak i Murphy. Ale Pogrebniak nie grał i przed tygodnie , a 3 gole wbite. Błysnął Dempsey , który dziś pewnie w podstawowym. Fulham nie potrafi grać z CFC , ale te bajki H2H nie są zbytnio znaczne , bo bodajże WBA nie potrafiło wygrać u siebie z Chelsea też od iluś tam lat , czy w ogóle nigdy nie wygrali , a akurat w tym sezonie się udało. Typ trochę przeciw Chelsea ale i na Fulham. Bo są w stanie spokojnie ograć Chelsea. Dodatkowo po takim kursie żal by było nie zagrać.

miko5454 80

miko5454

Użytkownik
Qpr - Swansea
Przeglądałem właśnie statystyki spotkań tych drużyn i wychodzi na to że Swansea nigdy nie wygrało z Qpr na ich boisku.
Łabędzie przegrały już 3spotkania z rzędu a bodajże od 2007 roku największa ich seria porażek to dwa spotkania z rzędu,aż do feralnego piątku gdzie ograło ich Newcastle.
Początkowo chciałem grać czystą dwójke,ale myślę że padnie jednak remis.
Dlaczego?Statystycznie nie wygląda to dobrze jeśli w historii spotkań wieloletnich Swansea nie odnotowała wygranej nad Qpr to czemu miałoby się to zmienić akurat w tym meczu.Wiemy że rangers u siebie gra dość dobrze chociażby wygrana z Arsenalem nie dawno,,,Swansea gra ładną piłke co pokazała przeciwko srokom ale brak im nie raz wykończenia,mój typ na to spotkanie to czysty remis chodz i remis na wyjezdzie z Qpr ostatni to zamierzchłe czasy ale licze na przełamanie serii porażek przez podopiecznych Brendana Rodgersa;)
Typ:Remis⛔
Kurs:3,25
Bukmacher:BetClic

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
Blackburn - Liverpool
Jedyne dziś spotkanie w ramach 33 kolejki, zawodzący Liverpool jedzie do walczącego o utrzymanie Blackburn.
Rovers mają za sobą serię 3 porażek i znajdują się w strefie spadkowej, biorąc pod uwagę porażki Boltonu i QPR, zwłaszcza graczy QPR to Rovers wystarczy remis aby wydostać się ze strefy spadkowej.
Rovers nie są na przegranej pozycji, w końcu na Anfield ugrali remis. Jednak gra na Ewood nie jest atutem Rovers, w ostatnich 5 meczach stracili 7 bramek, strzelając zaledwie jedną. Jednak Blackburn nie jest ulubionym miejscem dla Liverpoolu, bowiem ostatnio wygrali tam w 2008 roku a było to jedyne zwycięstwo The Reds w 5 ostatnich spotkaniach.

Moim zdaniem najpewniejszym typem na ten mecz jest BTS z kursem 1.72 od Bet365.
W 5 ostatnich potyczkach zaledwie raz, obie ekipy nie strzeliły bramki.

Szkoda,że Yakubu nie wykorzystał karnego ;) Ale typ trafiony ????

dzipkis 897

dzipkis

Użytkownik
Spotkanie : Wolverhampton Wanderers - Arsenal Londyn 0:3
Typ : Arsenal Londyn ✅
Kurs : 1,40
Bukmacher : bet-at-home

W 33 kolejce Premier League czerwona latarnia ligi Wolverhampton podejmie na własnym stadionie ekipę Kanonierów. Wilki spisują się w tym sezonie dramatycznie i są na najlepszej drodze żeby spaść do niższej ligi. Ostatnie pięć ligowych spotkań to pięć porażek co jest chyba wystarczającym świadectwem obecnej formy podopiecznych Micka McCarthy&#39;ego. Z kolei Arsenal ewidentnie się rozkręcił i z każdą kolejką co raz bardziej umacnia się na trzeciej pozycji, która oczywiście daje awans do ligi mistrzów co kilka miesięcy temu było praktycznie niemożliwe. Ekipa z The Emirates w niedzielę wygrała arcyważne spotkanie na szczycie z wiceliderem Manchesterem City po fantastycznym strzale Mikela Arteta w ostatnich minutach spotkania. Oglądałem ten mecz i Arsenal mógł, a nawet powinien ten mecz wygrać 2 albo 3:0 jednak najważniejsze są trzy punkty co w obliczu zguby punktowej przez Tottenham i Chelsea stawia ich w bardzo korzystnej sytuacji ponieważ ma nad nimi dwa punkty przewagi oraz jeden mecz zaległy. Myślę, że Van Persie i spółka nie pozwolą żeby wymknęła im się z rąk taka szansa dlatego obstawiam jutro zwycięstwo gości.

M 135

mhm

Użytkownik
Czuje jutro promocje na Swansea. Ten kto widzial mecz z Newcastle wie o czym mowie. Z takim graniem nie mozna uwalic 4 meczu pod rzad a niedlugo bedzie ladny kurs na x2.
Niby QPR wygralo z Arsenalem ale kazda seria sie kiedys konczy, wtedy sie skonczyla Arsenalu, teraz QPR skonczy wygrywac u siebie ze Swansea. Polecam poczekac az ludzie pograja QPR i przybic na x2.
Swansea miala 70% posiadania z Newcastle i kupe strzalow. Jak tam brama nie wpadla dla nich to az dziwne, ci co grali over 2,5 mieli pieknego nosa i strasznego pecha.

edyp 186

edyp

Użytkownik
PIŁKA NOŻNA ANGLIA
Wolves - Arsenal
typ: 2
kurs: 1,42
bwin
Na jutro wybrałem chyba najpewniejszy typ z całego dnia. Mianowicie spotkanie Wolves z Arsenalem. Statystyki i forma obydwu drużyn dają jasno do zrozumienia, że każdy inny wynik niż wysoka wygrana Arsenalu będą mega niespodzianką. Zacznijmy od sytuacji w tabeli obu drużyn. Wolves jest na ostatnim 20 miejscu z dorobkiem 22 pkt i bilansem bramkowym 34-70. Do miejsca gwarantującego utrzymanie brakuje im 7 oczek, a do końca tylko 6 kolejek. Natomiast Arsenal jest na 3 miejscu z dorobkiem 61 pkt i bilansem bramek 63-41. Walczą oni o Ligę Mistrzów na przyszły sezon i mają niewielką przewagę, mianowicie 2 pkt nad Tottenhamem i Newcastle oraz 4 nad Chelsea. Jedni i drudzy potrzebują więc punktów. Jednak forma obu drużyn jest bardzo odmienna. Wolves przegrało 10 z ostatnich 13 meczy ligowych. A ich ostatnie mecze u siebie? Odopowiednio 2:3, 0:5, 0:2, 1:5, 0:3, 2:3, 1:2. Ich kibice już nie pamiętają pewnie kiedy ostatnio ich drużyna zdobyła jakieś pkt u siebie. Było to w grudniu ubiegłego roku!! A Arsenal? Niesamowity gaz. Wygrali 8 z ostatnich 9 meczy ligowych. Największe wrażenie zrobiło na mnie zwłaszcza ostatnie z City. Wygrali co prawda tylko 1:0, ale gdyby mieli lepszą skuteczność to mógł być tam pogrom. 3 słupki, poprzeczka, sytuacja sam na sam w ostatniej minucie. Poziom i forma obu drużyn dzieli przepaść. Nie widzę innej możliwości jutro niż wygrana Arsenalu.

M 135

mhm

Użytkownik
Takie analizy sa do dupy. Jaki kon jest kazdy widzi. Jak chcesz robic analize do takiego meczu to napisz jakie sa sklady. To jest kluczowe info. Czy w Arsenalu sa wszyscy zdrowi i czy nikt nie jest zawieszony?
Koscielny, Gibbs, Gervinho out
Zagra Djorou prawdopodobnie.
To w sumie tutaj nie ma wielkiego znaczenia, wazne jak sie bedzie ksztaltowal atak i pomoc.
Robmy te analizy z glowa a nie jak przedszkolaki &quot;Arsenal jest fajny i wygra&quot;. Kursy sa malo oplacalne w tej chwili a linia na gole to 2 wiec dobrze ustawiona.
Kusi mnie kurs ze goscie strzela wiecej goli niz gospodarze.
Zakladam remis QPR ze Swansea a moze nawet wygrana Swansea wiec trzeba przemyslec czy City wygra wieksza roznica goli niz United i Arsenal?
Kursy rowne. Bardzo to kusi ale poczekam na info o oslabieniach.

miko5454 80

miko5454

Użytkownik
Czuje jutro promocje na Swansea. Ten kto widzial mecz z Newcastle wie o czym mowie. Z takim graniem nie mozna uwalic 4 meczu pod rzad a niedlugo bedzie ladny kurs na x2.
jak narazie kurs na Swansea z remisem to 1,60 przynajmniej w BetClicu ja już tak jak wspomniałem dałem czysty remis i licze na wejście tego kuponu bo był on połączony z wczorajszym zwycięstwem Readingu w Championschip
Z całym szacunkiem dla Swansea ale granie na ich zwycięstwo w tej kolejce to czysta strata,jak dla mnie ryzykowanie z remisem po kursie 1,60 mało opłacalne,zostaje przy swoim remisie,chodz nie wykluczam że Qpr może wygrać.
Analiza gry i obstawiania tego meczu porównując to na podstawie gry łabędzi z Newcastle też nie ma większego sensu.
Po pierwsze Swansea grało u siebie gdzie zawsze było mocne,a po drugie Newcastle jak widzimy nie imponuje jakąś wielką skutecznością co pokazało z Boltonem,jak dla mnie drugie zwycięstwo na stojąco,bo nie pokazali nic wielkiego,nie licząc Bramki Afry:cool:
Będzie remis lub Qpr wygra ale granie tego na 1x to juz kompletnie nie oplacalne chyba że na dorzucenie do jakiegoś tasiemca.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom