>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

30 kolejka Serie A [01-03 kwietnia 2017]

Status
Zamknięty.
pietras7 572

pietras7

Użytkownik
Witam serdecznie! Za niespełna 20 minut wielki mecz w Neapolu. Wszystkie znaki na ziemi wskazują na mecz pełen emocji, walki, agresji...kartek ;) Nie wierzę, że tutaj nie będzie &quot;żółto&quot;, a może nawet jakiś kier zostanie pokazany, kto wie. Arbiter, pan Orsato, według mnie może często posiłkować się kartonikami żeby temperować zapędy piłkarzy. Do tego dochodzi osoba Higuaina, który w Neapolu został okrzyknięty zdrajcą i każdy jego kontakt z piłką będzie kwitowany gwizdami. Ale do meritum. Linia kartek 6.5 myślę zostanie złamana, ale to nie będzie mój typ. Ja celuję dziś w kartkę grajka co się zowie Miralem Pjanić. Dotychczas w sezonie zaledwie 4 kartki. Dla porównania w poprzednim sezonie 12. Dla mnie to jest typ gościa, który ma wiele do powiedzenia. I tutaj upatruję szansy. Dyskusja z Orsato i szybka riposta arbitra. To będzie mecz pełen podtekstów, ostrej gry, niekoniecznie czystej i zgodnej z fair play. W żyłach Pjanicia płynie bałkańska krew i czuję, że dziś zgarnie piątą kartkę do kolekcji.

Miralem Pjanić dostanie kartkę --&gt; TAK 3.50 Unibet

winston007 3,8K

winston007

Użytkownik
Inter - Sampdoria
Typ: Sampdoria +3,5rr
Kurs: 1.72
Bukmacher: Bet365
Jak dla mnie najrozsądniejszy typ na to spotkanie. Zapewne Inter będzie naciskał, co stworzy okazje dla Sampy na kontry, tym samym okazja na rożne. Statystycznie w tym przypadku całkiem nieźle: Sampdoria 5.4rr na mecz ogólnie, na wyjeździe 5.1rr. Inter: średnio ogólnie traci 4.0rr na mecz, u siebie 4.1. Jeżeli mecz uloży się tak jak sądze czyli ataki Interu i dążenie do jak największej ilości bramek, typ powinien spokojnie wejść.
edit. Inter wygrywając mecz z Atalantą 7:1 dał nabić gościom 7 rożnych,a wygrywając na wyjeździe z Cagliari 1:5 gospodarzeli mieli 6 rożnych.
Nie jestem zdania, że ten mecz może zakończyć się podobnym wynikiem, niemniej ww. świadczy tym, że im więcej otwartej gry Interu, tym więcej okazji na rr dla przeciwnika.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Inter - Sampdoria
Typ: Inter&amp;obie strzelą
kurs: 2,5
Bukmacher: BET365
⛔ czeski błąd

up - a co jeśli Sampa szybko strzeli? akurat wszelkie handi inne niż bramkowe polecam grać tylko i wyłącznie na live, wiele razy już się przewiozłem na pochopnym założeniu, a mecz przebiegał inaczej.

Mój typ.
Inter poczuł krew i powinien wtrącić się do walki o premiowane pucharami miejsca. Kalendarz wygląda tak, że na przeciw siebie w kolejnej kolejce staną Napoli i Lazio - czyli drużyny pośrednio i bezpośrednio rywalizujące z ekipą Niebiesko-czarnych. Z taką paką w ofensywie gospodarze powinni jednak stłamsić i wbić kilka bramek Sampie, która ostatnio jest wyjątkowo skuteczna i potwierdza swoje aspiracje do bycia zaraz za ligowymi potentatami, porównałbym ją do Celty i Evertonu w w odpowiednich ligach - pokonują kogo mają pokonać, a czasem sprawią niespodziankę, ale zawsze są tym ciężkim orzechem do zgryzienia.
Icardi wreszcie dojrzał, a jak poleci Bauza, to powinien też zameldować się w reprezentacji. Obie ekipy bez większych absencji, występ Icardiego nie jest jeszcze potwierdzony, ale nic strasznego mu nie dolegało i powinien zagrać. Z drugiej strony wypada Muriel i to tyle. Normalnie w pełnych składach bierze to Inter, ale jak się rozpędzi, to lubi zapomnieć o defensywie, co powinna Sampa wykorzystać. Wnioski proste i logiczne - zobaczymy jak będzie na murawie.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Warto wspomnieć, że dzisiaj Sampdoria zagra na San Siro bez Luisa Muriela, który doznał urazu mięsnia uda w spotkaniu reprezentacji Kolumbii. Media włoskie zapowiadają, że od początku zagra duet Quagliarella &amp; Schick. Na niekorzyść czeskiego utalentowanego napastnika przemawia to, że jak gra od początku to nie potrafi tego wykorzystać za bardzo. Kiedy wchodzi z ławki w roli jokera jest niesamowity, strzela gole i potrafi hasać aż miło, wielki talent, ale wreszcie musi zacząć grać dobrze od pierwszych minut.
Inter i Sampdoria w ostatnim okresie grają naprawdę dobrze jeżeli spojrzymy na zdobycze punktowe. Inter dziś pełny skład, Pioli może więc się zastanawiać czy dać Joao Mario czy Banegę? Bo raczej trio Icardi - Candreva i Perisic jest niepdoważalne.
Przed Interem ogólnie w końcówce sezonu prawdziwa weryfikacja, myślę, że teraz nie będą już tak seriami wygrywali swoich meczów. Kalendarz jest dla nich po prostu bardzo wymagający.
Dzisiaj Sampdoria u siebie więc jeszcze do wygrania, następnie Crotone na wyjeździe więc także obowiązkowa wygrana, ale następnie:
Milan dom
Fiorentina wyjazd
Napoli dom
Genoa wyjazd
Sassuolo dom
Lazio wyjazd
Udinese dom
Zatem ciekawe jak Inter sobie w tych meczach poradzi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom