>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

32 kolejka Premier League [27-29 marca] + mecze zaległe [23-24marca]

Status
Zamknięty.
barcelonczyk 170

barcelonczyk

Użytkownik
Spotkanie: Liverpool FC - Sunderland AFC
Typ: 1 (handicap europejski 0:1)
Kurs: 1,95
Bukmacher: Betway
Analiza:

Dzisiaj na Alfiend Road Liverpool FC podejmie Sunderland AFC. Liverpool zajmuje obecnie 6 miejsce w tabeli ligowej ze stratą 7 punktów do 4 miejsca i jeżeli chcą zagrać w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów to nie mogą już sobie pozwolić na stratę punktów. Sunderland natomiast plasuje się na 13 pozycji. Liverpool u siebie wygrał 11 meczy, 2 zremisował oraz 2 przegrał z bilansem bramek 37:13. Sunderland w meczach wyjazdowych wygrał zaledwie 1 mecz w tym sezonie, 4 razy zremisowali oraz 10 razy przegrali z bilansem bramek 14 strzelonych i 31 straconych. W poprzedniej kolejce Liverpool przegrał na wyjeździe z Manchesterem Utd 2:1, natomiast Sunderland zremisował na wyjeździe z Aston Villą 1:1. W ostatnich 2 latach Liverpool wygrywał u siebie z Sunderlandem 3:0 i 2:0. W rundzie jesiennej Sunderland wygrał na własnym stadionie 1:0, lecz teraz Liverpool przed własną publicznością powinien odnieść pewne zwycięstwo.

R 0

radekg84

Użytkownik
piłka nożna, Premier League (13:00)
Spotkanie: Burnley - Blackburn Rovers
Typ: 2
Kurs: 2,80
Bukmacher: Expekt
Analiza:
Zajmująca przedostatnie miejsce drużyna Burnley, podejmuje dzisiaj drużynę ze środka tabeli Blackburn Rovers. Drużynę gospodarzy dopadł ostatnio kryzys formy. W ostatnich 7 spotkaniach przegrali aż 6 i odnieśli jeden remis. Drużyna Blackburn zajmuje 12 miejsce z dorobkiem 38 punktów. Drużyna jest w sytuacji gdzie nie ma szans na europejskie puchary, a jednocześnie nie musi się martwic o spadek. Ostatnio Blackburn wygrali z Birmingham i zremisowali z Chelsea. W dzisiejszym meczu grają w roli zdecydowanego faworyta i powinni sobie poradzić. Liczę na wygrana gości, choć nie spodziewam się wielu bramek;)

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Manchester City - Wigan
wynik do przerwy: X
kurs: 2,35

Spodziewam się rozsądnej gry gospodarzy na początku meczu. Pierwsze 45 minut będzie wymiana ciosów, bez efektu bramkowego. Całe spotkanie wygrają gospodarze, 1:0 lub 2:0 , ale to dopiero w 2 połowie...
W poniedziałkowym meczu w składzie gospodarzy pojawi się powracający po 4-meczowym zawieszeniu Emmanuel Adebayor. Pod znakiem zapytania stoi natomiast występ Stephena Irelanda. Wigan przyjedzie z kolei bez borykających się z urazami Emmersona Boyce&#39;a i Charlesa N&#39;Zogbii.

M 0

mate_wpr

Użytkownik
Man City - Wigan
Po ostatniej wpadce z Chelsea (zachciało im się strzelać w drugiej połowie z Portsmouth ;) ) i braku czasu na weekendowe typy, pora coś napisać. W poniedziałek rozegrane zostanie tylko jedno spotkanie Premier League, ale za to ważne zarówno dla jednych, jak i drugich. City gra w kratkę, ale przez to drużyna wypadła poza miejsca gwarantujace grę w europejskich pucharach. Wigan natomiast walczą o utrzymanie. Mecz na pewno będzie ciekawy, ale trzeba coś postawić. Ja decyduje się na Manchester City (-1) (1.85; Sportingbet) ✅. Wraca Adebayor i ja to kupuje. Zresztą gdzieś ostatnio przeczytałem opinię na temat środkowych obrońców gości (Caldwell - Bramble), którzy uznawani są za jedną z &quot;najśmieszniejszych&quot; par stoperów. Zwłaszcza Bramble jest nieprzewidywalny i już nie raz odstawiał babole.
Co do absencji to:
w City zabraknie Bridge&#39;a, Lescotta, Petrowa, a Ireland najprawdopodobniej, jeśli zostanie włączony do składu meczowego, to zacznie na ławie.
Co do gości - sprawa z N&#39;Zogbią i Boycem wygląda tak samo jak z Irelandem.
Przypuszczalne składy:
City (4-4-2): Given; Richards, Toure, Kompany, Zabaleta; Wright-Phillips, De Jong, Barry, Bellamy; Tevez, Adebayor
Wigan (4-2-3-1): Kirkland; Melchiot, Caldwell, Bramble, Figueroa; Diame, Thomas; Rodallega, McCarthy, Scharner; Moreno
Gód lak ;)
PS: jeszcze coś mi się przypomniało, co miałem wkleić w weekend. Taka ciekawostka, mam nadzieję, że bana nie dostane, a może kogoś to zainteresuje;)
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/m/2010/henry-non-grata_sto2269807/story.shtml
nie wiedziałem gdzie to podczepić, ale jako, że Henry kopał w Premier League to chyba tu to się nada (żeby nie zaśmiecać innych tematów)

K 23

kajzer

Użytkownik
Manchester City – Wigan

Typ:1
Kurs:1.30

Zacznę od tego, że kurs może nie jest powalający ale warto dodać ten mecz do kuponu bo jestem niemal pewny, że się sprawdzi, a wracając do analizy to w dzisiejszym spotkaniu zagrają Manchester City i Wigan. Gospodarze zajmują aktualnie 6 miejsce z dorobkiem 53 punktów w dodatku mają dwa spotkania mniej od większości drużyn, ich rywale zaś plasują się dopiero na 16 pozycji i mają 31 punktów. Jak widać obydwie drużyny dzieli bardzo dużo. W dodatku Manchester gra znakomicie na własnym boisku o czym najlepiej świadczy zaledwie jedna przegrana w tym sezonie, dla porównania Wigan na wyjeździe aż 10 razy schodziło z boiska pokonane. Myślę, że gospodarze nie będą mieli żadnych problemów z pokonaniem dzisiejszego rywala i dopiszą sobie ważne trzy punkty w ligowej tabeli.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom