Masz człowieku jak wól napisane wszystko w pierwszym poscie:
"For security reasons (age verification purposes) , a first approved deposit of at least
€/£/$50 should be made, in order to be able to withdraw your winnings."
Dostałem tego bonusa w ciągu 5 min. Ale śmieszne jest to jak dużo ludzi siedzi w tym kasynie . Ja bylem 24 osobą. I teraz najlepsze - support jest aż za miły. Co chwile padało pytanie czy mam zamiar wpłacić kasę ???? Za 1 razem to zrozumiałe ale za 5 już było uciążliwe
Musisz zarejestrować kartę kredytową. Dostaniesz wtedy na maila linka z kodem którego wpiszesz an stronie. Ja na razie z tych 10 funtów zrobiłem 50 i kończę na dziś bo już BJ dziwnie zaczyna się nieraz zacinać
nie trzeba żadnej karty rejestrować, ja dostałem po kilku minutach maila i musiałem kliknąć w link by uaktywnić bonu i 25 Euro na koncie, no ale skoro obrót to 200x to nawet się za to nie biorę bo i tak w życiu go nie zrobię:jezora:
nie trzeba żadnej karty rejestrować, ja dostałem po kilku minutach maila i musiałem kliknąć w link by uaktywnić bonu i 25 Euro na koncie, no ale skoro obrót to 200x to nawet się za to nie biorę bo i tak w życiu go nie zrobię:jezora:
Ja na tym kasynie gram tylko na live w bj Nie chodzi o kase tylko o zabawe z 25 euro mam teraz tylko 30 euro bo gram for fun i tak nie będę nic wpłacał ani nie licze obrotu