>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

33 kolejka II ligi

Status
Zamknięty.
sutek 79

sutek

Forum VIP

Zapraszam do pisania analiz, komentowania meczów 33 kolejki II ligi.W tej kolecje jest kilka bardzo ciekawych spotkań,drugoligowcy powoli kończą rozgrywki a każdy wie ostatnie kolejki dużo wyjaśniają ;) Suche typy bedą usuwane i odpowiednio nagradzane :]

harv 0

harv

Użytkownik
Jednego typu jestem pewien w 100%. A mianowicie wygranej LECHII GDAŃSK! Chłopaki wiedzą, że muszą wygrać aby mieć szanse na awans i zrobią to z wielkim hukiem!
:gool: :gool: :gool:

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Jednego typu jestem pewien w 100%. A mianowicie wygranej LECHII GDAŃSK! Chłopaki wiedzą, że muszą wygrać aby mieć szanse na awans i zrobią to z wielkim hukiem!
:gool: :gool: :gool:
No nie wiem czy wygrają i to z wielkim hukiem :!: :!: :!:

Ruch ma już awans zapewniony ale piłkarze nie odpuszczą ... Pewne jest że walczyc będą, bo brakuje im 1 pkt aby utrzymac do końca rundy fotel lidera i awansowac z 1 miejsca :!:

Dodatkową mobilizacją będą kibice, którzy w dosc sporej liczbie zjawią się w niedziele w Gdańsku ... Do dzisiaj sprzedanych jest już 700 biletów a wyjazd dopiero za 3 dni ;)

pozdRawiam,
nikifor

sutek 79

sutek

Forum VIP
Ojjjj tak bydzie inwazja ???? Tysiąc peknie miękim batem...Co do meczu Lechia gra o wilką stawkę czyli o awans do OE zaś Niebiescy swój cel już zrealizowali są w Oragne Ekstraklasie :jupi: Za Lechią przemawia atut własnego boiska,na sto procent jestem pewnien że stadion będzie pękał w szwach zarówno na sektorach Lechii jak i Ruchu.Moim zdaniem Ruch nie odpuści i bedzie chiał udowodnić że jest najlepszym zespołem II ligi,Ja osoboście nie tykam tego meczu ponieważ może byc róznie naprawdę,Lechia ja napewno bardzo zdeterminowana by wygrać są w gazie po wygranej w dramtycznych okolicznościach z Kmitą Zabierzów(3:2) ale czy bedą w stanie ograć Niebieskich ? trudno to stwierdzić wg mnie dosyć pewnym typem jest under 2.5 goli

PozdRo nikifor ????

nikifor 402

nikifor

Forum VIP
Ojjjj tak bydzie inwazja ???? Tysiąc peknie miękim batem...Co do meczu Lechia gra o wilką stawkę czyli o awans do OE zaś Niebiescy swój cel już zrealizowali są w Oragne Ekstraklasie :jupi: Za Lechią przemawia atut własnego boiska,na sto procent jestem pewnien że stadion będzie pękał w szwach zarówno na sektorach Lechii jak i Ruchu.Moim zdaniem Ruch nie odpuści i bedzie chiał udowodnić że jest najlepszym zespołem II ligi,Ja osoboście nie tykam tego meczu ponieważ może byc róznie naprawdę,Lechia ja napewno bardzo zdeterminowana by wygrać są w gazie po wygranej w dramtycznych okolicznościach z Kmitą Zabierzów(3:2) ale czy bedą w stanie ograć Niebieskich ? trudno to stwierdzić wg mnie dosyć pewnym typem jest under 2.5 goli

PozdRo nikifor ????
Inwazja to będzie ;) myślę że samych &quot;niebieskich&quot; będzie ok. 1000 głów nie mówiąc o wspomagającym Widzewie i zgodach z Torunia ... A co do meczu dla mnie no bet ale jakbym miał stawiac to overek ;) Obie drużyny będą walczyc i pewnie będą grały odkryte (nie będzie typowego murowania bramki) co może obfitowac w dosc sporej ilości bramek :spokodfhgfh: A i puszcze sobie pewnie kuponik z czystą 2 bo kurs 4,00 jest zachęcający :mrgreen:

sutek 79

sutek

Forum VIP
Ślask Wrocław - KSZO Ostrowiec Św.
Typ:1
Kurs:1,40
Buk:Expekt

W niedzielę o godzinie 17:00 rozpocznie się ostatni mecz graczy Śląska na własnym boisku,na ten mecz napewno przyjdzie duża grupa kibiców którzy po raz ostatni w tym sezonie zobaczą swoich ulubieńców.Ślask na własnym boisku prezentuje się bardzo dobrze w tym sezonie przegrał tylko raz w tamtej rundzie 0:1 z Zagłebiem Sosnowiec.KSZO na wyjazdach gra można powiedziec słabo 3 wygrane 6 remisów i 7 porażek.W tym spotkaniu KSZO zagra bez 2 lub trzech podstawowych piłkarzy napewno nie zagra Piotr Kosirowski i dwóch kolejnych piłkarzy nie pamietam czytałem o tym w PS ale zapomniałem :;/: Z rezerw do zespołu KSZO dołaczy Jakub Woropajew.Ślask w ostatniej kolejce zremisował 1:1 na bardzo cięzkim terenie czyli w Sosnowcu z tamtejszym Zagłebiem zaś KSZO przegrała na własnym boisku z Polonią Bytom 0:2.W pierwszym meczu tych drużyn górą byli piłkarze KSZO którzy wygrali 2:1 decydujący gol w 90 min.W niedzielnym meczu jest tylko jeden faworyt Ślask który godnie pożegna się z kibicami.Można zagrać tez under 2.5 goli

PozdRo

piecia999 0

piecia999

Użytkownik
Zagłębie Sosnowiec - Jagiellonia Białystok
typ: 2
kurs: 3,25
Buk: BAH

Jagiellonia po zmianie trenera gra bardzo dobrze. Nie przegrała jeszcze meczu pod wodzą Artura Płatka. Piłkarze wszyscy zapowiadają że dla nich liczy się tylko zajęcie drugiego miejsca i nieoglądanie się na to co zrobi pzpn gdyż kluby zdegradowane z OE się odwołały i wszystko może się jeszcze zmienic. Jaga w ostatnich 6 meczach wygrała 4 i dwa zremisowała ze Śląskiem chociaż Jaga była wyraźnie lepsza i powinna to spotkanie wygrać oraz z Odrą Opole to był pierwszy mecz Płatka na ławce i jeszcze nie znał zawodników. Dlatego aby te cele zrealizować i nie oglądac się na innych w Sosnowcu Jaga zwycięży. Ponadto do Sosnowca wybiera się 1000 osobowa liczba kibiców z Białego aby wspierać klub. Natomiast Zagłębie nie wiem czy aż tak bardzo im zależy na awansie. Bo ostatnio zremisowali u siebe ze Śląskiem, a jakiś czas temu przegrali z Podbeskidziem tak więc grają w kratke. Myśle że kurs 3,25 jest warty zaryzykowania. Dla ostrożnych podpórka z remisem po kursie 1,62. Czysta dwójka warta grania. ????

wynik: 0-1 ✅ ????

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
[glow=black:ce6f8b632e] Lechia Gdsk -Ruch Chorzów[/glow:ce6f8b632e]

Ruch Chorzów praktycznie już zapewnił sobie awans do ekstraklasy do tego brakuje im jedynie punktu dla formalności lub strata punktu przez którąkolwiek z drużyn do czwartego miejscana tak w ramach ścisłości to nie ma bata żeby Ruch nie awansował.W niedzielnym spotkaniu jadą na dalekie pomorze aby zmierzyć się z Gdańską Lechią która również walczy o awans do pierwszej ligi.Ruch na dzień dzisiejszy piłkarsko lepiej prezentuje się od Biało Zielonych jednak obcy teren i duża odległość na pewno będą miały wpływ na gre Chorzowian którzy i tak nie muszą wygrać za wszelką cene.Oba kluby są bardzo zasłużonymi ekipami,takie drużyny chjcemy widzieć w ekstraklasie myśle że Lechia wygra spotkanie i do końca będzie walczyła w walce o ekstraklase.Do boju LECHIA GDAŃSK !!!

/Typ:1 kurs:1.83
bukSportingbet/

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
=

Polonia B. - Piast G ---&gt; 1 1,80

Dla Poloni jest to mecz o być albo nie być 4pkt. dzielą ich od miejsca premierowanego awansem więc na własnym boisko tymbardziej z grającym już o nic. Piastem muszą sobie poradzić z tego co mi wiadomo grają w najmocniejszym składzie. Trzykrotnie dotąd wygrywał piast. Są to derby Śląska jakby nie bylo i jak każdy wie derby rządzą się swoimi prawami. Sądze że mecz będzie na &#39;&#39;bij zabij&#39;&#39; Polonia na ostatnie 4 spotkania na własnym podwórku wygrala 3 i 1 przegrała. Natomiast bilans piasta na ostanie 4 spotkania wyjazdowe to 3 przegrane i 1 wygrana więc wszystko wskazuje na korzyść gospodarzy.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Slask Wroclaw - Ostrowiec Świętokrzyski ---&gt; 2 6,30

Analiza: Dziś przewiduje tutaj niespodzianke warto dodać na wstępie że KSZO nie przegrało ze Śląskiem od 7 lat !. Ostatnie 3 wyjazdy KSZO kończyły się porażkami ale jeżeli dziś pokonają Ślask a jest to ich praktycznie ostatnia szansa aby uciec z miejsca spadkowego i zrównać się pkt. z rywalem to mają bardzo prawdopodobne szanse na pozostanie w II lidze. Śląsk na ostatnie 3 spotkania u siebie dwukrtonie remisował i raz przegrywał, Dziś podobno Ostrowie walczy o 3pkt. tak zapowaidają piłkarze natomiast Śląsk gra już o przysłowiową Marchewke na 98 % pozostaną już w 2 Lidze i spokojnie mogą odpuścić to spotkanie sądze że tutaj dojdzie do niespodzianki i wygra KSZO.

M 0

mikecfc

Użytkownik
Spotkanie: Zagłębie Sosnowiec - Jagiellonia Białystok 1/2
Typ: X
Kurs: 1.95
Bukmacher: Expekt

Analiza: Wydaje mi się, że pierwsza połowa drużyn które walczą o awans do Orange Ekstraklasy będzie bardzo nerwowa, co będzie skutkowało szczelną obroną + defensywnymi akcjami, żeby nie stracić pierwszemu gola. Pogoda także nie zachwyca na Zagłębiu, co chwilę pada deszcz co może także zniechęcić piłkarzy do jakichkolwiek odważnych akcji. Patrząc na statystyki ostatnich spotkań jednej i drugiej drużyny widzimy dwie prawie najlepsze drużyny ostatnich kolejek. Największą ciekawostą przekonującą za postawieniem tego jest to, że ostatnie 6 wyjzdowych spotkań Jagiellonia w pierwszej połowie remisowała! Lecz jeśli ktoś patrzy na Zagłębie od środka tak jak ja, wie że gra Zagłębia pozostawia wiele do życzenia. Myślę, że będzie tak też tym razem. Zebrani kibice (ponad 10tys.) na stadionie Ludownym nie zobaczą zbyt ciekawego meczu. Wydaje się, że będzie under, lecz na under jest zbyt niski kurs aby brać go pod uwagę. Nic innego nie pozostaje jak postawić X do przerwy w meczu... Zagłębia z Jagą. Pamiętajmy, że Zagłebie i Jagiellonia walczą o awans do extraklasy-myślę, że jedna jak i druga drużyna cieszyła by się z remisu z tak wymagającym rywalem. A przecież.. awans już tak blisko, że remis nie powinien zaszkodzić ⚽ Polecam!

Wynik do przerwy: 0-0 ✅

sutek 79

sutek

Forum VIP
⚽ Zagłębie Sosnowiec 0-1 Jagiellonia Białystok Widzów:10.000 ????
⚽ Śląsk Wrocław 2-0 KSZO Ostrowiec Świętokrzyski
⚽ Polonia Bytom 3-2 Piast Gliwice
⚽ Odra Opole 0-1 Miedź Legnica
⚽ Polonia Warszawa 2-4 ŁKS Łomża
⚽ Górnik Polkowice 3-0 wo Zawisza Bydgoszcz (2)
⚽ Podbeskidzie Bielsko-Biała 0-3 Kmita Zabierzów
⚽ Lechia Gdańsk 1-1 Ruch Chorzów
⚽ Unia Janikowo 2-1 Stal Stalowa Wola

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom