>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

30 Kolejka Premier League 24.03-26.03.2012

Status
Zamknięty.
C 581

czajnol

Użytkownik
Ja sie odniose do poniedziałkowego meczu na Old Trafford ktory bede mial okazje obejrzec na zywo ???? . Moj typ na ten mecz to United (-2,5) dlaczego wg mnie jest kilka argumentow po 1 City starcilo wczoraj punkty ze Stoke mysle ze to spowoduje bardzo duzo motywacje, po 2 dluga przerwa w grze pilkarze wypoczeci i głodni gry do tego dochodzi prawie całkowity brak kontuzji w ekipie Fergusona. Co o przeciwniku pierwszy mecz zakonczyl sie wysoka wygrana bodajze 0-5 ale moge sie mylic ???? ostanio przegrana Fulham ze Swansea u siebie 0-3 i kolejke wczesniej chyba z Villa co nie swiadczy o dobrzej formie Fulham. Kylu 88 pewnie bedzie typowal Fulham dnb ???? ale ja stawiam na zwyciestwo Diabłow conajmnie 3 bramkami po kursie 2.5 jaK bedzie zobaczymy ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
Dziś niestety aby jedno spotkanie w Premier League. WBA u siebie będzie grało z Newcastle. Bardzo trudny mecz do typowania 1x2. Według bukmacherów faworytem są gospodarze , ale ja jednak spróbuję inaczej.
⚽ WBA - Newcastle X 3.50 Pinnacle
Może najpierw o gościach. Widziałem ich ostatnio w meczach z Arsenalem czy choćby ostatnim u siebie z Norwich. Gra wyglądała bardzo solidnie , ale błędy w obronie się zdarzają. Kanonierzy rzutem na taśmę na błędy wykorzystali , Norwich się nie udało ale swoje okazje na terenie Srok też mieli. O tym , że duet Cisse - Ba pracuje bardzo dobrze to chyba każdy wie. Dziś pewnie standardowo obaj wyjdą w pierwszym składzie. Sroki mają o co grać , bo tracą jedynie 3 pkt do 6 Chelsea i miejsca premiowanego grą w Lidze Europejskiej , Chelsea zapewne do końca będzie walczyć o LM , ale jak już się okaże , że nic z tych planów nie bedzie to wątpię aby zależało im zbytnio na LE. Dlatego tu kontakt trzeba trzymać. Może i to głupi argument , ale widząc jak Angielskie zespoły potraktowały w tym roku LE , to tak jak pisałem wyżej. CFC raczej też na tym nie będzie zależało. Co innego Pardew. Sam mówił , że póki co LE w tym sezonie to max co mogą ugrać , i to dobre miejsce na przetarcie i pokazanie się w Europie. Dziś jednak o komplet punktów nie powinno być łatwo. WBA gra dużo lepiej ostatnio. Wygrane u siebie z Chelsea czy Sunderlandem , czy wyjazdowe z Wilkami ... w tych 3 meczach wbili 10 goli. Wynik ładny. Dwa mecze ostatnio to porażka 2:0 na Old Trafford i wyjazdowy remis z Wigan.
Jak dla mnie dzisiejszy mecz to taki typowo na remis. WBA co ciekawe , dużo lepiej radzi sobie na wyjazdach , dziś przyjdzie im grać z Newcastle , gdzie w ich przypadku można się spodziewać że wynik będzie oscylował koło remisu.

D 54

domeltomek

Użytkownik
Ty to jednak masz nos. Dzięki za pewniaki stawiając na odwrót można naprawdę wiele zarobić. Ja rozumiem, że co jakiś czas można poszukać gdzieś niespodzianki, ale szukanie jej na siłę i to w kilku meczach jednego dnia jest żałosne. Pisanie na siłę analiz pod Twoje typy, bo Ty masz jakieś wizje, bo ktoś tam odpuści, bo Ci drudzy wygrać muszą... ośmieszasz się. Na kilkanaście/kilkadziesiąt typów pewnie kiedyś tam jakiś w końcu trafisz ale póki co nie da się tego czytać, przecież dzisiaj taka Aston Villa była jak dzieci we mgle jak oni w jaki sposób mieli zagrozić Kanonierom.
Racja. Kylu analizy sobie odpuść. Nie jest to pierwszy raz kiedy analiza spotkania jest na poziomie...Jest to analiza w stylu &quot;Ci wygrają bo mają więcej chrześcijan w zespole&quot;. Typów nie neguje bo po meczu każdy może być mądry, poza tym każdy ma swoje spojrzenie na sport i z tym jak z gustami się nie dyskutuje jednak analizy wychodzą marnie. Pseudospiski, odpuszczenia, &quot;ktoś musi wygrać&quot; itp. W lidze KTOŚ MUSI SPAŚĆ więc...

junglister 15

junglister

Użytkownik
Racja. Kylu analizy sobie odpuść. Nie jest to pierwszy raz kiedy analiza spotkania jest na poziomie...Jest to analiza w stylu &quot;Ci wygrają bo mają więcej chrześcijan w zespole&quot;. Typów nie neguje bo po meczu każdy może być mądry, poza tym każdy ma swoje spojrzenie na sport i z tym jak z gustami się nie dyskutuje jednak analizy wychodzą marnie. Pseudospiski, odpuszczenia, &quot;ktoś musi wygrać&quot; itp. W lidze KTOŚ MUSI SPAŚĆ więc...
Panowie, według mnie analizy Kylu, mimo iż często nie siadają i nawet dla najbardziej otwartych na wszystkie teorie osób są czasem nie do przyjęcia, to trzeba jednak w inteligentny sposób uświadomić to a nie &quot;jechać jak po przysłowiowym psie&quot;. Szczerze? to brakuje osób takich jak on, bardzo często wszyscy się łapią na masówki, nie widząc tego że w dzisiejszych czasach sport, w już w szczególności piłka nożna to jest biznes a nie rywalizacja. Jak to kiedyś słyszałem: 22 milionerów biegających po trawie ku uciesze mas płacących za to widowisko słono. Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii na dany temat, szczególnie tutaj bo to forum bukmacherskie. Podsumowując, w dzisiejszych czasach piłka nożna to jest biznes, choćby to jak często widzi się buka jako sponsora danej drużyny. A to że mecze mogą być ułożone nawet w takiej lidze jak Premier League to jest sprawa oczywista i pewna, kwestia tylko że zbyt mało osób coś takiego rozumie i ufa czystości sportu jako odrębnej dziedziny zupełnie od pieniądza. Blind fools. To że prawie nikt tego nie rozumie wpływa na to że nic takiego nie wychodzi tylko zostaje w gabinetach zarządów...

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Manchester United - Fulham
Mecz bardzo ważny dla United. Na Old Traffold przyjedzie ekipa z Craven Cottage, która leży United kiedy grają w Manchesterze. Jak jechały Diabły na potyczkę do Londynu byłem lekko zmartwiony bo tam bywało różnie, jednak ekipa Fergusona u siebie nie daje szans Wieśniakom od dłuższego czasu:
MU-Fulham 2-0
MU-Fulham 3-0
MU-Fulham 3-0
MU-Fulham 2-0
MU-Fulham 5-1
MU-Fulham 4-2
MU-Fulham 1-0
Fulham tylko raz przez ostatnie 49 lat zdołało uniknąć porażki na Old Trafford, wygrywając 3:1 w październiku 2003 roku.
Kłopoty w kadrze
Manchester United:
Występ niemożliwy: Fletcher i Vidić (nie zagrają do końca sezonu, odpowiednio problemy zdrowotne i kontuzja kolana).
Kontuzjowani: Lindegaard (kostka, powrót 2 kwietnia), Owen (uraz uda, powrót 8 kwietnia), Anderson (uraz ścięgna,powrót 22 kwietnia), Nani (kontuzja kostki, data powrotu nieokreślona).
Fulham:
Kontuzjowani: Sidwell, Orlando Sá, Grygera.
Czerwone Diabły wygrały ostatnie osiem meczów ligowych i pucharowych z Fulham na Old Trafford, strzelając w nich łącznie aż 22 gole.

Nie biorę pod uwagę innego rozwiązania jak wygrana United i wywarcie presji na City,które w sobote mierzyć będzie się z Sunderlandem na Etihad. United natomiast kolejny mecz rozegra z Rovers na ich terenie.
a teraz przejdźmy do typów na ten mecz:
United czyste konto TAK 1.80 Bet365 (1-0)
Smalling mówi o tym,że muszą zrobić z OT twierdzę, Evans nawołuje do poprawy bilansu bramkowego... United u siebie zachowało 6 razy czyste konto! Fulham natomiast na wyjeździe zaledwie 8 bramek w 14 meczach a na wyjazdach prezentują się bardzo słabo (2-5-7)

United powyżej 0.5 kartki 1.53
Bet365 (33&#39; Giggs)
Jedna kartka dla United?! Moim zdaniem pewna lokata tutaj nikt nie będzie wybierał w środkach bo jest jasny cel - zwycięstwo a jedną kartkę powinni mieć na swoim koncie. Aczkolwiek ostrożnie ze stawką bo jak Fulham sie nie postawi to może być psikus a sędzia też raczej łagodny bo będzie nim Oliver.

No i kurs loteria ale moim zdaniem godne zaryzykowania:
Fulham powyżej 3.5 rzutów rożnych 2.25

Przejrzałem 5 ostatnich wyjazdów Fulham i wygląda to następująco;
Aston Villa 4 rożne
QPR 5 rożnych
City 6 rożnych
Rovers 9 rożnych
Norwich 3 rożne
Napisalem wyżej ile rożnych miało Fulham jak widać nie idzie im z tym źle.
Ogólnie mecz z serii no bet ale dla zabawy pobawiłem się w analize.

kylu88 806

kylu88

Użytkownik
VS

Manchester United

Przeliczylem sie i to ostro jesli chodzi o Diably w meczu z Wolves ale to juz przeszlosc. Wilki zagraly to co graja dalej - zero ambicji, woli walki czy tez checi zeby pozostac w Premier League. Za duzo bledow w obronie spowodowalo, ze United wywiezli dosyc latwe zwyciestwo w duzych rozmiarach 5-0. Wolves nie postawili wlasciwie zadnych wymagan, zero pressingu, gra totalnie bez skladu - istny balagan i brak wiary w siebie. Stad Czerwone Diably wypadly na ich tle naprawde bardzo dobrze, ale nie zmienia to faktu, ze ich gra jest ciagle niestety momentami slaba... Majac tyle przestrzeni i luzu ktore dostali od Wolves tego popoludnia, mysle ekipa pokroju Sunderlandu czy Evertonu wykorzystalaby w bardzo podobny sposob.

Fulham

Pozwolilem sobie na obejrzenie calych spotkan przeciwko AV oraz Swansea (de facto przeze mnie typowanych). Chcialem zobaczyc na ile stac Fulham, zeby utrzymac tak swietna forme (3 wygrane z rzedu). Jak sie okazuje, albo bardzo male sa zasoby energii i sil w pilkarzach Jola, albo po prostu niektore mecze (jak ten ze Swansea, porazka 0-3 na Craven Cottage...) przeszli obok. I rzeczywiscie te mecze wygladaly na totalny brak woli zwyciestwa. Jak Pogrebniak strzelal gole a Dempsey blyszczal, tak przez ostatnie 2 pojedynki Ci pilkarze byli cieniami samych siebie...

Mecz na Old Trafford

Faworytem bez dwoch zdan jest United ale przyjezdza ekipa, ktora sobie ostatnio &quot;odpuscila&quot; zeby nazbierac troche sil. Jestesmy juz pod koniec sezonu gdzie zespoly ze srodka tabeli (patrz te ktore juz o nic nie walcza) teoretycznie moga spelniac bardzo ciekawa role - otoz moga grac dla gigantow ???? I tak np. Stoke ktore na Old Trafford zagralo bajzel i nic ciekawego na Stamford Bridge juz na Koguty na White Hart Lane czy przeciwko Citizens sprezylo sie (ku mojemu zadowoleniu, bo lubie widziec ta ekipe grajaca na maksa) i pourywalo pkty. To zadne odkrycie, i jest to rzecz zupelnie logiczna aczkolwiek zawsze nalezy miec to na uwadze.

Nie spodziewam sie latwej przeprawy dla gospodarzy bo nie wierze zeby Pogrebniak i Dempsey stracili forme jak za dotknieciem czarodziejskiej rozdzki. Przez 3 wygrane spotkania ich gra wygladala naprawde swietnie. Potem przyszly 2 mecze &quot;na stojaco&quot; takze calkiem prawdopodobne, ze chlopaki z Londynu maja bardzo duzo sil i checi do gry. Sensacji sie nie spodziewam, ale czy remis bylby az taka ? United moga wygrac, ale Fulham stac na dobre zawody.

Man United - Fulham + 1,0 2 @ 3.20

groven 2,2K

groven

Forum VIP
Fulham swoje apogeum ma juz pieknie za soba - 3 kolejne zwyciestwa z rzedu to jak na ten zespol wyczyn naprawde dobry. Wydaje mi sie, ze gospodarze po prostu tego meczu nie wygraja. Dlaczego ? Bo nikomu sie to nie oplaca, a napewno juz nie Fulham ktore i tak nie skonczy sezonu wyzej niz 8 miejsce...
Tak pisałeś w poprzedniej kolejce kolego Kylu88. Ciekawe zdanie że Fulham piękne apogeum ma już za sobą, że im się nie opłaca grać i wygrywać, a teraz piszesz:
chlopaki z Londynu maja bardzo duzo sil i checi do gry. Fulham stac na dobre zawody.
hmmm... ;) sam zaprzeczasz sobie, w przeciągu kilku dni... nie neguję typu i życzę powodzenia, ale to nie trzyma się całości..

mateuszz1111 27

mateuszz1111

Użytkownik
Jednak nie można zapominac o tym, że Manchester City zgubił punkty. I Czerwone Diabły zrobią wszystko, aby zdobyć tutaj komplet punktów i powiększyć przewagę do czterech oczek. Tym bardziej, że grają na własnym obiekcie. I nie chce mi się wierzyć, że wynik 1-0 dla gospodarzy tutaj by odpowiadał.

Kursy bardzo wysokie jednak przynajmniej ja nie daje większego czasu tutaj na wejście ???? ale to moje skromne zdanie ????

crystalis 56

crystalis

Użytkownik
Manchester United - Fulham
Chyba niewielu sądzi że Fulham podejmie tu w miarę równą walkę. Ostatni mecz gości, u siebie przegrany 0-3 z beniaminkiem Swansea. Gospodarze w dobrej formie, co potwierdza ostatnie 5-0 na wyjeździe do Molineux Stadium. Cel United na mecz jest prosty - wygrać z jak najlepszym bilansem bramek. Będą cisnąć nawet przy wysokiej przewadze, gdyż może to im pomóc w zdobyciu majstra.
Manchester United wygra obydwie połowy 2.37 Bet365 ⛔

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Skoro ty tak wybiegasz w przodu i snujesz teorię to ja przedstawie swoją a widzę to w największym skrócie tak. United jutro wygrywa z fulham czym robi presję na City które już w sobotę podejmować będzie ekipę Sunderlandu z masa zawodników którzy grali w United. O&#39;Neil jednak ma trochę utrudniona sprawę bo we wtorek Ci walczą o awans w FA. City będzie grało pod presją konieczności wygranej a United ma ten komfort że zagrają znowu po nich bo w poniedziałek za tydzien grają z rovers. Dodam jeszcze że United na bank jutro mocny skład bo tak Europa z głowy a kolejny mecz dopiero za tydzien. Jutro United musi wygrać i jak ktoś lubi niskie kursy to polecam 1

mateuszz1111 27

mateuszz1111

Użytkownik
Manchester United - Fulham FC @1.23

Kursy może nie wysokie jednak trudno jest tutaj spodziewać się innego wyniku niż wygrana Czerwonych Diabłow. Tym bardziej, że ich największy rywal Manchester City w sobotę stracił punkty i gospodarze tego spotkania mogą powiekszyć swoją przewagę nad kolejnym zespołem w lidze do trzech punktów. W tym sezonie grając przed własną publiczniścią zanotowali jedenaście wygranych, raz remisowali oraz dwukrotnie musieli uznać wyższość rywala. Odpadli z Ligi Europejskiej więc, muszą sięgnąć po wygraną. Są na pewno dużo bardziej zgranym zespołem od swoich przeciwników a przede wszystkim doświadczonym więc granie pod presją nie jest dla nich niczym tutaj nowym. Mają w swoim zespole indywidualności, które są w stanie rostrzygnąć o losach spotkaniach. W dobrej formie znajduje się Ronney, który dosyć sysmatycznie strzela w ostatnich meczach. A przecież są jeszcze Danny Welbeck, Javier Hernandez, Scholes czy Valencia. Również mają dużo mocniejszą ławkę rezerowywch, na której znajdują się tutaj Giggs, Park czy Young. W ostatnim meczu nie mieli najmniejszych problemów z wygraniem spotkania gdzie to pokonali Wolverhampton. Fulham FC już nie ma o co grać w tym sezonie ponieważ zajmuja trzynaste miejsce mając trzydzieści sześć punktów. Utrzymanie mają już raczej pewne a także szans na awans do europejskich pucharów nie mają. Na wyjazdach wygrali dwa razy, pięciokrotnie remisowali a także siedem razy przegrywali.Przegrali dwa ostatnie spotkania z Aston Villa oraz Swansea gdzie to nie strzelili nawet jednej bramki. H2H dziesieć wygranych gospodarzy przy jednej gości.

santoro86 18,1K

santoro86

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka Nożna - Anglia, Premier League
Spotkanie: Manchester United - Fulham
Typ: D.Welbeck strzeli gola
Kurs: 1.90
Bukmacher: Bet365
Analiza:
Dzisiaj atakujemy typ na strzelca gola w spotkaniu Manchesteru United z Fulham. Welbeck w tym sezonie zagrał w 23 spotkaniach Czerwonych Diabłów (19 razy w pierwszym składzie) i zdobył dla nich 7 goli. Jak na 22-latka to dorobek bardzo dobry.
Ostatnimi czasy nieco obniżył loty ale w ostatniej kolejce zdobył bramkę co moim zdaniem odblokuje na nowo tego zawodnika. Formę Welbecka analizowałem od początku marca:
04/03/2012 (w) Tottenham 3:1 90 minut
08/03/2012 (d) Bilbao 2:3 rezerwowy
11/03/2012 (d) West Bromwich 2:0 77 minut
15/03/2012 (w) Bilbao 1:2 22 minuty
18/03/2012 (w) Wolverhampton 5:0 90 minut i gol

Jak widzimy ostatnia kolejka pozwoliła na przełamanie się młodego snajpera United. Bardzo ważnym aspektem, który przemawia za moim typem jest fakt, że w poprzedniej rundzie na stadionie Fulham Danny Welbeck strzelił gola już w 5 minucie meczu.
W poprzednim sezonie natomiast Welbeck w meczach z Fulham nie zachwycał:
jesień 0:3, w barwach Manchesteru Utd ostatnie 18 minut na boisku, zmienił Owena
wiosna 0:0 w barwach Sunderlandu schodzi z boiska w 78 minucie

nie mniej jednak jest to zawodnik, który już w tej chwili jest ważnym elementem ataku ekipy Fergusona, na przestrzeni 1,5 roku poczynił niesamowity postęp a gol strzelony w poprzedniej rundzie w meczu obu tych ekip potwierdza to. Liczę na to, że i dzisiaj Welbeck pokona golkipera Fulham.

Edit//
niestety nie strzelił ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom