Po kilku trafionych typach z rzędu, pomyślałem sobie, że w
premier league zrobię ako.
Kto śledzi moje wpisy, wie, że zazwyczaj podaję konkretne single w okolicach 2.00.
Dzisiaj w lokum kilku gówniarzy nie poszło na lekcje i zerkało mi na karteczkę jaką tasiemkę se wypisuję, no to pomyślałem, że skrobnę na forum co ja tam w internetowym puszczam, co by na VIPy dorobić, bo się weekend zbliża... a promocje w biedrze już nie ma :?.
Hull - Middlesborough 1x (1.25) -tutaj będzie remis. Ostra walka jak to w
premier league i drużyny blisko siebie ze strefy spadkowej, pewnie mało goli. Taka jakby walka o 6 punktów. Przewaga stadionu po stronie Hull, które parę razy dało zarobić. Fajnie, żeby po przyjściu Grosika Hull jednak zaczęło coś grać i ciułać punkty, więc patriotycznie dodam 1, więc taka podpórka w drugą stronę ????
Liverpool - Bournemouth btts (1.67) - oglądałem mecz jak Liverpool grał na wyjeździe. Straciłem taśmę na ładną kasę przez Liverpool, a już zacierałem ręce... Ciamajdy. Liczę na beztroską grę obu ekip i że Bournemouth wyjdą na ten mecz z chęcią pokazania się z jak najlepszej strony, a nie murowanka bramki. Liverpool często traci bramki zresztą... A sami, przy kursie 1.45 na ich zwycięstwo, chyba też powinni coś strzelić? Typ dość ryzykowny, bo czasem tak się zdarza, że po zabawie w pierwszym meczu (4 grudnia 2016 było 4:3 dla Bourne, pamiętacie?) może nastąpić mega koncentracja i Klop powie, że "panowie teraz gramy męczenie buły na 0 z tyłu, bo ostatnio daliśmy se wyeebać 4".
Southampton - Crystal Palace 1x (1.20) - wybór czysto bukmacherski na wąsaty nos Janusza. Crystal Palace nie jest tak klasową drużyną żeby wygrać 5 mecz z rzędu. Leicester owszem, może mieć passę. CP - nie powinno. No fajnie, Beneteke, Zaha gryzą trawę - i nagle z ostatniego miejsca zrobi się środek tabeli:] - może jeszcze o puchary niech powalczą ? ???? Już widzę tych młokosów co stawiają na CP, bo kurs 4.95 a oni wygrali z Chelsea, więc to value. Ja sądzę inaczej. Gram jak na typowy Janusz. Przerwanie serii CP powinno nastąpić dzisiaj, gdyż Southampton to silna drużyna. Jak nie wejdzie, to stawiam Golfa na Aresnał z CP albo Arsenał x2 w dublu, bo CP następny mecz gra na swoim pastiwsku z drużyną "czwartego" miejsca ????
ako: (2.50) ónibet Zobaczymy. Płaską stawką sobie zagram.
powchodziło i nawet nie trzeba było podpórek dawać, z 'x' - w weekend pijemy browara