Wolverhampton - Tottenham
Wolves over 1.5 @2.16 (
fortuna)
Tottenham over 4.5 rr @1.62 (
fortuna)
Tottenham over 5.5 rr @2.28 (
fortuna)
BB: 1x + Wolves over 0.5 + Totki over 3.5 rr @2.00 (
fortuna)
Wilki ostatnio nieźle się prezentują, 3 wygrane w tym z West hamem, + remis z evertonem, źle to nie wygląda, teoretycznie nie bardzo mają o co grać, bo spadki już raczej pozamiatane, puchary im nie grożą, ale w Anglii u siebie to rzadko kiedy drużyny odpuszczają, dla kibiców zagrają i to powinna być wystarczająca motywacja, przeciwko Totkom, którzy w lidze też mają już po temacie, a którzy będą się skupiać na
LE celem ewentualnego awansu do
LM. Pierwszy mecz u siebie 1:1, także ciężki wyjazd im się zapowiada i nikogo ewentualne rotacje dzisiaj nie powinny dziwić. Wilki to już nie jest taka "wesoła" ekipa jak parę m-c temu jeśli chodzi o bramki, ale myślę, że u siebie ze 2 strzelą, bo Koguty i obrona to ma mało ze sobą wspólnego, za to lubią rożne nabijać, myślę, że po stracie bramki, nawet mimo teoretycznego oszczędzania się na czwartek, kilka rożnych nabiją. Początkowo miałem tu jeszcze over 2.5 grać, ale coś z tyłu głowy podpowiada, że czyste konto wilków tu całkiem możliwe
Inne mecze odpuszczam, Chelsea w teorii powinna easy, ale mają problem ze zdobywaniem bramek ostatnio (legii nie biorę pod uwagę), a kursy są tak dramatycznie ustawione, że do grania to chyba tylko undery, których nie lubię. Liverpool over 2.5 niby, lub
Live over 1.5, ale też kursy średnie, może do taśmy, zostaje Newcastle, które powinno się przejechać po Manchesterku, ale dla mnie Manchester obok Evertonu to jedna z bardziej nieobliczalnych drużyn w lidze i ich mecze traktuję po prostu jako no bet. Powodzenia wszystkim