>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

32 kolejka Primera Division 05.04 - 07.04.2014

Status
Zamknięty.
baaasti42 70

baaasti42

Użytkownik
W spotkaniu z Sociedad na 99% nie wystąpią Angel Di Maria a także Cristiano Ronaldo, ponadto wcąż kontuzjowani są Khedira, Arbeloa, Jese i Marcelo. Jeśli spojrzymy na wyniki Realu na wyjazdach z drużynami z górnej części tabeli, dojdziemy do wniosku że kurs na nich jest żenująco śmieszny:
Sevilla 2:1
Atletico Madrid 2:2
Athletic Bilbao 1:1
Villareal 2:2
Barcelona 2:1
Jeśli Real wygra, nie sądzę że będzie to zwycięstwo dwu bramkowe. Warto łapać kursy w strone Sociedad

Barcelona - Betis
W ofercie bettson kurs na betis (+4) wynosi 1,57. Czy to mało ? Zaraz postaram się odpowiedzieć na pytanie. Oczywiście nie będę pisał takich trywialnych określeń jak BARCA to BARCA, gdyż zbyt dużo tego typu komentarzy przeczytałem przed wtorkowym meczem z Atletico ;) Ale do rzeczy: Barcelone czeka rewanż na Vicente Calderon. Jak ciężki jest to teren, wiedzą sami zawodnicy Barcelony. 1:1 przed rewanżem na tym gorącym terenem jest żadnym wynikiem, dlatego sobotni mecz trzeba wygrać jak najmniejszym nakładem sił. Chyba że Tata Martino sądzi iż Rojiblancos przestraszą się 3:0 dla Barcy ;) Co do Betisu, drużyna ta jest na dnie ligowej tabeli, jednak ostatnio notuje lekką zwyżkę formy. Zawodnicy będą gryźli trawę. Nie twierdzę że wywiozą choćby punkt, ale dla mnie handi +4 po takim kursie i w takich okolicznościach to dobry bet.
Ostatni mecz o którym chciałem napisać to Valladolid - Valencia. Piłkarze z Mestalla delikatnie mówiąc nie przeżywają swoich najlepszych chwil. Są zmęczeni po spotkaniu LE i nie widzę szans na wywiezienie 3pkt z tego wyjazdu, dlatego będę grał w strone Valladolid, które u siebie nie powinno przegrać tego spotkania

&quot;Carlo Ancelotti potwierdził przed chwilą na konferencji prasowej, że sztab chce, by Cristiano Ronaldo odpoczął i Portugalczyk nie zagra jutro z Realem Sociedad. CR7 ma być gotowy na rewanż z Borussią Dortmund.
Dobre informacje są takie, że z Di Maríą już wszystko w porządku i jutro powinien zasiąść na ławce rezerwowych. Z kolei Sami Khedira ma wrócić do treningów z drużną w ciągu 10-15 dni.&quot;

Otrzymane punkty reputacji: +2
szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
Almeria - Osasuna over 2 1,8 ibc
Ostatnie mecze między tymi ekipami przyniosły tyle bramek, że over 2 po tym kursie zagram sobie przed meczem.
Mecz o życie dla obu ekip, Almeria ostatnio overowa u siebie,
Osasuna ostatnio nie strzelała bramek na wyjazdach, ale akurat z obroną Almerii nigdy nie miała problemów.
Mi się podoba ta linia.

Otrzymane punkty reputacji: +6
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Mecz Almerii z Osasuną powinien być zacięty. Obie ekipy wiedzą o co toczona jest gra. Każdy będzie chciał wygrać i obie drużyny POWINNY zagrać bez kompleksów. W obu zespołach jest kilku ofensywnych grajków, którzy powinni napędzać spotkanie. Osasuna gra znacznie lepiej na własnym stadionie, ale liczę na kilka błyskotliwych akcji z jej strony. Almeria kilka razy pokazała się z dobrej strony w ostatnim czasie i dziś liczę na dobre zawody. Over cornerów mam nadzieję, że siądzie bezboleśnie.
Almeria - Osasuna
Over 11 (rzuty rożne, azjan) 1,80 Bet365 ✅ 12

Otrzymane punkty reputacji: +17
kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Barcelona-Betis
Po raz kolejny mamy znakomitą linię rogów na gości. W ostatnich dwóch meczach na Camp Nou w lidze grałem na Osę i Celtę i się dwukrotnie nie zawiodłem. Betis już co raz bliżej Segunda Division, bo odliczając jutrzejsze spotkanie, to zostaje im 6 meczów, a do odrobienia niemal 10pkt... Sytuacja beznadziejna, ale ostatnio sobie nie pomogli porażką w ostatnich minutach z Malagą. Walki z Barcą raczej nie podejmą, a zbiorą baty, chociaż Blaugrana nie będzie się bardzo znęcać, bo ma zaraz dużo ważniejszy mecz w LM i dobijanie Betisu nie jest ich wielkim celem. Myślę, że goście w kontrach powinni poszukać swoich szans i te kilka rogów będą mieli.
Betis over 2,5 rogów @ 1,72 Betsafe✅

Real Sociedad-Real Madryt

Kolejny wyjazd Realu Madryt i będą kolejne problemy. W tym sezonie rozegrali 16 wyjazdowych spotkań i co ciekawe aż w 8 tracili 2 gole lub więcej! Jak na zespół, który ma walczyć o mistrza to jednak trochę dziwna statystyka. Do tej pory jeszcze nie wygrali z żadnym z zespołów z TOP7 na wyjeździe: 2:2 Villarreal, 1:2 Barcelona, 1:1 Athletic, 2:2 Atletico, 1:2 Sevilla. Wyniki jak więc widać naprawdę cienkie i to właśnie z czołówką Real potracił najwięcej punktów, co przekłada się na tabelę. Dodatkowo ze składu wypadł Cristiano Ronaldo, którego Ancelotti oszczędza na LM, co dla mnie trochę dziwne, bo jednak w LM wszystko rozstrzygnięte, a mega trudne zadanie na Anoeta. I myślę, że ten mecz definitywnie pogrzebie szansę Królewskich na mistrza, które i tak są małe. Dobra wiadomość to powrót Di Marii ale ciekawi mnie jak Włoch zestawi ofensywę. Może Bale i Di Maria na skrzydłach, a Morata i Benzema w ataku, albo Isco wejdzie w miejsce CR7. Jest kilka opcji ale to jednak Isco zagra od 1. minuty. Po stronie gości zabraknie Xabiego Prieto, De la Belli czy Zalduy. Jednak nie można tego traktować jako wielkie osłabienia, bo jednak XP gra fatalnie w tym sezonie, De la Bella był kontuzjowany przez większą część sezonu, a i tak teraz Jose Angel gra świetnie, a Zaldua to jednak zmiennik Carlosa Martineza, po mimo sporej liczby minut w ostatnim czasie jaką dostał. Na kogo liczyć możemy po stronie gospodarzy? Najbardziej chyba na Carlosa Vele. Ciekawe czy od początku zagra Griezmann, który od jakiegoś czasu gra cieniutko, a ostatnio szansę dostał Chory Castro i strzelił gola Osasunie! Myślę, że można by Urugwajczykowi dać jeszcze jedną szansę. Szkoda mi, że Arrasate nie daje szans Rubenowi Pardo, bo jednak to chyba najlepszy zawodnik spośród środkowych pomocników Txurri-Urdin, a mimo tego jednak nie gra zbyt dużo, a na pewno nie tyle, ile trzeba...
Real Sociedad w tym sezonie z ekipami z czołówki radzi sobie nie najgorzej: wygrane z Barceloną 3:1, Athletic 2:0, remis z Sevillą 1:1 i porażka 2:1 z Atletico. W ubiegłym sezonie z Realem zremisowali 3:3 w ostatniej kolejce i teraz też uważam, że będzie goleada i chyba jednak wolę ten zakład niż 1x.
RSSS over 1,5 @ 2,70 Betsafe⛔0:4

Otrzymane punkty reputacji: +10
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Betis już nie ma co kalkulować, bo musi ryzykować. Ostatni mecz z Malagą w derbach powinni wygrać, ale dali ograć się w ostatnich fragmentach spotkania. Z Barceloną ich mecze zawsze był ciekawe. W tym sezonie w Sewilli co prawda było 1:4, ale każdy kto oglądał ten mecz pamięta, że to Betis dominował w pierwszych 30 minutach meczu. Na CN zagram moje cornerki, bo ostatnio mnie nie zawodzą. Linia na Betis śmiesznie niska. 2,5? Co to ma być. Barcelona w ostatnim czasie dawała rywalom po 3-4 cornery na luzie. Z Celtą grali na totalnym luzie, widać było, że nie chcieli ich skrzywdzić. Betis w kontrach poszuka swoich sytuacji i nabije te 3 rożne. Śmieszna linia powtarzam jeszcze raz. Nie będę pisał, że pewniak, bo nie wejdzie i hejt się posypie.
Barcelona - Betis
Betis powyżej 2,5 (rzuty rożne) 1,66 Bet365 ✅ 4
To może być solidne spotkanie. Mam nadzieję, że RSSS nie będzie się czaił jak pies na jeża, tylko zagrają względnie otwartą piłkę. Pokonali u siebie Barcelonę, są w stanie pokonać Królewskich. Czy Królewscy punkty stracą? Ciężko powiedzieć. Nie zamierzam iść w tę stronę. Real przy dobry wiatrach pokryje większość tej linii. Wiele razy będą zmuszeni poklepać dłuższy czas atakiem pozycyjnym, więc przyczajka na kontry raczej nie wypali. Linia standardowa, jak na dość prestiżowy mecz to nie ma co wybrzydzać tylko grać.
Real Sociedad - Real Madryt
Over 11 (rzuty rożne, azjan) 1,95 Bet365 ✅ 15
http://www.bet365.com/home/default.asp?affiliate=GM_00000271&amp;lng=21&amp;oty=1&amp;tzi=4

Otrzymane punkty reputacji: +7
C 92,1K

cybul100

Forum VIP
Podzielam opinię co do overu RR Betisu. Moim zdaniem dosyć niska. Po drugie Barcę czeka arcyważny mecz w LM. Owszem na bank nie odpuszczą tego meczu i pewnie sięgną po 3 pkt. Jednak max zaagażowania z ich strony się nie spodziewam. Po trzecie chyba najważniejsze w tym wszystkim nie zagra Valdez, w bramce pewnie Pinto, który wiadomo nie jest pewnym punktem. Nie spodizewam się jego pewnych interwencji. Betis umie zagrać calkiem dobrze, a na pewno pozycja nie pokazuje ich potencjału. Nie mogą grać na remis więc muszą szukać sswoich szans. 3 rożna jak najbardziej.
Barcelona - Betis Betis powyżej 2,5 (rzuty rożne) @ 1.72

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Dawno w La Liga nie było overowego dnia. W ostatnim czasie sporo mieliśmy wyników 1:0 i ogólnie te mecze bywały nijakie. Dzisiejsza rozpiska mówi mi, że dziś będzie pocisk.
Na Calderon poszły spadki na under, bo ludzie kierują się osłabieniami ofensywy z obu stron i tym, że przed Atletico rewanż z Barceloną (pamiętajmy, że dalej grają o mistrza). Takiego kursu na over w Madrycie nie było chyba w całym sezonie i chcę z tego skorzystać. Villarreal znowu eksperymentalnie w obronie więc bramki są tu możliwe.
Atletico - Villarreal
Over 2,5 2,10 Bet365
⛔ 1:0
Barcelona u siebie powinna rozstrzelać Betis, ale goście tez coś dorzucą z kontry. Przy rożnych pisałem, że starcia obu tych drużyn zawsze są pasjonujące niezależnie od sytuacji w jakiej znajdują się oba zespoły. Betis jest podminowany tym, że nie wygrali ostatniego spotkania, muszą ryzykować. Obronę mają strasznie dziurawą, liczę na bramki.
Barcelona - Betis
Over 3,5 1,50 Bet365
✅ 3:1
Sociedad potrafiło u siebie pyknąć Barcelonę, więc z Realem Madryt również powinni nawiązać jako tako równorzędną batalię. Liczę na trafienia z obu strony i zwycięstwo Realu nie jest takie pewne. Myślałem, że z Sevillą pójdzie gładko pomimo wybornej formy przeciwnika, ale myliłem się. Real zagrał fatalnie w ataku pozycyjnym, nie było chemii, nie było spokoju. Widać było za to spore zdenerwowanie. Sociedad ma czym straszyć w ataku. Kartacze, ładuj!
Real Sociedad - Real Madryt
Over 3 1,75 Bet365
✅ 0:4
Na koniec Rayo - Celta. Obie ekipy mają potencjał w ofensywie. Rayo ostatnio wyczynia cuda i w końcu zaskoczyli. Cieszę się, że taka ekipa utrzyma się w lidze ;) Latem połowa składu pewnie znowu odejdzie i na początku nowego sezonu gramy overy. Obie drużyny praktycznie w najsilniejszym zestawieniu. Rayo w gazie, Celta swoje też wrzuci. Widać było, że w derbach Madrytu Paco przekalkulował porażkę dając odpoczynek podstawowemu zawodnikowi zagrożonemu za kartki - wiedział, że z Realem nie wygrają, a bał się absencji zawodnika w meczu z Celtą. Over wygląda przyjemnie.
Rayo Vallecano - Celta Vigo
Over 2,5 1,95 Bet365 ✅ 3:0

Otrzymane punkty reputacji: +12
adamo80 17,6K

adamo80

Użytkownik
Real Sociedad vs Real Madrid
Real Madrid kurs: 1,57 buk: Bet365 ✅
Real Madrid (AH: -1)
kurs: 2,020 buk: Pinnacle ✅ 0:4
A ja widzę to tak: Real jak marzy o mistrzostwie MUSI już wszystko wygrywać. Spora zaliczka z Dortmundem w LM pozwala na nieco większe zaangażowanie. Nawet bez Ronaldo powinni sobie poradzić tym bardziej, że ma być DiMaria. Jakaś passa słabych rezultatów z wyżej notowanymi drużynami kompletnie do mnie nie przemawia i o niczym wg mnie nie świadczy. Na każdy z tych meczy należy spojrzeć indywidualnie, za każdym razem coś nie zagrało, ale nie ma klątwy ani passy. Sociedad to ekipa, która potrafiła przegrać z Rayo i wygrać z Barceloną. Lubią się popisywać, a nie zbierać punkty, ale wobec rozpędzonego Realu ich popisy na nic się zdają. Czynnikiem decydującym jest to, że Real już nie może nic przegrać ani remisować.
Do tego bez analizy dubelek:
✅Real Madryt + ✅Atletico Madryt kurs: 2,35 buk: Bet365 ✅

wisniowy 126

wisniowy

Użytkownik
RSSS - Real Madryt
Jak wiadomo Real ma nóż na gardle. Jak dzisiaj stracą punkty liga odjedzie. Teoretycznie tak samo było ostatnio, gdzie skończyli pojedynek z Sevilla 2:1...
Dzisiaj nie zobaczymy na pewno Di Marii oraz Ronaldo. No właśnie, Ronaldo. Pod jego nieobecność, wózek będzie pchał najprawdopodobniej Bale, który jest w świetnej formie ostatnio. Pod nie obecność Ronaldo w czterech meczach w tym sezonie, Real wygrał wszystkie 4. Najwięcej bramek zdobył właśnie Gareth - 5.
Niestety brak mi czasu na większą analizę, myslę że wszystko zostało już powiedziane o tym spotkaniu wyżej.
Gareth Bale strzeli bramkę @2,50
Gareth Bale over 1.5 @ 9,50

Bet365

kirgassin 95

kirgassin

Użytkownik
Barcelona - Betis
Javier Mascherano dostanie kartkę @4,70 Unibet

Po zakazie transferowym Barcelony przeprowadzka Argentyńczyka do Neapolu spaliła na panewce, a już wszystko miało być ustalone, Javier wielokrotnie okazywał chęć dołączenia do zespołu Napoli. Bez Pique na tyłach Blaugrany może zapanować zamieszanie, Bartra nie jest filarem defensywy i liczę na to,że Mascherano będzie musiał nadrabiać jego potencjalne błędy. Frustracja związana z nieudanym transferem wpłynie na koncentrację Mascherano, który ostatnią kartkę otrzymał w meczu z Osasuną(7-0) przy stanie 3-0, a więc nawet pomimo prowadzenia może dostać żółtko. Nie jest zagrożony zawieszeniem,nie musi się w żaden sposób hamować przed faulem. Mam nadzieję,że puszczą mu nerwy.

barc_a 219

barc_a

Użytkownik
Atletico Madryt vs Villarreal
Typ : Villarreal +2
Kurs : 1.44 ✅

Buk :WilliamHill
Typ naprawdę warty zagrania, ale oczywiście za dużą stawkę.
Atletico ostatnio wygrywa, ale się męczy, zwycięstwa po 1:0 czy 2:1 oczywiście nie są już tymi z początku sezonu, ten balonik na pompowany przed sezonem powoli opada i dziś Atletico na pewno będzie miało problem z łodzią podwodną.
W meczu z Villarrealem w składzie madryckiego zespołu można spodziewać się zmian. Na pewno w jedenastce znajdzie się pauzujący w środę Raul Garcia, wykluczony jest natomiast występ Diego Costy.
Cel Villarrealu na ten moment to na pewno LE i tracą do 6 i 5 miejsca tylko 1 oczko!, więc na pewno jest motywacja i gra o &quot;coś&quot; w tej końcówce sezonu. Goście bez większych strat kadrowych przyjadą dziś na Calderon na pewno nie przegrać, typ +2 jest jak najbardziej prawdopodobny, myślę że wynik zakręci się koło 2:1. Powodzenia!
Prawdopodobne składy:
Atletico: Courtois - Luis Felipe, Miranda, Godin, Juanfran, Cristian Rodriguez, Tiago, Suarez, Koke, Villa, Raul Garcia
Villarreal: Asenjo - Mario, Musacchio, Martinuccio, Jokić, Gomez, Pina, Bruno, Cani, Uche, dos Santos​

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Typ naprawdę warty zagrania, ale oczywiście za dużą stawkę. (...) Goście bez większych strat kadrowych przyjadą dziś na Calderon na pewno nie przegrać, typ +2 jest jak najbardziej prawdopodobny, myślę że wynik zakręci się koło 2:1. Powodzenia!
Nie ma to jak pisanie bzdur byle pasowało pod proponowany typ...
Faktycznie Villareal bez większych strat w tym meczu, zabraknie tylko trzech podstawowych obrońców, Olivera Torresa i dwóch najlepszych napastników, ale przecież to żadne większe straty.
Tak w ogole to skąd Ty bierzesz te przewidywane składy ? Sam je ustalasz czy jakiś inny śmieszny portal się tak ośmiesza ? Ciekaw jestem..
Nieobecni: Mateo Musacchio, José Antonio Dorado, Pablo Iñiguez, Giovani dos Santos, Ikechukwu Uche (wszyscy kontuzje), Jaume Costa (nadmiar żółtych kartek), Óliver Torres (klauzula w umowie wypożyczenia)

Ale to nie pierwszy raz już piszesz taki bełkot, więc przywykłem. A wyżej masz liste nieobecności wśród gościu.
Pzdr

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
A ja widzę to tak: Real jak marzy o mistrzostwie MUSI już wszystko wygrywać. Spora zaliczka z Dortmundem w LM pozwala na nieco większe zaangażowanie. Nawet bez Ronaldo powinni sobie poradzić tym bardziej, że ma być DiMaria. Jakaś passa słabych rezultatów z wyżej notowanymi drużynami kompletnie do mnie nie przemawia i o niczym wg mnie nie świadczy. Na każdy z tych meczy należy spojrzeć indywidualnie, za każdym razem coś nie zagrało, ale nie ma klątwy ani passy. Sociedad to ekipa, która potrafiła przegrać z Rayo i wygrać z Barceloną. Lubią się popisywać, a nie zbierać punkty, ale wobec rozpędzonego Realu ich popisy na nic się zdają. Czynnikiem decydującym jest to, że Real już nie może nic przegrać ani remisować.
Długo nic Ci nie odpisywałem, ale już po prostu ręce opadają na te Twoje wywody... Real musiał wygrać w Sewilli i co? Zagrał katastrofalnie, a Sevilla grająca z kontry ich wypunktowała koncertowo. A z drugiej strony Real Sociedad musi wygrywać by awansować do LM:razz:

Do Ciebie ta passa z najlepszymi ekipami na wyjeździe nie przemawia, ale to dlatego, że grasz na gości, bo gdybyś grał na gospodarzy to już by zaczęła przemawiać... To nie był jeden mecz, tylko 5(słownie: pięć), w których oni radzili sobie mocno średnio. Remisy w Villarreal i Bilbao dość szczęśliwe, bo byli słabsi, do tego z Atletico też wcale lepiej się nie prezentowali.

Otrzymane punkty reputacji: +4
adamo80 17,6K

adamo80

Użytkownik
Długo nic Ci nie odpisywałem, ale już po prostu ręce opadają na te Twoje wywody... Real musiał wygrać w Sewilli i co? Zagrał katastrofalnie, a Sevilla grająca z kontry ich wypunktowała koncertowo. A z drugiej strony Real Sociedad musi wygrywać by awansować do LM:razz:
Do Ciebie ta passa z najlepszymi ekipami na wyjeździe nie przemawia, ale to dlatego, że grasz na gości, bo gdybyś grał na gospodarzy to już by zaczęła przemawiać... To nie był jeden mecz, tylko 5(słownie: pięć), w których oni radzili sobie mocno średnio. Remisy w Villarreal i Bilbao dość szczęśliwe, bo byli słabsi, do tego z Atletico też wcale lepiej się nie prezentowali.
No i z Sevillą wcale źle nie zagrali tylko Sevilla zagrała jak z nut. Po za tym z Sevillą byli pewni, że wygrają i to ich zgubiło, a teraz już będą uczuleni. Tak te wcześniejsze mecze - owszem, ale sytuacja w tabeli była jeszcze spokojna, a teraz wiadomo jak jest. Zobaczymy wieczorem, ale jestem całkowicie przekonany, że Real dzisiaj wygra. ✅✅✅✅ 0:4

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
No i z Sevillą wcale źle nie zagrali tylko Sevilla zagrała jak z nut. Po za tym z Sevillą byli pewni, że wygrają i to ich zgubiło, a teraz już będą uczuleni. Tak te wcześniejsze mecze - owszem, ale sytuacja w tabeli była jeszcze spokojna, a teraz wiadomo jak jest. Zobaczymy wieczorem, ale jestem całkowicie przekonany, że Real dzisiaj wygra.
Wcale to Ty chyba tego meczu z Sevilla nie widziałeś.Real zagrał jak z innymi z czołówki z Sevilla niby okazje były ale Sevilla dobrze broniła i to nie były jakies setki.Potencjal siły ofensywnej Sevilli spokojnie wystarczył na dwa gole i pokazały tylko ze defensywa Realu to dalej kula u nogi z ogorkami to wyglada dobrze z lepsza ekipa tracą gole na zawołanie pierwszy gol dla Sevilli tzn.akcja po której padła bramka to dla mnie kibica Realu kuriozum zeby taki klub pozwalał na tak łatwe dojście do strzału.Real dzisiaj szału nie zrobi jak dla mnie BTS trzeba zagrać. Oczywiście Ty Adamo grasz na Real i jeszcze z handicapem chociaż juz przerzneles w tym sezonie na nich trochę kaski no ale w końcu Ty zawsze grasz na faworytów licząc na farta i słowo klucz MUSI:]

kokocz 292

kokocz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna, Hiszpania
Mecz: Real Sociedad - Real Madrid
Data: 05.04.2014 20:00
Typ: Real Madrid 2/2 [Do połowy/Do końca meczu]
Kurs: 2.30
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza: Dzisiaj o godzinie 20:00 w Sociedad dojdzie do spotkania, które dla Realu, tego z Madrytu musi zakończyć się zwycięstwem. Jak wiemy, ostatnio w środę piłkarze Realu praktycznie rozstrzygneli wynik dwumeczu z Borussią i teraz mogą skupić się na Primiera Division. A skupić się muszą, ponieważ gdyby w Gran Derbi dowieźli zwycięstwo do końca, mieliby w tym momencie 7 punktów przewagi nad Barceloną, a tak przegrali, i co więcej później potkneli się także w Sevilli, gdzie przegrali 2:1. Tak więc w tym meczu w grę wchodzi tylko zwycięstwo. W tabeli Real zajmuje obecnie 3 miejsce, a w walce o mistrzostwo liczy się tylko Real, Atletico Madryt i Barcelona, która w momencie pisania analizy wygrywa u siebie z Betisem. Ewentualna porażka Realu nie wchodzi w grę. Z początku kurs na Real wydaje się być promocją ze strony bukmacherów. Nie zagra jednak CR7. Mimo tej absencji, kadra Realu jest na tyle szeroka, że bez Ronaldo powinni sobie spokojnie poradzić, co już kilkakrotnie potwierdzali w tym sezonie. Real Sociedad ten sezon już może zaliczyć do udanych. W Europie sobie pograli w pucharach, a w lidze zajmują 5 pozycję tracąc aż 6 punktów do czwartego Atletico Bilbao i mając tyle samo punktów co Sevilla. Siódmy w tabeli Villareal traci tylko 1 punkt, lecz rozegrał 1 mecz więcej co Sociedad. Zapowiada się więc zatem ostra rywalizacja i walka od pierwszej do ostatniej minuty, każdy zespół ten mecz musi wygrać, jednak biorąc pod uwagę możliwości obydwu zespołów, stawiam zdecydowanie na Real Madryt, który nie musi się koniecznie przejmować rewanżem w Dortmundzie (mimo, że w rewanżu wystąpi już Robert Lewandowski ???? Podstawowa jedenastka na ten mecz Realu to: López, Carvajal, Pepe, Ramos, Coentrão, Modrić, Xabi, Illarra, Bale, Isco i Benzema. Powodzenia!

zilzil 28K

zilzil

Użytkownik
No i z Sevillą wcale źle nie zagrali tylko Sevilla zagrała jak z nut. Po za tym z Sevillą byli pewni, że wygrają i to ich zgubiło, a teraz już będą uczuleni. Tak te wcześniejsze mecze - owszem, ale sytuacja w tabeli była jeszcze spokojna, a teraz wiadomo jak jest. Zobaczymy wieczorem, ale jestem całkowicie przekonany, że Real dzisiaj wygra.
To teraz również można powiedzieć, że są pewni wygranej bo wygrali z Borussią 3-0... No kurde ale nie chce mi się wierzyć żeby piłkarzom brakło motywacji do zagrania na miarę zwycięstwa w momencie, gdy przegrywają Gran Derbi i tracą całą przewagę jaką mieli, bitch please.
Po prostu nie radzą sobie w meczach z drużynami groźnymi zawsze a już zwłaszcza na swoich śmieciach.
Chciałbym żeby Madryt wygrał ale wiem, że będzie bardzo ciężko.
Historia pokazuje również, że jak wygrywa to bardzo rzadko 2 lub więcej golami.
Warto pograć +1,5 RSSS bo myślę, że spokojnie ogarną.

daamiano1 995

daamiano1

Użytkownik
Dyscyplina : Piłka nożna - Primera Division
Godzina : 12:00
Spotkanie : Malaga - Granada
Typ : Malaga
Kurs : 2.05
Bukmacher : Bet365
Analiza :

Dzisiaj wybrałem mecz w Hiszpanii rozpoczynający się w samo południe gdzie spotkają się ze sobą drużyny sąsiadujące ze sobą w tabeli na kolejno 13 i 14 miejscu w najwyższej klasie rozrywkowej.

Dla obu drużyn, mecz Vallecano - Celta Vigo ułożył się wręcz rewelacyjnie. Dzięki wygranej któreś z drużyn, wygrana drużyna awansuje na 11 lokatę, co doda trochę spokoju w walce o utrzymanie.

Malaga pod dowództwem Schustera spisuje się bardzo w kratkę... wygrywają swój mecz , a następny przegrywają , po to by kolejny znów wygrać. Jednak teraz mają znakomitą okazję na drugą wygraną z rzędu gdzie w poprzedniej kolejce pokonali na wyjeździe Betis po dobrej grze.
A okazja jest wręcz znakomita, ponieważ ich rywale - Granada spisuje się słabo, zwłaszcza na wyjazdach.
Granada od dwóch meczów pozostaje bez zdobytej bramki a ich gra jest ostatnio daleka od przeciętnej. W ciągu dwóch meczów oddali zaledwie 1 celny strzał na bramkę.

Według moich obserwacji i poczynań w Primera Division większą szansę na zwycięstwo jutrzejszego meczu ma drużyna Malagi, która jest podbudowana wyjazdowym zwycięstwem. Moim zdaniem Malaga wygląda o wiele lepiej w meczach niż Granada i głównie to kusi mnie do postawienia na drużynę gospodarzy.
I dla jednej i dla drugiej ekipy jest to mecz o trzy punkty, ponieważ walka o utrzymanie będzie do samego końca, a ewentualne zwycięstwo pozwoli przez chwilę &quot;nie oglądać się za siebie&quot;

Przewidywane składy

Malaga: Caballero – Antunes, Ferreira, Sanchez, Gamez – Portillo, Darder, Camacho, Amrabat – Samuel, Santa Cruz

Granada: Fernandez – Angulo, Coeff, Murillo, Nyom – Recio, Iturra, Rico – Brahimi, El Arabi, Riki

Otrzymane punkty reputacji: +22
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Starcie Elche z Getafe może być podobne do piątkowego starcia Almerii z Osasuną. Obie ekipy będą miały parcie do przodu. W przypadku gospodarzy nie ma problemów z szybką grą do przodu, problem jest z wykańczaniem stuprocentowych sytuacji. Potrafią ogarniać rożne jak mało kto. Nawet na CN potrafią zdobyć więcej cornerów od rywala. Jutro liczę na taki mecz od linii do linii. Oby przerw w grze było jak najmniej i cornery powinny napływać. Getafe ostatnio ograło nawet Valencię i pewnie nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby mecz nie był rozgrywany na Mestalla. Ja w takim meczu muszę pograć over rożnych. Goście pod wodzą rumuńskiego szkoleniowca grają dużo lepiej w ofensywie. Nikt nie będzie kalkulował.
Elche - Getafe
Over 11,5 (rzuty rożne) 1,82 Bet365 ⛔ 8

Valladolid na własnym obiekcie potrafi grać wielkie mecze. Nawiązanie walki z Valencią nie powinno być wielkim wyczynem. To co podoba mi się w zespole gospodarzy to dosyć ofensywna gra, choć momentami może sprawiać to wrażenie chaotycznej kopaniny, ale to dotyczy głównie gry w defensywie. Valencia po dobrym początku u nowego szkoleniowca totalnie stanęła. Przegrali ostatnio z Basel w Lidze Europy, a w lidze mało zostało po zespole, który ograł Barcelonę. Największą bolączką Nietoperzy są ciągłe absencje w obronie i jutro będzie podobnie. Środek obrony to będzie eksperyment eksperymentów w fazie beta 0.01. Valencia będzie musiała nadrabiać to wszystko w ofensywnie dlatego spodziewam się całkiem ciekawego spotkania.
Te osłabienia w defensywie gości naprawdę zmuszają do refleksji. Ja gram tu overa na bramki i over rożnych gospodarzy.
Valladolid - Valencia
Over 2,5 2,00 Bet365 ⛔ 0:0
Valladolid over 5 (rzuty rożne, azjan) 1,54 Marathonbet ✅ 9

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom