>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

31 kolejka Primera Division [11.04-13.04 2015]

Status
Zamknięty.
johnq 309

johnq

Użytkownik
Kartki na minus. Początkowo zaraz po meczu na plus, ale cofnęli to. Ja mam minus i dziwne to trochę.
Na oficjalnej stornie PrimeraDivision nie ma kartki Ramisa w 93 min. i pewnie jest minus.

vertigo 11,1K

vertigo

Użytkownik
Ktoś zagrał typ Vidala ? Jak wam rozliczyli ? ile było kartek
W 365 wygrana. Tak jak napisał użytkownik kubek9. Kartka pokazana w trakcie cieszynki Negredo.
edit: jednak w 365 faktycznie odjęli. hmmm.
edit2: na stronie PD jest kartka dla Ramisa ale dana w 89 minucie. Nie ma za to kartki dla Ivanschitza za niesportowe zachowanie jeszcze w pierwszej połowie w 21 minucie.

johnq 309

johnq

Użytkownik
Ktos pisał do Bet365 na stronie Valenvii faktycznie jest 7 kartek
Edit: nic się nie zdziała, oni maja 6 kartek. Brak kartki dla Ivanschitza. Podesłała mi jakiś link do oficjalnych statystyk.

betinos 200

betinos

Użytkownik
Skandal z tymi kartkami na Bet365.Najpierw zakład rozliczony na plus...Pozniej rozliczony jako przegrany...Ewidentnie było 7 kartek...Co robić panowie?Na stronie Valencji 7 kartek...Na stronie http://www.ligabbva.com/ 6 kartek brak kartki dla Ivanchitza...
Niestety ida w zaparte....Czas zmienic bukmachera...

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Mam ten samo problem, wczoraj przyznali na plus, dziś rano się loguje a tam odjęte z konta 500zł. Masakra. Opłaca się w ogóle do nich pisać? Oglądałem mecz i było pokazanych 7 kartek, ostatnia po bramce Negredo, dla obrońcy Levante za dotknięcie piłki ręką.
edit. WIADOMOŚĆ OD SUPPORT
W przypadku meczu Valencia v Levante okazalo sie ze kartka pokazana Ivanschitzpwi zostala przyznana blednie. Zostala ona nastepnie wycofana przez sedziego. Tak wiec ilosc kartek w meczu to 6.
Powołują się na to że na stronie sędziów jest pokazane 6 kartek.
http://actas.rfef.es/actas/RFEF_CmpPartido?cod_primaria=1000144&amp;amp;CodActa=26598
Po ostrej kłótni z babeczką ze supportu, nic nie można zrobić, nie ma opcji aby odzyskać swój wkład.
JohnQ - Też pisałem do nich że nie rozumiem tego że kartka może być anulowana. Jednak nie ma szans aby z nimi wygrać.

Otrzymane punkty reputacji: +10
E 0

energizer69

Użytkownik
U mnie było identycznie wczoraj zakład zaliczony a dziś rano kasa odjęta. Co to wogole za praktyki jeśli sędzia pokazał 7 to ma byc 7 kartek a nie jakieś wałki pod stołem.

johnq 309

johnq

Użytkownik
Śmierdzi to trochę. Bo ostatnia kartka pokazana była w 93 min. A na oficjalnej stronie skąd Bet365 bierze wyniki widniej w minucie 89. Więc chyba wpisują jak im się podoba, albo ktoś się zakręcił. Niestety na naszą niekorzyść. Jak kartka może być anulowana w trakcie meczu...nierozumiem.

johnq 309

johnq

Użytkownik
Pyrus122 ta strona jest niewiarygodna Ramis dostał kartke nie w 89 tylko 93 to smieszne

To jest oficjalna strona z której Bet365 pobiera dane. Żadne inne strony ich nie interesują. Mówię, że ktoś się jeb..... na naszą niekorzyść

betinos 200

betinos

Użytkownik
Tez nie rozumiem jak w trakcie meczu mozna anulowac kartke....Swoja droga to juz drugi raz Bet365 robi mnie w konia z kartkami.????Mialem kiedys problem w meczu Liverpool- MC.Tam tez rozchodziło sie o jedna kartke...Chodziło o kartke dla Fernandhinho_Ogladalem ten mecz i on dostał kartkę po brutalnym faulu.Jednak na stronach MC i Oficjalnej stronie Premiere League jej nie było.Zaklad rozliczyli mi jako przegrany...Wkurzony jestem podwójnie bo mialem kartki plus Valencja over 1.5 gola.:;/:W sumie to by mogli w takich sytuacjach chociaz wklad zwrócic...

vertigo 11,1K

vertigo

Użytkownik
W sumie to by mogli w takich sytuacjach chociaz wklad zwrócic...
Mi powiedzieli na czacie, że w geście dobrej woli anulują zakłady, które zostały zawarte LIVE od 21 minuty, czyt. od około 20:55 naszego czasu do końca meczu. Niestety, mój zakład był postawiony koło 14stej więc nie mam na co liczyć.

To już druga taka sytuacja w mojej historii, raz nie do końca poprawnie rozliczyli mi zakład, że Barcelonka nie przegra z Realem w STSie (a przegrała). Co wtedy się robi? Puszcza inne kupony za całość szmalu by nie mieli z czego zabrać/wypłaca hajs. Teraz nie zrobiłem żadnej z tych rzeczy i hajs zgarnął całoroczny ;-)

E 40

edson17

Użytkownik
To mi się przy farciło miałem oprócz kartek i wygranej Valencii, Liverpool i zamknąłem zakład w 89 minucie meczu Liverpoolu i pieniądze zostały na moim koncie ???? a patrzę, że zakład na kartki przegrany :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom