>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

31 kolejka Premier League [19-20 marca 2016]

Status
Zamknięty.
M 4

marcinek123321

Użytkownik
Panowie co powiecie o Newcastle? U siebie powinni wygrać bardzo ważny meczyk

Robson// Nazwy klubów piszmy wielką literą, także zwracajmy na estetykę wypowiedzi i zaczynajmy zdanie z dużej litery (wypowiedź poprawiłem tak jak powinna wyglądać). A co do samego postu to skoro pada pytanie to warto wyrazić swoją opinie co na ten temat sądzisz, więc? ;)

Otrzymane punkty reputacji: +4
dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Panowie co powiecie o Newcastle? U siebie powinni wygrać bardzo ważny meczyk

Robson// Nazwy klubów piszmy wielką literą, także zwracajmy na estetykę wypowiedzi i zaczynajmy zdanie z dużej litery (wypowiedź poprawiłem tak jak powinna wyglądać). A co do samego postu to skoro pada pytanie to warto wyrazić swoją opinie co na ten temat sądzisz, więc? ;)

Jezeli Ci to cos pomoze,to moge moja opinia wyglada mianowicie,ze to jest bardzo ciezki mecz do typowania 1x2 ze wzgledu na ponizsze : Newcastle ma od meczu z Leicester (1-0 plecy) nowego trenera ,ktorym jest nie byle kto tylko Rafael Benitez i widac bylo juz lepsza jakosc w grze zespolu(gdyby napastnicy sie nie poklucili o pilke w polu karnym to bylby zapewne gol).Zagrali na wyjezdzi w Leicester bardzo zaangazowanie,stwarzajac wiecej sytuacji ale geniusz starego bundesligowca Okazakiego (piekna przewrotka) nie pozwolil na wywieIenie chocby puntku. Sa nastawieni bojowo i maja szanse na zwyciestwo... Ale to sa DERBY !!! wiadomo,ze takie mecze roznie sie koncza.Dodatkowo w tych derbach Newcastle ma bardzo slaby bilans ostatnich spotkan i oba zespoly maja o co walczyc jezeli chodzi o ratowanie miejsca w lidze,takze moze sprobuj innych opcji np.kartki lub rozne na live.Ps.dodatkowo kurs leci w dol po stronie Kotow.

Moj typ to BTS bet 365 1.8. ✅ 1:eek:ne:grin:

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Tak na szybkości oglądałem z trybun pierwszy mecz, który skończył się 3-0 dla Sunderlandu.. ale przebieg był całkiem innym do wyniku, Newcastle do czerwonej (zresztą głupiej) kontrolował grę. W sumie po dostaniu czerwonej dalej był stroną przeważającą tylko nic nie chciało wpaść, a Koty miałem szczęście i w zasadzie 3/4 dobre akcje skończyły się 3 bramkami, sądzę że tutaj będzie podobnie i że to Newcastle narzuci swoje tempo, gdzie wykorzysta swoje sytuacje. Z drugiej strony to derby to wszystko się może zdarzyć, ale ja tutaj idę w stronę Newcastle

2.20 bet 365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom