>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

30 Kolejka Premier League 16-17.03.2013

Status
Zamknięty.
buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Tottenham – Fulham

Tottenham po serii 12 spotkań bez porażki złapał lekką zadyszkę. Najpierw przegrali wyjazdowy mecz z Liverpoolem, by w kolejnym meczu mało nie skompromitować się i roztrwonić trzybramkową przewagę i uratować się dopiero w dogrywce w meczu z Interem. W ostatnich dwóch tygodniach Koguty rozegrały 4 spotkania, czyli grały średnio co 3-4 dni. W tym czasie Fulham odpoczywało – tydzień temu pauzowali, bo ich rywal grał w FA Cup, a w Europie jak wiadomo nie grają. Powinni więc być wypoczęci, w przeciwieństwie do graczy AVB. Zaczęło się od wygranego meczu z Arsenalem, następnie mecz w LE z Interem toczony na wysokich obrotach i wygrany 3:0. Po tym meczu przyszła porażka w lidze oraz w LE w rewanżu z Interem. Chcę zwrócić uwagę, że rywale byli naprawdę mocni, także gracze Tottenhamu musieli zostawić trochę zdrowia i sił na boisku. Myślę, że ta zadyszka Tottenhamu to rzecz normalna, bo nie można grać całego sezonu na wysokich obrotach i nie przegrywać jak to uczynili w 12 kolejnych spotkaniach. Tottenham to nie Manchester United, gdzie Ferguson może sobie pozwolić na rotacje w składzie i wystawianie w każdym meczu innej jedenastki, w zależności czy chce oszczędzać graczy czy nie. AVB dysponuje wąskim gronem graczy, praktycznie w każdym meczu grają ci sami. Ostatnio z Interem nie grał Bale – człowiek, od którego zależy, wg mnie, jakieś 65% wartości ofensywnej drużyny. Dziwię się, że do tej pory żaden ze szkoleniowców nie wpadł na pomysł, żeby przydzielić dla Bale&#39;a kogoś kto będzie krył go indywidualnie. Bez Bale&#39;a Tottenham praktycznie nie istnieje, bo ten nie tylko strzela bramki, ale i asystuje. Biorąc pod uwagę, że słabo grają zarówno Defoe jak i Adebayor, który dodatkowo zagrał 120 minut z Interem, Bale jest chyba jedynym człowiekiem który może zrobić różnicę. Szkoleniowiec Fulham Martin Jol powiedział, że kluczem do sukcesu w tym meczu będzie wykluczenie Bale&#39;a, więc może wreszcie zobaczymy kogoś kto będzie za nim biegał cały mecz.
Fulham nie wygrało z Kogutami na ich stadionie od sezonu 2003/04, ale co jak co, Tottenham pokazał już w tym sezonie jak przełamywać dłuższe serie (Z United nie wygrali bodajże 23 lata). Dodatkowym smaczkiem tej rywalizacji są osoby Berbatova i Jola, więc będą podwójnie zmotywowani by coś tutaj ugrać. Oprócz tego wiadomo, to są derby i wszystko może się zdarzyć. Kurs na Tottenham marny i w żadnym wypadku nie opłaca się na nich stawiać. Zapowiada się masówka na Koguty. Ja wolę postawić na gości bo widzę tutaj value. Dla mniej odważnych zakład Fulham +1, gdyby Tottenham wygrał różnicą jednej bramki będzie zwrot.

Tottenham – Fulham ✅ 0:1
Typ: 2DNB
Kurs: 5,90
Buk: Marathonbet

Typ: Fulham +1 ✅ 0:1
Kurs: 2,25
Buk: Marathonbet

Mecz Sunderland – Norwich został przeze mnie opisany tutaj http://forum.bukmacherskie.com/f339/30-kolejka-premier-league-16-17-03-2013-a-89427.html#post3457654
W meczu Chelsea – West Ham gospodarze powinni sobie bez problemu poradzić z Młotami, ale kurs na ich wygraną bardzo słaby. W meczu Wigan – Newcastle trudno przewidzieć kto zostanie zwycięzcą, więc odpuszczam typowanie.

Otrzymane punkty reputacji: +4
superfrank 2K

superfrank

Użytkownik
Dzięki bułeczka za Sunderland, pograłem wspólnie z Wigan i Chelsea. Co do Fulham też uważam, że mogą sprawić niespodziankę. Na wyjazdach z wielkimi radzą sobie całkiem całkiem, a i odpoczywali dość długo, bo 2 tygodnie (w tym czasie Spurs zagrali trzy spotkania). Ogólnie to nie widzę Spurs w TOP4, ale to temat na inną dyskusję.
Ja proponuję na dziś zakład na bramkę zawodnika:
Frank Lampard strzeli - 2.70 @Fortuna
Zawsze próbuję za drobne bramki Lampsa w meczach z Aston Villą, Fulham i właśnie West Hamem (do zeszłego sezonu był jeszcze Bolton). Z West Hamem w całej historii występów nie ustrzelił wcale tak wiele, bo 4 razy ale zawsze braki szuka, jest w pełni skoncentrowany i zmotywowany, by strzelić coś byłej drużynie. Teraz trochę wypoczął (nie zagrał w czwartek, z United był zmieniony przed 60 minutą), jest o krok od pobicia rekordu strzeleckiego wszechczasów Chelsea (ma 199 bramek - do wyrównania brakuje trzech). Nie ma lepszego spotkania niż mecz derbowy z byłym zespołem na własnym boisku do strzelenia bramki. Dodatkowym aspektem przemawiającym za typem jest to, że jest egzekutorem rzutów karnych w zespole Chelsea i ma wysoką skuteczność z 11 metrów (choć ostatnio pomylił się w meczu z Manchesterem City).

Otrzymane punkty reputacji: +3
r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽Sunderland vs Norwich-BTS?Nie kurs:2,00⛔/Szkoda tej bramki dla Norwich
Zdziwił mnie trochę ten kurs.Obie ekipy nie są nastawione szczególnie ofensywnie,a ciężko też w obu drużynach szukać graczy ponad przeciętnych.Jeżeli ich już szukać to znajdziemy ich w ekipie gospodarzy.Mowa tu oczywiście o napastniku Fletcherze(11 bramek) i pomocniku Sessegnonie(5 bramek).Pierwszy z nich jest mistrzem znajdowania się w polu karnym przeciwnika,drugi potrafi zagrać niekonwencjonalnie i jedną akcją zmienić losy spotkania.W drużynie gości próżno takich szukać.Holt nie jest już taki skuteczny jak w tamtym sezonie,bo do tej pory pięć razy trafiał do siatek rywali,reszta spisuje się jeszcze gorzej.Widziałem ich w akcji w początkowej fazie spotkania z Southamptonem gdzie w pierwszych 20min. grając na własnym obiekcie nie mogli wręcz opuścić na dłuższy czas własnej połowy i zostali zepchnięci do głębokiej defensywy.Sunderland jest w stanie zrobić im to samo.Mają w dodatku handicap w postaci własnego stadionu.Dodając fakt,że w ostatnich ośmiu grach Norwich zdobyło zaledwie trzy bramki,ostatnie trzy bezpośrednie pojedynki pomiędzy obiema drużynami na własnym obiekcie wygrywał Sunderland i w każdym z nich potrafił zachować czyste konto typ wydaje się możliwy do zrealizowania.Można również spróbować Sunderland DNB po kursie 1,50 jednak to już jest troszeczkę mniej opłacalne.
Inne typy na dziś również z Williama:
⚽Tottenham vs Fulham |1| kurs:1,50⛔
⚽Wigan vs Newcastle-Powyżej 2,5 kurs:1,80✅

⚽Chelsea vs West Ham-Bramka w minutach 1-15?Nie kurs:1,36✅
Bukmacher:WilliamHill

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom