>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

31 kolejka Premier League [30.03-01.04]

Status
Zamknięty.
levy42 3,9K

levy42

Użytkownik
Wiem,że to opinia pomeczowa więc pewnie zostanie usunięta jako nic nie wnosząca do wątku,ale jednak skrobnę.

Sunderland pod wodzą O&#39;neal&#39;a to było wiadome że tylko obrona a w ataku wysoka piła od obrońców na Grahama.Ale dziś przeszli samych siebie-grali z United który moim zdaniem grał tak na 1/3 gwizdka.I co? ZERO zagrożenia przez 90 minut.Sory,wróc-przez 96 minut.Tak-sędzia dał im jeszcze nadzieję na punkt doliczając aż 6 minut.I co oni z tym zrobili? Przez całe 6 minut nie zbliżyli się do pola karnego United,przez cały doliczony czas to Diabły sobie piłką grały a te drwale z Sunderlandu najwyżej wybijali piłkę na aut. Wiem,że jakieś tam braki były w ich kadrze,ale zastanawiam się jakie dziś było ich założenie na ten mecz i jak ono się zmieniło przy 0-1 w plecy.Bo mam wrażenie że w przerwie odwiedził ich geniusz taktyki Franek Smuda i powiedział-dobrze jest,trzymamy wynik panowie.I oni to skwapliwie czynili przez całą drugą połowę.Mecz nudny do przesady,już nie mówię o okazjach strzeleckich ale o tym braku agresji i zaangażowania ze strony Sunderlandu.Nie wiem czy oszczędzali się na kolejne mecze? Z taką grą to oni przez cały kwiecień może 1 pkt zdobędą.Mają kolejno: Chelsea wyjazd,Newcastle wyjazd,Everton dom i Villa wyjazd.Tak mnie podnieśli ciśnienie,że zagram chyba sobie po zakończeniu kolejki Sunderland spadek.

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Aston Villa v Liverpool (Strzeli gola w meczu)
Gabriel Agbonlahor 3,75
Bet365
Nisko w mojej ocenie oddsmakerzy ocenili szanse Agbonlahora na strzelenie bramki. Biorąc pod uwagę sporą ilość goli jaką Liverpool traci na wyjazdach i fakt, że Villa kryzys oraz problemy kadrowe ma już za sobą. Stracił sporo spotkań z powodu kontuzji lecz po powrocie spisuje się coraz lepiej i w 5-ciu ostatnich spotkaniach zanotował 3 trafienia. Uważam, że kurs przy Gabrielu nie powinien wynosić więcej niż 3.

r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Aston Villa vs Liverpool-BTS kurs:1,65✅
Dziś mamy tylko jedno spotkanie w Premier League jednak nie mniej ciekawe niż te wczorajsze.Na Villa Park zmierzą się walcząca o utrzymanie ekipa Aston Villi i podążająca za miejscem premiowanym grą w europejskich pucharach ekipa Liverpoolu.Cóż można napisać.Drużyna gospodarzy odniosła ostatnio dwa bardzo cenne zwycięstwa z rzędu z drużynami z którymi bezpośrednio walczy o pozostanie w lidze,odpowiednio z Reading 1:2 i z QPR 3:2.Ponadto odnotowali dobry występ mimo porażki 0:1 z drużyną Manchesteru City.Goście natomiast rozjechali na wyjeździe Wigan 0:4,pokonali w arcyważnym meczu Tottenham 3:2.W ostatniej kolejce doznali jednak bolesnej porażki 3:1 z Southamptonem będąc ewidentnie słabszą drużyną.Wydaje mi się,że typ na BTS będzie tu dobrą opcją.Obie ekipy mają o co grać,obie mają w swoich szeregach super strzelców tj.Benteke i Suarez oraz obie potrafią bardzo dobrze operować piłką co na pewno spowoduje dużo sytuacji bramkowych,choć Aston Villa częściej używa zagrania długiej piłki na Benteke.Myślę jednak,że mając handicap własnego stadionu nie dadzą się zdominować i stoczą z Liverpoolem równorzędną walkę.W pierwszym meczu tego sezonu gospodarze dzisiejszego meczu sprawili nie lada niespodziankę pokonując na Anfield drużynę The Reds 3:1.Dziś liczę na podobną ilość goli i dobry mecz.

Bukmacher:WilliamHill

A 709

arkadiuszch

Użytkownik
Zgadzam się w 100% z R O B I N H O.
Aston Villa - Liverpool [email protected] over [email protected] bet365 ✅ ✅
Drużyna gospodarzy walcząca o utrzymanie jest z pewnościa zbudowana swoimi ostatnimi wynikami. W 2 meczach można powiedzieć ugrali 12 pkt. Wygrali dwa mecze o przyslowiowie 6 pkt i są znacznie bliżej utrzymanie niż drużyny QPR i Reading, które zostały ograne.
Jednak dzisiejszy rywali to zupełnie inny kaliber. Na Villa Park przyjeżdza Suarez i jego Liverpool. Liverpool będzie z pewnościa chciał pokazać, że mecz z Świetymi przegrany 1:3 był dziełem przypadku i dzisiaj ruszą do ataku od 1 minuty. Ten mecz będzie z pewnością toczył się w bardzo szybkim tempie, a okazji bramkowych będzie z pewnościa wiele z jednej jak i drugiej strony.
Wystarczy spojrzeć na ostatnie wyniki obu zespołów:
Aston Villa: 3:2 z QPR, 2:1 z Reading, 1:2 z Arsenalem, 1:2 z West Ham&#39;em, 3:3 z Evertonem.W ostatnich 10 mecach tylko raz nie udało się im pokryć linii 2.5 i BTS&#39;a. Był to mecz z mistrzem kraju Manchesterem City, gdzie skonczyło się 1:0 dla City.
Liverpool nie jest wcale gorszy: 1:3 z Southampton, 3:2 z Tottetham&#39;em, 4:0 z Wigan, 3:1 z Zenitem (w LE). Jak widać ostatnie wyniki również strasznie overowe.
Wydaję mi się, że zarówno BTS jak i over są najlepszym i najtrafniejszym wyborem na ten mecz :cool:

daamiano1 995

daamiano1

Użytkownik
Co do Aston Villa - Liverpool, jeszcze dodałbym typ :
2 połowa z większą ilością bramek po kursie 2. ✅✅✅
Ten mecz będzie typowo ofensywny ????
To jeszcze tak świątecznie dorzuć kilka słów rzeczowej analizy ;)/Konrad

// Edit : Pisałem na szybko żeby zdązyc a poprzednicy wszystko ladnie opisali. Pozdrawiam ????

giedezet 398

giedezet

Użytkownik
Fulham - QPR typ: X || bet365@ 3,60 ⛔ Szkoda, że goście nie wykorzystali gry w przewadze. 3:2
Długo zastawiałem się nad tym spotkaniem i w końcu stwierdziłem, że zaryzykuję remis. QPR podziałów punktów w tym sezonie bardzo dużo (11 - top w lidze), ale ostatni prawie dwa miesiące temu z Norwich (02.02). Fulham oczywiście środek tabeli i tylko lub aż 6 oczek nad strefą spadkową. Ja uważam jednak, że na ich zjazd do niższej ligi to raczej nie masz szans. Fulham raczej do końca będzie ciułał oczka i zakotwiczy w okolicach obecnej - 10 pozycji. Goście będą żądni 3 punktów, ponieważ 7 tracą do bezpiecznej strefy. Punkt na CC pewnie wezmą w ciemno. Przed nimi ważny mecz 7 kwietnia u siebie z Wigan i moim zdaniem tam prędzej stać ich na pełną pulę punktów. Dodatkowo w tej kolejce nie padł żaden remis i sądzę, że w Londynie zobaczymy pierwszy.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
Fulham - QPR typ: X || Bet365@ 3,60
Długo zastawiałem się nad tym spotkaniem i w końcu stwierdziłem, że zaryzykuję remis. QPR podziałów punktów w tym sezonie bardzo dużo (11 - top w lidze), ale ostatni prawie dwa miesiące temu z Norwich (02.02). Fulham oczywiście środek tabeli i tylko lub aż 6 oczek nad strefą spadkową. Ja uważam jednak, że na ich zjazd do niższej ligi to raczej nie masz szans. Fulham raczej do końca będzie ciułał oczka i zakotwiczy w okolicach obecnej - 10 pozycji. Goście będą żądni 3 punktów, ponieważ 7 tracą do bezpiecznej strefy. Punkt na CC pewnie wezmą w ciemno. Przed nimi ważny mecz 7 kwietnia u siebie z Wigan i moim zdaniem tam prędzej stać ich na pełną pulę punktów. Dodatkowo w tej kolejce nie padł żaden remis i sądzę, że w Londynie zobaczymy pierwszy.
mocno muszę zanegować typ z jednego powodu - QPR na remis z pewnością nie zagra. Ich sytuacja w tabeli jest jasna. Już w poprzednim meczu z AV była sytuacja, kiedy to gospodarze prowadzili 2:1 i Rangersi mimo wyrównania dalej ultraofensywnie grali. Ze strony podopiecznych HR nie może być kalkulacji i zachowawczej gry na remis, bo on absolutnie nic nie daje. W tym wypadku statystyki nie grają, według mnie jest bardzo niewielkie prawdopodobieństwo, że mecz zakończy się podziałem punktów. QPR zapewne ustawi się na kontry od początku, a jeśli bramki nie wpadną to wejdzie drugi striker albo ofensywny gracz do środka pola, aby wzmocnić siłę uderzenia.

daamiano1 995

daamiano1

Użytkownik
mocno muszę zanegować typ z jednego powodu - QPR na remis z pewnością nie zagra. Ich sytuacja w tabeli jest jasna. Już w poprzednim meczu z AV była sytuacja, kiedy to gospodarze prowadzili 2:1 i Rangersi mimo wyrównania dalej ultraofensywnie grali. Ze strony podopiecznych HR nie może być kalkulacji i zachowawczej gry na remis, bo on absolutnie nic nie daje. W tym wypadku statystyki nie grają, według mnie jest bardzo niewielkie prawdopodobieństwo, że mecz zakończy się podziałem punktów. QPR zapewne ustawi się na kontry od początku, a jeśli bramki nie wpadną to wejdzie drugi striker albo ofensywny gracz do środka pola, aby wzmocnić siłę uderzenia.
Dokładnie tak, QPR ma nóż na gardle i będą &quot;gryźć murawę&quot;, na pewno będą chcieli wygrać i o to się postarają grając z kontry. Moim zdaniem, fajnymi typami na ten mecz są :
Obie drużyny strzelą gola @1.68 comeon
QPR + 1 @1.74 comeon

Otrzymane punkty reputacji: +2
lighter 573

lighter

Użytkownik
Dyscyplina: PN Premier League
Spotkanie: Fulham - QPR
Typ: Qpr powyżej 1,5 gola
Kurs: 3,00
Bukmacher: Bet365
Analiza: Spotkanie zamykające 31. kolejkę Premier League. Spotkają się 10. w tabeli z 36 punktami Fulham oraz przedostatnie z 23 punktami QPR. Dla Queens Park cel na to spotkanie jest jasny - tylko zwycięstwo, które pozwoli zmniejszyć stratę do pierwszego bezpiecznego miejsca do 4 punktów. Porażka w tym spotkaniu bardzo poważnie zbliży tą drużynę do spadku, remis także niewiele daje. Ostatnie dwa zwycięstwa w PL tknęły jeszcze nadzieję na utrzymanie w zespół Harrego Redknappa. W meczu z Aston Villa też było bardzo blisko zwycięstwa, QPR wychodziło 2 razy na prowadzenie, by w ostatecznym rozrachunku przegrać 2-3. Kolejnym argumentem motywującym ten typ jest dobra dyspozycja strzelecka zawodników piłkarzy QPR w ostatnich meczach (7 bramek w 3), warto wspomnieć, że przebudził się nowy nabytek Rangersów, Loic Remy strzelając 2 gole w tych meczach. Co do Fulham, drużyna ta oscyluje w połowie stawki Premier League, na europejskie puchary raczej nie ma szans, do Championship także nie spadnie. To QPR dzisiaj będzie tutaj mocniej zależało i to ta drużyna musi się otworzyć. Ja liczę na to, że im się uda i zdobędą te 2 braamki przynajmniej.

Otrzymane punkty reputacji: +13
pato210 3,9K

pato210

Użytkownik
Fulham Fc - Queens Park Rangers
typ: 2
kurs 3,80 (bet-at-home)
Po wygranej u siebie Sunderlandem I na wyjeździe z Southampton wydawało się, że Rangers mają szansę odnieść trzecie zwycięstwo z rzędu. Na Villa Park przecież prowadzili, by jednak przegrać z Aston Villą 2:3. Sytuacja ostatniej drużyny w tabeli jest więc bardzo, bardzo trudna, ale nie beznadziejna. Harry Redknapp może przecież ciągle wierzyć w utrzymanie. Jeśli tego dokona kolejny raz potwierdzi, że jest cudotwórcą. Aby zbliżyć się do bezpiecznej strefy trzeba jednak wygrać na Craven Cottage. To zadanie niezwykle ciężkie, tym bardziej, że Cottagers przystąpią do tego meczu podbudowani wyjazdowym zwycięstwem nad dużo wyżej notowanym Tottenhamem.

feekus 1,7K

feekus

Forum VIP
XI: Cesar, Bosingwa, Samba, Hill, Traore, Mbia, Townsend, Jenas, Remy, Taarabt, Zamora.
Subs: Green, Park, Mackie, Onuoha, Granero, Hoilett, Ben Haim.

to chyba najmocniejsze zestawienie obecnie Rangersów. Brak tylko Fabio, ale jego nieobecność nie powinna być aż tak odczuwalna, bo Traore też posiada niezłe umiejętności.

Team to play QPR: Schwarzer; Riether, Senderos, Hangeland (c), Riise; Dejagah, Sidwell, Karagounis, Duff; Ruiz, Berbatov.
Substitutes at Craven Cottage: Etheridge (GK), Hughes, Richardson, Frimpong, Frei, Emanuelson, Rodallega.

Miłego oglądania, bo spotkanie transmitowane na antenie C+ Sport od godziny 21.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom