Załączniki
-
242,4 KB Wyświetlenia: 3
Kurs taki bo Fortuna nie liczy żółtych kartek jak inni bukmacherzy - czerwone nie dają żadnego żółtka gdzie w takim totalbet czerwona kartka = 3 żółte, sam to pograłem wcześniej ale nie w fortunie bo to nie jest bukmacher do grania kartek - chyba ze bezposrednich czerwonychCagliari- Parma
Pow 4.5 zoltych kartek 1.78 E efortuna
Za drobne, bo naprawde nie ma nic w tej kolejce jak dla mnie godnego zainwestowania normalnej stawki grania.
Dziwi mnie ten kurs i linia. Wszedzie na to kursy w granicach 1.50, wiem, ze wiekszosc bukow uznaje czerwona wtedy jako 2x, ale nawet taki totolotek, gdzie sa same zolte kartki ma kurs w okolicach 1.50...
Mecz o byc albo nie byc dla jednych i drugich, kto przegra najprawdopodbniej znajdzie sie juz w serie B. Do tego remis nikogo nie urządza, wiec dla mnie otwarta gra. Cagliari gra na 3 obroncow, Godin jest wolny, a po drugiej stronie Man czy Gervinho (oby tylko nie) to szybcy gracze. Dobra wiadomosc, ze do gry gotowy jest Mihaila, to techniczny gracz, z kapitalnym strzałem. Do tego awizowany jest Walukiewicz, a wiemy jaki Polak ma styl. Uwielbia wyprowadzac pilke do przodu, zapedzajac sie dosyc daleko jak na obronce.
Co jeszcze? Kucka i Kurtic czesto dyskutuja, a defensywa gosci w nietypowym zestawieniu, przeciez nie bedzie Contiego i Gagliogo. Parma to zespol, ktory napewno jest w topce jesli chodzi o kartki, a dodam taka ciekawostke.
Dzisiaj arbitrem bedzie Pan Valeri ze srednia ponad 5 kartek na mecz, o to wlasnie o nim kibice Parmy maja „detykowana” przyśpiewke.
Sardynia to zawsze goracy teren, nawet bez kibicow, ranga spotkania i dla mnie linia za niska, wiec korzystam. Sedzia idealny do tego.
W kadrze Sassuolo jest Berardi, Defrel, Locatelli, do tego wraca Traore z zawieszenia, tez dobra opcja bramki, chociaz Fiorentina mnie nie przekonuje.
Wiem, wiem, dlatego napisalem „pow 4.5 zoltych kartek” i na temat tego, ze inni licza inaczej czarwoną, dla mnie jednak prawdopodobienstwo dostania bezposredniej czerwonej jest dosyć niskie w stosunku do roznicy kursow i gram na fortunie.
Ale przy dwóch żółtych i czerwonej w konsekwencji to Fortuna chyba dwie żółte zaliczy? Popieram Barlo że szanse na bezpośrednią czerwoną są przecież mniejsze o kurs w Fortunie bardzo dobry, sam mam w ako +3.5 żadnego bukmachera pewnie nie ma takiego typu może w iforbet za 1.2Wiem, wiem, dlatego napisalem „pow 4.5 zoltych kartek” i na temat tego, ze inni licza inaczej czarwoną, dla mnie jednak prawdopodobienstwo dostania bezposredniej czerwonej jest dosyć niskie w stosunku do roznicy kursow i gram na fortunie.
Tak jeżeli zawodnik dostanie dwie żółte, a w konsekwecji czerwoną to liczą jako dwie żółte ogolnie.
No i De Paul x2, szkoda, ze nie pogralem jego bramek, ale ta defensywa Rekinow to masakra, a Simy to po sezonie pojdzie do jakiegos klubu top 6 napewno.Ciezka do typowania kolejka, jeszcze mysle nad Udinese pow 1.5 gola, chociaz mam zasade, nie obstawiani ich meczow. Taki De Paul sam powinnien to ogarnac, Rekiny i ich defensywa to kabartek istny.
Ta liga jest piękna. Kartki siedza, over na Sardynii tez, Udinese over 1.5 over, Sassuolo lub remis i pow 1.5 gola tez. Apropo naszego zakladu dlugoterminowego na Benevento w serie b to Cagliari zaraz gra z Udinese bez De Paula czyli - połowy jakości, do tego Parma ma u siebie Crotone, a ostatni mecz Parma z Sampdoria, wiec z najwiekszymi sojusznikami we włoszech wiec 3 pkt doliczamy..Cagliari- Parma
Pow 4.5 zoltych kartek 1.78 E efortuna
Za drobne, bo naprawde nie ma nic w tej kolejce jak dla mnie godnego zainwestowania normalnej stawki grania.
Dziwi mnie ten kurs i linia. Wszedzie na to kursy w granicach 1.50, wiem, ze wiekszosc bukow uznaje czerwona wtedy jako 2x, ale nawet taki totolotek, gdzie sa same zolte kartki ma kurs w okolicach 1.50...
Mecz o byc albo nie byc dla jednych i drugich, kto przegra najprawdopodbniej znajdzie sie juz w serie B. Do tego remis nikogo nie urządza, wiec dla mnie otwarta gra. Cagliari gra na 3 obroncow, Godin jest wolny, a po drugiej stronie Man czy Gervinho (oby tylko nie) to szybcy gracze. Dobra wiadomosc, ze do gry gotowy jest Mihaila, to techniczny gracz, z kapitalnym strzałem. Do tego awizowany jest Walukiewicz, a wiemy jaki Polak ma styl. Uwielbia wyprowadzac pilke do przodu, zapedzajac sie dosyc daleko jak na obronce.
Co jeszcze? Kucka i Kurtic czesto dyskutuja, a defensywa gosci w nietypowym zestawieniu, przeciez nie bedzie Contiego i Gagliogo. Parma to zespol, ktory napewno jest w topce jesli chodzi o kartki, a dodam taka ciekawostke.
Dzisiaj arbitrem bedzie Pan Valeri ze srednia ponad 5 kartek na mecz, o to wlasnie o nim kibice Parmy maja „detykowana” przyśpiewke.
Sardynia to zawsze goracy teren, nawet bez kibicow, ranga spotkania i dla mnie linia za niska, wiec korzystam. Sedzia idealny do tego.
W kadrze Sassuolo jest Berardi, Defrel, Locatelli, do tego wraca Traore z zawieszenia, tez dobra opcja bramki, chociaz Fiorentina mnie nie przekonuje.
Po tym meczu można być raczej spokojnym o to że oni nie spadną, niesamowite spotkanie. Co do meczu z Udine to kursy już lecą na łeb, aktualnie lekko powyżej 3, a wystawiane ponad 3,5 także do środy poleci spokojnie poniżej 2,5. Bez DePaula Udinese nie istnieje tak jak mówisz, także dopisujemy im 3 punkty, Benevento dzisiaj dostaje w łeb od walczącego o puchary Lazio i Cagliari jest na 2 punkty od nich. Końcówka sezonu zapowiada się arcyciekawie, zarówno na górze jak i dole tabeli.Cerrri, Oni musza sie utrzymac... po takiej koncowce 5 pkt straty na ten moment, bezposredni mecz z Czarownicami, do tego z Udinese, Fiorentina, Genoą czy Romą, ktora bedzie grala w pucharach, co mecz!!!!
Udine słabe w murowaniu jest, a Cagliari ofensywnie daje radę. Bez Paula jak się faktycznie cofną i oddadzą inicjatywę sardyńczykom walczącym o ligowy byt to się dobrze nie skończy. Czynnika odpuszczania nie przewiduję mimo wszystko bo to jednak rywalizacja północy z południem, chociaż bez kibiców mam wrażenie, że te animozje jakoś odeszły na dalszy plan. Nie skorzystać z takiej okazji do zgarnięcia pełnej puli to byłby kryminał, w końcu następne kolejki to Roma i Napoli które mają o co grać, potem jeszcze z ciężkich meczy Milan, więc w pozostałych muszą punktować zaczynając od najbliższego spotkaniaUdinese zamuruje bramke i tyle, ja juz bardziej tam Cagliari lub remis bym obstawiał do dubelka.