Dyscyplina: Piłka nożna – Anglia, Premier League
Godzinna: 21:00
Spotkanie: Leeds – Leicester City
Typ: Superbets: Leicester strzeli powyżej 0.5 gola, wykona powyżej 4.5 rzutów rożnych i otrzyma powyżej 1.5 kartki
Kurs: 4.75
Bukmacher: superbet
Analiza:
Byla już analiza na to spotkanie i ja też pogram ten mecz.
Jeśli chodzi o bramke Leicester to kolega wyżej pisał już, że w tym meczu bramki powinny być. Obie drużyny tracą bramek bardzo dużo, remis żadnej tutaj nic nie daje, nikt nie chce spaść z ligi . Myślę, że bramki tu będą padać . Jedna bramka Leicester to nic wielkiego przy tak kiepskiej defensywie Leeds. Leeds traciło bramki w 7 meczach z rzędu, nie sądzę aby dzisiaj miało się to zmienić.
Teraz przejdę do kartek. Myślę, że 2 kartki dla Leicester nie będzie niczym wielkim z uwagi na to, że ten mecz może zadecydować o tym która z drużyn spadnie . W takich meczach kartki lubią padać i uważam że 2 wyłapią.
Teraz rogi i tutaj jest ryzykownie bo Leicester nabija ich mało. Z uwagi jednak na to jak ważne są 3 punkty dla obu drużyn myślę, że przy odrobinie szczęścia ta linia może przez gości zostać pokryta. Dużo zależy tak naprawdę od tego jak się ułoży mecz. Najlepsza byłaby szybko strzelona bramka przez Leeds, ale remis w sumie też nic za bardzo gościom tu nic nie daje . Myślę że przy utrzymującym się remisie czy prowadzeniu Leeds linia jest do pokrycia.
Ja w taka kombinacje wchodzę z uwagi na kurs na potrzeby konkursu, ale jak ktoś chce grać bezpieczniej to polecam bez takich kombinacji tylko sam over bramek 2.5 .