pietras7
Użytkownik
Witam serdecznie! Za niespełna 20 minut wielki mecz w Neapolu. Wszystkie znaki na ziemi wskazują na mecz pełen emocji, walki, agresji...kartek Nie wierzę, że tutaj nie będzie "żółto", a może nawet jakiś kier zostanie pokazany, kto wie. Arbiter, pan Orsato, według mnie może często posiłkować się kartonikami żeby temperować zapędy piłkarzy. Do tego dochodzi osoba Higuaina, który w Neapolu został okrzyknięty zdrajcą i każdy jego kontakt z piłką będzie kwitowany gwizdami. Ale do meritum. Linia kartek 6.5 myślę zostanie złamana, ale to nie będzie mój typ. Ja celuję dziś w kartkę grajka co się zowie Miralem Pjanić. Dotychczas w sezonie zaledwie 4 kartki. Dla porównania w poprzednim sezonie 12. Dla mnie to jest typ gościa, który ma wiele do powiedzenia. I tutaj upatruję szansy. Dyskusja z Orsato i szybka riposta arbitra. To będzie mecz pełen podtekstów, ostrej gry, niekoniecznie czystej i zgodnej z fair play. W żyłach Pjanicia płynie bałkańska krew i czuję, że dziś zgarnie piątą kartkę do kolekcji.
Miralem Pjanić dostanie kartkę --> TAK 3.50 Unibet
Miralem Pjanić dostanie kartkę --> TAK 3.50 Unibet