>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

30 kolejka Ligue 1

Status
Zamknięty.
sutek 79

sutek

Forum VIP
We Francji kolejna kolejka w Ligue 1. Czy Lyon powiększy swoją przewagę nad rywalami ? Czy Nancy straci gola w pojedynku z ostatnią drużyną ligi ? Na te i na inne pytania razem poszukajmy odpowiedzi, zapraszam do dyskusji
Oto pary 22 kolejki Ligue wraz z notowaniem u bukmachera Bwin:

sutek 79

sutek

Forum VIP
Spotkanie: Nancy - Metz
Typ: Nancy ✅
Kurs: 1,45
Pewność typu: 9/10
Bukmacher: Bwin
Nancy to zespół który świetnie gra na własnym terenie wygrali aż 10 meczów, 4 zremisowali i żadnego nie przegrali. Metz to zdecydowanie najgorszy zespół w lidze w tej rundzie grają lepiej niż na jesień ale to już za późno oni na pewno opuszczą szeregi Ligue 1. Nancy to najlepsza drużyna jeśli chodzi o obronę stracili tylko 19 goli z czego na własnym stadionie zaledwie 6. Metz strzeliło najmniej goli w lidze tylko 20 na wyjazdach 2 wygrane, 3 remisy i 10 porażek. Nancy walczy o miejsce na pudle na koniec sezonu i muszą to spotkanie wygrac. Jeśli chodzi o absencje to siły raczej wyrównane bo w ekipie gospodarzy zabraknie: Dias (23 mecze/6 goli), Macaluso (6/0) i Puygrenier (28/3) zaś w drużynie Metz następujących piłkarzy: Bassong (13/0), Chapuis (5/0), Djiba (5/0) oraz Renouard (16/0).
Spotkanie: Valenciennes - Girondins Bordeaux
Typ: Under 2,5 ⛔
Kurs: 1,58
Pewność typu: 7/10
Bukmacher: Betgun
W tym meczu upatruje undera z kilku wzglęów, między innymi dlatego że w ekipie gospodarzy nie zagrają: Audel (17/7), Belmad (22/1) oraz Pujol (26/5) w drużynie goście także spore osłabienia ponieważ nie zagrają- Jussiê (22/4), Planus (22/1) oraz największe osłabienie Wendel (27/9) w obu drużynach zabrakne kluczowych zawodników którzy często trafiają do siatki. Valenciennes u siebie spisuje się dużo lepiej niż na wyjazdach ale Bordeaux to bardzo dobry zespół który ma jeszcze małe szanse na dogonienie Lyonu. Gospodarze u siebie tracą bardzo mało goli tylko 7 zaś goście na wyjazdach stracili 15 goli w tym 4 z Lyonem. Siła ofensywna jednych i drugich bardzo osłabiona i myślę że nie zobaczymy wielu goli w tym meczu, under wskazany

Spotkanie: Lyon - PSG
Typ: Lyon ✅
Kurs: 1,50
Pewność typu: 8/10
Bukmacher: Betgun
Lyon po odpadnięciu z elitarnej Ligi Mistrzów w swojej lidze spisuje się świetnie wygrywa mecz za meczem, jest oczywiście liderem tabeli i w kolejnym swoim meczu interesują ich tylko 3 &quot;oczka&quot;. PSG to zupełnie inny zespół niż kiedyś, jeszcze nie dawno ten klub walczył o tytuły mistrza kraju a teraz jest bardzo nieciekawa sytuacja bo PSG musi zacząc wygrywac żeby się utrzymac w Ligue 1. W pojedynku z Lyonem będzie bardzo ciężko o jakiekolwiek punkty. Lyon wygrał 4 mecze z rzędu zaś PSG nie wygrało meczu ligowego od 23 stycznia kiedy pokonali oni Metz. Jeśli chodzi o nieobecnych to w ekipa Perrina nie zobaczymy: Anderson (12/1), Govou (24/5) zaś w drużynie z Paryża nie wystąpią Carreiro Resendes (18/6), Digard (15/0) i Luyindula (24/4). Moim zdaniem Lyon przed własną publicznością wygra z PSG które gra słabo

cerber 2

cerber

Użytkownik
OGC Nice - FC Lorient

Nicea jest bardzo underowym zespołem, ale potrafią wykorzystac nieuwage przeciwnika w defensywie. Przekonało sie o tym Metz, które w tym sezonie nic nie gra. W tamtym spotkaniu 2 bramki padło z rzutów karnych, więc o wysokiej skuteczności graczy OGC też nie ma co mówic. Lorient natomiast jest przeciwieństwem Metz. To jedna z lepszych dużyn defensywnych. Spotkanie Nicei i Lorientu jest typowym spotkaniem underowym, poza tym myśle, że górą bedą gospodarze.

Typ: UNDER

Sutek mi też sie nie chcialo, wiec sora za skromną analize :p

sutek 79

sutek

Forum VIP
Popieram typ cerbera sam miałem opisac ten mecz ale jakoś lenistwo mnie dopadło i odpuściłem. Dwa bardzo underowe zespoły myślę tutaj nie zobaczymy dużo goli maksymalnie dwa więc można śmiało grac typ under 2,5

cruelraze 0

cruelraze

Użytkownik
Spotkanie: Ol. Marseille - Sochaux
Typ: Marseille
Kurs: 1,60
Pewność typu: 8/10
Bukmacher: bet-at-home
Obie drużyny rozegrały trudne mecze w ramach pucharu Francji w środku tygodnia. Sochaux przegrało 2-1 z Ol. Lyon, a Marsylia niespodziewanie z Carquefou 0-1. Obecnie jestem praktycznie przekonany, że Marsylia zrehabilituje się i pokona bardzo łatwo Sochaux, które okupuje 18. miejsce w tabeli i walczy o utrzymanie. Marsylia ma inny cel - dogonić Nancy, do którego traci 3 oczka. Ostatnie mecze sugerują, że to spotkanie będzie bardzo ciekawe. Sochaux w ostatnich spotkaniach zremisowało z Nancy 1:1, wygrało z Toulouse na wyjeździe 2-1, oraz zremisowało bezbramkowo z Rennes u siebie. Marsylia ostatnio zremisowała z RCLens 3:3, i wygrała z St.Etienne 2:0 i Auxerre 2:1.
Marsylia od 15 września nie przegrała u siebie ligowego meczu, natomiast Sochaux gra bardzo mocno w kartkę co pokazuje tabela ligowa. Jednak ostatnie 10 ligowych meczy pozwala Sochaux myśleć o remisie, 4 wygrane 4 remisy i tylko 2 porażki.
Mecz na pewno będzie bardzo ciekawy i obfity w bramki. Stawiam z pewnością na Marsylię, mają czołowych piłkarzy francuskiej ligi, mają konkretny cel - awans do Ligi Mistrzów i ten mecz jest kolejnym krokiem ku tego.
Mój typ 3:1 dla Marsylii.

lalo 36

lalo

Forum VIP
...
Ja opiszę może jedno dzisiejsze ciekawe spotkanie :spokodfhgfh:
SM Caen - AS Monaco⛔⛔⛔ 4:1
Są to dwie drużyny z dolnej części tabeli, a dokładnie :
SM Caen - 14 miejsce
AS Monaco - 12 miejsce
Dzieli ich zaledwie jeden pkt. więc walka powinna być dosyć twarda i zawzięta, ale czy wyjdzie ktoś z tej rywalizacji zwycięsko ? Może być ciężko, bo obie drużyny grają ostatnio &quot;maniane&quot;, przegrywają prawie ze wszystkimi w lidze i to na dodatek dość wysoko :] Moje propozycję na ten mecz :
X ⛔
X/X⛔
0:0⛔
Under 2,5⛔
Ojjj czerwono się zrobiło w tym poście :p No nic , w ogóle nie wyczułem tego meczu ^^
pozdROWienia ????

P.S. wiem że to nie jest zbyt dobra i treściwa analiza, ale chce opisać jeszcze kilka spotkań, a te przygotowania świąteczne tak gonią że masakra :/

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
OLYMPIQUE LYON - PARIS SG
Typ : 1
Kurs : 1,45
bwin

Na Stade Gerland lider Ligue1 podejmuje Paryzan. Jednak PSG w ostatnich meczach prezentuje sie fatalnie. Ostatnia ich wygrana miala miejsce w spotkaniu z ostatnim w tabeli Metz na Parc des Princes kilka kolejek temu. A w ostatnich szesciu spotkaniach w lidze zanotowali raptem 3 remisy. W tabeli walcza o utzrymanie obecnie plasujac sie na 17pozycji. Lyon natomiast jest bardzo blisko kolejnego tytulu z rzedu. W srodku tygodnia oba zespoly rozgrywaly mecze w Pucharze Francji wygrywajac je po 2:1. Lyon pokonal Sochaux a PSG Bastie. Forma Lyonu w ostatnich meczach jest naprawde imponujaca mimo meczarni wlasnie z Sochaux gdzie w koncowce bylo sporo dramaturgii, 2gole w tym meczu zdobyl Karim Beznzema najwieksza obecnie gwiazda calej ligi. Natomiast gwiazdor PSG Pedro Pauleta z kazdym sezonem jest coraz starszy a ciagle nie ma kto go zastapic i ciagnac druzyne Paryska. Licze na Lyon ktory przewaznie w waznych meczach pokazuje klase i mobilizuje sie na maxa a mecz z PSG elektryzuje cala Francje. Historia takze pozwala sadzic ze Lyon ten mecz wygra :

10/12-06 Ligue 1 Lyon vs. Paris SG 3:1
03/12-05 Ligue 1 Lyon vs. Paris SG 2:0
17/04-05 Ligue 1 Lyon vs. Paris SG 0:1
19/12-03 Ligue 1 Lyon vs. Paris SG 1:1
11/05-03 Ligue 1 Lyon vs. Paris SG 1:0
17/02-02 Ligue 1 Lyon vs. Paris SG 3:0
15/04-01 Ligue 1 Lyon vs. Paris SG 2:0

rudaszz 0

rudaszz

Użytkownik
Lyon - PSG✅✅
kurs: 1.50
Dziś o godzinie 20.55 mistrz Francji, Olympique Lyon, podejmie na własnym stadionie słabo spisujące się w tym sezonie Paris Saint-Germain. Podopieczni Alaina Perrina pewnie prowadzą w Ligue 1 wyprzedzając o 6 Bordeaux. Paris SG natomiast nie ma formy i zajmuje siedemnaste miejsce. Zawodnicy Paula Le Guena wyprzedzają Sochaux tylko lepszym stosunkiem bramek. Do kadry gospodarzy powrócili Fred i Juninho. NAtomais goscie zagrają bez czołowych graczy sa to między innymi Pauleta i Luyindiula wydaje sie że Paryżanie jadą na pewne straty !!!
Kadra LYONU
Coupet, Vercoutre, Grosso, Clerc, Réveillère, Boumsong, Squillaci, Cris, Toulalan, Crosas, Bodmer, Juninho, Källström, Ben Arfa, Govou, Keita, Delgado, Fred, Benzema.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom