Rennes - Lyon
Typ:
Rennes over 1.5 żółtych kartek
Kurs: 1.58(
fortuna)
Bardzo fajny kursik na co najmniej dwie kartki gospodarzy w dzisiejszym starciu. Zacznę od tego, że w ostatnich pięciu meczach na własnym boisku Rennes taką linię pokryło za każdym razem. Nie wiem dlaczego dzisiaj miałoby być inaczej, bo przyjeżdża ekipa z bardzo silną ofensywą, co za tym idzie, będzie bardzo dużo pracy w obronie i nie jeden raz trzeba będzie przewinić. Depay, Fekir, Dembele. Te nazwiska mówią same za siebie, jest kogo powstrzymywać. Lyon skupiony już tylko na lidze będzie na pewno nacierał, aby dogonić aktualnych viceliderów tabeli. Myślę, że 75% meczu zobaczymy na połowie Rennes.
Jeśli to nie przekonało, to musi przekonać informacja dotycząca dzisiejszego sędziego. Jest to Antony Gautier, Pan który w zeszłej kolejce pokazał 7 żółtych i 1 czerwoną kartkę. Powiecie, że był to szlagier PSG i Marsylii, który się rządzi innymi prawami. Fakt, w takim razie wymienię kolejno ilość kartek, które pokazywał w ligowych spotkaniach w tym sezonie: 7,5,4,3,3,0,4,5,3. Jak dla mnie to wystarczający argument, więc w ciemno biorę taki kursik na dwie kartki broniącego się Rennes. Powodzenia!