>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

31. Kolejka Bundesligi 26-28.04.2013

Status
Zamknięty.
darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
31. Kolejka Bundesligi

Na naszych oczach rodzi się legenda Borussii Dortmund trzeba bacznie przyglądać się poczynaniom tego zespołu bo może się okazać, że Klopp powtórzy wyczyn Mourinho, kiedy ten wygrał LM z Porto, a wszystko wskazuje na to, że Jurgen zostanie w BVB, a sam zespół może na stałe dołączy do panteonu najlepszych drużyn starego kontynentu. Fajnie, że to z udziałem trzech Polaków. W tym roku wszyscy spodziewali się w Lidze Mistrzów finału Hiszpańskiego, zresztą jak co roku, ale tym razem zobaczymy Niemiecki – pierwszy w historii. Odejście Goteze raczej nic nie znaczy, za 40 mnl € spokojnie Hans-Joachim Watzke zalata tą dziurę, odejście Lewandowskiego – chyba nie odejdzie, raczej zostanie na kolejny sezon, bądź podpisze kontrakt z nowymi, o wiele wyższymi apanażami niż przedtem mu proponowano. Odejście Gotze, plus poker Roberta z Realem postawiło władze w Dortmundzie pod ścianą, szczęściem na tej ścianie wisi bankomat z wpływami z LM i milionami z transferu Gotze. Inny finalista Bayern chyba może się niepokoić, chciał być samotnym hegemonem z BL, a to na nieszczęście największy rywal może mu odebrać to co niejako po zdeklasowaniu Barcelony należało mu się z urzędu – triumf w LM.
W Bundeslidze zmierzamy do końca sezonu, trudno teraz sądzić co będzie się działo w najbliższych spotkaniach BVB i FCB, dlatego radzę uważać, aczkolwiek Lewandowski jeszcze kilka goli na pewno strzeli. W piątek mało interesujące spotkanie w Fürth, gdzie Hannover jest bardzo zdecydowanym faworytem, z tabeli wynika że ten dość szybko rozwijający się klub stracił szansę na euro-puchary, przyznam szczerze żałuje, darzę sympatią ten zespół, za konsekwencje w budowaniu solidnej drużyny, regularnie walczące z czołówką BL. W sobotą będzie fajnie popatrzeć jak Bayer Leverkusen stłucze największą zakałę tego, pewnie i ostatniego sezonu Werder Brema, drużynę która sportowo zatrzymała się 5 lat temu. Wolfsburg co ważne „chyba” wygra u siebie, forma coraz wyższy, czas przełamać się przed własną publicznością, nie będą sprawdzała ale dawno nie wygrali na VW Arena. Będący u szczytu formy VfB Stuttgart zmierzy się z Augsburgiem , podobnie drużynie w niezłej dyspozycji, ale tym razem to Vfb jest zdecydowanym faworytem, co jest rzadkością dla tego zespoły w tym roku. W hicie soboty BVB będzie fetować sobie mecz Realem, dlatego Fortuna swoje dostanie. W niedzielne popołudnie najciekawiej z całego weekendu, Eintracht prawda ma już raczej LE w tym sezonie zapewnioną, ale jest na granicy LM. Najważniejszy pojedynek to Schalke, z HSV i tu nie ma gadania, Schalke może i może przegrać, zremisować gdy inne mecz się ułożą , ale nie można na to liczyć. Dla Hamburga tylko zwycięstwo się liczy. Na koniec pozdrowienie dla kibiców Realu, którzy jeszcze wczoraj świętowali 4:0 Bayernu, a i niech sezonowi kibice Barcy się nie martwią, Bayern to też FCB ;).
Zapraszam do dyskusji.

Otrzymane punkty reputacji: +1
nakladka 221

nakladka

Użytkownik
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w:BrowserLevel&gt;MicrosoftInternetExplorer4&lt;/w:BrowserLevel&gt; &lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt; Na początek wielki plus dla Dariusa za swój cytat, który za każdym razem czytałem w tym sezonie przy kolejnej kolejce i się zastanawiałem ok. Bayern wielki ale czy lepszy od Messiego i spólki. Odpowiedź na to pytanie dało nie tylko spotkanie rozegrane w wtorkowy wieczór ale przekrój całego zesonu obu drużyn w swoich ligach jak i pucharach. Ale nie podoba mi się, ze już zmieniłeś avatara na Goetzego w koszulce Bayernu :p

Dawno tyle w przeciagu tygodnia nie działo się w niemieckiej piłce i dawno tyle się o niej nie pisało. Na sam początek gruchnęła wiadomość o nieopodatkowanym koncie Uli Hoenessa w Szwajcari oraz późniejsze epizody z wsadzeniem do więzienie i wpłacaeniem 5 mln kaucji. No jednak hitem była wiadomość podana przez tabloid Bild o przejściu „talentu stulecia” do nowych mistrzów Niemiec. Bawarczycy za 37 mln pozykują Mario Goetze, którego bardzo chciał mieć w swoim przyszłym zespole Pep Guardiola. Następnie gala Monachijczyków przeciwko Barcelonie – 4:0. Środa to już starcie Borussia Real gdzie po pasjonującym meczu Robert Lewandowski wbijając 4 gole w półfinale na pewno podniósł swoją wartość i jeżeli Bayern wyłożył 40 mln za Javi Martineza to nawet przy tylko rocznym już kontrakcie Lewego w Bvb to ale przynajmniej 30 mln pójdzie, albo Lewy zostanie do 2014 w Dortmundzie. Kwestia przejścia niestety jest już rozstrzygnięta, zostaje tylko kwestie czy już czy za rok. Jednak do czego zmierzam – chodzi o to, że Bundesliga jest od paru lat jedną z najbardziej otwartych i ekscytujących lig w Europie. Pięć różnych drużyn zdobywało mistrza od 2004 roku.
Uli Hoeness nie tak dawno mówił, że obawia się by Bundesliga nie stałą się tak nuda jak hiszpańska Premiera Division gdzie rządzą dwie drużyny (Real Barca). W ostatnich sezonach Borussia nadawałą ton w lidze jednak z przejsciem Goetze do Bayernu i możliwym Roberta już tego lata nie tyle co wzmocni Bayern(klasowych zawodników nie brakuje) tyle co osłabi jedyną drużyne, która realnie była w stanie rywalizować o najwyższe cele w lidze. I tak o to wszystko zmierza jak to określił Klopp do modelu nie hiszpańskiego a szkockiego gdzie rządzi tylko Celtic. 20 punktów przewagi w lidze, całkiem prawdopodobne magiczne 100 bramek w lidze osłabienie największego rywala oraz sciągnięcie Guardioli. Uważam, że przez takie działanie doprowadzą niestety do upadku atrakcyjności mojej ulubionej ligi, a wyciąganie największym rywalom najlepszych zawodników za nieuczciwe, bo któż innym jest wstanie taką gaże zaoferować przy tylu sponsorach.

Takie małe przypomnienie jak Bayern w ostatnich latach „wyciągał” zawodników z BL.
&lt;table class=&quot;MsoNormalTable&quot; style=&quot;width:216.0pt;mso-cellspacing:3.7pt;mso-padding-alt:3.75pt 3.75pt 3.75pt 3.75pt&quot; border=&quot;0&quot; cellpadding=&quot;0&quot; cellspacing=&quot;5&quot; width=&quot;288&quot;&gt; &lt;tbody&gt;&lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:0;mso-yfti-firstrow:yes&quot;&gt; &lt;td style=&quot;width:50.0%;padding:3.75pt 3.75pt 3.75pt 3.75pt&quot; width=&quot;50%&quot;&gt;
zawodnik
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:50.0%;padding:3.75pt 3.75pt 3.75pt 3.75pt&quot; width=&quot;50%&quot;&gt;
ex-drużyna
&lt;/td&gt; &lt;td style=&quot;width:50.0%;padding:3.75pt 3.75pt 3.75pt 3.75pt&quot; width=&quot;50%&quot;&gt;
rok
odstępne
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:1&quot;&gt; &lt;td style=&quot;width:50.0%;padding:3.75pt 3.75pt 3.75pt 3.75pt&quot; width=&quot;50%&quot;&gt;
Pizarro​
Bremen​
2001​
8,2 Mios​
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:2&quot;&gt; &lt;td style=&quot;width:50.0%;padding:3.75pt 3.75pt 3.75pt 3.75pt&quot; width=&quot;50%&quot;&gt;
Ballack​
Leverkusen​
2002​
6 Mios​
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:3&quot;&gt; &lt;td style=&quot;width:50.0%;padding:3.75pt 3.75pt 3.75pt 3.75pt&quot; width=&quot;50%&quot;&gt;
Lucio​
Leverkusen​
2004​
12,5 Mios​
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:4&quot;&gt; &lt;td style=&quot;width:50.0%;padding:3.75pt 3.75pt 3.75pt 3.75pt&quot; width=&quot;50%&quot;&gt;
Klose​
Bremen​
2007​
15 Mios​
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:5&quot;&gt; &lt;td style=&quot;width:50.0%;padding:3.75pt 3.75pt 3.75pt 3.75pt&quot; width=&quot;50%&quot;&gt;
Gomez​
Stuttgart​
2009​
30 Mios​
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:6&quot;&gt; &lt;td style=&quot;width:50.0%;padding:3.75pt 3.75pt 3.75pt 3.75pt&quot; width=&quot;50%&quot;&gt;
Neuer​
Schalke​
2011​
22 Mios​
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;tr style=&quot;mso-yfti-irow:7;mso-yfti-lastrow:yes&quot;&gt; &lt;td style=&quot;width:50.0%;padding:3.75pt 3.75pt 3.75pt 3.75pt&quot; width=&quot;50%&quot;&gt;
Götze​
Dortmund​
2013​
37 Mios​
&lt;/td&gt; &lt;/tr&gt; &lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;
PS. Wkońcu koniec dominacji hiszpańskiego futbolu i czas na niemiecki ????
&lt;!--[if !mso]&gt; &lt;style&gt; v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:WordDocument&gt; &lt;w:View&gt;Normal&lt;/w:View&gt; &lt;w:Zoom&gt;0&lt;/w:Zoom&gt; &lt;w:HyphenationZone&gt;21&lt;/w:HyphenationZone&gt; &lt;w:punctuationKerning/&gt; &lt;w:ValidateAgainstSchemas/&gt; &lt;w:SaveIfXMLInvalid&gt;false&lt;/w:SaveIfXMLInvalid&gt; &lt;w:IgnoreMixedContent&gt;false&lt;/w:IgnoreMixedContent&gt; &lt;w:AlwaysShowPlaceholderText&gt;false&lt;/w:AlwaysShowPlaceholderText&gt; &lt;w:Compatibility&gt; &lt;w:BreakWrappedTables/&gt; &lt;w:SnapToGridInCell/&gt; &lt;w:WrapTextWithPunct/&gt; &lt;w:UseAsianBreakRules/&gt; &lt;w ???? ontGrowAutofit/&gt; &lt;/w:Compatibility&gt; &lt;w:BrowserLevel&gt;MicrosoftInternetExplorer4&lt;/w:BrowserLevel&gt; &lt;/w:WordDocument&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; LatentStyleCount=&quot;156&quot;&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; LatentStyleCount=&quot;156&quot;&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Nawiązując do prawdopodobnego finały LM, w który zmierzy się, wszystko na to wskazuje Bayern z BVB, w przyszłym tygodniu, 4 maja będziemy mieli przedsmak tego widowiska, o 18:30 w sobotę na Signal Iduna Park zagrają ze sobą Borussia z Bayernem, to tak w formie ciekawostki.

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Fortuna Dusseldorf vs Borussia Dortmund
Każdy widział co w środę zrobił Lewandowski z wielkim Realem. W sobotę Borussia zagra z jedną ze słabszych drużyn w Bundeslidze. Lewy strzelał w lidze w kolejnych 12 meczach, idzie na rekord wielkiego Gerda Mullera, idzie po koronę króla strzelców Bundesligi, w ostatnim meczu z Realem strzelił 4 gole i w tej sytuacji gdzie tak bardzo będzie mu zależało na tym żeby strzelić chociaż jednego gola ja nie mam wątpliwość że go po prostu strzeli. Koledzy wiedzą o tym że Lewy oprócz osiągnięć drużynowych ma jeszcze do pobicie rekord Mullera i koronę króla strzelców, jeśli chodzi o tą drugą nagrodę to wcale w sobotę nie musi trafić, ale jeśli chodzi o rekord Mullera to tutaj Lewy po prostu musi trafić, a po strzeleniu 4 goli Realowi, po otrzymaniu za ten mecz chociażby złotej 10 od L&#39;Equipe (jako 6 piłkarz w historii, drugi w XXI) miałby teraz zatrzymać się na jakiejś Fortunie Dusseldorf? Tak mało brakuję mu żeby pobić rekord jednego z największy niemieckich piłkarzy w historii i miałaby go zatrzymać jedna z najsłabszych ekip w Bundeslidze? Nie zatrzymał go wielki Real to nie zatrzyma go teraz nikt, a na pewno nie Fortuna Dusseldorf. Jakikolwiek karny będzie strzelał Lewy, koledzy z zespołu też na pewno będą chcieli mu pomóc, uhonorować jego ostatni występ w LM więc... no Lewy coś w sobotę na pewno ukłuję! Wiem że to trochę dziwnie napisałem ale dla mnie to jest po prostu pewniak.
Fortuna ostatnie 10 meczy to tylko jedna wygrana i to z ostatnim zespołem Bundesligi, stracili w tym sezonie już 47 bramek, nie licząc tego jednego meczu wygranego z Greuther Furth 1:0 to ostatni mecz bez straty gola zaliczyli w ubiegłym roku więc... wnioski nasuwają się same.
Typy:
Strzeli gola: Robert Lewandowski @ 2,10 Bet365 zwrot
Strzeli 3 gole lub więcej: Robert Lewandowski @ 26,00 Bet365 zwrot

t0mson 639

t0mson

Forum VIP
Trochę dziwią mnie kursy dzisiaj na Hannover. Przyjezdni ostatnio fatalnie się spisują , szczególnie w obronie. Furth sezon już ma spisany na straty, niby są zmotywowani po ostatnich derbach gdzie pokonali Nurnberg 1:0 na wyjeździe. H96 już raczej nie ogarnie pucharów ale piłkarsko i tak wyglądają zdecydowanie lepiej. Hannover jest w stanie tutaj strzelić 2-3 bramki i pewnie też coś stracić. Dla mnie kursy powinny być bardziej wyrównane mimo, że H96 osłabiony dziś. Łomot z Bayernem dostaję każdy więc nie ma się co sugerować tym wynikiem, z Freiburgiem zagrali przeciętnie ale jeśli zagrają na podobnym poziomie to powinni zgarnąć komplet.
Hannover (0) @ 2,27 /500

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Trochę dziwią mnie kursy dzisiaj na Hannover. Przyjezdni ostatnio fatalnie się spisują , szczególnie w obronie. Furth sezon już ma spisany na straty, niby są zmotywowani po ostatnich derbach gdzie pokonali Nurnberg 1:0 na wyjeździe. H96 już raczej nie ogarnie pucharów ale piłkarsko i tak wyglądają zdecydowanie lepiej. Hannover jest w stanie tutaj strzelić 2-3 bramki i pewnie też coś stracić. Dla mnie kursy powinny być bardziej wyrównane mimo, że H96 osłabiony dziś. Łomot z Bayernem dostaję każdy więc nie ma się co sugerować tym wynikiem, z Freiburgiem zagrali przeciętnie ale jeśli zagrają na podobnym poziomie to powinni zgarnąć komplet. Hannover (0) @ 2,27 /500
Właśnie ja też nie wiem o co chodzi. Furth przecież nie wygra dwóch spotkań z rzędu, zdecydowanie za słabi są na to, a Hannover rzeczywiście ostatnio słabszy, tylko nie zmienia to tego że jest zdecydowanie mocniejszy od gospodarzy. Ja podchodzę ostrożnie do tego spotkania, bo nie wiem co mogą wiedzieć na temat tego meczu bukmacherzy, ale też raczej zagram DNB w stronę H96. Tak nawisem mówiąc, kursu wystawione jakby to niebyło Furth tylko Augsburg, albo Nurnberga.
Greuther Fürth - Hannover 96 (Draw no bet) Typ:2 Kurs:2,15 Tobet

Otrzymane punkty reputacji: +2
hajlajf 17

hajlajf

Użytkownik
Właśnie ja też nie wiem o co chodzi. Furth przecież nie wygra dwóch spotkań z rzędu, zdecydowanie za słabi są na to, a Hannover rzeczywiście ostatnio słabszy, tylko nie zmienia to tego że jest zdecydowanie mocniejszy od gospodarzy. Ja podchodzę ostrożnie do tego spotkania, bo nie wiem co mogą wiedzieć na temat tego meczu bukmacherzy, ale też raczej zagram DNB w stronę H96. Tak nawisem mówiąc, kursu wystawione jakby to niebyło Furth tylko Augsburg, albo Nurnberga.
Greuther Fürth - Hannover 96 (Draw no bet) Typ:2 Kurs:2,15 Tobet

Moim zdaniem nie ma sensu grać w tym meczu 1x2. Zresztą do końca też nie jesteście pewni tego. Obie drużyny już o nic nie grają, tylko cud mógłby sprawić że Furth się utrzyma a Hannover zagra w Puchar. W takim wypadku mecz będzie otwarty, lepiej zagrać over bramkowy lub BTS. Zresztą buki widzę też są tego zdania bo kursy już ostro poleciały w dół. Ja rano wyłapałem BTS po kursie 1,8 (teraz 1,61). Over 2,5 był po kursie 2,1 (teraz 1,75).

S 37

szczepanirydlo

Użytkownik
&quot;Werder Bremen hat Marko Arnautovic und Eljero Elia vom Trainings- und Spielbetrieb suspendiert. Beide wurden um 3 Uhr auf der A1 von der Polizei gestoppt. (via LigaInsider)&quot;
Za Bundesliga na FB.

Werder zawiesił Arnautovica.

mfl 439

mfl

Użytkownik
FC Augsburg vs VFB Stuttgart

Stuttgart DNB @ 2.40 Expekt

Stuttgart lub remis @ 1.70 Expekt

Patrząc na to zdarzenie po analizie sytuacji w tabeli obu ekip zaczniemy wierzyć w Augsburg. Schemat taki: bo przecież chcą się utrzymać, najlepiej bez barażów, bo na prawdę to już finisz, bo grają u siebie. Oczywiście przyjmuję takie argumenty.

Myśląc bardziej pragmatycznie można zauważyć, że ich sytuacja jest trudna.

Pewnego bytu nie mają, terminarz taki sobie bo po kolei: Stuttgart (H), Freiburg (A), Bayern (A), Greuther Furth (H).

Tak więc dziś Augsburg trochę pod ścianą, musi wygrać, a przyjeżdża rywal niewygodny: Vfb Stuttgart- zespół potrafiący grać na wyjazdach (4 miejsce w tabeli Away), zespół będący w dobrej formie. 5 ostatnich meczów Stuttgartu to 3 zwycięstwa, 1 remis i 1 porażka (z BVB), zespół z którym Augsburg spotkał się dotychczas 3 razy i 3 razy przegrał:

28.11.2012 Stuttgart 2-1 Augsburg
10.04.2012 Augsburg 1-3 Stuttgart
20.11.2011 Stuttgart 2-1 Augsburg

Ze świeżych osłabień to w drużynie gospodarzy zabraknie pauzującego za czerwoną kartkę defensywnego pomocnika Kevina Vogt-a (26 m.)

Wyniki dotychczasowych potyczek pokazują, że Augsburg chyba nie posiada odpowiedniej jakości by wygrać ze słynniejszym rywalem ze Szwabii.
Ibisevic, Gentner czy Harnik to gracze, którzy mogą przesądzić o losach tego spotkania.

Stuttgart już o nic nie gra, jednakże sezon bardzo przeciętny i bedą chcieli jeszcze pare punktów pozyskać do końca rozgrywek..

daamiano1 995

daamiano1

Użytkownik
W podstawowym składzie Bawarczyków zabraknie takich graczy jak Thomas Müller, Javi Martinez, Bastian Schweinsteiger, Frank Ribery czy Philipp Lahm. Wszyscy mają zbierać siły na rewanż z Katalończykami
Oprócz wyżej wymienionych na pewno nie zobaczymy na murawie również Toniego Kroosa i Holgera Badstubera – pierwszy przeszedł operację kolana, a drugi powoli wraca do zdrowia po poważnym urazie.

K 358

koeman66

Użytkownik
Bayern(-2) - Freiburg 1 2.13 Pinnacle ⛔
Liga niemiecka w tym sezonie bardzo fajna jest, czesto korzystam takze z waszych typow i wreszcie sie udziele, a noz trafie, ktos sie moim postem zasugeruje i wygra. Kurs w Pinnacle (-2) na monachijczykow, to hc azjatycki, czyli jak wygraja dwoma bramkami to mamy zwrot. Za taki kurs to bardzo oplacalna opcja. Bayern gra najlepsza pilke na swiecie, gromi rywali to i dzis nie powinien miec problemow z walczacymi o puchary zawodnikami Freiburga. W tym sezonie w listopadzie, Bayern wygral w Freiburgu 2-0, dzis powinien wygrac tyle samo albo i wiecej. Co do Bayernu to nie ma sie co rozpisywac i zanudzac... Co do gosci to oni walcza o te puchary, ale ostatnio przytrafily sie im dwie wyjazdowe porazki z Stuttgartem (po 1-2), w lidze i pucharze. Ogolnie to co kusi do tego hc to: slaba dyspozycja wyjazdowa Freiburga (taki Dortmund rozwail ich u siebie 5-1) oraz bezposredni bilans meczow tych druzyn (historia na stronie soocerway zaczyna sie na 1998 roku, a od tamtego roku wszystkie mecze (oprocz jednego remisu 0-0 w Freiburgu) to wygrane Bayernu, u siebie i na wyjezdzie!!!), ostatnie dwa sezony to wygrana Bayernu 7-0 w 2011 i 4-2 w 2010. Co tu pisac, dla mnie normalnie value.
Bayer - Werder 1 1.47 Pinnacle ✅
Niski kurs, ale nawet jak na lige niemiecka prawodpodobienstwo wygranej bardzo duze. Aptekarze w formie, czego dowodem jest ostatnia domowa wygrana z Hoffenheim 5-0. Na poczatku rundy wiosennej grali &quot;tak se&quot;, a teraz graja &quot;jak sie nalezy&quot;. W lidze akutalnie 3 miejsce i 7 pkt przewagi nad Schalke. Jesli wygraja to maja na 99% 3 miejsce na koniec sezonu i awans do ligi mistrzow. Przeciwnik dzisiaj wymarzony. Werder jest marka w niemieckim futbolu, ale ten sezon to katastrofa. Ostatnie 5 meczow to 3 remisy (z slabymi ekipami: Furth, Mainz, Fortuna) i 2 domowe porazki (0-2 z Schalke i 0-3 z sredniakiem Wolfsburgiem - w tamtym tygodniu). Na dodatek jakies zawieszenia (Arnautovic), slabe wyniki i gra no i szanse na ugranie czegos w Leverkusen praktycznie zerowe. Bayer juz rozgromil w tym sezonie Werder, gdzie 28 listopada w Bremie bylo az 4-1. Czysta jedynka!!!

nakladka 221

nakladka

Użytkownik

Drużyna Thomasa Schaafa od 9 meczy bez zwycięstwa, a tu trzeba grać z przeciwnikiem z którym bremeńczycy nie wygrali również od 9 spotkań i który na finiszu rozgrywek jest w bardzo dobrej dyspozycji. Dzisiejsza wygrana przyklepała by już pewny udział w CL z trzeciego miejsca. Leverkusen z ostatnich 4 meczy -8 punktów i 12 bramek. Dzisiaj Werder bardzo osłabiony bez Arnautovica oraz Eliero Eli(zawieszenie za zatrzymanie przez policje o 3 w nocy w na autostradzie za prędkość), Ekici oraz najlepszego w tym sezonie De Bruyne. Do tego dochodzi ostra krytyka drużyny w tygodniu przez środkowego obrońce Prödla. B04 bez Bendera i możliwe, że bez Wollscheida. Najlepszy strzelec Kießling z 21 bramkami do konca będzie walczył z Lewym o koronę króla strzelców w BL oraz z legendą zespołu Ulfem Kirstenem o to by ostać najlepszym strzelcem w historii klubu z największą ilością bramek. Wspomagany będzie przez Andre Schurrle, który prawdopodobnie przejdzie do Chelsea Londyn oraz szybkiego Sama.. Po ostatnich fatalnych wynikach trener Schaff stracił mian „nienaruszalnego” i możliwe jest jego zwolnienie. W pojedynku tych drużyn lubi padać duzo bramek oraz remisów. Przy takich brakach w ofensywie może być o bramki trudno ze strony Werderu. Leverkusen pewnie dzis wygra, ja jednak proponuje typ na bramki B04 przy świetnej formie Schurrle i walki Kießlinga o koronę króla strzelców.

Typ:Bayer over 1,5 (kurs 1,5) fortuna
Nie mam czasu pisac analizy do reszty meczów ale po ogarnieciu składów i poczytaniu o danych mecach widze je tak:
Bayern handi-1

bts

1x

1x

bts + Lewy strzeli &lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; LatentStyleCount=&quot;156&quot;&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

betinos 200

betinos

Użytkownik
Fortuna - Borussia
Typ: Borussia over 1.5 ✅✅✅
Kurs: 1.71
Bukmacher: Betsson
Borussia przed rewanzem w Madrycie, ale spodziewam sie mocnego skladu.Trener Borussi oszczedzal swoje gwiazdy przed rewanzem z Malaga i duzo nie brakowalo a druzyna by odpadla z Hiszpanami.Natomiast przed pierwszym meczem z Realem desygnowal w lidze najmocniejszy sklad i efekt byl wspanialy, pewne zwyciestwo i piekna gra.Mysle ze trener Borussii doszedl do wniosku ze dla Jego graczy lepsze jest utrzymanie trybu meczowego.Spodziewam sie tu co najmniej jednej bramki Lewandowskiego a mysle ze Reus, Kuba czy Goetze tez cos ustrzela.Fortuna spisuje sie slabiutko w ostatnich 5 meczach stracila 12 bramek.Licze tu na spokojne zwyciestwo gosci, ktorzy powinni strzelic minimum 2 bramki.

gorszcz 141

gorszcz

Użytkownik
Ja moze nie bede sie rozpisywal bo srednio dzis z czasem stoje. Musze sie pochwalic, ze wygralem sporo ostatnio na LM chociazby na tym, ze za 20 zeta postawilem 4:0 na Beyern po kursie 41 ???? jak bede mial czas to wstawie screena :p
Moje typy na dzis to:
Bayern -2:
No coz. Bayern w tym sezonie dominuje. U siebie z Freiburgiem bilans ma bardzo dobry. Ogolnie w ogole ma dobry. W tym sezonie ida nie tylko po potrojna krone ale takze po rekordy. Oczywiscie to dzieki bardzo szerokiej, wyrownanej i glodnej gry kadrze. Nie ma co sie ludzic, nawet drugi sklad monachijczykow walczylby o mistrzostwo. Mysle, ze 3 powinni wygrac a 2 to juz na pewno (co daje zwrot). Kurs 2.05 na Bet365 jak najbardziej ok.
TSG Hoffenheim -Nurnberg:
Tu czysta 1. Norymberga ostatnio slabiutko gra. Nie wiem do konca czemu tak bardzo obnizyla loty bo w poprzedniej kolejce to byl jedyny mecz ktory zle wytypowalem w Bundeslidze. Oczywiscie ten w ktorym przegrala u siebie z Furth. Mysle, ze wiesniaki beda walczyly o utrzymanie i u siebie pokonaja Norymberge tym bardziej, ze ta juz nie gra o nic.
VFL Wolfsburg- Gladbach
Tu takrze czysta 1. VFL ostatnio przezywa prawdziwy renesans. Kazdy kto ogladal chociazby ich mecz z Bayernem w pucharze Niemiec mogl zobaczyc jak duzy potencjal ma. W pierwszej polowie byli niemalze rownorzednym przeciwnikiem i mogli spokojnie remisowac 2:2. Poza tym wyniki ostatnio sklaniaja do postawienia na nich. I to chyba dzis najwiekszy pewniak.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Z Wilkami to zawsze należy uważać, ale tym razem znowu zaryzykuję. W ostatnim spotkaniu udupili Werder, pokazali że są w formie, wcześniej dostali lanie od Bayernu, ale też w tamtym meczu nie wyglądali tragicznie. Nie będą sprawdzała, bo wiem z pamięci że VFL ma olbrzymi problem przełamać się przed własną publicznością. Uważam, że teraz mają doskonałą okazję. Borussia faktycznie walczy o puchary, ale ostatnio w gorszej dyspozycji, wygrana z Augsburgiem wcale nie była tak jednoznaczna, a przegrana ze Stuttgartem już tak. Gladbach definitywnie w dołku, gorszy fragment sezonu dla Arango, generalnie słaby sezon dla L. de Jonga, dlatego z musu gra Hanke i Mlapa – Niemiec jest ok, znaczy był kiedyś, teraz chyba zbyt wiele się od niego oczekuje. Mlapa zaś miał łatać dziury, na pierwszy plan się nie nadaje. Sumując wszystkie, za i przeciw, biorąc pod uwagę realny potencjał kadrowy nie miejsce w tabeli, to Wolfsburg wygra. Ale, ale to jest team nieokiełznany dlatego proponuje DNB.
VfL Wolfsburg - Borussia M&#39;gladbach Typ:1 (0) Kurs:1,51 Pinnacle Sports
edit. Hym, sorry gram Wolfsburg tak jak wynika z analizy i kursu, przepraszam ale pomyliłem i napisałem Typ:2

M 49

mrbuu

Użytkownik
Borussia gra dzisiaj z Fortuną, która w ostatnich 7 meczach zdobyła ledwie 3 punkty, a traciła nawet po 2-3 bramki na mecz.
BVB jak podaje Kicker wychodzi mocnym składem. Przed chwilą bramkę dla Leverkusen strzelił Stefan Kießling, z którym Lewy ściga się o króla strzelców. Wydaje mi się, że Robert będzie robił wszystko, żeby przedłużyć swój rekord meczów ze strzelonym golem i uciec piłkarzowi Bayeru. Liczę, że tak jak w poprzednich meczach będzie mógł liczyć na pomoc kolegów.
Lewy strzeli @1,909 Sportingbet 9/10⛔
Lewy 2+ @5 Sportingbet 2/10⛔
Lewy 3+ @15 Sportingbet 1/10⛔

Ale babol. Trzeba było poczekać do ostatniej chwili i sprawdzić składy gdzie możliwe.

darius010 1,3K

darius010

Forum VIP
Najważniejszy mecz tego weekendu. Buki wyraźnie widzą zwycięstwo gospodarzy, ja polemizuje. Hamburg mocna drużyna, ciekawy szkoleniowiec, solidny środek pola, powalczą z Schalke moim zdaniem nawet o zwycięstwo. S04 faworyzowane, z dwóch powodów: niejasna sytuacja w tabeli, prawdopodobnie do końca sezonu będą walczyć o el. LM, w dodatku atut własnego boiska, w przypadku królewsko-niebieskich znaczący. Zespół Schalke ewidentnie wzmocniony powrotem do składu Huntelaara, ale nie sądzę że to będzie w jakiś sposób kluczowe, nawet bez niego potrafią strzelać gole, a poza tym pierwszy mecz po kontuzji może mu się nie udać. HSV musi ten mecz wygrać jeśli myśli o pucharach, na pewno myśli bo ostanie lata to był czas posuchy dla tej drużyny. Co ciekawe HSV ma 8 miejsce, ale zwycięstwo przesunie ich przed Schalke na 4 lokatę (!). Dlatego uważam, że będzie to bardzo wyrównany spektakl, sądzę że Schalke jeśli wygra, o czym nie należy przesądzać to minimalnie, skorzystam z promocji na HSV +1,5.
HSV +1,5 Kurs:1,6 Bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom