>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

30.V- Losowanie koszulek

Status
Zamknięty.
M 0

mietek1955

Użytkownik
[mietek1955] posiadam konto w Expekt - spełniam regulamin konkursu - zgłaszam się do losowania.

Zarejstrowałem się dzisiaj bo wcześniej byłem jako niezalogowany na forum,proszę o wykreślenie mnie z listy kandydatów do nagrody

bax33 0

bax33

Użytkownik
bax33 posiadam konto w Expekt - spełniam regulamin konkursu - zgłaszam się do losowania.

rybex 3

rybex

Użytkownik
rybex posiadam konto w Expekt - spełniam regulamin konkursu - zgłaszam się do losowania.

cinekw 0

cinekw

Użytkownik
cinekw posiadam konto w Expekt - spełniam regulamin konkursu - zgłaszam się do losowania.

lalo 36

lalo

Forum VIP
Mam pytanie do Expekt_Expert, bo nie wiem czy dane co Ci wysyłam w PW czyli imię i nazwisko musi być takie jak u osoby która posiada konto w expekcie ( w tym wypadku moja siostra ) czy mogą być moje ?;&gt; Sorry że tutaj piszę ale nie wiedziałem gdzie a nie ma działu pytania i niedogodności, z góry dzięki za odpowiedz !
pozdROWienia ????

menzel 3

menzel

Użytkownik
menzel posiadam konto w Expekt - spełniam regulamin konkursu - zgłaszam się do losowania.

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Mam pytanie do Expekt_Expert, bo nie wiem czy dane co Ci wysyłam w PW czyli imię i nazwisko musi być takie jak u osoby która posiada konto w expekcie ( w tym wypadku moja siostra ) czy mogą być moje ?;&gt; Sorry że tutaj piszę ale nie wiedziałem gdzie a nie ma działu pytania i niedogodności, z góry dzięki za odpowiedz !
pozdROWienia ????
Takie same jak na koncie
Wyniki po 24.

karollo03 3

karollo03

Użytkownik
Mam nadzieje że osoby które wczesniej dostały koszulke odpuszczą branie udziału ,nie chce żeby ktoś dostał 2 koszulki przy moim wkładzie w ten konkurs [siedzenie na forum i czekanie na pytania]

mara14 0

mara14

Użytkownik
Mara14 posiadam konto w Expekt - spełniam regulamin konkursu - zgłaszam się do losowania.

fokus 0

fokus

Użytkownik
[FokuS] posiadam konto w Expekt - spełniam regulamin konkursu - zgłaszam się do losowania.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom