>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

32 kolejka Bundesligi [29 kwietnia -2 maja 2016]

Status
Zamknięty.
seba23 141,8K

seba23

Użytkownik
Werder - Stuttgart
To mój pierwszy post na forum także witam wszystkich graczy ????
Nie ma się co czarować, to już końcówka sezonu i dla gospodarzy to jest mecz o życie. Porażka strasznie skomplikuje ich sytuację w tabeli. Kursy na bramki, które bardzo prawdopodobnie padną są dosyć niskie także ja w tym meczu pobieram typ na żółte kartki. Spodziewam się sporo walki ze strony gospodarzy i przynajmniej z 3, 4 kartki z ich strony. Dla gości też jest to ważny mecz w kontekście utrzymania także ze 2 kartki powinni dorzucić do puli.
Typ: powyżej 4,5 żółtych kartek ⛔ (1-1 jednak poszli w bramki)
Kurs: 1,55
Buk: STS

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Trzeba być chyba niespełna rozumu by pobierać dzisiaj takie kursy pre na overy i BTS w Bremie.
Wszystko fajnie, że obie drużyny lubią strzelaniny w jedną i drugą stronę dając kibicom frajdę, z której jedynie wynika tyle że po raz kolejny walczą o utrzymanie. Ja widzę to w ten sposób, waga meczu jest zbyt ciężka byśmy zobaczyli dzisiaj strzelaninę. Jeszcze gdyby jeden z zespołów był pewny utrzymania i mógłby spokojnie punktować przez 90 minut podenerwowanych swoją sytuacją przeciwników. Jeszcze jedna zajebista statystyka potwierdzająca co nieco, spójrzcie H2H. 5 ostatnich meczów i 4 undery, dziękuje dobranoc. Poniedziałkowy termin, wyczekiwanie na ten mecz już maksymalnie wydłużone, nie pamiętam kiedy 1 Bundesliga grała w taki dzień oprócz barażów. Po takim kursie wchodzę w ciemno w to, tym bardziej jak linie azjatyckie dają możliwość grania równych linii. Będą 3 gole to zacznę się dopiero martwić o stawkę, także margines błędu dosyć spory.
Under 3 azjan @ 2,075 ⛔⛔⛔
365
Margines błędu, do 34 minuty ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom