>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

31 Kolejka Premier League 31.03-02.04.2012

Status
Zamknięty.
C 8

cesar90

Użytkownik
Ja w tym meczu bardziej skłaniał bym się do stawiania na ilość goli. Blackburn jest w dolnej części tabeli drużną z największą liczbą strzelonych goli. Do tej pory zdobyli 43 gole co daję średnio ok 1,4 gola. Blackburn też bardzo dużo bramek traci, średnio 2 na mecz. United jest z kolej drużyną z najlepszą średnią strzelonych bramek w Premier League. Jeżeli chodzi o absencje w dzisiejszym meczu w drużynie Blackburn zabraknie jedynie obrońcy Gaela Giveta. Gorzej wygląda sytuacja w ekipie gości, kontuzjowani są Vidic, Fletcher, Lindegaard, Anderson, Nani i Owen. Jednak obecność Rooneya, który jest w formie i strzela jak na zawołanie jak również z drugiej strony Yakubu i Hoiletta powinna nam zapewnić kilka goli dzisiaj.
moje typy na mecz:
BTS- 1,72⛔
over2,5- 1,6⛔
Bet365

f-by-ferragamo 41

f-by-ferragamo

Użytkownik
Zobacz klasę zespołów oraz obecną formę wiadomo Blackburn walczy o te utrzymanie jednak nie mają oprócz boiska żadnych atutów .
a jaka była klasa zespołów w poprzednich sezonach? Czy Blackburn było zaliczane do ścisłej czołówki? Nie, a mimo to często urywali punkty United.A jeśli mowa o atutach, to jakie mieli w starciu z Kanonierami w tym sezonie? Wynik 4-3 dla Blackburn, mimo iż ich bilans przed tym meczem był 0-1-3. Dla mnie ruszanie MU po tak śmisznym kursie to nonsens, ale każdy ma inną hierarchię wartości kursowej.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Gdyby City swój mecz wygrało, to ten kurs byłby jeszcze mniejszy...
teraz jest taki bo United tak bardzo może odskoczyć, że może coś nie pyknąć tak jak trzeba

l0k0 1,5K

l0k0

Użytkownik
Ma ktoś jakieś info o posiadaniu piłki w meczach MU na wyjeździe?
Expekt daje ciekawą linię niecałych 61%. Jeśli chcą pocisnąć to powinni tą linię przekroczyć. Wie ktoś jak to wyglądało w innych meczach?

bo86bo 15,1K

bo86bo

Użytkownik
Ma ktoś jakieś info o posiadaniu piłki w meczach MU na wyjeździe? Expekt daje ciekawą linię niecałych 61%. Jeśli chcą pocisnąć to powinni tą linię przekroczyć. Wie ktoś jak to wyglądało w innych meczach?
Z mufc.pl
Posiadanie piłki
Wszystkie pieniądze można postawić na to, że Manchester United zdominuje ekipę z Ewood Park pod względem posiadania piłki. W siedmiu ostatnich spotkaniach z MU, Rovers prowadzili grę jedynie przez 34% czasu, nie wybijając się ponad 39% od 2008 roku. Również ilość wykonanych podań stanowi przepaść między obiema ekipami. Tylko Manchester City, Swansea i Arsenal mogą się pochwalić lepszym wynikiem niż podopieczni Fergusona, którzy wykonali ich 14 082 (celność 81,7%), przy ledwie 7 860 (celność 68,8%) po stronie Blackburn. Mniej celnych dograń do partnerów ma jedynie Stoke City.
Spośród zawodników z 200 podaniami na koncie najdokładniej w ekipie Rovers podaje Steven N&#39;Zonzi, którego zagrania są skuteczne w 83% przypadków, jednak mistrzowie Anglii mogą wystawić całą drużynę z lepszymi wynikami. Z 14 zawodników dorównujących N&#39;Zonziemu najskuteczniejszy jest oczywiście Paul Scholes - 91% to szósty wynik w lidze.
moim zdaniem mozna pobierać to co podaleś a jaki kurs na to jest?

mateo1111 154

mateo1111

Użytkownik
Blackburn Rovers - Manchester United @ 1.45

Dzisiaj zostanie rozegrane ostatnie spotkanie w angielskiej Premier League gdzie to na Ewood Park o ligowe punkty zagrają Blackburn Rovers oraz Manchester United. Oba zespoły w tym sezonie mają dwa zupełnie inne cele i to najlepie pokazuje klasę tych drużyn. Tak więc zacznijmy od gospodarz: zajmują obecnie siedemnaste miejsce mając dwadziescia osiem punktów. I niewątpliwie będzie im bardzo ciężko się utrzymać pomimo, że obecnie utrzymują pozycję dającą im utrzymanie ponieważ dwa z czterech zespołow będa musieli pożegnać się w tym sezonie z Premier League : Wigan, QPR, Bolton oraz Blackburn Rovers. Patrząc na klasę tych zespołów to glownym faworytem tutaj do spadku są to dwa pierwsze zespoły ale jak to będzie się okaże. W meczach na własnym obiekcie zanotowali pięć wygranych, jeden remis a także dzieiweć razy przegrywali swoje spotkanie. Do tego spisują się fatalanie w defensywie ponieważ stracili aż aż ponad sześćdziesiat bramek a jest to najgorszy wynik w calej lidze. Na pewno jeszcze pamiętają wygraną z Manchesterem United na ich obiekcie gdzie to wygrali 3-2 jednak o kolejną wygraną na pewno nie będzie łatwo. Chociaż w ostatnich spotkaniach całkiem dobrze sobie radzą ponieważ pokonali Sunderdland oraz Wolverhampton zaś przed tygodniem przegrali z Boltonem 2-1. Jednak spodziewam się, że ta drużyna tutaj przede wszystim nastawi się na defensywę i będą bronili dostępu do swojej bramki. W ofensywie na pewno liczą na Aiyegbeni Yakubu, który w tym sezonie strzelił już piętnascie bramek. Manchester United jest to głowny faworyt do wygrania ligi. Muszą zrobić tutaj wszystko aby sięgnąć po wygraną ponieważ w sobotę punkty stracił największy kandaydat do Mistrzostwa. I dzisiejszą wygraną Czerwone Diabły mogą powiększyć przewagę do pięciu punktów nad drugim zespołem. Notują najlepsze wyniki na wyjazdach ponieważ do tej pory zanotoai jedenascie wygranych, trzykrotnie remisowali a także raz musieli do domu wracać bez chociażby jednego punktu. W sześciu ostatnich meczach bardzo pewnie sięgnali po wygraną i mam nadzieję, że będzie tutaj podobnie. A ta drużyna ostatni mecz ligowy przegrała na początku stycznia odpadli z Europejskich Pucharów więc muszą skupić uwagę na Mistrzostwo. Mają w swoim zespole indywiadlności, które na pewno są w stanie rostrzygnąć o losach spotkaniach do takich na pewno nalęzy Rooney, który znajduje się w bardzo dobrej formie i strzela systmatycznie bramki w tym sezonie. A przecież w ofensywie mają jeszcze innych bardzo skutecznych zawodników do takich na pewno nalężą Welbeck czy Hernandez. Mają do tego doświadczonych graczy jak Scholes czy Giggs. Ławka rezerowych również przemawia za tym zespołem i mam nadzieję, że tutaj potwierdzą swoją klasę i pewnie sięgną po wygraną.

challenger 23,2K

challenger

Forum VIP
Blackburn vs. Manchester United
Typ: Half Time 1X @ 1.78 Unibet✅✅✅ galante​

Z jednej strony MU ostatnimi czasy strasznie się męczy na Ewood Park, z drugiej zaś strony ma doskonałą okazję odskoczyć Obywatelom na 5 punktów, a to już byłaby solidna zaliczka na 7 kolejek przed końcem rozgrywek.

Podopieczni Steve’a Keana znajdują się w trudnej sytuacji i potrzebują punktów, aby utrzymać się w najwyższej klasie rozgrywkowej w Anglii. Obecnie mają 28 punktów, czyli tyle samo co znajdujący się w strefie spadkowej QPR oraz Wigan.

Podsumowując: jest to pojedynek Dawida z Goliatem i każde inne rozstrzygnięcie niż Zwycięstwo Czerwonych Diabłów będzie sensacją. Liczę na to, że przynajmniej przez pierwszą połówkę gospodarze będą się na tyle skutecznie bronić, żeby nie przegrywać. Stawiam, że do połowy Blackburn nie będzie przegrywać.

????​

angelus 46

angelus

Użytkownik
A ja myślę, że gospodarze są dziś w stanie co najmniej zremisować z Czerwonymi Diabłami. Oczywiście, że faworyt jest tylko jeden, ale granie United po kursie 1,40 mija się z celem. Chcieć nie zawsze znaczy móc ... szczególnie kiedy na stadion drużyny &quot;skazanej na pożarcie&quot; przyjeżdża potentat i kandydat do mistrzostwa. Gracze z Manchesteru powinni (muszą?) zwyciężyć, za to zawodnicy Rovers nic nie muszą ... Wiadomo, że walczą o uniknięcie degradacji do Championship, ale myślę, że w takim meczu jak dzisiaj wyjdą na boisko bez większego stresu. Tym bardziej, że już w tym sezonie pokonali Cyerwone Diabły. Oczywiście, że zwycięstwo podopiecznych Fergusona nikogo dzisiaj nie zdziwi, jednak ja skłaniam się ku gospodarzom i tak też zagram. Stawki raczej &quot;poniedziałkowe&quot;, może wynik też się taki okaże? ;)
Blackburn Rovers - Manchester United ⛔
dnb 1 5.75 betsafe
Blackburn Rovers - Manchester United ⛔
1X 2.88 betsafe

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Ja uwazam że wasze typy na zwycięstwo gospodarzy okażą się nie trafne. Manchester ma niepowtarzalną okazje do przejęcia pełnej kontroli w Premier League Sir Alex w takich sytuacja ma doświadczenie i zrobi wszystko by tak się stało. To jest typowy pojedynek &#39;&#39;Dawida z Goliatem&#39;&#39;. Zawody prowadzi Webb który no lubi pomagać Manchesterowi. Ostatnia porażka Czerwonych Diabłów na Ewood Park miała miejsce 6 lat temu. Typuje zwycięstwo gości.

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Ostatnia porażka Czerwonych Diabłów na Ewood Park miała miejsce 6 lat temu. Typuje zwycięstwo gości.
A ostatnia wygrana 4 lata temu :| Ewood Park ciężki teren , dodatkowo Blackburn walczą o utrzymanie , i ten kurs jeszcze na United ... Cieszy fakt , że takie mecze Manchester wygrywał wcześniej. Tzn takie , gdzie jest zdecydowanym faworytem i to przynajmniej 1:0 udało się ugrać. Wszyscy dobrze wiedzą jaka jest stawka tego meczu więc nie bedę się powtarzał.

death89 84

death89

Użytkownik
Jak często się zdarza szukacie niespodzianki na siłę. Ja stawiam, że United wygra ten mecz. Po co rozstrzygać mistrzostwo w derbach, gdzie może się wszystko wydarzyć, jesli można to zrobić już &quot;teraz&quot;? To, że Mancini i piłkarze City nie potrafili odskoczyć i zmarnowali przewagę 5pkt, nie znaczy, że United zrobi to samo. Z Fulham też mieli ponoć mieć problemy, a gdyby więcej się zaangażowali to by wygrali wyżej, niż jedną bramką. Poza tym United jest najlepszą drużyną w PL, jeśli chodzi o wyjazdy. Do tego dochodzi rewanż za mecz w Sylwestra, przegrany na Old Trafford 2:3. Liczę, że SAF nie wpadnie na żaden głupi pomysł ze składem i będzie pewna wygrana.
Aha, jeszcze jedno - &quot;walczą o utrzymanie&quot;. Najgłupszy chyba argument. A tydzień temu nie walczyli o utrzymanie? A 2 tygodnie temu, miesiąc itp?

miki9971 1,9K

miki9971

Użytkownik
Spotkanie: Blackburn Rovers - Manchester United
Typ: Ile żółtych kartek otrzyma zespół 2? Powyżej 1,5
Kurs: 2,10
Bukmacher: Bwin
Stawka: 2/10
Rezultat:
Analiza: Na Ewood Park zakończenie 31. kolejki Premier League. Blackburn Rovers, które walczy o utrzymanie będzie podejmować lidera Premier League - Manchester United. Co prawda wszyscy stawiają w roli faworyta &quot;Czerwone Diabły&quot; jednak nie wydaje mi się, że jest to tak oczywiste. Blackburn gra u siebie, już w tym sezonie udało im się pokonać gości z Manchesteru na ich stadionie 3:2. Według mnie zapowiada się ciężka przeprawa dla United, co więcej Blackburn, dla których teraz każdy punkt jest na wagę walki o utrzymanie się w lidze, będzie chciało stawić czoła i zagrać jak równy z równym, a przynajmniej się postarać o to. Howard Webb poprowadzi to spotkanie. Z jednej strony bardzo dobry sędzia, który w 24 spotkaniach pokazał 74 żółte kartki i jedną czerwoną. Jednak zdarza mu się, nie rzucać kartkami na prawo i lewo, dziś jednak będzie inaczej. Typuje dwie kartki dla United, po niezłym kursie 2,10!

mate4pl 45

mate4pl

Użytkownik
Jak często się zdarza szukacie niespodzianki na siłę. Ja stawiam, że United wygra ten mecz. Po co rozstrzygać mistrzostwo w derbach, gdzie może się wszystko wydarzyć, jesli można to zrobić już &quot;teraz&quot;? To, że Mancini i piłkarze City nie potrafili odskoczyć i zmarnowali przewagę 5pkt, nie znaczy, że United zrobi to samo. Z Fulham też mieli ponoć mieć problemy, a gdyby więcej się zaangażowali to by wygrali wyżej, niż jedną bramką. Poza tym United jest najlepszą drużyną w PL, jeśli chodzi o wyjazdy. Do tego dochodzi rewanż za mecz w Sylwestra, przegrany na Old Trafford 2:3. Liczę, że SAF nie wpadnie na żaden głupi pomysł ze składem i będzie pewna wygrana.
Aha, jeszcze jedno - &quot;walczą o utrzymanie&quot;. Najgłupszy chyba argument. A tydzień temu nie walczyli o utrzymanie? A 2 tygodnie temu, miesiąc itp?
Zgadzam się. Tym bardziej, że walka o utrzymanie to argument przeciwko Blackburn. W końcu obrazuje to różnicę między zespołami - walka o utrzymanie i walka o wygraną ligi. Gdyby Blackburn rzeczywiście miało argumenty, by odprawiać z kwitkiem liderów tabeli, to dlaczego plasowało by się w jej ogonie? Mnie się wydaje, że MU nie zmarnuje szansy na wypracowanie punktów ponad MC i dzisiaj wygra.

death89 84

death89

Użytkownik
&quot;Trochę&quot; się pomyliłem, United grało.. trudno to określić.. Jak zobaczyłem w 77min jak nieatakowany Rooney podaje piłkę do obrońcy Blackburn, stojącego 3 metry od niego, miałem wątpliwości, czy aby na pewno jest to &quot;czysty&quot; mecz. Skrzydłowi rozstrzygnęli, możliwe, że losy mistrzostwa.
Btw.: &quot;We love United, we do!&quot; w 91min to była czysta poezja!;)
to nie jest taki pierwszy mecz z taką ilością niedokładności/Konrad

M 135

mhm

Użytkownik
kluczem do wygranych u buka jest przestac myslec o jakichs h2h czy jakims magicznym stadionie. Ja to rozkminiam tak. Jezeli oni tam nie wygrali od 5 lat to... w koncu wygraja! Zwlaszcza ze to United. Nie mialem okazji wczesniej pisac o tym, jak ktos powie ze sie madrze po fakcie to moge wkleic foto kuponu na United.
Zacznijcie myslec pod takim katem. Tym bardziej ze to jest mega firma, mega mobilizacja i bardzo dobry trener.
Zobaczymy co przyniosa nastepne mecze. Typowanie United czy Barcy generalnie nie ma sensu. Albo grasz na nich albo nie stawiasz. Od 10 meczy nie gralem ale dzisiaj sie skusilem bo czulem przelamanie tej serii bez wygranych na Blackburn. Ufarcilo sie troche ale to jest wlasnei United czyli gole po 80 min z ogorkami.

candida 45

candida

Użytkownik
mhm Wszystko pięknie tylko co daje Twój wpis po meczu, ze wskazówkami na sam mecz? Tu nie chodzi nawet o to czy stawiales czy nie, bo to nie jest dział z kuponami zeby komus brawo bic, tu sie pisze analizy ktore co do zasady maja pomoc innym. To forum to wspaniala rzecz, nikt nie jest w stanie ogladac wszystkich meczow dlatego tak cenne sa uwagi osob ktore znaja forme zespolow, a Ty sam nie napisales nic odkrywczego, natomiast pouczanie innych aby mysleli tak a nie inaczej, jest oznaka braku szacunku, bo zakladam ze wiele osob trafilo ten typ i kazda z nich ma swoja metode.

Co do meczu.

Sam meczy byl toczony w bardzo nierownym tempie, pierwsze 15 min to przewaga United, martwil brak koncepcji na sfrosowanie defensywy gospodarzy, ustawionej niemal caly mecz na lini 25 metra. Wrzutki prawym skrzydlem nic nie przynosily w obliczu bladego w tym meczu Hernandeza, z kolei lewe skrzydlo zostalo przez SAFa &quot;wylączone&quot;, sam Evra nie stanowil zagrozenia. Takie mecze rostrzygaja indywidualnosci, bramka Valenci wspaniala, ten zawodnik najwiecej szarpal w tym meczu, w przeciwienstwie to ROO ktory zagral slaby mecz. Same zawody bez historii, szkoda gospodarzy, rozegrali dobre spotkanie, a United zrobili milowy krok w kierunku 20!

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
mhm Wszystko pięknie tylko co daje Twój wpis po meczu, ze wskazówkami na sam mecz? Tu nie chodzi nawet o to czy stawiales czy nie, bo to nie jest dział z kuponami zeby komus brawo bic, tu sie pisze analizy ktore co do zasady maja pomoc innym. To forum to wspaniala rzecz, nikt nie jest w stanie ogladac wszystkich meczow dlatego tak cenne sa uwagi osob ktore znaja forme zespolow, a Ty sam nie napisales nic odkrywczego, natomiast pouczanie innych aby mysleli tak a nie inaczej, jest oznaka braku szacunku, bo zakladam ze wiele osob trafilo ten typ i kazda z nich ma swoja metode.

Co do meczu.

Sam meczy byl toczony w bardzo nierownym tempie, pierwsze 15 min to przewaga United, martwil brak koncepcji na sfrosowanie defensywy gospodarzy, ustawionej niemal caly mecz na lini 25 metra. Wrzutki prawym skrzydlem nic nie przynosily w obliczu bladego w tym meczu Hernandeza, z kolei lewe skrzydlo zostalo przez SAFa &quot;wylączone&quot;, sam Evra nie stanowil zagrozenia. Takie mecze rostrzygaja indywidualnosci, bramka Valenci wspaniala, ten zawodnik najwiecej szarpal w tym meczu, w przeciwienstwie to ROO ktory zagral slaby mecz. Same zawody bez historii, szkoda gospodarzy, rozegrali dobre spotkanie, a United zrobili milowy krok w kierunku 20!
Blackburn postawił autobus i ciężko go sforsować mając niskiego Groszka w ataku .
Valencia szalał na skrzydle szkoda tylko że tak mało wykorzystał włączającego się Rafaela . Co do Rooneya nie jest dziwne że zagrał słabe spotkanie skoro zagrał na pozycji powiedzmy fałszywy napastnik na skrzydle ???? Przy tak zagęszczonym środku pola United mogło tylko i wyłącznie atakować skrzydłem ( drugie zostało wyłączone ) co przyniosło efekt bramkowy .
Jeżeli teraz w weekend City straci punkty to sprawa mistrzostwa będzie już rozstrzygnięta .

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom